Buffalo – Anaheim 3:0 (kon.) | New Jersey – Florida 1:5 (kon.) | Philadelphia – Vancouver 2:0 (kon.)
Toronto – San Jose 4:5 (po pr.) | Montreal – Los Angeles 0:3 (kon.) | St. Louis – Nashville 2:1 (kon.)
Minnesota – NY Rangers 5:2 (kon.) | Chicago – Edmonton 4:0 (kon.) | Dallas – Calgary 1:3 (kon.)
Colorado – NY Islanders 2:1 (kon.) | Arizona – Columbus 5:7 (kon.)
konec
Minnesota Wild
5:2 (1:0, 1:1, 3:1)
New York Rangers
Pátek 18.12.2015, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:23
    Mikko Koivu se řítil do samostatného úniku a mohl vstřelit hattrick, Henrik Lundqvist ho ale podruhé nebo potřetí v zápase dokázal fantastickým zákrokem vychytat!
     
    58:10
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild: Charlie Coyle dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    58:10
    Vyloučení v týmu New York Rangers: Dylan McIlrath dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
    57:43 Mikko KOIVU - 5:2
     
    57:43
    Minnesota právě vstřelila branku!
    MIKKO KOIVU střílí svůj druhý gól v dnešním zápase a pečetí vítězství Minnesoty Wild!! Wild předvedli v rohu kluziště skvělý forčeking, a přestože Henrik Lundqvist dělal co mohl, aby puk zastavil, z dorážky se prosadil kapitán Minnesoty Mikko Koivu. Asistence: Chris Carter, Charlie Coyle.
     
    56:43
    Jason Pominville se dostal do samostatného úniku, Henrik Lundqvist ale dokázal jeho střelu lapačkou vyrazit nad bránu!
    56:23 Ryan MCDONAGH - 4:2
     
    56:23
    Rangers právě vstřelili branku!
    RYAN MCDONAGH střílí gól a snižuje na 2:4 z pohledu New Yorku Rangers!! Ryan McDonagh zaklekl v pravém kruhu pro vhazování a zamířil přesně k pravé tyči nad lapačku Devana Dubnyka. Asistence: T.J. Miller, Jesper Fast.
     
    54:02
    Mikael Granlund nabral na levém křídle rychlost a rychle vypálil, Henrik Lundqvist ale dokázal jeho střelu zastavit a jeho následnou dorážku našel pod svým tělem poté, co puk instinktivně rychle zalehl!
     
    51:05
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild: Nino Niederreiter dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění brankáře.
    50:18 Chris PORTER - 4:1
     
    50:18
    Minnesota právě vstřelila branku!
    CHRIS PORTER se prosazuje a Minnesota Wild během 40 sekund skóruje podruhé!! Justin Fontaine na pravém křídle přihrál do jízdy Chrisovi Porterovi, který bekhendem vypálil a Henrik Lundqvist si puk nešťastně ramenem srazil do pravého horního rohu své brány. Asistence: Justin Fontaine, Ryan Suter.
    49:38 Jason POMINVILLE - 3:1
     
    49:38
    Minnesota právě vstřelila branku!
    JASON POMINVILLE střílí gól v přesilové hře a posílá Minnesotu Wild do dvoubrankového vedení!! Mikko Koivu na levém křídle přihrál do jízdy Jasonovi Pominvillemu, který si sjel před bránu a mezi betony Henrika Lundqvista puk bekhendem uklidil do brány. Asistence: Mikko Koivu, Ryan Suter.
     
    49:20
    Vyloučení v týmu New York Rangers: Brady Skjei dostal menší trest, 2 minuty držení.
     
    44:35
    V další šanci se ocitl Mikko Koivu, který nebezpečně vypálil z vrcholu levého kruhu pro vhazování a jeho následná střela zamířila těsně nad!
     
    43:21
    Jason Pominville na pravém křídle nabral rychlost a z pravého kruhu pro vhazování napřáhl ke střele, za kterou se Henrik Lundqvist jen ohlédl a pohledem ji tlačil mimo. Rangers nakonec zachránila tyč, od které se puk odrazil zpět do hry!
     
    41:30
    Jimmy Hayes vypálil na pravém křídle z ostrého úhlu a jeho střela po ledě orazítkovala pravou tyč!
    39:51 Dominic MOORE - 2:1
     
    39:51
    Rangers právě vstřelili branku!
    DOMINIC MOORE odpovídá na gól Wild a vrací New York Rangers rychle zpět do zápasu!! Emerson Etem zpětnou přihrávkou našel v levém kruhu pro vhazování Dominica Moore, který parádní střelou zápěstím vymetl vzdálenější pravý horní roh brány. Gólové akci Rangers předcházela šance Jasona Zuckera, který předvedl pěknou stahovačku, Henrik Lundqvist ale jeho následnou střelu vyrazil a Rangers se mohli vzápětí radovat. Asistence: Emerson Etem, Tanner Glass.
     
    39:09
    Jason Zucker předvedl v levém kruhu pro vhazování nádhernou stahovačku a Henrik Lundqvist poté dokázal jeho střelu s pomoci své pravé tyče vyrazit mimo!
    37:30 Matt DUMBA - 2:0
     
    37:30
    Minnesota právě vstřelila branku!
    MATT DUMBA střílí parádní gól v přesilové hře a zvyšuje na 2:0!! Nino Niederreiter se u pravé tyče skvěle otočil s pukem a vypálil. Henrik Lundqvist sice jeho střelu vyrazil, puk poté ale ze vzduchu poslal do prázdné brány Matt Dumba. Asistence: Nino Niederreiter, Mikael Granlund.
     
    35:40
    Vyloučení v týmu New York Rangers: Dan Boyle dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    34:15
    Jason Zucker vypálil z pravého křídla na přední tyč a Henrik Lundqvist měl co dělat, aby jeho střelu zastavil! Nadvakrát to ale dokázal.
     
    32:19
    Justin Fontaine se dostal v oslabení do samostatného úniku, po kterém orazítkoval bekhendovou střelou po ledě vzdálenější pravou tyč brány!
     
    32:07
    Devan Dubnyk už byl překonaný po střele Rangers z pravého křídla, Minnesotu Wild ale zahrál Jonas Brodin!
     
    30:34
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild: Jarret Stoll dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    30:01
    Mikko Koivu mířil z blízkosti přesně do pravého horního rohu, Henrik Lundqvist ale vytáhl fantastický zákrok a lapačkou jeho střelu dokázal vyrazit!
     
    29:32
    Justin Fontaine napřáhl od modré čáry k táhlé střele zápěstím a Henrik Lundqvist ukryl puk po pěkném zákroku v lapačce!
     
    25:30
    Chris Kreider vypálil z vrcholu levého kruhu pro vhazování a snažil se zamířit přesně ke vzdálenější pravé tyči, Devan Dubnyk ale puk ukryl v lapačce! Pěkný zákrok brankáře Minnesoty.
     
    23:57
    A znovu Jared Spurgeon, který tentokrát pálil z pravého kruhu pro vhazování přesněji, Henrik Lundqvist ale dokázal jeho střelu levým betonem vyrazit.
     
    22:54
    Keith Yandle dostal přihrávku doprava a poté z pravého kruhu pro vhazování vypálil, Devan Dubnyk byl ale připraven a jeho střelu vyrazil mimo!
     
    18:44
    Thomas Vanek vypálil od modré čáry a puk se od mantinelu za bránou odrazil k Nino Niederreiterovi, který mohl střílet do prázdné brány, jenže zamířil pouze vedle levé tyče! To byla obrovská šance.
     
    15:12
    Keith Yandle vypálil z levého kruhu pro vhazování a Devan Dubnyk jeho střelu směřující ke vzdálenější pravé tyči levým betonem vyrazil!
     
    13:49
    Antti Raanta předvedl nádherný zákrok maskou, bohužel to ale bylo to poslední, co v dnešním zápase předvedl. Do brány přichází Henrik Lundqvist.
     
    13:49
    Marco Scandella tvrdě vypálil z pravého kruhu pro vhazování a Antti Raanta jeho střelu zastavil maskou! Brankář Rangers je hodně otřesný a bude střídat.
     
    08:52
    Vyloučení v týmu New York Rangers: Dylan McIlrath dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění.
    08:27 Mikko KOIVU - 1:0
     
    08:27
    Minnesota právě vstřelila branku!
    MIKKO KOIVU střílí gól a posílá Minnesotu Wild do vedení!! Thomas Vanek zpoza brány přihrál mezi kruhy pro vhazování Mikkovi Koivuvi, který si puk zpracoval a bekhendovou střelou po ledě ho mezi betony Anttiho Raanty poslal do brány. Asistence: Thomas Vanek, Zach Parise.
     
    04:44
    Ryan Suter vypálil od modré čáry a Antti Raanta jeho střelu směřující ke vzdálenější pravé tyči ukryl v lapačce.
     
    00:49
    Keith Yandle zpomalil v pravém kruhu pro vhazování a poté se snažil vymést pravý horní roh brány, jenže puk nedokázal dostatečně zvednou a Devan Dubnyk ho ukryl v lapačce!
     
    00:49
    Keith Yandle se dostal do samostatného úniku a po faulu Marca Scandelly bude následovat trestné střílení!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 9. Koivu (Vanek, Parise), 38. Dumba (Niederreiter, Granlund), 50. Pominville (Koivu, Suter), 51. Porter (Fontaine, Suter), 58. Koivu (Carter, Coyle) – 40. Moore (Etem, Glass), 57. McDonagh (Miller, Fast)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Prosser, Dumba, Brodin, Scandella, Suter (A), Spurgeon – Parise (A), Granlund, Pominville – Vanek, Koivu (C), Zucker – Niederreiter, Coyle, Fontaine – Porter, Stoll, Carter. Hlavní trenér: Mike Yeo.
    New York Rangers: Raanta (14. Lundqvist) – Skjei, McIlrath, Yandle, Boyle, Staal (A), McDonagh (C) – Nash (A), Brassard, Zuccarello – Kreider, Lindberg, Fast – Miller, Hayes, Stalberg – Glass, Moore, Etem. Hlavní trenér: Alain Vigneault.

    Rozhodčí: Ghislain Hebert, Brian Pochmara – Kiel Murchison, Scott Driscoll
    bahis siteleri