Pittsburgh – Boston 2:6 (kon.) | Washington – Tampa 5:3 (kon.) | Carolina – Florida 0:2 (kon.)
Ottawa – San Jose 4:2 (kon.) | Detroit – Vancouver 3:4 (1:2 po s.n.) | Winnipeg – NY Rangers 5:2 (kon.)
Buffalo – Chicago 2:3 (0:1 po s.n.) | St. Louis – Calgary 3:2 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
5:2 (3:1, 1:1, 1:0)
New York Rangers
Sobota 19.12.2015, 02:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:59 Andrew LADD - 5:2
     
    58:59
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto. Wheeler vybojoval v obranném pásmu puk, posunul jej od mantinelu a ANDREW LADD se od červené čáry nemýlil. Jeho bekhendový pokus zaplul do opuštěné branky. Asistence: Blake Wheeler.
    36:14 Tyler MYERS - 4:2
     
    36:14
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Když dnes za Lundqvistem zacinká tyčka, je to nakonec gól. Po krátkém působení v pásmu New Yorku se puk dostal k volnému TYLERU MYERSOVI a ten prudkou ranou z pravého kruhu překonal bezmocného Švéda. Asistence: Blake Wheeler, Bryan Little.
    34:12 Dan BOYLE - 3:2
     
    34:12
    Rangers právě vstřelili branku!
    Teď už byl ale i on krátký na rychlou akci hostujícího týmu. McDonaghovu střelu Hellebuyck ještě vyrazil, jenže na levé straně se k puku dostal DAN BOYLE a pohotovou dorážkou snížil na 3:2. Asistence: Ryan McDonagh, Derick Brassard.
    Dustin BYFUGLIEN - 3:1
     
    17:31
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácím už opět vedou o dvě branky. Po buly se puk dostal na modrou čáru a DUSTIN BYFUGLIEN propálil vše, co mu stálo v cestě. Lundqvist neměl nárok, za zády mu navíc zahrála tyčková zvonkohra. Asistence: Mark Scheifele.
    14:01 T.J. MILLER - 2:1
     
    14:01
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté snižují. Vypadalo to všechno velmi nenápadně a skončilo trochu nešťastným gólem pro gólmana Hellebuycka. Ten neudržel střelu Hayese, puk mu propadl výstrojí a J. T. MILLER jej zblízka i s pomocí domácího obránce Chiarota dotlačil za brankovou čáru. Asistence: Kevin Hayes, Keith Yandle.
    07:34 Bryan LITTLE - 2:0
     
    07:34
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A byl to gól. BRYAN LITTLE tečoval nahození tak šikovně, že puk se odrazil od kamery v Lundqvistově brance! Domácí tak vedou 2:0. Asistence: Blake Wheeler, Andrew Ladd.
    05:03 Bryan LITTLE - 1:0
     
    05:03
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení. Za brankou New Yorku byl volný Wheeler, poslal přihrávku před brankoviště, kde si BRYAN LITTLE položil Lundqvista a pohodlně skóroval. Asistence: Blake Wheeler.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 6. Little (Wheeler), 8. Little (Wheeler, Ladd), 18. Byfuglien (Scheifele), 37. Myers (Wheeler, Little), 59. Ladd (Wheeler) – 15. Miller (Hayes, Yandle), 35. Boyle (McDonagh, Brassard)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Hutchinson) – Byfuglien, Trouba, Myers, Enström, Chiarot, Stuart – Wheeler, Little, Ladd (C) – Stafford, Scheifele, Perreault – Ehlers, Burmistrov, Thorburn – Armia, Copp, Halischuk. Trenér: Paul Maurice.
    New York Rangers: Lundqvist (Hellberg) – McDonagh (C), Staal, McIlrath, Yandle, Boyle, Summers – Zuccarello, Brassard, Nash – Miller, Stepan, Kreider – Fast, Hayes, Etem – Stalberg, Moore, Glass. Trenér: Alain Vigneault.

    Rozhodčí: Meier, O'Halloran – Murchison, Driscoll

    Diváci: 15 294
    bahis siteleri