Rio Ave – Arouca 3:1 (kon.) | FC Ferreira – União Madeira 6:0 (kon.) | Guimarães – Marítimo 3:4 (kon.)
Setúbal – Benfica 2:4 (kon.)
konec
Rio Ave FC
3:1 (1:0)
FC Arouca
Sobota 12.12.2015, 17:15 • Estádio do Rio Ave Futebol Clube • Portugalská Primeira Liga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Ani v nastavení si rozhodčí nedá pokoj, už do tak veliké sbírky přidává ještě jednu žlutou kartu, kterou dostává Velázquez.
     
    85
    I tak se ještě žlutí, jelikož Valente (ARC) zastavil Kayemba zatáhnutím za dres, jasná žlutá karta pro hostujícího hráče.
     
    49
    Sotva se začala hrát druhá půle, už se nám tu opět žlutí. Novais (AVE) skluzem zezadu sestřelil protihráče, za žlutou ještě může být rád.
     
    37
    Rozhodčí dnes se žlutými kartami nešetří, další obdržel Lionn (AVE), který stáhl k zemi právě před chvílí snažícího se Rodriguese.
     
    31
    Gege si nedal pokoj a končí! Na polovině hřiště předvedl další ostrý faul, takovým bodyčekem sestřelil Héldona, obdržel druhou žlutou kartu a tím pádem i červenou! Tohle je pro hosty velmi nepříjemné!
     
    30
    Žlutou kartu ale vidíme i na druhé straně, Marcelo vlétl proti Zequinhovi ve velmi ostrém skluzu, za který je po zásluze potrestán.
     
    24
    Gege hraje řádně od podlahy, tentokráte se přímo do cesty postavil Yazaldemu, který neměl šanci se mu vyhnout. Teď už od rozhodčího žlutou kartu vidí.
     
    16
    Také z toho pramení žlutá karta poté, co Adilson Goiano (ARC) nepříjemně trefil Yazaldeho. Ten dnes působí na soupeře jako terč.

    Tomáš Hála

    Branky: 1. Gege (vla.), 57. Marcelo, 79. Novais – 71. Velázquez

    Karty:   30. Marcelo (AVE), 37. Lionn (AVE), 49. Novais (AVE) – 16. Goiano (ARC), 24. Gege (ARC), 85. Valente (ARC), 90+3. Velázquez (ARC)   31. Gege (ARC)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 5:3. Rohy: 9:9. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 11:13.
    Rio Ave FC: Cássio – Edimar Fraga, Lionn, Marcelo – Aníbal Capela, Renan Bressan, Pedro Moreira – João Novais, Ukra, Yazalde, Héldon
    Náhradníci: Abalo, Vilas Boas, Pedrinho, Kayembe, Guedes, Krovinović, Rui Vieira

    FC Arouca: Bracalli – Gêgê, Nelsinho, Hugo Basto, David Simão – Tomás Dabó, Adilson Goiano, Nuno Valente – Zequinha, Ivo Rodrigues, Maurides
    Náhradníci: Velázquez, Vuletich, Pintassilgo, Jaílson, Hugo Monteiro, Leandro, Rui Sacramento

    Rozhodčí: Esteves – Tomé, Teixeira
    bahis siteleri