Buffalo – Anaheim 3:0 (kon.) | New Jersey – Florida 1:5 (kon.) | Philadelphia – Vancouver 2:0 (kon.)
Toronto – San Jose 4:5 (po pr.) | Montreal – Los Angeles 0:3 (kon.) | St. Louis – Nashville 2:1 (kon.)
Minnesota – NY Rangers 5:2 (kon.) | Chicago – Edmonton 4:0 (kon.) | Dallas – Calgary 1:3 (kon.)
Colorado – NY Islanders 2:1 (kon.) | Arizona – Columbus 5:7 (kon.)
konec
Minnesota Wild
5:2 (1:0, 1:1, 3:1)
New York Rangers
Pátek 18.12.2015, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:43 Mikko KOIVU - 5:2
     
    57:43
    Minnesota právě vstřelila branku!
    MIKKO KOIVU střílí svůj druhý gól v dnešním zápase a pečetí vítězství Minnesoty Wild!! Wild předvedli v rohu kluziště skvělý forčeking, a přestože Henrik Lundqvist dělal co mohl, aby puk zastavil, z dorážky se prosadil kapitán Minnesoty Mikko Koivu. Asistence: Chris Carter, Charlie Coyle.
    56:23 Ryan MCDONAGH - 4:2
     
    56:23
    Rangers právě vstřelili branku!
    RYAN MCDONAGH střílí gól a snižuje na 2:4 z pohledu New Yorku Rangers!! Ryan McDonagh zaklekl v pravém kruhu pro vhazování a zamířil přesně k pravé tyči nad lapačku Devana Dubnyka. Asistence: T.J. Miller, Jesper Fast.
    50:18 Chris PORTER - 4:1
     
    50:18
    Minnesota právě vstřelila branku!
    CHRIS PORTER se prosazuje a Minnesota Wild během 40 sekund skóruje podruhé!! Justin Fontaine na pravém křídle přihrál do jízdy Chrisovi Porterovi, který bekhendem vypálil a Henrik Lundqvist si puk nešťastně ramenem srazil do pravého horního rohu své brány. Asistence: Justin Fontaine, Ryan Suter.
    49:38 Jason POMINVILLE - 3:1
     
    49:38
    Minnesota právě vstřelila branku!
    JASON POMINVILLE střílí gól v přesilové hře a posílá Minnesotu Wild do dvoubrankového vedení!! Mikko Koivu na levém křídle přihrál do jízdy Jasonovi Pominvillemu, který si sjel před bránu a mezi betony Henrika Lundqvista puk bekhendem uklidil do brány. Asistence: Mikko Koivu, Ryan Suter.
    39:51 Dominic MOORE - 2:1
     
    39:51
    Rangers právě vstřelili branku!
    DOMINIC MOORE odpovídá na gól Wild a vrací New York Rangers rychle zpět do zápasu!! Emerson Etem zpětnou přihrávkou našel v levém kruhu pro vhazování Dominica Moore, který parádní střelou zápěstím vymetl vzdálenější pravý horní roh brány. Gólové akci Rangers předcházela šance Jasona Zuckera, který předvedl pěknou stahovačku, Henrik Lundqvist ale jeho následnou střelu vyrazil a Rangers se mohli vzápětí radovat. Asistence: Emerson Etem, Tanner Glass.
    37:30 Matt DUMBA - 2:0
     
    37:30
    Minnesota právě vstřelila branku!
    MATT DUMBA střílí parádní gól v přesilové hře a zvyšuje na 2:0!! Nino Niederreiter se u pravé tyče skvěle otočil s pukem a vypálil. Henrik Lundqvist sice jeho střelu vyrazil, puk poté ale ze vzduchu poslal do prázdné brány Matt Dumba. Asistence: Nino Niederreiter, Mikael Granlund.
    08:27 Mikko KOIVU - 1:0
     
    08:27
    Minnesota právě vstřelila branku!
    MIKKO KOIVU střílí gól a posílá Minnesotu Wild do vedení!! Thomas Vanek zpoza brány přihrál mezi kruhy pro vhazování Mikkovi Koivuvi, který si puk zpracoval a bekhendovou střelou po ledě ho mezi betony Anttiho Raanty poslal do brány. Asistence: Thomas Vanek, Zach Parise.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 9. Koivu (Vanek, Parise), 38. Dumba (Niederreiter, Granlund), 50. Pominville (Koivu, Suter), 51. Porter (Fontaine, Suter), 58. Koivu (Carter, Coyle) – 40. Moore (Etem, Glass), 57. McDonagh (Miller, Fast)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Prosser, Dumba, Brodin, Scandella, Suter (A), Spurgeon – Parise (A), Granlund, Pominville – Vanek, Koivu (C), Zucker – Niederreiter, Coyle, Fontaine – Porter, Stoll, Carter. Hlavní trenér: Mike Yeo.
    New York Rangers: Raanta (14. Lundqvist) – Skjei, McIlrath, Yandle, Boyle, Staal (A), McDonagh (C) – Nash (A), Brassard, Zuccarello – Kreider, Lindberg, Fast – Miller, Hayes, Stalberg – Glass, Moore, Etem. Hlavní trenér: Alain Vigneault.

    Rozhodčí: Ghislain Hebert, Brian Pochmara – Kiel Murchison, Scott Driscoll
    bahis siteleri