HC Litvínov – Jihlava 4:1 (kon.) | Třinec – Mladá Boleslav 4:2 (kon.) | Mountfield HK – HC Plzeň 0:2 (kon.)
K. Vary – Havlíčkův Brod 6:2 (kon.) | Vítkovice – Liberec 4:5 (0:1 po s.n.) | Kometa Brno – Chomutov 2:10 (kon.)
Olomouc – Sparta 2:3 (po pr.) | Kladno – Havířov 5:3 (kon.) | Letňany – Poruba 5:1 (kon.)
Č. Budějovice – Vsetín 5:4 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
5:3 (3:1, 2:0, 0:2)
AZ Havířov
Sobota 19.12.2015, 15:30 • ČEZ stadion, Kladno • Extraliga staršího dorostu • 2. kolo
Partner:
     
    58:56
    Hosté si vyžádali oddechový čas.
     
    58:56
    Adam Kubík předvedl fantastický přehled o hře, když si vyjel za obranu soupeře, řekl si o přihrávku a rázem ujížděl sám na bránu! Sonnek se ale nenechal zaskočit a jeho svižnou střelu ukryl ve své lapačce!
     
    55:31
    Hrabík si vyjel do mezikruží a zamířil na bližší tyč, jenže Sonnek se v brance fantasticky natáhl a zasáhl lapačkou!
     
    54:45
    Tadeáš Aulehla (HAV) je vyloučen za napadení.
     
    52:22
    Domácí se dostali do přečíslení dvou na jednoho, vyměnili si kotouč a Michal Kučera se snažil zasunout puk mezi Sonnkovy betony! To se mu podařilo, ale hostující gólman byl včas na zádech a zalehl puk!
     
    51:11
    Kryštof Hrabík (KLA) je vyloučen za faul loktem.
     
    49:14
    Adam Kalaj se krásně prosmýkl za obranu a mohl už zasouvat za nataženého Sonnka, ovšem puk mu v rozhodující chvíli sjel z čepele!
     
    47:49
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak aby to ještě nebylo drama! Hosté totiž snižují na rozdíl dvou branek! JAN BAMBULA přejel modrou čáru, nic nevymýšlel a prostě vypálil. Kotouč z jeho hole poté zamířil přesně do rohu branky, mimo Stahlův dosah. Asistence: Vojtěch Ševěček a Adam Strakoš.
     
    45:26
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté snižují! Bambula předvedl pěkný průnik do útočného pásma a poté předal puk do jízdy MATYÁŠI FROJDOVI! Ten si ještě potáhl kotouč na levou stranu a vypálil a povyjetý Stahl už marně secvakával betony k sobě! Asistence: Adam Strakoš a Jan Bambula.
     
    38:35
    Vojtěch Ševěček (HAV) je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    34:16
    Pavel Řepka (KLA) je vyloučen za vysokou hůl.
     
    34:12
    Kalaj dostal přihrávku za obranu a jel do samostatného úniku! Jeho bekhendový blafák se ale mezi tři tyče nevešel!
     
    30:59
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí se znovu prosazují a ještě navyšují svůj náskok! Hosté nedokázali po Sonnkově zákroku odklidit puk z předbrankového prostoru a tam si sjel ADAM KALAJ, který dotlačil puk do brány. Bez asistence.
     
    29:21
    Neuvěřitelné štěstí hostů! Husarik v úniku napálil jen Sonnkův beton, ale z druhé strany dorážel v pádu Hrabík! Ten poslal kotouč do brankové konstrukce, od které se puk odrazil do brankoviště a zůstával za zády zmateného brankáře. Jen se štěstím nakonec hosté dostali puk do bezpečí.
     
    24:24
    Matoušek není schopen pokračovat ve hře! Led sice opouští po svých, ale za pomoci spoluhráčů a se značným kulháním. Mezi tři tyče tak musí nastoupit Václav Sonnek.
     
    24:24
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají standardní přesilovou hru a odskakují na tříbrankový rozdíl! Střelu z velikého úhlu vytěsnil Matoušek jen do mezikruží, kde byl volný PAVEL HUSARIK, jenž už se nemýlil. Brankář Matoušek zůstává po této brance ležet v brankovišti a pravděpodobně je zraněn. Asistence: Tadeáš Pejchal a Jakub Müller.
     
    23:57
    Hosté jdou do tří! Patrik Raček (HAV) je vyloučen za podražení.
     
    22:18
    Vojtěch Ševěček (HAV) je vyloučen za vysokou hůl.
     
    20:22
    Domácí jdou do tří. David Stahl (KLA) je totiž vyloučen za zdržování hry. Trest odpyká Kiml.
     
    18:51
    Daniel Kouba (KLA) je vyloučen za napadení.
     
    18:43
    Michal Kučera (KLA) dostává desetiminutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    18:43
    Michalu Kučerovi dnes zkrátka není přáno! Domácí útočník dostal přihrávku před poloodkrytou branku, ale kotouč umístil jen vedle tyče!
     
    18:16
    Havířov právě vstřelil branku!
    Přeci jen se hosté dočkali snížení! Havířovským se podařil rychlý protiútok, ve kterém obdržel LUKÁŠ PETERKA přesný křižný pas. Stahl se ještě dobře vysunul proti jeho střele, ale puk i přesto skončil za jeho zády. Asistence: Dominik Cihlář a Jaroslav Mrowiec.
     
    17:02
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tentokrát už byl Matoušek naprosto bez šance! Michal Kučera si vedl výborně při clonění před brankou, a tak neměl hostující gólman šanci vidět střelu PAVLA HUSARIKA z mezikruží! Asistence: Michal Šíma.
     
    15:46
    Jaroslav Mrowiec (HAV) je vyloučen za sekání.
     
    14:01
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí odskakují na rozdíl dvou branek! Před Matouškem byl neuvěřitelný zmatek, když Jakub Müller vypálil z pravého kruhu! PAVEL HUSARIK odvedl fantastickou práci, když naprosto zakryl výhled Matouškovi a navíc dokázal protečovat puk až do sítě. Asistence: Jakub Müller.
     
    12:52
    Matoušek drží Havířov! Obrana opět nezvládla situaci na modré čáře a Adam Kalaj propíchl kotouč a dostal se do úniku. Domácímu útočníkovi se podařilo natáhnout si Matouška na brankovišti, ale gólman hostí puk za svá záda nepropustil!
     
    11:47
    Podobná situace, která před chvílí skončila brankou! Michal Kučera mohl po obdržení přihrávky už posílat puk do odkrytého rohu branky, ovšem Matoušek se výborně natáhl v brankovišti a kotouč zastavil!
     
    10:50
    Jakub Müller (KLA) je vyloučen za hákování.
     
    10:44
    Stahl se musel rychle přesouvat ke své druhé tyči, ale Strakošovi se nepodařilo vyjet zpoza brány!
     
    08:18
    Michal Kučera byl dobře rozjetý na levé straně a dostal přihrávku přímo do jízdy, ale Matoušek dokázal jeho prudkou ránu do protějšího růžku vytěsnit ramenem!
     
    06:21
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou do vedení! Adam Kubík vykouzlil gól v oslabení, když propíchl Mrowiecovi kotouč a vydal se do úniku spolu se svým jmenovcem Kalajem. Kubík nic neuspěchal a těsně před brankovištěm adresoval přesnou přihrávku na hůl ADAMA KALAJE! Ten už měl snadnou práci a doklepl kotouč za záda Matouška! Asistence: Adam Kubík.
     
    05:32
    Jako první si vyzkoušejí početní výhodu hosté. Erik Kovacs (KLA) je vyloučen za podražení.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 7. Kalaj (Kubík), 15. Husarik (Müller), 18. Husarik (Šíma), 25. Husarik (Pejchal, Müller), 31. Kalaj – 19. Peterka (Cihlář, Mrowiec), 46. Frojda (Strakoš, Bambula), 48. Bambula (Ševěček, Strakoš)


    Rytíři Kladno: Stahl (Zázvorka) – Klusáček, Haspeklo (A), Šíma, J. Kučera, Veber, Müller, Kiml, Smrž – Řepka, Hrabík, Svoboda, Kouba, M. Kučera, Kalaj, Husarik, Kovacs, Kubík (C), Pejchal (A). Trenéři: Kopecký, Procházka.
    AZ Havířov: Matoušek (25. Sonnek) – Adámek, Aulehla, Frojda, Szturc, Ševěček, Srníček, Mrowiec (C) – Bambula, Strakoš, Pecka, Kristian, Peterka (A), Piš, Lenomar, Raček, Cihlář (A). Trenéři: Urbánek, Pavlas.

    Rozhodčí: Hornáček – Štofa, Holý
    bahis siteleri