Chomutov – Třinec 6:3 (kon.) | HC Litvínov – Vítkovice 3:6 (kon.) | HC Plzeň – Kometa Brno 4:6 (kon.)
Pardubice – Mountfield HK 2:5 (kon.)
konec
HC Litvínov
3:6 (1:0, 2:2, 0:4)
HC Vítkovice Ridera
Úterý 22.12.2015, 13:00 • ZS Ivana Hlinky, Litvínov • DHL Extraliga juniorů • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Konec zápasu. (15:02:28)
     
    59:47
    Hosté v plném počtu.
     
    59:20
    Martin Havelka si počkal na o hlavu většího soupeře a je vyloučen na dvě minuty za hrubost.
     
    57:47
    Adamík vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    54:39
    Domácí v plném počtu.
     
    52:39
    Hlavní rozhodčí se rozhodl, že bude opět vylučovat. Martin Brejžek vyloučen za faul loktem.
     
    51:05
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    To už je pro domácí velmi kruté. Nepříliš razantní střela MATĚJE ŠALY končí v bráně a Vítkovice jdou do tříbrankového trháku! Asistence: Adam Charvát, Dominik Raška.
     
    47:46
    Spratek vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    47:20
    Spěšný už neunesl tíhu okamžiku a odjíždí na střídačku. Šimon Sklíba zaujme jeho místo v bráně Litvínova.
     
    47:20
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak toto si domácí rozhodně nezasloužili. Harmannovu ránu od modré vyrazil Spěšný pouze před sebe, odkud kotouč do brány dorazil DOMINIK RAŠKA. Asistence: Ondřej Hartmann, Matěj Šala.
     
    47:00
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    LUKÁŠ ŽIAK si počínal jako starý mazák, když vystřelil do protisměru a Spěšný byl bez šance.
     
    47:00
    Žiak byl v samostatném nájezdu podražen Šípem a pojede trestné střílení.
     
    46:35
    Hosté v plném počtu.
     
    44:35
    Vojtěch Adamík vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    42:50
    Domácí v plném počtu.
     
    40:50
    Citlivé vyloučení, ale co řekne rozhodčí, to platí! Petr Ujfaluši je vyloučen na dvě minuty za hákování a hosté mají šancí jít do vedení.
     
    40:17
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Další krásná branka a hosté opět vyrovnávají! DANIEL SPRATEK dostal kotouč do jízdy a nádhernou střelou od pravého mantinelu s pomocí tyčky rozvlnil síť. Asistence: Lukáš Žiak.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:01
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Druhá lajna Litvínova se opět prosazuje a vrací svému týmu opět vedení! JAROSLAV ŠIMEČEK byl na brankovišti nejaktivnější, když si našel odražený kotouč, položil si svého jmenovce v bráně Vítkovic a pohodlně zakončil do prázdné brány. Asistence: David Vostárek.
     
    35:03
    Domácí v plném počtu.
     
    34:15
    Ujfaluši tvrdě, ale čistě zasáhl Kafku uprostřed hřiště. Vítkovický útočník si snažil vymodlit faul, když chvíli ležel na ledové ploše, ale když uviděl, že se rozhodčí vylučovat nechystají, zvedl se a zapojil se zpět do hry.
     
    33:03
    Josef Jícha podrazil jednoho ze svých protihráčů a bez zbytečných řečí odjíždí na trestnou lavici.
     
    29:48
    Domácí v plném počtu.
     
    29:24
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Neskutečná branka v podání domácích! JOSEF STŘÍBRNÝ předvedl neskutečnou věc, když v oslabení obral jednoho obránce o puk a než se ten druhý otočil, už jel sám na bránu. V zakončení byl sice faulován, ale i tak udělal rychlou kličku do bekhendu a prostrčil kotouč mezi betony gólmana do brány. Bez asistence.
     
    28:32
    Hosté v plném počtu.
     
    27:48
    Patrik Spěšný vyloučen na dvě minuty za zdržování hry.
     
    27:23
    Adamík si vyšlápl na Brejžka, když ho ze zadu srazil k zemi. Brejžek se po něm nakonec ještě ohnal, a tak taky dostane trest. Martin Brejžek dvě minuty za sekání a dvě za hrubost. Adamík 2+2 minuty za hrubost.
     
    26:32
    Josef Danielčak vyloučen na dvě minuty za držení protihráče.
     
    25:23
    Hosté v plném počtu.
     
    24:50
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté se prosazují v oslabení. Reichel namazal Malinovi, který poslal JOSEFA DANIELČAKA do samostatného nájezdu. Vítkovický útočník ho zakončil přesnou ranou do víka a hosté jdou poprvé v utkání do vedení! Asistence: Vlastimil Malina.
     
    23:23
    Daniel Spratek jede podruhé v utkání na trestnou lavici, tentokrát za sekání.
     
    21:38
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    No vida, z ničeho nic máme vyrovnáno! Danielčak vyhrál čistě buly na JAKUBA ĎURKÁČE. Ten vypálil od modré a Spěšný se natahoval marně. Asistence: Josef Danielčak.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    17:11
    Domácí v plném počtu.
     
    15:11
    Dominik Brzek se provinil nedovoleným bráněním a odjíždí na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    14:29
    Další obrovský šance domácích, která zůstala nevyužita. Stříbrný na sebe natáhl dva obránce, a nakonec prohodil kotouč pod hokejkou protihráče na Šimečka! Ten ale nezakončil dostatečně rychle a kotouč z hole mu odpálil dojíždějící hráč Vítkovic!
     
    11:39
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínovští jdou do jednobrankového vedení! PETR UJFALUŠI zachytil rozehrávku Vítkovic a výstavní ranou propálil Šimečka. Bez asistence.
     
    05:38
    Domácí si až na pár lehkých střel nevytvořili nic většího, a tak se Daniel Spratek může vrátit na ledovou plochu po dvou minutách s klidným svědomím.
     
    03:38
    Domácí mají k dispozici první přesilovou hru. Stříbrný udělal rychlou kličku a Spratkovi nezbývalo nic jiného, než ho zastavit i za cenu nedovoleného zákroku. Daniel Spratek si odsedí dvě minuty na trestné lavici za podražení.
     
    02:15
    Šimeček měl teď obrovské štěstí, když ho zachránila tyč! Šíp uvolnil Filipa Helta, který ranou zápěstím orazítkoval konstrukci hostující brány!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Z dnešního utkání vám budeme přinášet pouze důležité informace, které se odehrají.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Litvínov: Spěšný (Sklíba) – Franc, Brzek, Brejžek, Šíp, Vostárek, Šefl – Havelka, Reichel, Bečvář, Stříbrný, Bárdoš, Sklenička, Helt, Ujfaluši, Jícha, Šimeček.

    HC Vítkovice Steel: Šimeček (Wanecki) – Adamík, Šendera, Ďurkáč, Krčmář, Charvát, Gabrhelík – Žiak, Spratek, Kafka, Kmošek, Malina, Danielčák, Šala, Raška, Hartmann.
     
    Mezi nejlepší hráče domácích z pohledu statistik řadíme tyto:
    1. Jaroslav Šimeček – 28 bodů (13+15)
    2. Tomáš Kučera – 20 bodů (9+11)
    3. Kristián Reichel – 16 bodů (12+4)
     
    Postavení v tabulce odpovídá i nepříliš dobré statistice litvínovských gólmanů. Patrik Špěsný, jež odchytal většinu zápasů (23) má průměr obdržených gólů na zápas 3,78 a úspěšnost zákrok pouhých 88,59%. Druhý litvínovský gólman Šimon Sklíba odchytal jen 5 zápasů a jeho statistiky nejsou také nějak oslnivé, průměr inkasovaných gólů na zápas 4,93 a úspěšnost zákroků mizerných 84,07%.
     
    Podíváme-li se na tabulku celé soutěže, zjistíme, že Litvínovští nezažívají příliš povedenou sezónu, s pouhými 21 body z 26 odehraných zápasů se totiž nacházejí na samotném konci tabulky.
    Vítkovice jsou na tom o poznání lépe, se 40 body se nacházejí téměř v polovině tabulky a to na 10. místě. Favority dnešního utkání tedy bude hostující celek.
     
    K jedinému vzájemnému zápasu těchto dvou celků došlo nedávno, konkrétně 12.12. na ledě Vítkovic, kde dokázali domácí hokejisté zvítězit. Utkání bylo v režii domácích, kteří průběh zápasu kontrolovali. Litvínovští dokázali první branku střelit až ve 36. minutě, což bylo vzhledem k vývoji zápasu pozdě. V téže minutě se totiž prosadil i vítkovický Kafka, který zvyšoval již na 4:1. Oba týmy ještě do konce zápasu vstřelili po jedné brance a světelný stadion na vítkovickém stadionu se zastavil na konečném skóre 4:2 pro domácí Vítkovice.
    Dnes je na programu v rámci 30. kola odveta. Podaří se domácím srovnat v rámci vzájemných zápasů na 1-1 a nebo Vítkovice opět zvítězí a odvezou si domů tři body? Nechme se překvapit.
     
    Dobrý den, vážení příznivci ledního hokeje. Vítám Vás u 30. kolo DHL Extraligy juniorů, ve kterém se mezi sebou utkají domácí hráči Litvínova proti moravskému týmu HC Vítkovice Steel. Utkáním Vás prostřednictvím svých komentářů bude provázet Sabina Šťástková.
    Přeji příjemný hokejový zážitek.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Martin Stříbrný

    Branky a nahrávky: 12. Ujfaluši, 30. Stříbrný, 40. Šimeček (Vostárek) – 22. Ďurkáč (Danielčak), 25. Danielčak (Malina), 41. Spratek (Žiak), 47. Žiak (TS), 48. Raška (Hartmann, Šala), 52. Šala (Charvát, Raška)


    HC Litvínov: Spěšný (Sklíba) – Franc, Brzek, Brejžek, Šíp, Vostárek, Šefl – Havelka, Reichel, Bečvář, Stříbrný, Bárdoš, Sklenička, Helt, Ujfaluši, Jícha, Šimeček.
    HC Vítkovice Ridera: Šimeček (Wanecki) – Adamík, Šendera, Ďurkáč, Krčmář, Charvát, Gabrhelík – Žiak, Spratek, Kafka, Kmošek, Malina, Danielčák, Šala, Raška, Hartmann.

    Rozhodčí: Turčan – Kokrment, Toman.
    bahis siteleri