Winnipeg – Washington 2:1 (po pr.) | Los Angeles – Pittsburgh 5:3 (kon.) | Ottawa – NY Islanders 3:2 (po pr.)
Detroit – Nashville 5:4 (po pr.) | Carolina – Montreal 3:2 (kon.) | St. Louis – Toronto 1:4 (kon.)
Philadelphia – Columbus 1:4 (kon.) | Minnesota – Colorado 3:0 (kon.) | Vancouver – Boston 0:4 (kon.)
San Jose – Tampa 3:4 (kon.) | Carolina – Arizona 5:4 (kon.) | Chicago – Winnipeg 3:1 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
1:4 (0:2, 1:2, 0:0)
Columbus Blue Jackets
Neděle 06.12.2015, 01:40 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:39
    Zničehonic se do sebe pustili Brayden Schenn a Michael Chaput a z farmy povolaný útočník Columbusu povalil hvězdného forvarda Letců na záda! Oba kohouti vyfasovali pět minut za hrubost.
     
    56:18
    A aby toho pro Letce nebylo málo, Brandon Manning (PHI) jde pykat na dvě minuty za hrubost.
     
    52:22
    David Savard (CBJ) se po buly ohnal po Girouxovi a jde za to pykat, Letci si vzápětí opět zahrají v početní převaze.
     
    50:19
    Cam Atkinson (CBJ) ale podrazil Gostisbeherea, Flyers si po komerční přestávce zahrají svou první přesilovku v zápase.
     
    45:36
    Neuvěřitelné, toto není gól! Matt Read měl na holi důležitý gól, ale Sergej Bobrovskij neuvěřitelně vymrštil svou levou nohu a mně záhadným způsobem udržel puk před brankovou čarou!
     
    37:44
    Tvrdá rána Michaela Del Zotta způsobila obrovský závar před Bobrovským, ale Scott Laughton nedokázal usměrnit kotouč do odkryté hostující svatyně!
    Scott HARTNELL - 1:4
     
    35:17
    Columbus právě vstřelil branku!
    Modrokabátníci ukončili své přesilovkové trápení a využili první početní výhodu z posledních šestadvaceti! Wennbergovu střílenou přihrávku usměrnil za Masonova záda bývalý dlouholetý útočník Flyers SCOTT HARTNELL, jenž si tak připsal už svůj dnešní třetí kanadský bod. Asistence: Alexander Wennberg, Nick Foligno.
     
    34:37
    Před Masonem se zničehonic zjevil Nick Foligno, ale domácí brankář mu skvělým reflexivním zákrokem znemožnil zkompletování hattricku!
     
    34:25
    Jackets dostanou další příležitost svou černou přesilovkovou sérii ukončit, na dvě minuty za vysokou hůl si jde za katr odpočinout Nick Schultz (PHI).
     
    32:32
    Paradoxně při hře v pěti proti pěti je Tortorellova parta mnohem nebezpečnější! Po přesném pasu Saada vypálil z pravého kruhu Matt Calvert a jeho dělovka těsně minula levou tyč!
     
    29:43
    V polovině základní části tu máme první vyloučení zápasu, na dvě minuty za držení jde pykat Luke Schenn (PHI).
    Nick FOLIGNO - 1:3
     
    28:46
    Columbus právě vstřelil branku!
    Panečku, to byla rána – NICK FOLIGNO se dnes pořádně rozjel! Hostující kapitán vypálil zápěstím z vrcholu pravého kruhu a jeho projektil jako z kanonu přesně vymetl pavučinky v levé šibenici Masonovy svatyně! Asistence: Scott Hartnell, Sergej Bobrovskij.
     
    24:59
    Shayne Gostisbehere nebezpečně vypálil od modré, ale Bobrovskij bleskurychle vykopl svůj beton a udržel hosty ve vedení!
    Michael RAFFL - 1:2
     
    24:19
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Letci jsou zpátky v zápase! Parádní práci odvedl Shayne Gostisbehere, jenž si to z vlastního pásma neohroženě naštrádoval až za útočnou modrou, kde přenechal kotouč Braydenu Schennovi a ten našel chytrým stříleným pasem nikým nehlídaného MICHAELA RAFFLA, jenž z bezprostřední blízkosti protečoval touš za Bobrovského záda! Asistence: Brayden Schenn, Shayne Gostisbehere.
     
    21:06
    Do rychlého protiútoku se však vydal Michael Raffl, na Bobrovského si ale nepřišel!
     
    18:32
    Zničehonic se před Masonem zjevil Brandon Saad, ale z ostrého úhlu strážce filadelfské svatyně nepřekonal!
    Jack JOHNSON - 0:2
     
    13:33
    Columbus právě vstřelil branku!
    Mladická chyba Scotta Laughtona znamená dvougólové vedení Jackets! Laughton totiž vložil hůl do nahození JACKA JOHNSONA od modré a Mason na změnu trajektorie puku nestihl zareagovat. Bez asistence.
    Nick FOLIGNO - 0:1
     
    08:55
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté jsou za aktivní vstup do zápasu odměněni úvodním gólem! Hartnell u hrazení vybojoval kotouč pro Alexandra Wennberga, jenž našel na pravém kruhu úplně osamoceného NICKA FOLIGNO, který tvrdou ranou z voleje překonal přemisťujícího se Masona, a prosadil se tak teprve podruhé za posledních třiadvacet zápasů! Asistence: Alexander Wennberg, Scott Hartnell.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 25. Raffl (B.Schenn, Gostisbehere) – 9. Foligno (Wennberg, Hartnell), 14. Johnson, 29. Foligno (Hartnell, Bobrovskij), 36. Hartnell (Wennberg, Foligno)


    Philadelphia Flyers: Mason (Neuvirth) – Del Zotto, L. Schenn, Schultz, Medveděv, Manning, Gostisbehere – Raffl, Giroux, B. Schenn – Read, Couturier, Simmonds – VandeVelde, Bellemare, Voráček – Umberger, Laughton, White.
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – Johnson, Savard, Murray, Bodnarchuk, Ťutin, Prout – Dubinsky, Johansen, Atkinson – Hartnell, Wennberg, Foligno – Calvert, Karlsson, Jenner – Campbell, Chaput, Saad.

    Rozhodčí: O'Halloran, Lee – Cameron, Nansen

    Diváci: 18202
    bahis siteleri