Montreal – New Jersey 2:1 (kon.) | Chicago – Pittsburgh 3:1 (kon.) | Colorado – St. Louis 4:3 (po pr.)
Vancouver – Carolina 3:2 (kon.) | Anaheim – Toronto 0:4 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
2:1 (1:0, 1:0, 0:1)
New Jersey Devils
Čtvrtek 07.01.2016, 01:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Adam HENRIQUE - 2:1
     
    40:50
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak jsem to zřejmě přivolal. Chybu obrany Montrealu trestají hráči Devils brankou. Zatímco obrana domácích nedokázala vyhodit puk z obranného pásma, Greene se ho u mantinelu zhostil, přihrál na modrou čáru ADAMU HENRIQUEMU, který z modré čáry prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Andy Greene, Lee Stempniak.
    Torrey MITCHELL - 2:0
     
    38:27
    Montreal právě vstřelil branku!
    Gól v oslabení! Hostující hráči ztoskotali s rozehrávkou ve středním pásmu, čehož využila dvojice TORREY MITCHELL – Paul Byron. Druhý jmenovaný se kličkou zbavil hráče, který se snažil skočit do přihrávky a poslal puk najíždějícímu Mitchellovi, ten už si poradil s brankářem soupeře, když pouze posunul puk k levé tyči Schneiderovy brány. Asistence: Paul Byron.
    Max PACIORETTY - 1:0
     
    19:00
    Montreal právě vstřelil branku!
    Přesilová hra proměněna! Tak tohle Montreal sehrál perfektně. Po pravém mantinelu se kolem svého strážce protáhl Plekanec, který se s pukem nemazal a vyslal ho na bránu Devils. MAX PACIORETTY ještě v pravém kruhu puk tečoval a nic netušícímu Schneiderovi prošel mezi betony do brány. Asistence: Tomáš Plekanec a P.K. Subban.

    Josef Cestr

    Branky a nahrávky: 19. Pacioretty (Plekanec, Subban), 39. Mitchell (Byron) – 41. Henrique (Greene, Stempniak)


    Montreal Canadiens: Condon (Scrivens) – Subban, Beaulieu, Petry, Markov, Barberio, Jemelin – Gallagher, Plekanec, Pacioretty – Carr, Galchenyuk, Eller – Andrighetto, Desharnais, Byron – Flynn, Mitchell, Smith-Pelly
    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Larsson, Greene, Gelinas, Moore, Severson, Merrill – Palmieri, Zajac, Tlustý – Stempniak, Henrique, Sislo – Ruutu, Kalinin, Matteau – Tootoo, Gionta, Farnham

    Rozhodčí: Skilliter, Kowal – Cormier, Henderson
    bahis siteleri