Motor ČB – Ústí n/L 8:3 (kon.) | Jihlava – Kladno 2:4 (kon.) | Most – Benátky n/J 1:4 (kon.)
Třebíč – Prostějov 1:2 (kon.) | Litoměřice – Šumperk 2:5 (kon.) | Havířov – Přerov 3:4 (po pr.)
Kadaň – Slavia 3:4 (po pr.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:4 (1:1, 1:3, 0:0)
Rytíři Kladno
Pondělí 25.01.2016, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:04
    Jihlava si bere oddechový čas.
     
    59:04
    Tohle je ale naprosto zbytečná situace. Za zřejmě rozhodnutého stavu byl za brankou Václavem Skuhravým krosčekován Marek Prokš, který se předtím snažil vydolovat puk zpod Mensatora. Ano, tohle sice soupeř nemá rád, Prokš to prostě musel zkusit, ale vzápětí pocítil tvrdost Skuhravého rukou. Jihlavský forvard jde ven za sekání, hostující kapitán odjíždí na dvě minuty za hrubost.

    Na vyloučení: 5-8.
     
    51:08
    Možná jedna z posledních šancí pro Duklu. Po delším čase se opět vylučuje, na lavici hanby míří Michal Gutwald (KLA). Pokud jsem dobře slyšel a viděl, tak za podražení.

    Na vyloučení: 4-7.
     
    50:43
    Situaci dva na jednoho Dukla nevyužívá. Diviš našel mezi kruhy Koláře, puk mu možná trošku poskočil. Rána tak Janu Kolářovi tolik nesedla a Mensator jí chytá.
     
    50:19
    Jihlava propadla ve středním pásmu. Kladno toho využilo a šlo do situace tři na jednoho. Těrnavskij ovšem přes padajícího Kalába nepřihrál před brankou volným spoluhráčům.
     
    42:24
    Gutwald zamířil o dmodré na branku. Před Honzíkem bylo několik hráčů a opravdu nedokážu říct, od které brusle se kotouč sklouzl těsně vedle levé tyčky.
    39:57 Brendon NASH - 2:4
     
    39:57
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladenští těsně před koncem druhé třetiny dělají možná rozhodující krok nejen k výhře v dnešním utkání, ale k vítězství v celé WSM Lize. Skuhravý našel mezi kruhy BRENDONA NASHE, jehož rána zapadla přesně k pravé tyči Honzíka. Proti střele z první nemohl gólman Dukly moc co dělat. Asistence: Václav Skuhravý, David Stach.
     
    39:00
    Pronikajícího hráče Kladna, koho jiného než Patrika Machače, podržel před brankou Miha Štebiha a slovinský bek jde jasně na trestnou lavici.

    Na vyloučení: 4-6.
     
    38:25
    Lukáš Jícha se zblízka dostal k dorážce, kterou těsně minul levou tyčku.
     
    34:43
    Josef Skořepa (JIH) se před brankou provinil sekáním a už míří za katr.

    Na vyloučení: 3-6.
    32:41 Vítězslav BÍLEK - 2:3
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    32:41
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři mají v týmu nejlepšího střelce první ligy a je to znát. VÍTĚZSLAV BÍLEK posunuje historické statistiky první ligy dále, dává svůj 42 gól po tom, co jej od modré našel Rudovský a kladenský snajpr zamířil z pravého kruhu přesně do pravého horního rohu nad vyrážečku Honzíka. Asistence: Jan Rudovský, Václav Skuhravý.
     
    31:37
    Druhá přesilová hra pro Kladno, Richard Diviš možná trošku zbytečně sekl ve vlastním obranném pásmu soupeře. Jihlavská devítka odjíždí zlostně na střídačku.

    Na vyloučení: 2-6.
     
    28:30
    Hezká akce hostí, ve které měl znovu prsty Machač. Rytíř našel mezi kruhy kapitána Skuhravého, jehož mířenou ránu ke vzdálenější tyči zneškodnil Honzík svým levým betonem.
     
    26:33
    Tyhle šance by mohly Duklu mrzet. Martin Kohout dostal od Harkabuse parádní přihrávku před branku, ovšem jeho rána o malý kousek minula levou tyčku. Mensator se za pukem jen ohlédl, což bylo asi tak jediné, co mohl dělat.
    25:09 Vlastimil BILČÍK - 2:2
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    25:09
    Dukla právě vstřelila branku!
    Ani vedení Rytířů nedrželo dlouho. Svojí první trefu za Duklu zaznamenal VLASTIMIL BILČÍK střelou z vrcholu levého kruhu, kterého našel Diviš a pumelice domácího beka zapadla do levého horního rohu. Nutno ale ocenit Lukáče, který padal do jeho střely, leč pro hosty neúspěšně. Asistence: Richard Diviš, Josef Skořepa.
     
    24:07
    Kladenští se nemohou divit, že nyní znovu míří na trestnou lavici. Ví to i David Stach (KLA), jenž poslušně odjíždí na lavici trestů za podražení na své útočné modré.

    Na vyloučení: 1-6.
    22:18 Josef ZAJÍC - 1:2
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    22:18
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí nevyvezli puk. Ve středním pásmu jej zastavil JOSEF ZAJÍC, který vystřelil na branku. Před Honzíkem asi tečoval puk jeden z jihlavských hráčů, protože se kotouč dostal za záda přemísťujícího se gólmana. Bez asistence.
     
    21:01
    Jihlava si nepohlídala navrátivšího se Strnada a rázem se dostala do početní nevýhody. Kladenský forvard se vyhnul dvěma hráčům a dostal se před branku, ač držel hokejku jen jednou rukou. Zblízka mířil těsně nad.
     
    19:36
    Jihlava rozebrala tři hráče Kladna, což vlastně nebylo při dvojnásobné početní výhodě tak těžké. Ve finále celé akce poslal Diviš puk podél čáry na Koláře, který v jasné pozici přestřelil branku. Jihlavský útočník nevyužil v přesilovce již druhou velkou šanci.
     
    19:06
    Přímo před zraky sudího Trombíka se provinil Michal Lukáč (KLA) vysokou holí a dostává dvě minuty. Jihlavu čeká 1:37 minuty dlouhá přesilovka pět na tři, což se Jindřichu Lidickému vůbec nelíbí.

    Na vyloučení: 1-5.
     
    18:39
    Jakub Strnad (KLA) to lehce přehnal s bojovností, zahákoval v útočném pásmu a tento faul sudí Trombík nenechal bez povšimnutí.

    Na vyloučení: 1-4.
     
    14:20
    Hned vzápětí fauloval za branku Tomáš Pitule (KLA), jenž jde ven za podražení. Šance pro Jihlavu. Utkání má tedy pořádné grády.

    Na vyloučení: 1-3.
     
    12:12
    Nyní se budeme moci podívat, jaké má přesilovky Kladno. Josef Skořepa (JIH) jde ven za podražení u pravého kruhu ve svém obranném pásmu.

    Na vyloučení: 1-2.
    07:53 MACHAČ - 1:1
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    07:53
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Jak je ta poučka? Nedáš dostaneš? Přesně tu nyní slušně zaplněné tribuny vidí. Diviš naservíroval puk spoluhráči před volnou branku a pokud se nemýlím, tak Kolář trestuhodně promáchl. Kotouče se ujal Ptáček, přihrál na Dvořáčka, který mezi dvěma hráči Dukly vyslal do úniku PATRIKA MACHAČE, jenž i s potřebným štěstím dopravil puk za záda Honzíka, a to k jeho levé tyči. Asistence: David Dvořáček, František Ptáček.
    06:28 Josef SKOŘEPA - 1:0
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    06:28
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nejproduktivnější bek Dukly Tomáš Kaláb, jinak navrátilec do sestavy, napoprvé minul branku. Poté dostal od Důrase znovu pas na modrou, vystřelil a JOSEF SKOŘEPA, pro změnu nejlepší střelec Dukly, tečoval puk do levého horního rohu za bezmocného Mensatora. Asistence: Tomáš Kaláb, Michal Důras.
     
    05:56
    Že by se nám zápas lámal už na začátku? Dlouhá dvojnásobná přesilovka Jihlavy za příliš mnoho kladenských hráčů na ledě. Trest odpyká Jakub Strnad (KLA).

    Na vyloučení: 0-2.
     
    05:36
    Důras nahazoval z pravého kruhu puk na branku a Beránek jej minul pouze o kousek.
     
    05:24
    První přesilovka je tu a její výhoda bude na jihlavské straně po tom, co se před brankou provinil David Růžička (KLA) nedovoleným bráněním.

    Na vyloučení: 0-1.
     
    03:49
    Ale slušnou šanci jsme viděli i na druhé straně. Ptáček napřáhl od modré a mnoho extraligových gólmanů se mohlo přesvědčit, že jeho rána je skutečně velmi tvrdá. Honzík vůbec nic neviděl, navíc mu stínil Vítězslav Bílek, ovšem domácí strážce svatyně stačil nějak zasáhnout.
     
    03:33
    V šanci byl také Kolář, který střílel z mezikruží, ovšem těsně minul levou tyčku. To byla slušná šance domácích.
     
    03:22
    Střílená přihrávka Skořepy se vynořila před Mensatorem. K puku se rychle dostal Beránek, ale nadvakrát nedokázal najít cestu černé gumy do sítě.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 7. Skořepa (Kaláb, Důras), 26. Bilčík (Diviš, Skořepa) – 8. Machač (Dvořáček, Ptáček), 23. Zajíc, 33. Bílek (Rudovský, Skuhravý), 40. Nash (Skuhravý, Stach)


    HC Dukla Jihlava: Honzík (Škarek) – Bilčík, Štebih, Parýzek, Škůrek, Grebenyuk, Dobrovolný, Kaláb – Beránek, Skořepa, Důras – Diviš, Jícha, Kolář – Harkabus, Anděl, Kohout – Šafář, Březina, Prokš. Trenér: Petr Vlk
    Rytíři Kladno: Mensator (Cikánek) – Kehar, Nash, Růžička, Těrnavskij, Ptáček, Zajíc, Gutwald – Rudovský, Skuhravý, Machač – Bílek, Stach, Kindl – Dvořáček, Pitule, Račuk – Strnad, Lukáč, Redlich. Trenér: Jindřich Lidický

    Rozhodčí: Trombík – Barteček, Ganger

    Diváci: 2261
    bahis siteleri