Pittsburgh – Boston 2:6 (kon.) | Washington – Tampa 5:3 (kon.) | Carolina – Florida 0:2 (kon.)
Ottawa – San Jose 4:2 (kon.) | Detroit – Vancouver 3:4 (1:2 po s.n.) | Winnipeg – NY Rangers 5:2 (kon.)
Buffalo – Chicago 2:3 (0:1 po s.n.) | St. Louis – Calgary 3:2 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
2:6 (1:1, 1:2, 0:3)
Boston Bruins
Sobota 19.12.2015, 01:00 • Consol Energy Center, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:18 Frank VATRANO - 2:6
     
    55:18
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston trestá další chybu Pittsburghu na modré čáře! Po sražené střele postupovali hosté ve třech proti jedinému obránci. FRANK VATRANO vzal tíhu okamžiku na sebe a nadvakrát překonal Zatkoffa, čímž dovršil hattrick! Asistence: Ryan Spooner.
    52:18 Frank VATRANO - 2:5
     
    52:18
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tentokrát už branka platí! Spooner zatáhl kotouč do útočného pásma, kde nejdříve v jasné šanci selhal, ale poté jej u před Zatkoffem zastoupil FRANK VATRANO, který ve snadné pozici přidává svou druhou branku v utkání! Asistence: Patrice Bergeron, Jimmy Hayes.
    40:35 Patrice BERGERON - 2:4
     
    40:35
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston navyšuje své vedení! Zdeno Chára vyslal tvrdou střelu od modré čáry, kotouč se odrazil od plexiskla zpět před branku, kde se nejrychleji zorientoval PATRICE BERGERON a bez problémů přidal svou druhou branku v utkání! Asistence: Zdeno Chára, Brad Marchand.
    29:39 Loui ERIKSSON - 2:3
     
    29:39
    Bruins právě vstřelili branku!
    A Boston ukazuje v přesilové hře naprostý opak hry Pittsburghu! K odraženému kotouči se dostal LOUI ERIKSSON, který se snažil zasunout kotouč za Zatkoffa, což se mu sice na poprvé nepovedlo, ale důrazem nakonec došťouchal kotouč za brankovou čáru. Asistence: Ryan Spooner, David Krejčí.
    22:39 Trevor DALEY - 2:2
     
    22:39
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Ani Bostonu nevydrželo vedení dlouhou dobu! Chvíli po konci přesilové hry dostal přihrávku na modrou čáru TREVOR DALEY a tvrdou střelou si připisuje svou první branku za Pittsburgh! Asistence: Sidney Crosby, Conor Sheary.
    21:03 Patrice BERGERON - 1:2
     
    21:03
    Bruins právě vstřelili branku!
    Pittsburgh jen potvrzuje zmar v přesilových hrách v dnešním utkání! Hosté se dostali do útočného pásma, kde Marchand dlouhou dobu držel kotouč a nakonec našel PATRICE BERGERONA, jenž tvrdou střelou posílá Boston do vedení! Asistence: Brad Marchand.
    10:03 Frank VATRANO - 1:1
     
    10:03
    Bruins právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Tučňákům nevydrželo vedení ani dvě minuty! Po chybě v obranné třetině se kotouč dostal k FRANKU VATRANOVI, který střelou zápěstím překonal bezmocného Zatkoffa! Asistence: Ryan Spooner, Landon Ferraro.
    08:20 Conor SHEARY - 1:0
     
    08:20
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Pittsburgh se ujímá vedení! Patrice Bergeron nedokázal odpálit kotouč ven z obranné třetiny, k puku se dostal Sidney Crosby, který jej předložil před branku CONORU SHEARYMU a ten odrazem o tyč střílí svou první branku v NHL! Asistence: Sidney Crosby.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 9. Sheary (Crosby), 23. Daley (Crosby, Sheary) – 11. Vatrano (Spooner, Ferraro), 22. Bergeron (Marchand), 30. Eriksson (Spooner, Krejčí), 41. Bergeron (Chára, Marchand), 53. Vatrano (Bergeron, Hayes), 56. Vatrano (Spooner)


    Pittsburgh Penguins: Zatkoff (Murray) – Daley, Määttä, Warsofsky, Cole, Lovejoy, Dumoulin – Kunitz, Crosby, Sheary – Kessel, Malkin, Perron – Hörnqvist, Bonino, Plotnikov – Fehr, Cullen, Sprong
    Boston Bruins: Rask (Gustavsson) – McQuaid, Chára, Miller C., Seidenberg, Miller K., Krug – Connolly, Bergeron, Marchand – Eriksson, Krejčí, Beleskey – Hayes, Spooner, Vatrano – Randell, Talbot, Ferraro

    Rozhodčí: Walsh, Morton – Shewchyk, MacPherson

    Diváci: 18 585
    bahis siteleri