Jaroslavl – Ufa 1:3 (kon.) | Kazaň – N.Novgorod 2:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Čerepovec 4:2 (kon.)
Viťaz – CSKA Moskva 1:2 (kon.) | Soči – Magnitogorsk 2:1 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
4:2 (2:0, 1:1, 1:1)
Severstal Čerepovec
Pondělí 07.12.2015, 17:30 • VTB Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Andrej MIRONOV - 4:2
     
    58:33
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    ANDREJ MIRONOV se zmocnil puku, který Severstal ztratil po krkolomné kombinaci v útočném pásmu, a usměrnil ho do prázdné svatyně přes celé kluziště. Je zřejmě rozhodnuto. Asistence: Konstantin Gorovikov.
    Ilja CHOCHLOV - 3:2
     
    44:37
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    A drama je na světě. Teď si Dinamo dobře nepohlídlo svůj prostor před brankovištěm a Lazušin nevěděl, kam dřív skočit. Nejprve před ním clonil dobře Monachov, který se nakonec dostal k odraženému puku, objel branku a přihrál ho do středu na ILJU CHOCHLOVA, jenž dělovkou zamířil do poloodkryté branky. Asistence: Sergej Monachov.
    Děnis KOKAREV - 3:1
     
    26:26
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Domácí napravili slabý vstup do utkání a opět si navracejí na své konto dvoubrankový náskok. Tarasov krásnou dlouhou přihrávkou přes dvě čáry našel najíždějícího DĚNISE KOKAREVA, toho hostující obrana nedokázala zastavit a moskevský forvard své sólo zakončil přesně nad rameno Štěpánka. Asistence: Danijil Tarasov.
    Maxim TRJUNOV - 2:1
     
    23:55
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Autorem branky je MAXIM TRUNJOV, který se s ničím nepáral, z pravého kruhu napřáhl golfem a zamířil přesně nad rameno bezmocného Lazušina. Tohle byl nechytatelný pokus. Také hosté si přpisují na své konto využitou přesilovku. Asistence: Andrej Šefer.
    Alexandr OSIPOV - 2:0
     
    16:48
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Domácí si připisují na své konto první využitou přesilovku. Nikulinova střela od modré čáry se odrazila od dobře tečujícího Gorovikova nakonec k levé tyčce, kde na dorážku číhal ALEXANDR OSIPOV, jenž skóroval nad ležícího a maně se natahujícího Štěpánka. Asistence: Konstantin Gorovikov, Ilja Nikulin.
    Ilja NIKULIN - 1:0
     
    14:31
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Tohle byla parádní kombinace domácího celku. Brjukvin najel z levé strany do středu, kde puk přenechal zezadu najíždějícímu ILJOVI NIKULINOVI a ten před Štěpánkem přesně zamířil. Asistence: Vladimir Brjukvin, Maxim Solovjov.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 15. Nikulin (Brjukvin, Solovjov), 17. Osipov (Gorovikov, Nikulin), 27. Kokarev (Tarasov), 59. Mironov (Gorovikov) – 24. Trunjov (Šefer), 45. Chohlov (Monachov)


    Dynamo Moskva: Lazušin (Šaryčenkov) Višněvskij, Hietanen, Robinson, Mironov, Nikulin, Osipov, Solovjov – Tarasov, Gorovikov, Kokarev – Pestuško, Cvetkov, Fjodorov – Karpov, Těreščenko, Brjukvin – Igumnov, Babenko, Volkov – Avcin
    Severstal Čerepovec: Štěpáněk (Kononov) – Němec, Kudako, Chochlov, Karlsson, Šefer, Dorofejev, Popov – Skorochodov, Trubačjov, Nikoncev – Trunjov, Bučněvič, Kagarlickij – Vicharev, Moisejev, Monachov – Berdnikov, Kazakovcev, Krjukov – Vovčenko

    Rozhodčí: Kuljov, Oskirko – Bersenjov, Judin
    bahis siteleri