Carolina – Calgary 5:2 (kon.) | Chicago – St. Louis 2:0 (kon.) | San Jose – Los Angeles 2:3 (po pr.)
po prodl.
San Jose Sharks
2:3 (0:0, 1:0, 1:2 - 0:1)
Los Angeles Kings
Pondělí 25.01.2016, 04:00 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:17
    Počet hráčů na ledě se srovná, dvě minuty za nedovolené bránění ukazuje hlavní rozhodčí na Joonase Donskoie (SJS). Bude se tedy hrát ve čtyřech, poté začne zkrácená přesilovka Los Angeles Kings.
     
    54:06
    Šance Melkera Karlssona sice brankou neskončila, ale domácí hokejista byl faulován, takže Sharks si zahrají přesilovku. A to je problém pro Kings. Dvě minuty za hákování dostává střelec zatím jedné branky Los Angeles Drew Doughty (LAK).
     
    45:25
    Nepříjemná chvíle pro domácí, ti budou muset hrát dvě minuty v oslabení. Menší trest za hrubost totiž dostává Mike Brown (SJS), který tak bude nucen pykat menší trest. A uvidíme, jak se přesilovka Los Angeles povede nyní.
     
    36:47
    Rozmíška ve středním pásmu, bude se ale vylučovat jen na hostující straně. A to za zákrok ještě před touto situací. Brayden McNabb (LAK) je dnes podruhé na trestné lavici a musí pykat za podražení. Přesilovka pro San Jose Sharks.
     
    29:04
    San Jose Sharks mají další možnost na vstřelení druhé branky, zahrají si totiž druhou přesilovou hru v zápase. Obránce Kings Drew Doughty (LAK) inkasuje dvě minuty za sekání a jeho tým bude vzdorovat Sharks ve čtyřech mužích.
     
    21:25
    Dvě minuty pro San Jose Sharks a Joe Thornton (SJS) musí jít pykat za podražení. Domácí tedy čeká druhé oslabení v zápase a mužstvo Los Angeles dostává šanci dostat se do vedení. Přesilovka Kings.
     
    17:14
    Druhé vyloučení v první třetině a zároveň první přesilová hra pro San Jose Sharks. Za nedovolené bránění si dle soudu rozhodčího musí jít na dvě minuty sednout Brayden McNabb (LAK), který bude doufat, že jeho tým neinkasuje.
     
    11:52
    Hostující Los Angeles Kings si zahrají přesilovou hru. Brenden Dillon (SJS) si totiž musí jít odpykat dvě minuty trestu za vysokou hokejku a San Jose bude muset dávat pozor na hru v oslabení. Šance pro hosty uniknout do vedení.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 24. Pavelski (Hertl, Thornton), 52. Couture (Donskoi, Karlsson) – 47. Doughty (Muzzin, Kopitar), 60. Lecavalier (Pearson, Brown), 65. Gáborík (Toffoli)


    San Jose Sharks: Jones (Stalock) – Vlasic, Braun, Martin, Burns, Dillon, DeMelo – Hertl, Thornton, Pavelski – Nieto, Marleau, Ward – Donskoi, Couture, Wingels – Karlsson, Tierney, Brown
    Los Angeles Kings: Enroth (Quick) – Muzzin, Doughty, Martinez, Ehrhoff, McNabb, Schenn – Nolan, Kopitar, Toffoli – Gáborík, Lecavalier, Carter – King, Lewis, Brown – Andreoff, Shore, Pearson

    Rozhodčí: Sutherland, Rehman – Knorr, McElman

    Diváci: 17 562
    bahis siteleri