Třinec – Olomouc 1:4 (kon.) | Plzeň – Chomutov 4:0 (kon.) | Kometa Brno – Zlín 1:2 (kon.)
Liberec – K. Vary 7:1 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 4:1 (kon.) | Sparta – Mladá Boleslav 4:3 (kon.)
Litvínov – Vítkovice 3:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
1:4 (0:1, 1:3, 0:0)
HC Olomouc
Neděle 06.12.2015, 15:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Tipsport extraliga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:28
    Konrád chytil do lapačky nahození Milana Doudery (TRI) a následně se před jeho brankou strhla šarvátka. Doudera je vyloučen na dvě minuty za hrubost, Tomáše Houdka (OLO) postihl stejný trest.
     
    46:56
    Po skončení komerční přestávky začne přesilová hra Třince. Na dvě minuty za podražení byl vyloučen Tomáš Valenta (OLO). Přichází možná poslední šance pro Třinec, jak se zápasem něco udělat.
     
    38:14
    Tomáš Kopecký (TRI) to podle rozhodčích u mantinelu přehnal s důrazem a je vyloučen na dvě minuty za vražení na hrazení. Přesilovku si tak zahrají hosté z Olomouce.
     
    35:56
    Olomoucká přesilovka končí faulem Jana Eberleho (OLO). Ten je potrestán dvěma minutami za hákování, hra se přesouvá do útočného pásma Třince.
     
    34:37
    Zatímco v olomouckém sektoru se slaví čtyřbrankové vedení, nálada mezi domácími příznivci je na bodu mrazu. Po komerční pauze se bude vhazovat před Hamerlíkem, protože Lukáš Jašek (TRI) byl vyloučen na dvě minuty za krosček.
     
    19:50
    Osmnáctiletý Jašek si ještě vykoledoval faul od Jiřího Ondruška (OLO). Deset sekund před první sirénou je Ondrušek vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    17:31
    Přesilovku si vyzkoušejí také Oceláři. Radim Kucharczyk (OLO) fauloval Klepiše nevybíravým způsobem a je potrestán dvěma minutami za faul kolenem.
     
    06:57
    V další situaci si Buc proklestil cestu přes M. Douderu, chtěl pokračovat za branku, avšak byl podražen gólmanem Peterem Hamerlíkem (TRI). Dvouminutový trest za podražení odpyká Zbyněk Irgl. Přesilovka Olomouce začne po komerční přestávce.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 37. Galvas (Irgl) – 17. Vyrůbalík (Eberle), 29. Jaroměřský, 33. Mikúš, 35. Laš (Buc, Knotek)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (od 35. Hrubec) – Linhart, Nosek, L. Doudera, Galvas (A), M. Doudera, Hrabal, Foltýn – Dravecký, Kopecký, Klepiš – Adamský, Polanský (C), Irgl – Hrňa, Rákos, Tybor – Chmielewski, Matuš, Jašek – Rufer. Trenér: René Mucha.
    HC Olomouc: Konrád (Vošvrda) – Vyrůbalík (C), Houdek, Jaroměřský, Staněk, Ondrušek (A), Valenta – Laš (A), Knotek, Buc – Vodný, Řípa, Eberle – Mikúš, Zeman, Matai – Holec, Herman, Kucharczyk. Trenér: Zdeněk Venera.

    Rozhodčí: Michal Hrubý, Roman Polák – Marek Hlavatý, Rudolf Tošenovjan

    Diváci: 4962 (95 % celkové kapacity)
    bahis siteleri