Carolina – Calgary 5:2 (kon.) | Chicago – St. Louis 2:0 (kon.) | San Jose – Los Angeles 2:3 (po pr.)
po prodl.
San Jose Sharks
2:3 (0:0, 1:0, 1:2 - 0:1)
Los Angeles Kings
Pondělí 25.01.2016, 04:00 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:06 Marián GÁBORÍK - 2:3
     
    64:06
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Vyrovnaný a napínavý zápas je u svého konce, Los Angeles nakonec nepřipustilo, aby se zápas mezi dvěma rivaly dostal až do samostatných nájezdů. Přitom do konce nastavených pěti minut chyběla už jen necelá minutka. Pak se ale výborně rozjel do pásma Sharks Tyler Toffoli, který výborně našel slovenského forvarda MARIÁNA GÁBORÍKA a bylo rozhodnuto. Gáborík trefil naprosto přesně síťku za Martinem Jonesem. Kings tak berou z SAP Centeru výhru v prodloužení. Asistence: Tyler Toffoli.
    59:48 Vincent LECAVALIER - 2:2
     
    59:48
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je pravé kalifornské derby opravdu až do poslední vteřiny. Už se pomalu Sharks mohli radovat z výhry, jenže hokejisté Los Angeles Kings se vůbec neodevzdali a i dvanáct vteřin před koncem doráželi puk před brankou Martina Jonese. A to se vyplatilo, protože VINCENT LECAVALIER došťouchal touš až za brankovou čáru. A tak je velice pravděpodobné, že dnes v San Jose mezi dvěma rivaly uvidíme prodloužení. Domácí trenér si ještě vyžádal kontrolu na videu, ale také v tomto případě je vše v pořádku. Vyrovnáno 2:2 a bude to ještě zajímavé. Asistence: Tanner Pearson, Dustin Brown.
    51:42 Logan COUTURE - 2:1
     
    51:42
    San Jose právě vstřelilo branku!
    V kalifornské SAP Center je znovu veselo, San Jose Sharks se totiž necelých deset minut do konce základní hrací doby ujímají vedení a moje otázka je zodpovězena. Sharks berou své hubené vedení zpátky na svou stranu. Opět byla potřeba hbitost a rychlost domácích útočníků, kteří pohotově získali útočnou třetinu a celou akci sehráli opravdu znamenitě. Joonas Donskoi získal kotouč pro svého spoluhráče jménem LOGAN COUTURE, ten už pohledně zasunul kus černé gumy za brankáře Enrotha. A teď se dá očekávat, že uvidíme ve zbytku třetí třetiny spoustu vyhrocených situací. Asistence: Joonas Donskoi, Melker Karlsson.
    46:30 Drew DOUGHTY - 1:1
     
    46:30
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Jenže teď už se hokejisté Los Angeles Kings prosazují a přeci jen se dnes nakonec dočkají zásahu v přesilové hře. Pochopitelně obrovská radost na hostující střídačce. Nejprve to nevypadalo, že by se měli Kings prosadit, ale pak se po menší kombinaci dostali kotouč až na obránce DREW DOUGHTYHO, který neváhal a svou tradiční peckou pověsil puk do sítě Martina Jonese. A tím pádem zápas dostává zase nový obrázek a bude ještě daleko napínavější. Uvidíme, co nám oba celky připraví na zbytek základní hrací doby. Asistence: Jake Muzzin, Anže Kopitar.
    23:39 Joe PAVELSKI - 1:0
     
    23:39
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Fanoušky nabouchaná aréna poprvé jásá radostí, San Jose Sharks se ujímají vedení a o to větší je to pro domácí příznivce potěšení, když jdou Žraloci do vedení po ubráněném oslabení. Nejdříve Kings promarnili početní výhodu a Joe Thornton následně z trestné lavice získal puk pro Sharks, aby následně kus černé gumy doputoval až na hokejku střelce San Jose jménem JOE PAVELSKI, který poslal puk do sítě Enrotha. Rozhodčí ještě jel zkoumat na video, zda před brankou nebyli Sharks v ofsajdu, ale vše podle záznamu hry v pořádku, takže domácí vedou 1:0 a Kings musejí dotahovat. Asistence: Tomáš Hertl, Joe Thornton.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 24. Pavelski (Hertl, Thornton), 52. Couture (Donskoi, Karlsson) – 47. Doughty (Muzzin, Kopitar), 60. Lecavalier (Pearson, Brown), 65. Gáborík (Toffoli)


    San Jose Sharks: Jones (Stalock) – Vlasic, Braun, Martin, Burns, Dillon, DeMelo – Hertl, Thornton, Pavelski – Nieto, Marleau, Ward – Donskoi, Couture, Wingels – Karlsson, Tierney, Brown
    Los Angeles Kings: Enroth (Quick) – Muzzin, Doughty, Martinez, Ehrhoff, McNabb, Schenn – Nolan, Kopitar, Toffoli – Gáborík, Lecavalier, Carter – King, Lewis, Brown – Andreoff, Shore, Pearson

    Rozhodčí: Sutherland, Rehman – Knorr, McElman

    Diváci: 17 562
    bahis siteleri