Motor ČB – Ústí n/L 8:3 (kon.) | Jihlava – Kladno 2:4 (kon.) | Most – Benátky n/J 1:4 (kon.)
Třebíč – Prostějov 1:2 (kon.) | Litoměřice – Šumperk 2:5 (kon.) | Havířov – Přerov 3:4 (po pr.)
Kadaň – Slavia 3:4 (po pr.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:4 (1:1, 1:3, 0:0)
Rytíři Kladno
Pondělí 25.01.2016, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    39:57 Brendon NASH - 2:4
     
    39:57
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladenští těsně před koncem druhé třetiny dělají možná rozhodující krok nejen k výhře v dnešním utkání, ale k vítězství v celé WSM Lize. Skuhravý našel mezi kruhy BRENDONA NASHE, jehož rána zapadla přesně k pravé tyči Honzíka. Proti střele z první nemohl gólman Dukly moc co dělat. Asistence: Václav Skuhravý, David Stach.
    32:41 Vítězslav BÍLEK - 2:3
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    32:41
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři mají v týmu nejlepšího střelce první ligy a je to znát. VÍTĚZSLAV BÍLEK posunuje historické statistiky první ligy dále, dává svůj 42 gól po tom, co jej od modré našel Rudovský a kladenský snajpr zamířil z pravého kruhu přesně do pravého horního rohu nad vyrážečku Honzíka. Asistence: Jan Rudovský, Václav Skuhravý.
    25:09 Vlastimil BILČÍK - 2:2
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    25:09
    Dukla právě vstřelila branku!
    Ani vedení Rytířů nedrželo dlouho. Svojí první trefu za Duklu zaznamenal VLASTIMIL BILČÍK střelou z vrcholu levého kruhu, kterého našel Diviš a pumelice domácího beka zapadla do levého horního rohu. Nutno ale ocenit Lukáče, který padal do jeho střely, leč pro hosty neúspěšně. Asistence: Richard Diviš, Josef Skořepa.
    22:18 Josef ZAJÍC - 1:2
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    22:18
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí nevyvezli puk. Ve středním pásmu jej zastavil JOSEF ZAJÍC, který vystřelil na branku. Před Honzíkem asi tečoval puk jeden z jihlavských hráčů, protože se kotouč dostal za záda přemísťujícího se gólmana. Bez asistence.
    07:53 MACHAČ - 1:1
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    07:53
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Jak je ta poučka? Nedáš dostaneš? Přesně tu nyní slušně zaplněné tribuny vidí. Diviš naservíroval puk spoluhráči před volnou branku a pokud se nemýlím, tak Kolář trestuhodně promáchl. Kotouče se ujal Ptáček, přihrál na Dvořáčka, který mezi dvěma hráči Dukly vyslal do úniku PATRIKA MACHAČE, jenž i s potřebným štěstím dopravil puk za záda Honzíka, a to k jeho levé tyči. Asistence: David Dvořáček, František Ptáček.
    06:28 Josef SKOŘEPA - 1:0
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    06:28
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nejproduktivnější bek Dukly Tomáš Kaláb, jinak navrátilec do sestavy, napoprvé minul branku. Poté dostal od Důrase znovu pas na modrou, vystřelil a JOSEF SKOŘEPA, pro změnu nejlepší střelec Dukly, tečoval puk do levého horního rohu za bezmocného Mensatora. Asistence: Tomáš Kaláb, Michal Důras.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 7. Skořepa (Kaláb, Důras), 26. Bilčík (Diviš, Skořepa) – 8. Machač (Dvořáček, Ptáček), 23. Zajíc, 33. Bílek (Rudovský, Skuhravý), 40. Nash (Skuhravý, Stach)


    HC Dukla Jihlava: Honzík (Škarek) – Bilčík, Štebih, Parýzek, Škůrek, Grebenyuk, Dobrovolný, Kaláb – Beránek, Skořepa, Důras – Diviš, Jícha, Kolář – Harkabus, Anděl, Kohout – Šafář, Březina, Prokš. Trenér: Petr Vlk
    Rytíři Kladno: Mensator (Cikánek) – Kehar, Nash, Růžička, Těrnavskij, Ptáček, Zajíc, Gutwald – Rudovský, Skuhravý, Machač – Bílek, Stach, Kindl – Dvořáček, Pitule, Račuk – Strnad, Lukáč, Redlich. Trenér: Jindřich Lidický

    Rozhodčí: Trombík – Barteček, Ganger

    Diváci: 2261
    bahis siteleri