Švýcarsko – Slovensko 3:2 (2:1 po s.n.)
po s.n. (2:1)
Švýcarsko
3:2 (0:0, 2:1, 0:1 - 0:0)
Slovensko
sk Sobota 19.12.2015, 16:15Arosa Challenge
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím Švajčiarsko.

    Marc Wieser je autorom víťazného shootoutu v nájazdovom rozstrele, keď parádnou strelou do ľavej hornej časti slovenskej brány rozhodol o víťazstve Švajčiarska na domácom Arosa Challenge.
     
    43:10
    Slovensko dalo gól!Pavol Skalický sa dostal po odpykaní si tímového trestu na "lavici hanby" do hry. Po ľavej strane si dravo nakorčuľoval pred švajčiarsku bránu a perfektne umiestnenou strelou k pravej žŕdke vyrovnáva na 2:2!
     
    34:17
    Švajčiarsko dalo gól!
    No tentoraz Gaetan Haas dokázal vymyslieť ďalšiu perfektnú prihrávku. Tentoraz z pravej strany poslal krížnu prihrávku na Lina Martschiniho, ktorý využíva presilovú hru pri vylúčení Marcela Holoviča a Švajčiarsko prvýkrát v zápase vedie!
     
    30:52
    Švajčiarsko dalo gól!
    A začína sa odznova. Delovka Kevina Romyho skončila v slovenskej bráne. Jeho strelecký pokus bol úspešný aj s nešťastným prispením Martina Štajnocha, ktorý stečoval puk za chrbát vlastného brankára.
     
    29:22
    Slovensko dalo gól!Naopak na druhej strane sa strelecky presadzuje Andrej Kudrna, ktorý s prispením šťastia dokázal dostať puk za chrbát brankára Stephana po strele Marcela Holoviča.

    Dávid Lech

    Branky a nahrávky: 31. Romy (Geering), 35. Martschini (Haas), rozh. náj. Wieser – 30. Kudrna (Holovič), 44. Skalický

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Martschini (SUI)
    0:1   Bakoš (SVK)
    2. série:
    1:1   Suri (SUI)
    1:1   Holovič (SVK)
    3. série:
    2:1   Wieser (SUI)
    2:1   Réway (SVK)


    Švýcarsko: Stephan (Genoni) – du Bois, Blum, Geering, Blindenbacher, Schlumpf, Grossmann, Loeffel, Vongunten – Ambűhl (C), Hofmann, Walser – Moser, Romy, Brunner – Suri, Haas, Martschini – Schappi, Trachsler, Wieser.
    Slovensko: Valent (Melicherčík) – Sersen (C), Čerešňák, Jánošík, Štajnoch, Šedivý, Kotvan, Kubka, Kozák – Réway, Cehlárik, Bakoš – Dej, Bartánus, Marcinko – Hlinka, Holovič – Kudrna, Skalický, Lušňák.

    Rozhodčí: Dipietro, Wegand – Altmann, Kaderli