Moravská Třebová – Choceň 7:5 (kon.) | Česká Třebová – Hlinsko 8:0 (kon.) | Ledeč n. S. – Polička 0:0 (odl.)
Světlá nS – Chotěboř 10:0 (kon.) | Chrudim – Litomyšl 4:5 (kon.)
konec
HC Světlá nad Sázavou
10:0 (2:0, 5:0, 3:0)
HC Chotěboř
Neděle 24.01.2016, 17:00 • ZS Pěšinky Světlá nad Sázavou • Play-off Krajské ligy • Čtvrtfinále
Partner:
     
    59:50
    Světlá nad Sázavou právě vstřelila branku!
    Symbolicky deset vteřin před koncem základní hrací doby přidává desátou branku domácí celek. Byla to parádní kombinace na jeden dotek, kdy se kotouč po ose Jaroslav Žák – Radim Křišťan dostal na hokejku PETRA VČELY, který pokořil marně se přesouvajícího gólmana Chotěboře a dovršil tak HATTRICK! Asistence: Radim Křišťan a Jaroslav Žák.
     
    56:55
    Světlá nad Sázavou právě vstřelila branku!
    Skláři jsou blízko kýžené desítce. A že to byla rána jako z učebnice ledního hokeje. Ondřej Šíma našel na levém kruhu volného JAKUBA DOLEŽALA, který vymetl přesně horní růžek Hamaričovy branky! Hned po uznání gólů se začali hráči rvát. Bylo to docela ostré na obě strany, už padají tresty! Asistence: Ondřej Šíma.
     
    48:40
    Světlá nad Sázavou právě vstřelila branku!
    Světlá vede už 8:0 a domácí fanoušci si přejí načepovat "desítku"! V radost propuká také pokladník světelského klubu (pro znalé – pan Kořínek), který už vidí svůj tým ve finále a těší se, až bude za vstup inkasovat o dvacet korun na hlavu víc. No ale k brance. Vojtěch Varga našel na pravém růžku brankoviště PETRA ŠUDOMU, jehož střela prošla skrze výstroj Tomáše Hamariče za čáru! Asistence: Vojtěch Varga.
     
    38:35
    Světlá nad Sázavou právě vstřelila branku!
    Panečku, tohle byla dělovka jako hrom! Michal Dolinský poslal na modrou čáru kotouč Jakubovi Doležalovi, který přišoupl touš ONDŘEJI ŠÍMOVI, který poslal na kasu pořádnou ránu, která zaplula přesně do horního víka hostující klece! Asistence: Jakub Doležal a Michal Dolinský.
     
    37:15
    Světlá nad Sázavou právě vstřelila branku!
    Domácí se v oslabení dostali do středního pásma, kde chyboval levý bek Chotěboře. Do brejku se dostal JAKUB DOLEŽAL, který si byl hákován, ale dokázal si rozhýbat gólmana a v pádu zakončit! Bez asistence.
     
    25:07
    Světlá nad Sázavou právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté demolují svého soupeře. Jaroslav Žák poslal po pravém mantinelu do brejku PETRA VČELU, který si najel před gólmana, rozhýbal si ho a zakončil mu kotouč mezi betony. Chotěboř střídá brankáře. Místo Matěje Peška nastupuje Tomáš Hamarič. Asistence: Jaroslav Žák.
     
    23:00
    Světlá nad Sázavou právě vstřelila branku!
    Další využitá početní převaha na straně domácího mužstva znamená vedení již 4:0! Souhra bratrů Včelových opět zafunovala. Ondřej našel křižným pasem přes brankoviště volného PETRA VČELU, který už neměl problém zamést kotouč do prázdné branky! Asistence: Ondřej Včela a Jaroslav Žák.
     
    20:45
    Světlá nad Sázavou právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté vedou již 3:0! Po úvodním tlaku a několika čistých pokusech mířících na branku Matěje Peška se na pravém křídle uvolnil Jakub Doležal, který nahodil kotouč na branku a před kasou ho tečoval za záda hostujícího brankáře PAVEL BLAŽEK! Asistence: Jakub Doležal.
     
    08:57
    Světlá nad Sázavou právě vstřelila branku!
    Druhá využitá početní převaha a domácí hokejisté vedou již 2:0! Chotěbořští sice dokázali dostat kotouč do středního pásma, ale ne na dlouho. Tam ho totiž sebral Jakub Doležal, jenž ťukl touš Jaroslavu Žákovi, který vyslal po levém křídle do brejku RADIMA KŘIŠŤANA, jenž ranou na zadní tyč pokořil marně se natahujícího Matěje Peška. Asistence: Jaroslav Žák a Jakub Doležal.
     
    04:12
    Světlá nad Sázavou právě vstřelila branku!
    Domácí využívají početní převahu a dostávají se do vedení! Domácí kapitán našel přihrávkou skrze kruhy hůl JAROSLAVA ŽÁKA. Ten potvrdil roli kanonýra a ranou na zadní tyč nedal hostujícímu gólmanovi žádnou šanci na zásah. Asistence: Ondřej Včela.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 5. Žák (O. Včela), 9. Křišťan (Žák, Jak. Doležal), 21. Blažek (Jak. Doležal), 23. P. Včela (O. Včela, Žák), 26. P. Včela (Žák), 38. Jak. Doležal, 39. Šíma (Jak. Doležal, Dolinský), 49. Šudoma (Varga), 57. Doležal (Šíma), 60. P. Včela (Kříšťan, Žák)


    HC Světlá nad Sázavou: Koubský (Mikuš) – Venc, Šíma, O. Včela "C", J. Svoboda, Jak. Doležal, Špatenka – P. Včela, Varga, Křišťan, Kubát, Jar. Doležal, Kopecký, Šudoma, Dušátko, Štros, Žák "A", Blažek, Dolinský.
    Trenér: Jan Krajíček.

    HC Chotěboř: Pešek (26. Hamarič) – Krejčí, Vácha, Müller, Kadlec, Heřmanský "A", Veselý, Ludvík – Činčila, Adamec, Coufal, Hospodka "C", Eis, Kraučuk, Hajšman, V. Svoboda, Dvořák, Žemlička.
    Trenér: Bohuslav Koubek.

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Jan Kleprlík, Jaromír Říha
    bahis siteleri