Florida – Vancouver 5:4 (2:1 po s.n.) | Boston – New Jersey 2:1 (1:0 po s.n.) | Tampa – Ottawa 5:2 (kon.)
Detroit – Calgary 4:2 (kon.) | NY Rangers – Washington 3:7 (kon.) | Chicago – San Jose 4:3 (po pr.)
po prodl.
Chicago Blackhawks
4:3 (2:2, 0:1, 1:0 - 1:0)
San Jose Sharks
Pondělí 21.12.2015, 01:00 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:21 Jonathan TOEWS - 4:3p
     
    62:21
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí dnes berou dva body za výhru v prodloužení. Kane dokázal přihrát před bránu na JONATHANA TOEWSE, který poslal puk mezi rukou a tělem hostujícího brankáře do klece San Jose. Pro domácí kapitána to byl jedenáctý gól v této sezóně. Asistence: Patrick Kane, Duncan Keith.
     
    60:47
    Kane v přečíslení 2 na 1 střílel, ale jeho pokus i následnou dorážku zastavil Jones!
     
    59:06
    Toews v přečíslení 2 na 1 nemohl přihrávat, a tak otočkou obešel obránce a vystřelil, ale jeho pokus zastavil pohotový Jones!
     
    51:03
    Tierney poslal puk zadovkou mezi kruhy, kam si najel Joonas Donskoi a střelou z první mířil do horní části brány. Nádherným zákrokem lapačkou se ovšem blýskl Crawford, který podržel svůj tým nad vodou!
     
    48:01
    Garbutt ujel hostující obraně, ale tváři v tvář Jonesovi nastřelil jen levý beton hostujícího brankáře!
    46:51 Andrew SHAW - 3:3
     
    46:51
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Aréna Blackhawks jásá radostí, domácí vyrovnávají. Nejprve Paul Martin skvěle zamezil přečíslení 3 na 1, následně však pustil zpoza branky před svého gólmana ANDREWA SHAWA, který dokázal prostřelit Jonese. Asistence: Phillip Danault.
     
    44:35
    Kane (CHI) je vyloučen na 2 minuty za nedovolenou hru vysokou holí.
     
    42:15
    Van Riemsdyk (CHI) je vyloučen na 2 minuty za držení hole.
     
    39:48
    Marleau (SJS) je vyloučen na 2 minuty za nedovolené bránění brankáři.
     
    36:38
    Tierney v přečíslení 2 na 1 uvolnil Hertla, jehož forhendový blafák končí jen na brankovém oblouku!
    34:45 Joe PAVELSKI - 2:3
     
    34:45
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté jsou zatím bojovnější, za což si vedení určitě zaslouží. Nahození obránce Martina si těsně před hostujícím brankářem velmi šikovně stáhl kapitán JOE PAVELSKI, který po krátké kličce poslal puk za brankovou čáru. Asistence: Joe Thornton, Paul Martin.
     
    17:15
    Teď samotný Poseidón musel stát nad Žraloky. Chicago krásnou kombinací na jeden dotyk připravilo šanci pro Anisomova, kterému jen stačilo usměrnit puk do prázdné branky. Domácí útočník ovšem zklamal, když netrefil odkrytou klec!
    15:39 Patrick KANE - 2:2
     
    15:39
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Vedení hostům dlouho nevydrželo. Hostující brankář Jones si nyní vybral slabší chvilku. Střelu Keitha od modré Jones jen vyrazil před dojíždějícího PATRICKA KANEA, jehož dorážka z nulového úhlu se odrazila od těla brankáře Sharks za brankovou čáru. Hosté ještě žádali o přezkoumání gólu na videu, které jen potvrdilo regulérnost vstřelené branky. Asistence: Dennis Rasmussen, Duncan Keith.
    13:42 Tommy WINGELS - 1:2
     
    13:42
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Nepříliš vyvedená přesilovka hostí nakonec končí gólem. Vlasic dlouho váhal, nakonec však předal puk na TOMMYHO WINGELSE, který z pravé strany střelou nad vyrážečku překonal domácího gólmana. Asistence: Marc-Edouard Vlasic, Joonas Donskoi.
     
    12:27
    Shaw (CHI) je vyloučen na 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    11:35
    Ve středovém kruhu se do sebe pustili Brown (SJS) s Mashinterem (CHI). Domácí borec měl lehce navrch, ale poslední rána hostujícího hráče byla dobře mířená, a tak rozhodčí raději ukončili tento souboj. Oba borci si odpykají 5 minut za rvačku.
    07:34 Joonas DONSKOI - 1:1
     
    07:34
    San Jose právě vstřelilo branku!
    A je srovnáno, hosté krásným gólem srovnávají. Vlasic pasem téměř přes celé hřiště vyslal do úniku JOONASE DONSKOIE, který s velkou lehkostí poslal Crawforda mimo branku a krátkou forhendovou kličkou srovnal stav zápasu. Asistence: Marc-Edouard Vlasic, Justin Braun.
     
    05:25
    Hosté nyní měli naopak velké štěstí, protože po střele jednoho z domácích zazvonila tyč!
    04:18 Arťom ANISIMOV - 1:0
     
    04:18
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí nevstoupili do utkání dobře, přesto je hned první střela na branku soupeře posílá do vedení. Za brankou San Jose drobným háčkem obral Kane o puk Martina, čehož využil ARŤOM ANISIMOV, který vyjel před bránu a zasunul puk přesně za Jonese. Bez asistence.

    Jan Brabec

    Branky a nahrávky: 5. Anisimov, 16. Kane (Rasmussen, Keith), 47. Shaw (Danault), 63. Toews (Kane, Keith) – 8. Donskoi (Vlasic, Braun), 14. Wingels (Vlasic, Donskoi), 35. Pavelski (Thornton, Martin)


    Chicago Blackhawks: Crawford (Darling) – Van Riemsdyk, Keith (A), Seabrook (A), Hjalmarsson, Rozsíval, Scuderi – Mashinter, Toews (C), Teravainen – Kane, Anisimov, Panarin – Shaw, Rasmussen, Bickell – Garbutt, Danault, Desjardins
    San Jose Sharks: Jones (Stalock) – Burns, Martin, Braun, Vlasic (A), DeMelo, Dillon – Pavelski (C), Thornton (A), Zubrus – Hertl, Marleau, Tennyson – Wingels, Tierney, Donskoi – Nieto, Smith, Brown
    bahis siteleri