NY Islanders – Anaheim 5:2 (kon.) | Philadelphia – St. Louis 4:3 (kon.) | Pittsburgh – Columbus 5:2 (kon.)
Carolina – Washington 1:2 (kon.) | Minnesota – Dallas 3:6 (kon.) | Nashville – Montreal 5:1 (kon.)
Colorado – Toronto 4:7 (kon.) | Edmonton – Winnipeg 3:1 (kon.)
konec
Minnesota Wild
3:6 (2:0, 0:3, 1:3)
Dallas Stars
Úterý 22.12.2015, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul (kapacita 17954 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:47 Vernon FIDDLER - 3:6
     
    59:47
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté přidávají ještě jednu branku do opuštěné klece Minnesoty! Tyler Seguin vybojoval kotouč v obranném pásmu, posunul jej na VERNONA FIDDLERA, který si ještě popotáhl puk blíže k brance a těsně za modrou čárou přesně vystřelil! Asistence: Tyler Seguin.
    58:07 Cody EAKIN - 3:5
     
    58:07
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hra domácích bez brankáře netrvala dlouho, po vyhraném vhazování totiž střelou o mantinel poslal puk do odkryté branky CODY EAKIN! Měl však obrovské štěstí, puk totiž na branku vůbec nemířil, po hraně ale dostal jiný směr. Navíc jej ještě málem dostihl dojíždějící Spurgeon. Bez asistence.
    50:26 Nino NIEDERREITER - 3:4
     
    50:26
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácím se podařilo snížit! Charlie Coyle zavezl kotouč do útočného pásma, kde si ho vyměnil s Niederreiterem. Coyle poté zpoza branky našel zadovkou právě NINA NIEDERREITERA, který nadvakrát procedil kotouč za Niemiho záda! Asistence: Charlie Coyle a Justin Fontaine.
    43:41 Antoine ROUSSEL - 2:4
     
    43:41
    Dallas právě vstřelil branku!
    Po tlaku domácích se ale paradoxně na druhé straně radují hosté! Od modré čáry vypálil Johnny Oduya, puk se zastavil před brankou na bránícím Dumbovi a jako první se dokázal zorientovat ANTOINE ROUSSEL, který bekhendem překonal Dubnyka! Asistence: Johnny Oduya.
    39:30 Tyler SEGUIN - 2:3
     
    39:30
    Dallas právě vstřelil branku!
    A je otočeno! Nevídaný kolaps domácích v závěru druhého dějství potvrdil obrovskou hrubkou Spurgeon, který při rozehrávce trefil napadajícího Sharpa a k odraženému puku se dostal TYLER SEGUIN, který se tváří v tvář Dubnykovi nemýlil! Asistence: Patrick Sharp a Jamie Benn.
    38:30 Cody EAVES - 2:2
     
    38:30
    Dallas právě vstřelil branku!
    V samém závěru přesilové hry se hostům nakonec podařilo vstřelit gól! Vynikající střílenou přihrávku Alexe Goligoskiho před brankou za Dubnykova záda usměrnil Patrick Eaves! Po přezkoumáni záběru byl nakonec jako střelec uveden VERNON FIDDLER, jehož puk před brankou ještě zřejmě lehce tečoval. Asistence: Patrick Eaves a Alex Goligoski.
    34:59 Jordie BENN - 2:1
     
    34:59
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hostům se podařilo snížit! Na první pohled neškodné nahození JORDIEHO BENNA od modré čáry skončilo za zády Dubnyka. Zpomalený záběr ukázal lehkou teč jednoho z bránících hráčů Minnesoty. Asistence: Jason Spezza.
    08:16 Charlie COYLE - 2:0
     
    08:16
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Wild přidávají další branku! Elitní formace hostů se neprosadila v útočném pásmu a do rychlého přečíslení dvou na jednoho se dostali Coyle s Fontainem. CHARLIE COYLE vzal celou akci na sebe a z levé strany vystřelil přesně na zadní tyč! Asistence: Justin Fontaine a Nino Niederreiter.
    04:57 Jared SPURGEON - 1:0
     
    04:57
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají brzkého vedení! JARED SPURGEON předvedl na obránce až nevídanou akci, kterou dokázal gólově zakončit. Až od vlastní branky projel celým kluzištěm a z pravé strany překvapil Lehtonena střelou na bližší tyč! Bez asistence.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 5. Spurgeon, 9. Coyle (Fontaine, Niederreiter), 51. Niederreiter (Coyle, Fontaine) – 35. Jo. Benn (Spezza), 39. Fiddler (Eaves, Goligoski), 40. Seguin (Sharp, Ja. Benn), 44. Roussel (Oduya), 59. Eakin, 60. Fiddler (Seguin)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Suter, Spurgeon, Scandella, Brodin, Prosser, Dumba – Parise, Granlund, Pominville – Vanek, Koivu (C), Zucker – Niederreiter, Coyle, Fontaine – Porter, Stoll, Carter. Trenér: Mike Yeo.
    Dallas Stars: Lehtonen (od 9. Niemi) – Goligoski, Klingberg, Oduya, Demers, Jokipakka, Jo. Benn – Ja. Benn (C), Seguin, Sharp – Janmark, Spezza, Hemský – Roussel, Eakin, Ničuškin – Sceviour, Fiddler, Eaves. Trenér: Lindy Ruff.

    Rozhodčí: Joannette, Hanson – McElman, Knorr

    Diváci: 19047
    bahis siteleri