Benátky n/J – Most 2:4 (kon.) | Ústí n/L – Motor ČB 1:4 (kon.) | Šumperk – Litoměřice 0:3 (kon.)
Přerov – Havířov 4:1 (kon.) | Kladno – Jihlava 5:2 (kon.) | Prostějov – Třebíč 2:3 (po pr.)
Slavia – Kadaň 2:3 (po pr.)
po prodl.
HC Slavia Praha
2:3 (0:1, 1:0, 1:1 - 0:1)
Sportovní klub Kadaň
Pondělí 07.12.2015, 18:00 • ZS Eden • Chance liga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:29
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš! Právě akce jako dělaná pro toto úsloví rozhoduje dnešní klání. Nejprve přesným pasem našel Hraško Davida Hrušku, jenž mířil sám na Strmeně. Samostatný útok zakončil střelou zápěstím, která ale jen zacinkala na horní tyčku. Hned z následné protiakce navíc hráči Kadaně rozhodli o svém vítězství. Od mantinelu napřáhl ŠIMON SZATHMÁRY a jeho dělovka se od tyčky odrazila za Hylákova záda. Asistence: Jakub Trefný.
     
    53:27
    Slavia právě vstřelila branku!
    Eden vybuchl radostí! DAVID HRUŠKA si mezi kruhy trochu šťastně narazil s Tomášem Jiránkem a z první zavěsil pod víko! Asistence: Tomáš Jiránek, Milan Mikulík.
     
    49:22
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Po sérii nepřesností na obou stranách hosté udeřili, když dokázali využít přečíslení čtyř proti dvěma. Jaromír Kverka předložil kotouč JAKUBU CHRPOVI, jenž poslal rychlou kličku Hyláka na druhou stranu a s přehledem zakončil do jeho odkryté svatyně. Asistence: Jaromír Kverka, Jaroslav Mrázek.
     
    26:23
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak tuhle branku si za rámeček dosud pozorný brankář Kadaně určitě nedá. JÁNOS VAS totiž srovnává skóre utkání jakousi žabkou z ostrého úhlu, která prošla Strmeňovi trestuhodně mezi betony. Asistence: Angel Krstev, Nathan Robinson.
     
    13:56
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Kamil Charousek nahodil kotouč na branku od modré čáry. Ten ještě dle všeho ztečoval MARTIN SLOBODA a Hylákovi propadl puk mezi tělem a rukou. Následně se ho ještě sešívaní hráči pokoušeli odklidit z brankové čáry, což se jím ale nepodařilo. Dost možná ho naopak právě Sloboda ještě popostrčil do sešívané svatyně. Asistence: Kamil Charousek.
    Marken.cz

    Adam Kolář

    Branky a nahrávky: 27. Vas (Krstev, Robinson), 54. D. Hruška (Jiránek, Mikulík) – 14. Sloboda (Charousek), 50. Chrpa (Kverka, Mrázek), 64. Szathmáry (Trefný)


    HC Slavia Praha: Hylák (Král) – Kolařík, Andrlík, Hraško, Pavlin, Krstev, Knot – Bahenský, Mikulík, D. Hruška – Robinson, Vas, Čermák – Kubica, Kašpařík, Micka – Jiránek, Jurík, Šafránek – Nestrašil
    Sportovní klub Kadaň: Strmeň (Čech) – Szathmáry, Charousek, Blaha, Mrázek, Trefný, Drtina, Tejnor, Rohan – Kverka, Hlava, Kaše, Kadlec, Hejcman, Chrpa, Koblasa, Veselý, Chlouba, Sloboda, Šťovíček, Müller

    Rozhodčí: Pražák – Krátký, Svoboda
    bahis siteleri