Motor ČB – Ústí n/L 8:3 (kon.) | Jihlava – Kladno 2:4 (kon.) | Most – Benátky n/J 1:4 (kon.)
Třebíč – Prostějov 1:2 (kon.) | Litoměřice – Šumperk 2:5 (kon.) | Havířov – Přerov 3:4 (po pr.)
Kadaň – Slavia 3:4 (po pr.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:4 (1:1, 1:3, 0:0)
Rytíři Kladno
Pondělí 25.01.2016, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:04
    Tohle je ale naprosto zbytečná situace. Za zřejmě rozhodnutého stavu byl za brankou Václavem Skuhravým krosčekován Marek Prokš, který se předtím snažil vydolovat puk zpod Mensatora. Ano, tohle sice soupeř nemá rád, Prokš to prostě musel zkusit, ale vzápětí pocítil tvrdost Skuhravého rukou. Jihlavský forvard jde ven za sekání, hostující kapitán odjíždí na dvě minuty za hrubost.

    Na vyloučení: 5-8.
     
    51:08
    Možná jedna z posledních šancí pro Duklu. Po delším čase se opět vylučuje, na lavici hanby míří Michal Gutwald (KLA). Pokud jsem dobře slyšel a viděl, tak za podražení.

    Na vyloučení: 4-7.
     
    39:00
    Pronikajícího hráče Kladna, koho jiného než Patrika Machače, podržel před brankou Miha Štebiha a slovinský bek jde jasně na trestnou lavici.

    Na vyloučení: 4-6.
     
    34:43
    Josef Skořepa (JIH) se před brankou provinil sekáním a už míří za katr.

    Na vyloučení: 3-6.
     
    31:37
    Druhá přesilová hra pro Kladno, Richard Diviš možná trošku zbytečně sekl ve vlastním obranném pásmu soupeře. Jihlavská devítka odjíždí zlostně na střídačku.

    Na vyloučení: 2-6.
     
    24:07
    Kladenští se nemohou divit, že nyní znovu míří na trestnou lavici. Ví to i David Stach (KLA), jenž poslušně odjíždí na lavici trestů za podražení na své útočné modré.

    Na vyloučení: 1-6.
     
    19:06
    Přímo před zraky sudího Trombíka se provinil Michal Lukáč (KLA) vysokou holí a dostává dvě minuty. Jihlavu čeká 1:37 minuty dlouhá přesilovka pět na tři, což se Jindřichu Lidickému vůbec nelíbí.

    Na vyloučení: 1-5.
     
    18:39
    Jakub Strnad (KLA) to lehce přehnal s bojovností, zahákoval v útočném pásmu a tento faul sudí Trombík nenechal bez povšimnutí.

    Na vyloučení: 1-4.
     
    14:20
    Hned vzápětí fauloval za branku Tomáš Pitule (KLA), jenž jde ven za podražení. Šance pro Jihlavu. Utkání má tedy pořádné grády.

    Na vyloučení: 1-3.
     
    12:12
    Nyní se budeme moci podívat, jaké má přesilovky Kladno. Josef Skořepa (JIH) jde ven za podražení u pravého kruhu ve svém obranném pásmu.

    Na vyloučení: 1-2.
     
    05:56
    Že by se nám zápas lámal už na začátku? Dlouhá dvojnásobná přesilovka Jihlavy za příliš mnoho kladenských hráčů na ledě. Trest odpyká Jakub Strnad (KLA).

    Na vyloučení: 0-2.
     
    05:24
    První přesilovka je tu a její výhoda bude na jihlavské straně po tom, co se před brankou provinil David Růžička (KLA) nedovoleným bráněním.

    Na vyloučení: 0-1.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 7. Skořepa (Kaláb, Důras), 26. Bilčík (Diviš, Skořepa) – 8. Machač (Dvořáček, Ptáček), 23. Zajíc, 33. Bílek (Rudovský, Skuhravý), 40. Nash (Skuhravý, Stach)


    HC Dukla Jihlava: Honzík (Škarek) – Bilčík, Štebih, Parýzek, Škůrek, Grebenyuk, Dobrovolný, Kaláb – Beránek, Skořepa, Důras – Diviš, Jícha, Kolář – Harkabus, Anděl, Kohout – Šafář, Březina, Prokš. Trenér: Petr Vlk
    Rytíři Kladno: Mensator (Cikánek) – Kehar, Nash, Růžička, Těrnavskij, Ptáček, Zajíc, Gutwald – Rudovský, Skuhravý, Machač – Bílek, Stach, Kindl – Dvořáček, Pitule, Račuk – Strnad, Lukáč, Redlich. Trenér: Jindřich Lidický

    Rozhodčí: Trombík – Barteček, Ganger

    Diváci: 2261
    bahis siteleri