Moravská Třebová – Choceň 7:5 (kon.) | Česká Třebová – Hlinsko 8:0 (kon.) | Ledeč n. S. – Polička 0:0 (odl.)
Světlá nS – Chotěboř 10:0 (kon.) | Chrudim – Litomyšl 4:5 (kon.)
konec
HC Světlá nad Sázavou
10:0 (2:0, 5:0, 3:0)
HC Chotěboř
Neděle 24.01.2016, 17:00 • ZS Pěšinky Světlá nad Sázavou • Play-off Krajské ligy • Čtvrtfinále
Partner:
     
    Dámy a pánové, užijte si zbytek neděle a pokud to dobře dopadne, přineseme Vám onlajny i ze zápasu v Chotěboři. Hezký večer přeje a na počtenou se těší Richard Wagner! (19:29:33)
     
    Duel jest u konce. Domácí hokejisté začali play-off pravou nohou, když porazili svého soka vysokým rozdílem. Petr Šudoma, Jakub Doležal a Petr Včela dovršující hattrick, to jsou střelci domácích ve třetí třetině. Uvidíme, jak to dopadne ve středu, kdy se série přesouvá do Chotěboře.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Světlá nad Sázavou právě vstřelila branku!
    Symbolicky deset vteřin před koncem základní hrací doby přidává desátou branku domácí celek. Byla to parádní kombinace na jeden dotek, kdy se kotouč po ose Jaroslav Žák – Radim Křišťan dostal na hokejku PETRA VČELY, který pokořil marně se přesouvajícího gólmana Chotěboře a dovršil tak HATTRICK! Asistence: Radim Křišťan a Jaroslav Žák.
     
    59:15
    Pavel Blažek společně se svým kumpánem doráželi na brankovišti kotouč za ležícího Tomáše Hamariče, ale ten odolal a domácí pod ním nepropasovali do sítě desátý gól!
     
    58:58
    Domácí jsou kompletní. Na sedm sekund se objevil na ledě také Tomáš Dušátko, který odpykával první trest za Vargu. Zapisovatel se raduje, nebude ho musel škrtat.
     
    58:40
    Jan Hospodka nejprve ranou z pravého kruhu vyprášil betony Michala Koubského, který si pak smlsl i na hodně razantní dělovce Tomáše Krejčího.
     
    57:50
    Chotěbořská hráčská lavice dostala trest pro příliš noho hráčů na ledě. Trest odpyká Benjamin Činčila (CHT). Hraje se čtyři na čtyři.
     
    56:55
    Vyloučení v týmu HC SB Světlá nad Sázavou (Vojtěch Varga – 2 min. + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Lvi Chotěboř (Petr Veselý – 2 min., hrubost).
     
    56:55
    Světlá nad Sázavou právě vstřelila branku!
    Skláři jsou blízko kýžené desítce. A že to byla rána jako z učebnice ledního hokeje. Ondřej Šíma našel na levém kruhu volného JAKUBA DOLEŽALA, který vymetl přesně horní růžek Hamaričovy branky! Hned po uznání gólů se začali hráči rvát. Bylo to docela ostré na obě strany, už padají tresty! Asistence: Ondřej Šíma.
     
    56:24
    Vzájemné vyloučení po zákroku Tomáše Hamariče. Na trestnou lavici putuje hostující Marek Müller (CHT) a domácí Petr Šudoma (SNS) za hrubost.
     
    56:02
    Lukáš Dvořák (CHT) se na levém křídle probil do zakončení. Jeho střela ale skončila jen na rameni domácího brankáře. Následně se hostující forward odebral na trestnou za nedovolené bránění.
     
    55:22
    Jaroslav Adamec se na rožku brankoviště dostal k zakončení, ale jeho pokusy dvakrát zneškodnil Michal Koubský. Na druhé straně si pak Adamec připsal dobrý obranný zákrok.
     
    54:47
    Marek Müller se po pravém křídle protáhl jako lasička na kruh a vypálil. Jeho rána skončila jen v klíně ve velké pohodě chytajícího Michala Koubského.
     
    53:52
    Jakub Ludvík vypálil na levém křídle. Kotouč se odrazil od hostujícího hráče a přeletěl přes branku domácího strážce svatyně.
     
    53:00
    Josef Vácha napřáhl na modré čáře ke golfovému úderu. Jeho rána ale pouze štípla Radima Křišťana do holeně.
     
    52:09
    Nakonec se to Krejčímu povedlo. Kotouč zavezl do pásma a dokonce i vystřelil. Puk trkl hokejku soupeře a vypadl do ochranné sítě.
     
    51:38
    Světlá zatím drží svého soupeře daleko od své brány. Útoky se snaží rozjet Tomáš Krejčí, ale není prozatím vyslyšen svými spoluhráči.
     
    51:19
    Světlá nad Sázavou se bude znovu bránit v oslabení. Na trestnou lavici putuje Michal Dolinský (SNS), který je vykázán za vysokou hůl.
     
    50:42
    Josef Štros, jeden z nestorů světelského sportu, se prodral na levém křídle ke střele, kterou málem vyrazil plexisklo za Hamaričovou klecí.
     
    49:51
    Domácí družstvo hraje ve velké pohodě a dovoluje si všechno možné. Chotěboř se sympaticky snaží probít do zakončení a zkazit Michalu Koubskému čisté konto.
     
    48:40
    Světlá nad Sázavou právě vstřelila branku!
    Světlá vede už 8:0 a domácí fanoušci si přejí načepovat "desítku"! V radost propuká také pokladník světelského klubu (pro znalé – pan Kořínek), který už vidí svůj tým ve finále a těší se, až bude za vstup inkasovat o dvacet korun na hlavu víc. No ale k brance. Vojtěch Varga našel na pravém růžku brankoviště PETRA ŠUDOMU, jehož střela prošla skrze výstroj Tomáše Hamariče za čáru! Asistence: Vojtěch Varga.
     
    47:58
    Marek Müller se proklestil přes modrou čáru a vypálil. Jeho pokus letěl hodně vysoko nad domácí branku.
     
    47:22
    Chotěbořští se probili před gólmana domácích. Michal Koubský ale nemusel zasahovat. Navíc za ním byla vyražena branka a rozhodčí museli ukázat, že by se uživili i jako ledaři.
     
    46:34
    Světlá se v oslabení dostala do útočného pásma. Nakonec vystřelil Pavel Blažek, ale kotouč umístil jen do výstroje maskovaného muže Chotěboře.
     
    46:10
    Další vyloučení na domácí straně. Na trestnou lavici putuje za hákování světelský obránce a trenér žáků Havlíčkova Brodu Jakub Venc (SNS). Ten se provinil hákováním.
     
    45:35
    Světelští bruslaři už jsou opět nastěhovaní před brankou hostů. Už ale nestřílejí toliko, jako v předchozí třetině. Zřejmě se šetří na středeční duel v Chotěboři.
     
    44:35
    Nějaký čas se hrálo ve středním pásmu. Kotouč nakonec vypadl mimo hrací plochu. Vhazování bude provedeno ve středním pásmu.
     
    43:49
    Petr Šudoma se dostal před branku. Zde se snažil vypálit nad beton hostujícího gólmana, ale už to nestihl. Odzbrojil ho totiž důrazný Tomáš Krejčí, který si pak jistě dá za odměnu skrufa.
     
    43:11
    Domácí mužstvo je kompletní. Světlá nad Sázavou se ve velkém klidu ubránila. Poté se provinila ofsajdem při přechodu do útoku.
     
    42:17
    Pavel Blažek se prohnal kolem obránců Chotěboře a dostal se před Tomáše Hamariče, kterého pak trefil jen do betonů. Hosté se následně provinili icingem!
     
    41:37
    Chotěboř se sice dostala k první střele, ale ta letěla jen nad. Následně se Světelští honci kotouče osvobodili vyhozením k Hamaričovi.
     
    41:07
    Domácí budou hrát znovu v oslabení. Na trestnou lavici opět usedá Jan Kubát (SNS). Jemu jest trestem sekání.
     
    40:45
    Luboš Dvořák se probil na levém křídle až před branku. Zde prozkoušel betony Michala Koubského.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Před začátkem třetí třetiny se ještě řeší něco v zápise o utkání. Podnět přišel z hostující střídačky.
     
    Třetí periodka nám rozběhne svá kola cca v 18:44.
     
    Máme za sebou druhou třetinu, ve které domácí mužstvo zcela zdemolovalo hostující celek. Postupně se prosadili Pavel Blažek, dvakrát Petr Včela a po jedné brance přidalo obranné duo Jakub Doležal – Ondřej Šíma.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:54
    Radim Křišťan se po propadnutí hostující obrany zjevil zcela sám před Tomášem Hamaričem. Toho si sice rozhýbal a pálil pod břevno, ale kde se vzala, tu se vzala, fantastický zákrok vytasila lapačka maskovaného muže hostů!
     
    39:35
    Světlá byla nyní zatlačena do obranného pásma. Pak se probojoval na levém křídle k puku Jaroslav Žák, jehož střela z první letěla jen nad.
     
    38:35
    Světlá nad Sázavou právě vstřelila branku!
    Panečku, tohle byla dělovka jako hrom! Michal Dolinský poslal na modrou čáru kotouč Jakubovi Doležalovi, který přišoupl touš ONDŘEJI ŠÍMOVI, který poslal na kasu pořádnou ránu, která zaplula přesně do horního víka hostující klece! Asistence: Jakub Doležal a Michal Dolinský.
     
    38:15
    Ondřej Šíma už v přesilovce vypálil od modré čáry. Kotouč byl tečovaný a skončil jen těsně vedle Hamaričovy svatyně.
     
    37:15
    Po brance domácích se provinil sekáním Michal Kraučuk (CHT). Hraje se čtyři na čtyři.
     
    37:15
    Světlá nad Sázavou právě vstřelila branku!
    Domácí se v oslabení dostali do středního pásma, kde chyboval levý bek Chotěboře. Do brejku se dostal JAKUB DOLEŽAL, který si byl hákován, ale dokázal si rozhýbat gólmana a v pádu zakončit! Bez asistence.
     
    36:28
    Chotěboř si vytvořila několik střeleckých pozic, ale ani z jedné neohrozila životnost maskovaného muže Světlé nad Sázavou. Domácí se pak osvobodili.
     
    35:48
    Světlá dostala kotouč až k brance Tomáše Hamariče. Chotěboř už je ale zpátky v pásmu.
     
    35:21
    Domácí budou hrát v oslabení. Na trestnou lavici je za sekání vykázán Jan Kubát (SNS), někdejší hvězda havlíčkobrodské hokejové mládeže.
     
    34:51
    Ostrá střela od modré čáry skončila jen na hokejce hostujícího obránce, od kterého se odrazila do ochranné sítě.
     
    34:28
    Petr Šudoma ve středím pásmu zpracovával kotouč, ale trefil ho jen vysokou holí. Sudí přerušil hru a nařídil buly na obranné modré čáře domácího celku.
     
    33:30
    Ondřej Šíma byl na modré čáře nerozhodný jako žena vybírající nové boty. Ve finále pouze nahodil kotouč směrem na kasu, ale puk proletěl kolem zadní tyče.
     
    32:51
    Tomáš Hamarič byl nyní zavalen sprškou střel a připsal si několik zákroků. Většinu puků vyrazil před sebe, ale Světlá se nedostala k dorážce.
     
    32:00
    Václav Kadlec se na modré čáře dostal ke střele. Tu i vyslal, ale jen do výstroje pozorného gólmana, který pokračuje v honbě za čistým kontem.
     
    31:29
    Josef Vácha se rozjel po levém křídle a za modrou vypálil. Jeho pokus ale skončil jen na vyrážečce pohotového Michala Koubského.
     
    30:46
    Chotěbořští hokejisté vyhodili na zakázané uvolnění. Hned nato se po buly dostal k nahození Ondřej Špatenka, ale našel jen výstroj bránícího hráče před sebou.
     
    30:18
    Píská se přihrávka rukou. Bude se vhazovat ve středním pásmu. Hra je v posledních momentech hodně kouskovaná.
     
    30:00
    Jaroslav Žák vyhrál buly a Jan Svoboda vypálil od modré čáry. Jeho zakončení ale čapl do lapačky maskovaný muž Chotěboře.
     
    29:50
    Nejprve tečoval světelský hráč střelu svého spoluhráče jen do ochranné sítě a následné nahození odrazené od zadního mantinelu zachytil v lapačce Hamarič.
     
    29:23
    Domácí stadion šílí! Lukáš Dvořák si položil gólmana a na brankovišti zakončoval nad beton domácího muže s maskou. Michal Koubský ale zvedl beton a připsal si skvělý zákrok!
     
    29:23
    Lukáš Dvořák byl hákován Janem Svobodou a pojede trestné střílení!
     
    28:38
    Petr Šudoma se zjevil na pravém rohu brankoviště a mohl zakončovat za ležícího brankáře hostů. Maskovaný muž Chotěboře měl ale štěstí, že domácí hráč nedorazil.
     
    28:08
    Jan Kubát se na pravém kruhu dostal ke střele. Jeho rána ale skončila jen na pozorném Hamaričovi, který si připisuje další zákrok.
     
    27:40
    Od bruslí se odrazil kotouč na hokejku Vojtěcha Vargy, který se prokličkoval před branku a rozhýbal si Tomáše Hamariče, kterému ale nezasunul puk mezi betony, nýbrž trefil jen hostujícího gólmana.
     
    27:18
    Na pravém křídle se probíjel Petr Včela, který si sjel blíže ke kase, ale jeho přihrávka skrze brankoviště skončila jen na bránícím Josefu Váchovi.
     
    26:37
    Jaroslav Žák nahodil kotouč ze středního pásma na branku. Tomáš Hamarič puk zkrotil až napodruhé. Poprvé mu totiž vypadl z náruče.
     
    25:47
    Vít Heřmanský se na levém křídle dostal ke střele, kterou ale prubl jen pevnost zadního mantinelu.Kotouč se odrazil na hokejku Jakuba Ludvíka, který ale našel jen hruď připraveného Michala Koubského.
     
    25:07
    Světlá nad Sázavou právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté demolují svého soupeře. Jaroslav Žák poslal po pravém mantinelu do brejku PETRA VČELU, který si najel před gólmana, rozhýbal si ho a zakončil mu kotouč mezi betony. Chotěboř střídá brankáře. Místo Matěje Peška nastupuje Tomáš Hamarič. Asistence: Jaroslav Žák.
     
    24:54
    Píská se zakázané uvolnění domácího týmu. Chotěboř má k dispozici vhazování před světelskou klecí.
     
    23:42
    Vojtěch Varga se vymotal na levém kruhu do střely. Jeho razantní pokus ale letěl jen kousek vedle branky, kterou hájí Matěj Pešek.
     
    23:00
    Světlá nad Sázavou právě vstřelila branku!
    Další využitá početní převaha na straně domácího mužstva znamená vedení již 4:0! Souhra bratrů Včelových opět zafunovala. Ondřej našel křižným pasem přes brankoviště volného PETRA VČELU, který už neměl problém zamést kotouč do prázdné branky! Asistence: Ondřej Včela a Jaroslav Žák.
     
    22:17
    Světlá teď motala s pukem před brankou hostů. Tam se hákováním provinil Josef Vácha (CHT), který tak dává domácím šanci v přesilovce.
     
    21:57
    Chotěboř se sice na chvilku dostala před Michala Koubského, ale bez střeleckého efektu. Na druhé straně se opřel do kotouče Jaroslav Žák, který od hrazení provětral hruď Matěje Peška.
     
    20:45
    Světlá nad Sázavou právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté vedou již 3:0! Po úvodním tlaku a několika čistých pokusech mířících na branku Matěje Peška se na pravém křídle uvolnil Jakub Doležal, který nahodil kotouč na branku a před kasou ho tečoval za záda hostujícího brankáře PAVEL BLAŽEK! Asistence: Jakub Doležal.
     
    20:28
    Radim Křišťan se po buly dostal na levém kruhu ke střele. Ta ale skončila na pozorném brankáři Chotěboře. Hostující gólman puk nadvakrát pokryl.
     
    20:15
    Chotěbořští se hned po zisku buly dopustili zakázaného uvolnění. Hra se stěhuje před Matěje Peška.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Máme za sebou první část hry. Světelští se dvakrát prosadili a dostali se do vedení díky trefám Jaroslava Žáka a Radima Křišťana. Ke konci periody měli ale několik šancí také Chotěbořští, leč Michal Koubský dnes čape velmi jistě.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:21
    Tomáš Krejčí si vyšlápl za brankou na Vojtěcha Vargu. To se nelíbilo domácím fandům a začali pískat. Varga poté přišel do kontaktu s Krejčím ještě jednou, když ho chtěl zastavit tělem, ale řízný hostující bek včas uhnul.
     
    18:52
    Na levém křídle se propracoval ke střele Jakub Ludvík, který ale nasměroval kotouč jen do betonu Michala Koubského, jenž pak schoval touš i pod lapačku.
     
    18:10
    Ve velké pohodě chytající Michal Koubský si připsal další zásah, když podržel v lapačce střelu Josefa Váchy z vrcholu levého kruhu.
     
    17:45
    Z domácího závaru vypadl kotouč k Luboši Dvořákovi. Ten se vydal na zteč a pálil z pravého kruhu. Jeho zakončení vytáhl ramenem Michal Koubský.
     
    17:13
    Hosté získali po vhazování kotouč na své hokejky a operovali s ním před Michalem Koubským. Ten si pak připsal zákrok po střele z pravé strany.
     
    16:52
    Vojtěch Varga dostal kotouč na modrou čáru, odkud pálil nepřesně Ondřej Špatenka. Chotěboř se dostala do brejku, který zakončil střelou z levého kruhu Václav Svoboda, ale ten našel jen teplé místo na hrudi Michala Koubského.
     
    16:05
    Vít Heřmanský vypálil z levého křídla, před brankou chtěl tečovat Tomáš Eis, ale kotouč minul. Hosté pak vyrobili palebnou pozici pro Petra Veselého, který pokusem od modré provětral Koubského betony.
     
    15:18
    Jenže hosté se rychle dostali do pásma zpět a Michal Koubský musel na led po střele z levého křídla. Domácí gólman podržel kotouč na hrudi.
     
    15:00
    Kotouč po nahození od modré proletěl brankovištěm. V rohu pásma se ho chopili domácí hráči a odpálili jej až k Matěji Peškovi.
     
    14:29
    Znovu se vylučuje. Před brankou Michala Koubského se hákováním provinil Ondřej Včela (SNS). Chotěboř má šanci na snížení.
     
    14:01
    Vít Heřmanský nejprve dělem ze středního pásma otečkoval zadní mantinel. Následný pokus Tomáše Eise z levého kruhu pokryl v lapačce Michal Koubský.
     
    13:13
    Na jedné straně se Michal Koubský blýskl zákrokem proti střele Marka Müllera. Světlá pak předvedla brejk, který zakončila ranou z levého křídla, kterou pokryl Pešek betonem.
     
    12:23
    Jaroslav Doležal přebral na modré čáře kotouč. Jeho nabídky pak využil Josef Štros, který ale z brankoviště netrefil klec.
     
    11:30
    Domácí se prezentovali krátkou kombinací v útočném pásmu, Tu zakončili střelou od modré, která skončila jen na hostujících obráncích.
     
    10:30
    Lukáš Žemlička se na pravém kruhu dostal k volnému kotouč a nepříliš razantním pokusem ho nahrnul pod klečícího Michala Koubského.
     
    09:40
    Chotěbořským se nepovedl útok. Na druhé straně se prodral před kasu domácí borec, ale Tomáš Eis ve snaze zbavit ho puku zlomil hůl. Kotouč nakonec světleskému hráči skutečně z hole odskákal.
     
    08:57
    Světlá nad Sázavou právě vstřelila branku!
    Druhá využitá početní převaha a domácí hokejisté vedou již 2:0! Chotěbořští sice dokázali dostat kotouč do středního pásma, ale ne na dlouho. Tam ho totiž sebral Jakub Doležal, jenž ťukl touš Jaroslavu Žákovi, který vyslal po levém křídle do brejku RADIMA KŘIŠŤANA, jenž ranou na zadní tyč pokořil marně se natahujícího Matěje Peška. Asistence: Jaroslav Žák a Jakub Doležal.
     
    08:22
    Před brankou se nejprve zjevil Pavel Blažek, ale neměl dostatek prostoru, aby trefil něco jiného, než hruď Matěje Peška. Následně se ještě po buly pokoušel o zásun zpoza klece Radim Křišťan, ale kotouč skončil pod hostujícím brankářem.
     
    07:50
    Další početní převaha pro domácí mužstvo. Na trestnou lavici jde hostující Lukáš Žemlička (CHT) za držení protihráče.
     
    07:32
    Hned po vhazování vypálil od modré čáry Ondřej Včela. Jeho pokus už třímá na své hrudi dobře vyjetý Matěj Pešek.
     
    07:04
    Domácím se nepovedlo podat přesnou nahrávku na Josefa Štrose. Kotouč skončil na holi Petra Veselého, který ho ale odpravil trochu zbrkle na icing.
     
    07:04
    Michal Dolinský skončil po střetu s protihráčem na ledové ploše a zřejmě si při pádu přivodil zranění. Odjíždí totiž do kabiny. Domácí fanoušci jsou u vytržení a žádají si trest pro hostujícího hráče. Rozhodčí měl ale o situaci dobrý přehled a nevylučuje.
     
    06:49
    Na brankovišti se snažil dostat k volnému kotouči Tomáš Eis, ale rychlejší byla opora Světlé, která schovala puk pod lapačku.
     
    06:19
    Nyní se hosté v útočném pásmu usadili napevno a Benjamin Činčila prověřil z levého kruhu Michala Koubského. Ten podržel kotouč na hrudi.
     
    05:35
    V oslabení se utrhlo duo Ondřej Včela – Jaroslav Žák. Druhý jmenovaný poslal na levý kruh křižný pas a Včela pálil z první, ale chotěbořský muž s maskou se roztáhl jak široký, tak dlouhý, a předvedl fantastický zákrok!
     
    05:03
    Chotěboř se snažila o rychlou odpověď. Michal Kraučuk kouzlil s pukem, až jej Jakub Venc (SNS) fauloval. Početní převaha také pro hosty.
     
    04:12
    Světlá nad Sázavou právě vstřelila branku!
    Domácí využívají početní převahu a dostávají se do vedení! Domácí kapitán našel přihrávkou skrze kruhy hůl JAROSLAVA ŽÁKA. Ten potvrdil roli kanonýra a ranou na zadní tyč nedal hostujícímu gólmanovi žádnou šanci na zásah. Asistence: Ondřej Včela.
     
    04:02
    Ondřej Včela cpal puk od modré před branku. Ten byl tečován a nakonec skončil pod lapačkou bleskurychlého Matěje Peška.
     
    16:22
    Poprvé letí ruka hlavního rozhodčího k závratným výšinám. Na trestnou lavici putuje chotěbořský hráč (CHT). Skrze hluk tvořený oběma fankluby neslyším jméno.
     
    16:53
    Hostující mužstvo je nyní aktivnější a vaří vodu v útočném pásmu. Světelská obrana je zatím kompaktní a nepovoluje vážnější ohrožení.
     
    17:45
    Michal Dolinský se a jedné straně cpal do zakončení, ale puk mu sjel z hokejky. Chotěboř kontrovala a z pravého křídla pálil Michal Kraučuk. Koubský měl betony rychle na ledě.
     
    01:41
    Michal Koubský na druhé straně zalehl kotouč před dotírajícími hokejisty Světlé nad Sázavou.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC SB Světlá nad Sázavou: Koubský (Mikuš) – Venc, Šíma, O. Včela "C", J. Svoboda, Jak. Doležal, Špatenka – P. Včela, Varga, Křišťan, Kubát, Jar. Doležal, Kopecký, Šudoma, Dušátko, Štros, Žák "A", Blažek, Dolinský.
    Trenér: Jan Krajíček.

    HC Lvi Chotěboř: Pešek (Hamarič) – Krejčí, Vácha, Müller, Kadlec, Heřmanský "A", Veselý, Ludvík – Činčila, Adamec, Coufal, Hospodka "C", Eis, Kraučuk, Hajšman, V. Svoboda, Dvořák, Žemlička.
    Trenér: Bohuslav Koubek.

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Jan Kleprlík, Jaromír Říha.
     
    Příjemný dobrý den!

    Play-off pardubického krajského přeboru startuje a my jsme si nemohli na úvod přát lepší duel! Třaskavé derby mezi Světlou nad Sázavou a Chotěboří zcela jistě zaplní oba zimáky a buďme si jisti, že také na ledě to bude vřít.

    Po posledním střetnutí v Chotěboři, které se odehrálo na začátku letošního roku, bylo napsáno mnoho. Na obou stranách se kupily zprávy častující jeden či druhý tým. Všechny měly ale jednoho jmenovatele – hlavního rozhodčího, pana Sedláka, který utkání nezvládl a díky tomu došlo na několik neférových zákroků, které pak nezůstaly bez potrestání.

    Uvidíme tedy, zda se dnes budou chtít hráči obou týmů revanšovat, či se bude hrát hokej. Každopádně to ale bude pořádná bitva!

    Sledujte zápas onlajn formou informací o důležitých událostech!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00 a budeme z něj přinášet informace o důležitých momentech.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 5. Žák (O. Včela), 9. Křišťan (Žák, Jak. Doležal), 21. Blažek (Jak. Doležal), 23. P. Včela (O. Včela, Žák), 26. P. Včela (Žák), 38. Jak. Doležal, 39. Šíma (Jak. Doležal, Dolinský), 49. Šudoma (Varga), 57. Doležal (Šíma), 60. P. Včela (Kříšťan, Žák)


    HC Světlá nad Sázavou: Koubský (Mikuš) – Venc, Šíma, O. Včela "C", J. Svoboda, Jak. Doležal, Špatenka – P. Včela, Varga, Křišťan, Kubát, Jar. Doležal, Kopecký, Šudoma, Dušátko, Štros, Žák "A", Blažek, Dolinský.
    Trenér: Jan Krajíček.

    HC Chotěboř: Pešek (26. Hamarič) – Krejčí, Vácha, Müller, Kadlec, Heřmanský "A", Veselý, Ludvík – Činčila, Adamec, Coufal, Hospodka "C", Eis, Kraučuk, Hajšman, V. Svoboda, Dvořák, Žemlička.
    Trenér: Bohuslav Koubek.

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Jan Kleprlík, Jaromír Říha
    bahis siteleri