Kärpät – Blues 5:1 (kon.) | Rauma – TPS 2:1 (1:0 po s.n.) | Skellefteå – Davos 1:4 (kon.)
Frölunda – Luleå 6:4 (3:1 po s.n.)
konec
Skellefteå AIK
1:4 (0:2, 1:0, 0:2)
HC Davos
Úterý 08.12.2015, 19:00Hokejová Liga mistrů
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:03 Perttu LINDGREN - 1:4
     
    59:03
    Davos právě vstřelil branku!
    A je hotovo. PERTTU LINDGREN se dostal k puku, který jen takovým nahozením poslal z velké dálky na domácí branku a kotouč nakonec končí mezi třemi tyčemi. Je rozhodnuto, Davos postupuje do semifinále letošního ročníku Ligy mistrů. To si troufám napsat už nyní, takový náskok domácí jen těžko doženou. Bez asistence.
    50:32 Andres AMBÜHL - 1:3
     
    50:32
    Davos právě vstřelil branku!
    Paradoxně ale ve vlastním oslabení skórují hosté. Chybu domácí obrany potrestal ANDRES AMBÜHL, jenž pláchl doslova všem a ve svém samostatném úniku se nemýlil. Jeho tým tak vede rozdílem dvou branek a to je pro domácí už větší oříšek. Uvidíme, jak na tuto situaci zareagují. Bez asistence.
    20:23 Erik FORSSELL - 1:2
     
    20:23
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté začali druhou třetinu více než skvěle. Dostávají se totiž Davosu na dostřel jediné branky. Jimmie Ericsson pálil z levého kruhu, Genoni ale puk vyrazil pouze před sebe, kde byl připravený ERIK FORRSELL, jenž posílá pohotovou střelou puk za záda Genoniho a připravuje ho o dosavadní čisté konto. Asistence: Jimmie Ericsson, Niclas Burström.
    09:52 Enzo CORVI - 0:2
     
    09:52
    Davos právě vstřelil branku!
    A hosté jdou do dvoubrankového náskoku. Domácí propadli v obraně, čehož hosté okamžitě využili a dostali se do úniku. Před brankou Svenssona našel Dino Wieser úplně volného ENZA CORVIHO, jenž taktéž bekhendovou střelou uklidil puk za záda Svenssona. To je pro domácí rozhodně velká rána. Asistence: Dino Wieser.
    04:07 Dick AXELSSON - 0:1
     
    04:07
    Davos právě vstřelil branku!
    Menší tlak hostí je nyní korunován první brankou. Marc Wieser našel z vlastního pásma svou přihrávkou rozjetého DICKA AXELSSONA, jenž se poté vydal do úniku. V blízkosti domácí branky pak svou bekhendovou střelou nedal žádnou šanci Svenssonovi a jeho tým tak jde do důležitého a hlavně velmi brzkého vedení. Asistence: Marc Wieser.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 21. Forssell (Ericsson, Burström) – 5. Axelsson (Marc Wieser), 10. Corvi (Dino Wieser), 51. Ambühl, 60. Lindgren


    Skellefteå AIK: Svensson (Hanses) – Burström, Urbom, Pettersson M., Lundberg A., Lindholm A., Aho, Öhman – Forssell, Ericsson, Norman – Zackrisson, Pettersson A., Calof – Lindholm P., Petterström, Broadhurst – Wingerli, Holmström, Ohlsson
    HC Davos: Genoni (Senn) – Guerra, Du Bois, Schneeberger, Paschoud, Brejčák, Jung, Heldner – Ambühl, Sciaroni, Paulsson – Lindgren, Axelsson, Wieser M. – Setoguchi, Wieser D., Corvi – Jörg, Walser, Simion – Aeschlimann

    Rozhodčí: Anisimov (RUS), Salonen (FIN) – Käck, Yletyienen (oba SWE)
    01.12.2015
    Davos - Skellefteå 1:1

    Branky a nahrávky: 17. Aeschlimann (Wieser D., Setoguchi) – 24. Calof (Broadhurst, Forssell)

    bahis siteleri