SHK Hodonín – Mor. Budějovice 6:3 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
6:3 (1:2, 3:0, 2:1)
Hockey Club Moravské Budějovice 2019
Pondělí 21.12.2015, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • 2. liga skupina Východ • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Drtiči tak napotřetí porazili soupeře z Moravských Budějovic a berou z dnešního zápasu všechny 3 body. Vítězství si zajistili zejména ve druhé třetině, kdy vstřelili 3 branky a nenechali svého soupeře skórovat ani jednou. Ode mne je to vše, přeji hezky prožité vánoční svátky a někdy příště, napočtenou! (20:19:13)
     
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Domácí v plném počtu.
     
    59:01
    Drtiči jsou více na puku a své soupeře už nenechají zápas zdramatizovat.
     
    58:41
    Ve vlastním oslabení se dostal do šance Černohous, jeho střela končí jen o pár centimetrů vedle Šťastného svatyně!
     
    57:35
    Ondřej Nedvěd (HOD) si odpyká 2 minuty za podražení.
     
    57:35
    Juráň se pokusil obtočit kolem branky a zasunout puk k tyči, Kotvan chytá.
     
    56:35
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Martin Špok měl před sebou volnou cestu ke Šťastnému. Ten ale nevystřelil a místo toho nahrál na svého parťáka, a ZDENĚK JURÁSEK z minimálního úhlu dokonal svůj hattrick! Asistence: Martin Špok, Lubomír Škápik.
     
    55:19
    Moravské Budějovice se snaží o vstřelení kontaktní branky a nedávají domácím přílíš mnoho prostoru. Pokus Landera je také neúspěšný.
     
    54:53
    A domácí brankář obstál v další zkoušce. Pěška napřáhl z pozice mezi kruhy, Kotvan si na jeho střelu počkal a vyrazil ji mimo dosah hostů.
     
    54:08
    Kotvan zastavil za sebou 3 jdoucí pokusy! Za zmínku stojí hlavně Matějkova střela, které chyběly pouze centimetry na to, aby se puk dostal do sítě!
     
    52:56
    Špok si obhodil hráče a měl před sebou volnou cestu k bráně. Některý z hostujících hráčů ale vyskočil ze střídačky přesně před pukem a zažehnal tak nebezpečí.
     
    52:13
    Domácí v plném počtu.
     
    52:11
    Pěška přenesl hru na druhou stranu útočného pásma, tam čekal připravený Roman Mikeš, ale i s jeho střelou z první si domácí muž v masce poradil.
     
    50:29
    Havlovu přihrávku před bránu trefil z voleje Peroutka, ale touš mířil pouze vedle brány. Při dalším pokusu Peroutka střílel k tyči, ale Kotvan vysunul beton a ani napodruhé nedovolil tomuto hráči skórovat.
     
    50:13
    Martin Špok (HOD) fauloval hostujícího brankáře a jde si odsedět 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    49:48
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Sobotkovu střelu od modré Kotvan sice vyrazil, ale jen na hůl LADISLAVA RYTNAUERA a ten puk uklidil za bezmocného brankáře. Asistence: Martin Sobotka.
     
    49:06
    Brankář hostů Jiří Šťastný (MBU) dostává osobní desetiminutový trest za nesportovní chování.
     
    49:06
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drtiči obrali soupeře o puk ve středním pásmu, Sajdl nahodil puk na Šťastného, ten ho však vyrazil pouze před sebe a z následné dorážky už se DANIEL KOLÁŘ prosadil. Asistence: Jakub Sajdl, Dominik Matula.

    Ivan Hochman

    Branky a nahrávky: 4. Jurásek (Matula), 23. Špok, 30. Jurásek (Špok), 34. Polesný (Špok, Kučera), 50. Kolář (Sajdl, Matula), 57. Jurásek (Špok, Škápik) – 10. Havel (Matějka), 15. Horký (Juráň, Lander), 50. Rytnauer (Sobotka)


    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (Zavadil) – Kolář, Mikéska, Nedvěd, Škápik, Jedlička, Polesný – Matula, Sajdl, Kuba – Peš, Jurásek, Špok – Černohous, Charvát, Kučera – Janás, Tomi, Garanin
    Trenér: Lubomír Oslizlo

    Hockey Club Moravské Budějovice 2019: Šťastný (Máj) – Sobotka, Pelikán, Sechovec, Randa, Peroutka, Šťáva, Fejt – Matějka, Juráň, Havel, Pěška, Mikeš, Paták, Rytnauer, Lander, Horký, Lupač
    Trenér: Jiří Rech

    Rozhodčí: Radim Slavka – Drahomír Vožda, Michal Zedník
    bahis siteleri