Florida – Vancouver 5:4 (2:1 po s.n.) | Boston – New Jersey 2:1 (1:0 po s.n.) | Tampa – Ottawa 5:2 (kon.)
Detroit – Calgary 4:2 (kon.) | NY Rangers – Washington 3:7 (kon.) | Chicago – San Jose 4:3 (po pr.)
konec
New York Rangers
3:7 (3:1, 0:4, 0:2)
Washington Capitals
Pondělí 21.12.2015, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Justin Williams (WSH) 2+1
    2. Nicklas Backstrom (WSH) 0+3
    3. Marcus Johansson (WSH) 1+2 (03:45:23)
     
    Ironické tleskání, pískání, posmívání a nadávky, v Madison Square Garden není úplně nejlepší atmosféra. Rangers prohrávají další zápas a pokračují ve špatných výkonech, naopak Capitals připisují pátou výhru v řadě. V tomto utkání rozhodla druhá třetině, ve které za stavu 3:1 vstřelili čtyři branky, na které ještě navázali dalšími dvěma v poslední části. Ode mě je to dnes vše, děkuji za sledování.
     
    Konec zápasu.
     
    59:28
    Hosté mají ale stále ještě chuť po gólech, tlačí se kupředu a stále ještě nenechají Rangers v klidu.
     
    58:56
    Krásná akce Capitals a ještě lepší zákrok Hellberga! Burakovsky našel křižnou přihrávku Lattu, který pálil skoro do prázdné brány, Hellberg se ale stihl přesunou!
     
    58:04
    Trápení Rangers se blíží pomalu ke konci, už nezbývají ani dvě minutky. Každopádně do příštích zápasů budou muset na všem zapracovat, jinak přijdou o pozici, kterou si tak pracně vytvořili.
     
    57:30
    Hellberg si připsal pravděpodobně svůj první úspěšný zákrok a dost fanoušků zajásalo a zatleskalo, úsměvná situace.
     
    57:01
    Holtby raději vyrazil nahození téměř ze středního pásma, nepodařilo se mu to ale úplně optimálně, jelikož se puk dostal až do ochranné sítě.
     
    56:05
    Minutky ubíhají, Rangers se ale stále nevzdávají. Polovinu zápasu dokázali vzdorovat vedoucímu celku konference, poté se ale projevila špatná výkonnost z posledních zápasů.
     
    55:37
    To by ale nesměli Caps být na puku usazení v útočném pásmu, tahat puk po mantinelech a šetřit čas. Toto jim přesně vyhovuje.
     
    54:41
    Po dlouhých dobách ticha se ozývají také fanoušci, kteří do závěru zápasu ještě podporují své oblíbence. Šance je sice malá, ale dnes už jsme toto viděli hodně, není to nemožné.
     
    53:59
    Stepan se najednou mezi kruhy dostal k volnému kotouči, střelu ale trochu uspěchal, nestihl pořádně zamířit, a bránu tak o kousek minul.
     
    53:27
    Jedno přerušení za druhým teď přichází, nyní se píská kvůli zakázanému uvolnění hostujícího celku.
     
    53:18
    Od modré čáry se rozhodl po buly pro střelu Boyle, Holtby na ni ale viděl, schoval ji ve své lapačce. Oba celky si tedy vhazování zopakují.
     
    53:12
    Tohle byl hodně dlouhý úsek bez přerušení, dost možná už od sedmé branky Capital se hrálo bez hvizdu. Třetí perioda velmi rychle pokročila, nikomu to ale asi nevadí, zápas už je nejspíše rozhodnutý.
     
    52:15
    Rangers rozjíždějí už tak desátou útočnou akci, ani z jedné se jim ale nepodařilo vytvořit nějakou slibnější šanci, která by dala naději na úspěch.
     
    51:36
    Hosté se nijak výrazně už nesnaží. Dávají si pozor, ale nechávají tvořit domácí celek, oběma celkům to takto nejspíše vyhovuje.
     
    50:48
    Ovečkin předvedl, že to není jen pan střelec, ale umí i přitvrdit, nyní na mantinel řádně přišpendlil jednoho ze soupeřů.
     
    50:15
    Stepan se snažil zakončit z mezikruží, jeho střela ale byla zablokována a Holtby nemusel zasahovat.

    Tomáš Hála

    Branky a nahrávky: 14. Miller (Nash, Yandle), 16. Kreider, 19. Boyle (McDonagh, Zuccarello) – 13. Williams (Chorney, Carlson), 26. Kuzněcov (Orlov, Williams), 28. Oshie (Backstrom, Orlov), 32. Ovečkin (Johansson, Backstrom), 40. Williams (Johansson, Backstrom), 43. Chimera (Wilson), 45. Johansson (Kuzněcov)


    New York Rangers: Lundqvist (od 41. Hellberg) – Staal, McDonagh, Yandle, McIlrath, Summers, Boyle – Nash, Brassard, Zuccarello – Kreider, Stepan, Fast – Lindberg, Hayes, Miller – Etem, Moore, Stalberg.
    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Schmidt, Carlson, Alzner, Niskanen, Orlov, Chorney – Ovečkin, Backstrom, Oshie – Johansson, Kuzněcov, Williams – Chimera, Beagle, Wilson – Laich, Latta, Burakovsky
    bahis siteleri