Norwich – Everton 1:1 (kon.) | Crystal Palace – Southampton 1:0 (kon.) | West Ham – Stoke 0:0 (kon.)
Manchester City – Swansea 2:1 (kon.) | Sunderland – Watford 0:1 (kon.) | Bournemouth – Manchester Utd. 2:1 (kon.)
konec
Crystal Palace FC
1:0 (1:0)
Southampton FC
Sobota 12.12.2015, 16:00 • Selhurst Park, Londýn • Anglická Premier League • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní zápas je u konce! Crystal Palace FC pokračuje ve výborných výkonech, a dnes dokázalo porazit Southampton FC 1:0!

    První poločas dnešního střetnutí nabídl velmi zajímavou podívanou! Domácí celek si vypracoval okolo 22. minuty hned několik velkých šancí, a Gazzaniga v brance Souhthamptonu se musel činit! Na druhé polovině hřiště zahrozil ve 32. minutě Steven Davis, jehož povedenou hlavičku parádním zákrokem vytáhl brankář Hennessey! Ve 38. minutě se dočkali domácí fanoušci úvodní branky, když Bolasie našel před brankou zcela volného Yohanna Cabayeho, který se zakončení neměl problém!

    Ve druhém poločas hra obou celků již tak atraktivní nebyla. Domácí měli až v samotném závěru tři obrovské šance, nicméně se opět vyznamenal brankář Gazzaniga! V nastavení ještě mohl srovnat Shane Long, nicméně jeho ránu dokázal lapit výborným zákrokem Hennessey!

    Crystal Palace se tak posunuje už na šesté místo tabulky! Southampton naopak pokračuje ve špatných výkonech, a momentálně mu patří dvanáctá příčka!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (17:55:16)
    O jediný gól dnešního duelu se postaral Yohan Cabaye

     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    V samotném závěru měl obrovskou šanci hostující Shane Long, jehož ránu však dokázal vyrazit výborným zákrokem Hennessey!
     
    90+2
    Domácí celek se dokázal ubránit, a bude podruhé v tomto zápase střídat! Ze hřiště odchází Connor Wickham, který na hrotu odvedl velmi dobrý výkon. Na jeho místo přichází Chamakh!
     
    90+1
    Southampton má momentálně míč ve své moci, nicméně obrana Eagles zatím brání velmi dobře! Saints se drží v kombinaci na útočné polovině!
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby! Southampton tak má ještě čas na vyrovnání!
     
    89
    Sadio Mané se dostal ve vápně k míči, nicméně jeho následnou střelu zablokoval Dann. Následně se míč odrazil na nohu Pellého, jehož rána však skončila pouze v rukavicích Hennesseye!
     
    88
    Následného rohového kopu se ujal Yohan Cabaye, jehož centr se však ve vápně neujal. Následně se však míč odrazil na nohu Yannicka Bolasieho, jehož krásnou přízemní ránu vyrazil výborný Gazzaniga!
     
    88
    Další šance domácích! Yohan Cabaye našel za obranou volného Connora Wickhama, který si míč krásně zpracoval, a následně vyslal pěknou střelu, která mířila k tyči. Brankář Gazzaniga však vytáhl další parádní zákrok!
     
    87
    Aktivní Wilfried Zaha dokázal obrat o míč Ryana Bertranda, a dopředu mohl postupovat Yohan Cabaye. Francouzský záložník se rozhodl pro střelu, tu však Gazzaniga dokázal lapit!
     
    86
    Crystal Palace však zatím závěr utkání zvládá velmi dobře! Yannick Bolasie tentokrát vybojoval ve středovém kruhu míč, a následně se nechal fauloval Sadiem Maném!
     
    85
    První střídání domácího celku! Po velmi dobrém výkonu odchází ze hřiště Jason Puncheon, trenér Alan Pardew posílá na poslední minuty středopolař Mutche!
     
    84
    Fanoušky Southamptonu teď vystrašil obránce Virgil van Dijk, který poslal nepřesnou přihrávku ke svému brankáři, a míč směřoval do branky. Situaci však včas zachánil brankář Gazzaniga!
     
    83
    Jason Puncheon odvedl na levém křídle skvělou práci, když se dokázal prokličkovat přes trojici protihráčů. Následně se však dostal do tísně, a tak zkoušel vybojovat pokutový kop. Mike Dean však zůstal v klidu ...
     
    82
    Yannick Bolasie opět kouzlil na levé straně. Tentokrát si však na jeho "taneček" počkal obránce Cédric Soares, který dostal míč do zámezí, a Eagles budou vhazovat!
     
    81
    Domácí borci se přecijen dostali opět k míči, a středem hřiště prošel James McArthur, kterého následně nedovoleným zákrokem zastavil Ryan Bertrand!
     
    80
    José Fonte se vydal na útočný výlet, a následně předal míč do středu pro Tadiće. Tomu se však míč zamotal mezi nohy, a do protiútoku mohli jít domácí Eagles. Dlouhý nákop Puncheona však Zahu nenašel!
     
    79
    Trenér Ronald Koeman využívá poslední možnost pro střídání! Ze hřiště odchází Oriol Romeu, který ve středu hřiště nepodal špatný výkon. Na posledních deset minut přichází na "plac" Ward-Prowse!

    Jan Havlovic

    Branky: 38. Cabaye (Bolasie)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 8:7. Střely mimo: 3:8. Rohy: 9:5. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 11:13.
    Crystal Palace FC: Hennessey – Ward, Dann, Delaney (C), Souaré – McArthur, Cabaye, Puncheon (85. Mutch) – Bolasie, Wickham (90+2. Chamakh), Zaha.
    Náhradníci: McCarthy – Mariappa, Campbell, Čung-Jong, Mutch, Chamakh, Kelly.

    Southampton FC: Gazzaniga – Soares, Fonte (C), van Dijk, Bertrand – Wanyama, Jošida (67. Tadić) – Mané, S. Davis (67. Pellè), Romeu (79. Ward-Prowse) – Long.
    Náhradníci: K. Davis – Clasie, Tadić, Martina, Ward-Prowse, Pellè, Juanmi.

    Rozhodčí: Mike Dean – Long, Holmes (vš. Anglie)
    bahis siteleri