Moravská Třebová – Choceň 7:5 (kon.) | Česká Třebová – Hlinsko 8:0 (kon.) | Ledeč n. S. – Polička 0:0 (odl.)
Světlá nS – Chotěboř 10:0 (kon.) | Chrudim – Litomyšl 4:5 (kon.)
konec
HC Světlá nad Sázavou
10:0 (2:0, 5:0, 3:0)
HC Chotěboř
Neděle 24.01.2016, 17:00 • ZS Pěšinky Světlá nad Sázavou • Play-off Krajské ligy • Čtvrtfinále
Partner:
     
    57:50
    Chotěbořská hráčská lavice dostala trest pro příliš noho hráčů na ledě. Trest odpyká Benjamin Činčila (CHT). Hraje se čtyři na čtyři.
     
    56:55
    Vyloučení v týmu HC SB Světlá nad Sázavou (Vojtěch Varga – 2 min. + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Lvi Chotěboř (Petr Veselý – 2 min., hrubost).
     
    56:24
    Vzájemné vyloučení po zákroku Tomáše Hamariče. Na trestnou lavici putuje hostující Marek Müller (CHT) a domácí Petr Šudoma (SNS) za hrubost.
     
    56:02
    Lukáš Dvořák (CHT) se na levém křídle probil do zakončení. Jeho střela ale skončila jen na rameni domácího brankáře. Následně se hostující forward odebral na trestnou za nedovolené bránění.
     
    51:19
    Světlá nad Sázavou se bude znovu bránit v oslabení. Na trestnou lavici putuje Michal Dolinský (SNS), který je vykázán za vysokou hůl.
     
    46:10
    Další vyloučení na domácí straně. Na trestnou lavici putuje za hákování světelský obránce a trenér žáků Havlíčkova Brodu Jakub Venc (SNS). Ten se provinil hákováním.
     
    41:07
    Domácí budou hrát znovu v oslabení. Na trestnou lavici opět usedá Jan Kubát (SNS). Jemu jest trestem sekání.
     
    37:15
    Po brance domácích se provinil sekáním Michal Kraučuk (CHT). Hraje se čtyři na čtyři.
     
    35:21
    Domácí budou hrát v oslabení. Na trestnou lavici je za sekání vykázán Jan Kubát (SNS), někdejší hvězda havlíčkobrodské hokejové mládeže.
     
    22:17
    Světlá teď motala s pukem před brankou hostů. Tam se hákováním provinil Josef Vácha (CHT), který tak dává domácím šanci v přesilovce.
     
    14:29
    Znovu se vylučuje. Před brankou Michala Koubského se hákováním provinil Ondřej Včela (SNS). Chotěboř má šanci na snížení.
     
    07:50
    Další početní převaha pro domácí mužstvo. Na trestnou lavici jde hostující Lukáš Žemlička (CHT) za držení protihráče.
     
    16:22
    Poprvé letí ruka hlavního rozhodčího k závratným výšinám. Na trestnou lavici putuje chotěbořský hráč (CHT). Skrze hluk tvořený oběma fankluby neslyším jméno.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 5. Žák (O. Včela), 9. Křišťan (Žák, Jak. Doležal), 21. Blažek (Jak. Doležal), 23. P. Včela (O. Včela, Žák), 26. P. Včela (Žák), 38. Jak. Doležal, 39. Šíma (Jak. Doležal, Dolinský), 49. Šudoma (Varga), 57. Doležal (Šíma), 60. P. Včela (Kříšťan, Žák)


    HC Světlá nad Sázavou: Koubský (Mikuš) – Venc, Šíma, O. Včela "C", J. Svoboda, Jak. Doležal, Špatenka – P. Včela, Varga, Křišťan, Kubát, Jar. Doležal, Kopecký, Šudoma, Dušátko, Štros, Žák "A", Blažek, Dolinský.
    Trenér: Jan Krajíček.

    HC Chotěboř: Pešek (26. Hamarič) – Krejčí, Vácha, Müller, Kadlec, Heřmanský "A", Veselý, Ludvík – Činčila, Adamec, Coufal, Hospodka "C", Eis, Kraučuk, Hajšman, V. Svoboda, Dvořák, Žemlička.
    Trenér: Bohuslav Koubek.

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Jan Kleprlík, Jaromír Říha
    bahis siteleri