New Jersey – Philadelphia 3:6 (kon.) | Washington – Los Angeles 3:1 (kon.) | Carolina – Winnipeg 2:1 (kon.)
Columbus – Boston 1:2 (po pr.) | Ottawa – Buffalo 2:1 (2:0 po s.n.) | Tampa – San Jose 2:4 (kon.)
St. Louis – Dallas 2:1 (po pr.) | Edmonton – Anaheim 3:5 (kon.)
po prodl.
Columbus Blue Jackets
1:2 (1:1, 0:0, 0:0 - 0:1)
Boston Bruins
Středa 17.02.2016, 01:10 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    BOSTON BRUINS
    Bruins se tradičně pohybují v té lepší polovině tabulky Východní konference. Momentálně je tým kolem Zdena Cháry na šesté příčce se ziskem 66 bodů. Střed tabulky je však hodně našlapaný, a postavení týmů se hýbe po každém hracím dnu. Zatím to však vypadá, že Bruins by to vyřazovací části postoupit měli.

    To naopak Boston pokračuje ve své sérii na ledě soupeřů, a po zastávce v Columbusu ho čekají těžké duely na ledě Nashvillu a Dallasu. Svůj trip Bruins zahájili výhrou 6:2 na ledě Winnipegu, na kterou navázali v dalším utkání na ledě Minnesoty. V pondělí se tým trenéra Juliena představil na ledě Detroitu, kde vstřelil celkem pět branek, i tak však prohrál 5:6! Bruins mají střeleckou formu, kterou by měli zužitkovat i na ledě Columbusu ... Uvidíme, na kolik bodů to nakonec bude stačit.
     
    COLUMBUS BLUE JACKETS
    Columbus měl před touto sezónou velké ambice, a chtěl se miniálně protlačit do play-off. Momentálně to však s účastí ve vyřazovací části nevypadá příliš růžově. Jackets se nacházejí až na patnáctém místě Východní konference se ziskem 52 bodů, a na místa zaručující play-off ztracejí již dvanáct bodů!

    Columbus pokračuje v sérii domácích zápasů, a před vlastními fanoušky tento tým čeká ještě dnešní souboj s Bostonem, a ten příští s Buffalem. Jackets zahájili domácí sérii vyrovnaným zápasem s Islanders, kterým podlehli 2:3 po samostatných nájezdech. I následující utkánís s Anaheimem dospělo až do nájezdů, ve kterých už byli úspěšnější domácí. V posledním utkání přijela do Nationwide Arény Ottawa. O vítězi se tentokrát rozhodlo již v základní hrací době, a po divoké třetí třetině se nakonec radovali domácí z vítězství 4:2. Do dnešního utkání s Bruins vstupují v pozici mírného outsidera, nicméně doma se jim v posledních zápasech vcelku daří, a tak miniálně by mohli vybojovat ...
     
    Příjemný večer všem hokejovým fanouškům a fanynkám! NHL má dnes na programu své další zápasy, a my se společně zaměříme na střetnutí Columbusu Blues Jackets s Bostonem Bruins. Úvodní vhazování je naplánováno v Nationwide Arena v 1:00, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (McElhinney) – Jones, Murray, Savard, Johnson, Prout, Ťjutin – Saad, Wennberg, Hartnell – Atkinson, Dubinsky (A), Jenner (A) – Foligno (C), Karlsson, Calver – Bourque, Campbell, Rychel

    Boston Bruins: Rask (Gustavsson) – Trotman, Chára (C), McQuaid, Krug, Miller, Seidenberg – Conolly, Bergeron, Marchand – Hayes, Krejčí (A), Eriksson (A) – Pastrňák, Spooner, Beleskey – Randell, Talbot, Ferraro

    Rozhodčí: Jackson, Hanson – Shewchyk, Nansen.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:06
    Úvodní vhazování dnešního utkání ovládl hostující Boston, který se tak dostává do úvodného útoku dnešního utkání!
     
    00:17
    Hned na začátku zaváhal při rozehrávce mladý Korpisalo, který "našel" v rohu pouze Erikssona, který pohotově zakončil, avšak jeho pokus z ostrého úhlu branku netrefil.
     
    00:49
    Korpisalo šel opět ven z branky, aby pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Tentokrát však mladý finský brankář situaci zvládl.
     
    01:13
    Vstup do utkání vyšel daleko lépe hostujícímu celku. Na modré se dostal ke kotouči Brett Conolly, který vystřelil, nicméně jeho střelu zablokoval Atkinson.
     
    01:28
    Příležitost k rozehrávce dostal také Tuukaa Rask, který však zvolil jistotu, a poslal kotouč na krátkou vzdálenost pro Fjodora Ťjutina.
     
    01:56
    Bruins se opět usadili v útočném pásmu, a do zakončení se dostal Matt Beleskey. Jeho nahození se pokoušel tečovat Pastrňák, neúspěšně.
     
    02:26
    Boston se pokoušel rychle dostat z vlastního pásma na druhou útočnou polovinu, avšak přihrávka Seidenberga skončila za brankou Korpisala.
     
    02:53
    Na modré se dostal kotouči k Seidenbergovi, jehož následné nahoezní však skončilo mimo.
     
    03:13
    Hostující celek však zabojoval za brankou, a Talbot vybojoval kotouč pro Ferrara, který vystřelil z mezikruží. Rána hostující útočníka však mířila těsně mimo!
     
    03:29
    Prvníá přesilovou hru dnešního utkání si zahraje hostující celek! Obránce Murray nedokázal ubránit Erikssona, a míří na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    03:49
    Hned na začátku přesilové hry od modré nahodil kotouč na branku Bergeron, jehož střelu tečoval Marchand. Korpisalo však dokázal zasáhnout!
     
    04:16
    Korpisalo musel opět předvést své umění v brance Jackets! Nejdříve zlikvidoval střelu Trotmana, a následně i dorážku Bergerona!
     
    04:49
    Následně se však Columbus dokázal osvobodit, a Joonas Korpisalo si může dojet pro svou hokejku, kterou ztratil při zákrok proti střele Bergerona.
     
    05:14
    Hostující celek se dokázal dostat zpět do pásma, nicméně to bylo ze strany Bostonu vše, a Columbus následně vyhazuje!
     
    05:36
    Domácí celek měl při úvodním oslabení dnešního utkání problémy, nicméně ty dokázal vyřešit mladý Korpisalo. Vyloučený Murray už se prohání po ledě!
     
    06:09
    Do zajímavého protiútoku vyrazil Ferraro, který se však nedočkal dostatečné podpory od spoluhráčů, a tak pouze nahodil kotouč za branku.
     
    06:31
    Až po šesti minutách se domácí dostali do zakončení! Po levé straně najel do útočného pásma Cam Atkinson, jehož první střelu zablokoval Chára, ta druhá už však mířila mezi tři tyče. Pozorný Rask však puk lapil, a přerušuje hru.
     
    06:39
    Bruins vyhráli vhazování ve vlastním pásmu, avšak následné nahození Trotmana skončilo na zakázaném uvolnění. Hra se tak stěhuje zpět před Raska!
     
    06:46
    Tentokrát už vhazování vyznělo lépe pro domácí, kteří dostali kotouč na Jonese. Domácí obránce se dostal k pohotové střele, avšak Rask byl na svém místě!
     
    06:54
    Boston má v posledních minutách velké problémy s rozehrávkou, což názorně předvedl Zdeno Chára, jehož přihrávka na Bergerona byla hodně nepřesná, a kotouč skončil opět na zakázaném uvolnění.
     
    07:16
    Ani tentokrát hostující borci nedostali dostatečný prostor na rozehrávku, a dostávají se pod tlak napadajících hráčů.
     
    07:24
    A jinak to dopadnout ani nemohlo... Boston se dostal pod tlak, a z toho vzniklo další vyhození kotouč na zakázané uvolnění!
     
    07:36
    A Columbus následně dokázal využít špatného střídání hostujících hráčů. Na pravé straně dostal hodně prostoru Nick Foligno, který volil svižnou střelu, nicméně Rask si dokázal poradit!
     
    07:52
    Columbus se po špatném začátku dostává postupně do hry! Po dalším vyhraném vhazování se dostal ke střele Prout, jehož pokus však Rask opět dokázal lapit.
     
    08:06
    Bruins se dostali po delší době do kombinace v útočném pásmu, a hned z toho byla velká šance! Talbot hledal před brankou Ferrara, který však ve velké šanci promáchl!
     
    08:43
    Pastrňák našel na levé straně Spoonera, kterému však nesedlo zpracování, a byl okamžitě napadán Folignem. Domácí hráč dokázal vybojovat míč, a Jackets míří do útoku.
     
    09:18
    Hostující hráči si opět nepřidělávali starosti při rozehrávce, a raději poslali rovnou kotouč do útočného pásma.
     
    09:36
    Teď však Bostonu vyšlo napadání v útočném pásmu, a po dobré práci Spoonera se dostal kotouči!
     
    09:54
    Domácí budou mít k dispozici trestné střílení!
     
    09:54
    Columbus právě vstřelil branku!
    A domácí se z následného trestného střílení dostávají do vedení! ALEXANDER WENNBERG byl ve velké šanci hákován, a jel trestné střílení. Švédský útočník si poradil s Raskem bekhendovou kličkou, a poslal kotouč pod břevno!
    09:54 Alexander WENNBERG - 1:0
     
    10:18
    Domácí celek pokračuje v útoku, a momentálně kombinuje v útočném pásmu. Boston se nemůže dostat ke kotouči ...
     
    10:35
    Třetá útočná formace domácího celku pokračovala v kombinaci. Nakonec se dostal do zakončení z ostrého úhlu Nick Foligno, nicméně Rask byl připraven!
     
    10:55
    Na modré čáře se dostal ke kotouči obránce Savard, který nahodil kotouč na Raska, a skákavý kotouč prolétl těsně vedle levé tyčky Raskovy branky!
     
    11:07
    A bude z toho další přesilová hra pro hostující celek! Na trestnou lavici míří Seth Jones, který v rohu kluziště nedovoleným způsobem přidržel Marchanda!
     
    11:15
    Boston vyhrál vhazování v útočném pásmu, a dostal se ke kotouči. Nahození Krejčího před brankou tečoval Patrice Bergeron, nicméně kotouč zamířil do ochranné sítě.
     
    11:42
    Domácím se podařilo vyhodit, nicméně po pěkné kombinaci Bostonu se hostující celek dokázal dostat zpět do pásma.
     
    11:58
    David Krejčí operoval s kotoučem na levé straně, a následnou přihrávkou hledal Bergerona. Do přihrávky však vložil hůl Murray.
     
    12:26
    Bruins chybovali ve středním pásmu, a do samostatného úniku se dostal domácí Brandon Saad. Domácí forvard vše řešil střelou, nicméně Tuukka Rask dokázal střelu vyrazit nad sebe!
     
    12:45
    Boston se následně dostával do zajímavé kombinace v útočném pásmu, a vše zakončil střelou Trotman. Jeho střelecký pokus byl však tečován do ochranné sítě.
     
    13:09
    V samotném závěru přesilové hry dostal na modré čáře dostatek prostor obránce Zdeno Chára, jehož ostrá střela nakonec skončila v náruči Korpisala!
     
    13:36
    Domácí skvěle napadali v útočném pásmu, a k vybojovanému kotouči se dostal na modré Prout. Jeho následné nahození však mířilo nad branku.
     
    13:59
    Korpisalo rychle rozehrál na Savarda, který postupoval vpřed spoledně s Jennerem. Do zakončení se však dostal druhý jmenovaný, avšak Rask byl opět na svém místě!
     
    14:19
    Columbus se opět usadil v útočném pásmu, nicméně do zakončení se dostat nedokázal, a dopředu míří Bruins!
     
    14:28
    Bruins právě vstřelili branku!
    A z následného útoku se také hostující celek prosazuje! Ve vlastním pásmu udělal velkou chybu obránce Murray, kterého obral o kotouč PATRICE BERGERON. Navrátilec do sestavy Bruins dokázal využít zaváhání domácího obránce, a přesnou střelou překonal Korpisala! Bez asistence.
    14:28 Patrice BERGERON - 1:1
     
    14:53
    Bruins se dostávali do dalšího útoku, který následně zakončil obránce Miller. Jeho ránu od modré však Korpisalo velmi dobře viděl, a bez problémů zasáhl.
     
    14:59
    Patrice Bergeon inkasoval hned po vstřelení vyrovnávacího gólu zasáhl holí do obličeje od Foligna, a odebral se do šatny na ošetření!
     
    15:42
    Boston měl teď obrovskou šanci! Na hranici pravého kruhu vystřelil Loui Eriksson, jehož střelu dokázal Korpisalo vyrazit pouze na levou stranu, kde číhal připravený Krejčí. Pohotová střela Krejčího se odrazila od Korpisala do brankoviště, kde však kotouč odklidil Karlsson!
    15:42 Velká šance Bostonu nakonec gólem neskončila
     
    16:12
    Boston je po vstřelené brance velmia aktivní, a žene se do dalšího protiútoku, který táhne Ryan Spooner.
     
    16:38
    Třetí útočná formace ztratila kotouč, a dopředu šel Columbus. Calverovi však kotouč utekl, a pohotový Rask šel z branky, aby kotouč dostal do středního pásma.
     
    16:46
    Rozhodčí odpískali zakázané uvolnění, nicméně poté uznali svou chybu, neboť se hra přerušovat neměla. Vhazovat se tak bude ve středovém kruhu.
     
    17:18
    První útočná letka domácího celku se dokázala usadit v útočném pásmu, a od modré vyslal nebezpečnou střelu Murray. Rask však opět dokázal zasáhnout!
     
    17:41
    Domácí celek pokračoval v kombinaci v útočném pásmu, nicméně Jackets se již do zakončení nedostali, a Boston vyhazuje.
     
    18:13
    Hostující celek opět zachytil kotouč ve středním pásmu, a dopředu mohl jít Ryan Spooner. Hostující forvard však neměl rychlost, a o kotouč následně přišel.
     
    18:38
    Boone Jenner byl v rohu kluziště ostře napadán, i tak však dokázal dostat kotouč na modrou, kde se nacházel Jones. Jeho následná střela však branku hostů minula.
     
    19:02
    Na pravou stranu si najel Karlsson, který dostal přesnou přihrávku od Foligna, a pohotově vystřelil. Jeho rána však mířila nad branku!
     
    19:28
    Na druhé straně zahrozil David Pastrňák, který vystřelil z meikruží, nicméně Korpisalo dokázal jeho střelu vyrazit!
     
    19:46
    V samotném závěru první třetiny si našel cestu před Raska domácí David Savard, který nakonec i zakončil, nicméně jeho střela mířila nad branku!
     
    19:46
    David Savard hned po střele dohrál Beleskeyho, který nekontrolovaně spadl na Tuukku Raska, který je lehce otřesen, a momentálně konzultuje celou situaci s rozhodčím.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Do první třetiny dnešního utkání nevstoupil Columbus ideálně, nicméně postupně se dokázal rozkoukat, a v desáté minutě šel do vedení po úspěšně provedeném trestném střílení Alexandera Wennberga. Hned o pět minut později však Bruins přispěchali s rychlou odpovědí, to když se trefil Patrice Bergeron! Boston byl nadále aktivní, nicméně Krejčí ve velké šanci svou střelou Korpisala nepřekonal.

    Druhá třetina začne přibližně v 2:08.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:09
    Hned na začátku druhé třetiny se dostal k nebezpečné střele Patrice Bergeron, nicméně jeho pokus skončil mimo.
     
    20:31
    Na druhé straně najížděl do zajímavé pozice domácí Johnson, který dostal na levé straně dostatek prostor. Jeho střela však branku Raska minula.
     
    21:03
    Columbus se dokázal usadit v útočném pásmu, následně však přišla ztráta, a na druhé straně měl velkou šanci Loui Eriksson, nicméně jeho střelu z mezikruží vyrazil Korpisalo!
     
    21:39
    Ryan Spooner se hnal do zajímavé šance, a proti sobě měl pouze obránce Jonese. Domácí bek však odvedl skvělou práci, a dokázal postup hostující hráče zastavit.
     
    22:07
    Poprvé ve druhé třetině se přerušuje hra! Před Korpisalem operoval s kotoučem Spooner, jehož následné zakončení Korpisalo v pohodě lapil.
     
    22:52
    Boston se nedokázal usadit v útočném pásmu, a soupeř vyhazuje kotouč do pásma Bruins.
     
    23:15
    Alexander Wennberg vybojoval v rohu kluziště kotouč, a tlačil se do šance. Švédského útočníka však následně zastavil dobrým zákrokem obránce Chára.
     
    23:42
    Zdeno Chára na druhé straně dokázal najít na modré čáře Trotmana, který pohotově vystřelil, avšak jeho rána skončila nad brankou!
     
    24:06
    Domácí Jones ostře dohrál u hostující střídačky Brada Marchanda, který se zvedá hodně těžko z ledu, nicméně vylučovat se pravděpodobně nebude.
     
    24:36
    Boston měl opět problémy při rozehráce, a ke kotouči se málem dostali domácí, Marchand však nakonec situaci zvládl.
     
    24:49
    A hostující celek měl opět problémy při rozehrávce. Obránce McQuaid nahodil kotouč o mantinel, a ten zastavil Dubinsky. Naštěstí pro hosty však útočník Blues Jackets zasáhl kotouč vysokou holí.
     
    25:26
    Columbus se hnal do zajímavého přečíslení, které táhl po levé straně Calver. Jeho následná přihrávka našla Carlssona, kterému však kotouč sjel při zpracování.
     
    25:59
    Domácím vyšel daleko lépe vstup do druhé třetiny! Calver tentokrát našel mezi kruhy Foligna, který hned po zpracování kotouče nahodil kotouč na branku. Rask byl však na svém místě!
     
    26:36
    Třetí útočná formace Jackets se dokázala dostat opět do kombinace v útočném pásmu. Z pravého rohu vypálil Foligno, jehož dobrá rána mířila těsně nad branku!
     
    26:51
    A Boston si zahraje třetí přesilovou hru v tomto zápase! Brandon Dubinsky v rohu kluziště nedovoleně bránil Cháru, a odchází na trestnou lavici.
     
    27:26
    Boston se hned na začátku přesilové hry dostal do zakončení, jmenovitě obránce Trotman. Jeho střela od modré však mířila mimo!
     
    27:46
    Jenner nedokázal vyhodit kotouč z pásma ven, a Boston ještě na malou chvilku pokračoval v kombinaci. Columbus však následně vyhazuje!
     
    28:18
    Boston opět chyboval při vlastním oslabení, a do zajímavého protiútoku se hnal Calver, který najížděl sám na Raska. Finský brankář však svůj tým opět podržel!
     
    28:44
    Columbus zvládl své třetí oslabení také velmi dobře, a vyloučený Dubinsky se vrátí za pár sekund zpět na led!
     
    29:14
    Columbus mířil do dalšího zajímavého přečíslení, a kotouč se nakonec dostal mezi kruhy na hůl Foligna, jehož pohotovou střelu však Rask vyrazil!
     
    29:31
    První přesilovou hru v tomto utkání si zahraje také domácí celek! Hostující Tyler Randell zasáhl před Korpisalem Ťjutina holí do helmy, a odchází na trestnou lavici.
     
    29:56
    Columbus se zatím drží v kombinaci v útočném pásmu, nicméně hráči Bostonu skvěle napadají!
     
    30:15
    První střelu přesilové hry domácích vyslal z pravé strany Nick Foligno, jehož slabý pokus však branku Tuukky Raska minul.
     
    30:39
    Domácí celek se však dokázal udržet v útočném pásmu, a od modré to zkoušel Dubinsky. Rask toho příliš neviděl, nicméně dokázal kotouč vyrazit!
     
    31:06
    Columbus se zatím celou přesilovou hru drží v útočném pásmu, avšak zatím se nedostal do nějaké větší šance!
     
    31:26
    V samotném závěru dokázali hostující hráči vyhodit kotouč z pásma ven, a vyčerpaná čtveřice odchází zaslouženě vystřídat!
     
    31:49
    Hostující celek své oslabení také zvládl na výbornou, a vyloučený Tyler Randell se již prohání po ledě Nationwide Arény.
     
    31:56
    Boston si však hry v pěti hráčích příliš dlouho neužil, neboť hned o pár sekund později Adam McQuid podrazil pronikajícího Karlssona, a odchází na trestnou lavici!
     
    32:06
    Hned o deset sekund později se však v rohu kluziště střetl Scott Hartnell s Chárou, a domácí hráč zasáhl slovenského reprezentanta hokejkou do obličeje! Hra tak bude pokračovat čtyři na čtyři ...
     
    32:19
    Boston vyhrál vhazování v útočném pásmu, a na modré se mohl dostat ke kotouči McQuaid. Hostující obránci však kotouč přeskočil hůl!
     
    32:36
    Nebezpečnou ránu od modré čáry vyslal obránce Seidenberg. Německý reprezentant však mířil pouze do připraveného Korpisala, který měl velmi dobrý výhled!
     
    33:06
    David Krejčí operoval s kotoučem v útočném pásmu, a následnou přihrávkou chtěl najít Zdena Cháru, ten se však po kotouči natahoval marně!
     
    33:28
    Trenér Julien poslal na led Krejčího s Pastrňákem, a česká dvojice se dokázala v útočném pásmu dostat do zakončení. Korpisalo však pokračuje v pozorném výkonu!
     
    33:53
    Boston se opět dostal při rozehrávce pod velký tlak, nicméně Torey Krug nakonec celou situaci zvládl, a dokázal se zbavit napadajícího hráče.
     
    34:20
    Hostující celek se opět velmi rychle dostal do útočného pásma, a celou akci zakončil střelou od modré Krug, jehož pokus však Korpisalo lapil.
     
    34:36
    Karlsson si dokázal udělat prostor v útočném pásmu, a dostal se i přes napadajícího obránce ke střele. Jeho pokus však Rask dokázal vyrazit!
     
    35:03
    Columbus pokračoval v kombinaci v útočném pásmu, a k další střele se dostal Jones. Jeho pokus však dokázal zablokovat Adam McQuaid!
     
    35:29
    Po delší době zahrozil také Boston, jmenovitě Patrice Bergeron. Člen prvního útoku Bruins to zkoušel z ostrého úhlu, nicméně jeho pokus mířil mimo branku.
     
    36:06
    Domácí celek se dokázal dostat do útočného pásma, nicméně následná přihrávka na modrou pro Savarda nebyla příliš přesná, a kotouč je ve středním pásmu.
     
    36:33
    Na led se dostal třetí útok s Davidem Pastrňákem, který se dokázal usadit v útočném pásmu, a z levé strany to zkoušel Spooner, nicméně ani jeho střela přesná nebyla.
     
    36:54
    Hostující Boston měl opět problémy při rozehrávce, a po nepřesné přihrávce Seidenberga je odpískáno zakázané uvolnění.
     
    37:05
    Columbus vyhrál v útočném pásmu vhazování, a za brankou operoval s kotoučem Dubinsky. Jeho následná přihrávka našla Atkinsona, jehož pohotovou střelu však dokázal zlikvidovat Rask!
     
    37:18
    Hostující hráči dokázali zablokovat střelu Johnsona, a mohli zamířit v před. V útočném pásmu však druhá lajna Bruins neuspěla, a u kotouče jsou domácí.
     
    37:44
    Do zajímavého protiútoku se mohl vydat Boone Jenner, nicméně nedokázal ideálně zpracoval kotouč, a ten mu utekl do pásma soupeře.
     
    38:19
    Jimmy Hayes se pokoušel projít do útočného pásma po pravé straně, nicméně postup hostujícího útočníka zastavil obránce Murray!
     
    38:42
    Columbus je v závěru druhé třetiny aktivnější, a ještě se pokouší vstřelit vedoucí branku. Obrana Bruins je však proti ...
     
    39:13
    Nick Foligno vyrazil do protiútoku, a následně dostal kotouč na levou stranu, kam si najel Johnson. Následná střela domácího obránce však mířila mimo!
     
    39:32
    Hostující celek si opět přidělával starosti při rozehrávce, nicméně situaci nakonec dvojice Chára – Trotman zvládla!
     
    39:50
    V samotném závěru třetiny měl velkou šanci domácí Scott Hartnell, který dostal povedenou přihrávku před branku, avšak Raska překonat nedokázal!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druuhá třetina nabídla velmi pohledný hokej! Do třetiny vstoupil daleko aktivněji domácí celek, který se však stále nemohl prosadit díky Raskovi. Do hry se následně vrátil také Boston, který měl rovněž své šance, avšak ani jednu z nich nedokázal využít.

    Před poslední třetinou je tak stav otevřený, a uvidíme, co nám přinesel třetí třetině, která začne přibližně v 3:01.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:11
    Hned na začátku třetiny chyboval v obraně Zdeno Chára, který nabídl kotouč Jennerovi, a ten pohotově vypálil. Rask však dokázal jeho střelu vyrazit!
     
    40:42
    Seidenberg se dostal na modré čáře ke kotouči, a velmi rychle se dostal ke střele. Jeho pokus však branku Korpisala minul.
     
    41:14
    Columbus vstoupil do třetí třetiny aktivněji, a opět se dokázal usadit v útočném pásmu. Od modré to zkoušel obránce Seth Jones, nicméně jeho střela branku Raska minula.
     
    41:52
    Domácí celek nahodil kotouč do útočného pásma, a za nahozením pospíchala dvojice Calver – Karlsson. U kotouč byl však první Krug, který vyhazuje.
     
    42:28
    Na modré čáře se dostal ke kotouči Karlsson, který těžil z dobré práce Spoonera. Jeho následná střela byla schovaná mezi hráči, a Rask reagoval až na poslední chvíli!
     
    43:06
    Bostonu se opět příliš nedařilo při rozehrávce, a svižnou přihrávku Seidenberga nedokázal Bergeron ve středním pásmu zachytit.
     
    43:28
    To samé platíi o domácích hráčích, nicméně domácí celek se alespoň dostal do útočného pásma. Z mezikruží to následně zkoušel Cam Atkinson, jehož ránu však Rask vyrazil betonem!
     
    44:09
    V rohu kluziště se dokázal uvolnit Matt Beleskey, který následně překvapivě vystřelil. Korpisalo byl však pozorný, a jeho utajenou střelu lapil!
     
    44:29
    Rozhodčí po delší době opět přerušují hru! David Savard našel na hranici levého kruhu Jennera, který pohotově vystřelil, avšak Rask byl na svém místě!
     
    44:46
    Následně dokázal Columbus vyhrát vhazování v útočném pásmu, a ke střele se dostal Brandon Saad, avšak i jeho střelu dokázal Rask vyrazit.
     
    45:11
    Ve středu hřiště měl hodně času Karlsson, který si nabruslil do útočného pásma, a následně vystřelil. Jeho pokus však mířil mimo!
     
    45:29
    Hostujícímu celku se opět nedařilo při rozehrávce, a kotouč skončil opět na zakázaném uvolnění.
     
    45:44
    Brad Marchand se dokázal uvolnit na levé straně, nicméně chtěl ještě následnou přihrávkou vylepšit pozici pro Bergerona. Přihrávku však zablokoval Seth Jones.
     
    46:09
    Rozhodčí opět přerušují hru, a nyní následuje první komerční přestávka v této třetině.
     
    46:32
    Na modré čáře se dostal k odraženému kotouči obránce Fjodor Ťjutin. Ruský bek si puk velmi rychle zpracoval, avšak jeho následná střela mířila mimo.
     
    47:06
    Columbus pokračuje v aktivním výkonu, a k další střele se dostal Cam Atkinson, který vystřelil z mezikruží. Tuukka Rask však pokračuje v aktivním výkonu.
     
    47:26
    Čtvrtá formace Bruins se dokázala usadit v útočném pásmu, a Tyler Randell hledal přihrávkou před brankou Talbora, ten se však ke kotouči nedostal.
     
    48:00
    Domácí celek si zahraje přesilovou hru! Do zajímavé šance se hnal Nick Foligno, kterého však ve vyložené šanci poslal k zemi obránce Miller!
     
    48:26
    Domácí celek se hned na začátku přesilové hry usadit v útočném pásmu, a od modré to zkoušel Murray, nicméně jeho střelu vyrazil Rask!
     
    48:45
    Rask pokračuje ve svém parádním výkonu, a zatím drží svůj tým ve hře! Nádhernou individuální akci předvedl Alexander Wennberg, který se prokličkoval až před Raska, nicméně toho překonat nedokázal.
     
    49:19
    Hostujícímu celku se podařilo vyhodit kotouč, nicméně Columbus se opět velmi rychle vrátil zpět!
     
    49:42
    Ve druhé polovině přesilové hry se domácím vůbec nedaří, a Boston dokázal již dvakrát vyhodit kotouč do středního pásma!
     
    50:09
    Vyloučený Miller si již svůj trest odkroutil, a tak je již zpět na ledové ploše.
     
    50:43
    Aktivní domácí celek se usadil v útočném pásmu, a dostal se i do kobinace. Domácí hráči však zatím skvěle napadají!
     
    51:36
    Seth Jones se pokoušel najít lehkým obloučkem ve středním pásmu najetého Cama Atkinsona!
     
    52:09
    Zdeno Chára si tentokrát nepřidělával při rozehrávce starosti, a tak pouze nahodil kotouč do pásma. Domácí celek jej následně vyhodil na zakázané uvolnění.
     
    52:17
    Na druhé straně kluziště se dostal na modré ke kotouči obránce Trotman, který se opřel do kotouče. Jeho rána nakonec skončila mimo branku!
     
    52:52
    Columbus měl problémy při rozehrávce, a tak pouze nahodil kotouč do středního pásma. Následně se dostal ke kotouči Krug, jehož následný pokus dokázal vyrazit Koprisalo.
     
    53:25
    Třetí útočná formace domácího celku se dokázala usadit v útočném pásmu, nicméně zatím se do zakončení nemohou dostat.
     
    54:17
    Boston se konečně dokázal dostat do nějakého zajínavější útoku, ale dobré střelecké pozici však minul!
     
    55:14
    Domácí celek vyhrál vhazování před vlastním brankářem, a dopředu mohl jít Cam Atkinson. Domácí forvarda však zastavil dobře postavený Trotman!
     
    55:46
    Columbus se navíc dokázal usadit v útočném pásmu. Následně to zkoušel z ostrého úhlu Dubinsky, nicnméně Rask byl na svém místě.
     
    56:18
    Ze středního pásma nahodil kotouč na domácí branku Zdeno Chára, který prověřil pozorst Korpisala!
     
    57:37
    David Pastrňák zatáhl kotouč do útočného pásma, a následnou přihrávkou našel Talbota, nicméně ten opět promáchl!
     
    58:12
    Domácímu celku nevyšla rozehrávka, a kotouč skončil na zakázaném uvolnění.
     
    58:55
    Akci domácího celku táhl po pravé straně Cam Atkinson, kterého však následně poslal k zemi obránce Chára.
     
    59:05
    Domácí celek se hnal do dalšího zajímavého přečíslení, které táhl Jenner. Čas se pomalu krátí, a vše nasvědčuje tomu, že uvidíme prodloužení ...
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Ve třetí třetině byla hra velmi vyrovnaná, a žádný z týmů neměl nějaké vyložené šance. Stav je tedy nerozhodný, a česká nás pětiminutové prodloužení!
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:33
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak, to bylo hodně rychlé! Hned v první minutě prodloužení se prosazuje hostující celek, který rozhoduje o svém vítězství! Po pravé straně zatáhl kotouč do útočného pásma Krejčí, který následně poslal kotouč pod sebe pro Kruga, a ten nabídl rozhodnutí dnešního zápasu LOUI ERIKSSONOVI, který zamířil přesně! Asistence: Torey Krug, David Krejčí.
    60:33 Loui ERIKSSON - 1:2
     
    Konec zápasu.
     
    Do první třetiny dnešního utkání nevstoupil Columbus ideálně, nicméně postupně se dokázal rozkoukat, a v desáté minutě šel do vedení po úspěšně provedeném trestném střílení Alexandera Wennberga. Hned o pět minut později však Bruins přispěchali s rychlou odpovědí, to když se trefil Patrice Bergeron! Boston byl nadále aktivní, nicméně Krejčí ve velké šanci svou střelou Korpisala nepřekonal.


    Druuhá třetina nabídla velmi pohledný hokej! Do třetiny vstoupil daleko aktivněji domácí celek, který se však stále nemohl prosadit díky Raskovi. Do hry se následně vrátil také Boston, který měl rovněž své šance, avšak ani jednu z nich nedokázal využít.

    Ve třetí třetině byly oba týmy velmi opatrné, aby neinkasovali druhou branku. Hned na začátku prodloužení předvedli hosté krásnou kombinaci, a o vítězství Bruins rozhodl Loui Eriksson!

    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Zdeno Chára (BOS) – 0+0, 1 střela, TOI – 24:05
    David Krejčí (BOS) – 0+1, 3 střely, TOI – 19:35
    David Pastrňák (BOS) – 0+0, žádná střela, TOI – 14:44

    TŘI HVĚZDY
    1. Tuukka Rask (BOS)
    2. Loui Eriksson (BOS)
    3. Joonas Korpisalo (CBJ)

    To je z mé stany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou!
     
    Dnešní zápas je u konce! Columbus Blue Jackets nakonec v domácím prostředí prohrál s Bostonem Bruins 1:2 po prodloužení! (03:46:04)

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 10. Wennberg (TS) – 15. Bergeron, 61. Eriksson (Krug, Krejčí)


    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (McElhinney) – Jones, Murray, Savard, Johnson, Prout, Ťjutin – Saad, Wennberg, Hartnell – Atkinson, Dubinsky (A), Jenner (A) – Foligno (C), Karlsson, Calver – Bourque, Campbell, Rychel
    Boston Bruins: Rask (Gustavsson) – Trotman, Chára (C), McQuaid, Krug, Miller, Seidenberg – Conolly, Bergeron, Marchand – Hayes, Krejčí (A), Eriksson (A) – Pastrňák, Spooner, Beleskey – Randell, Talbot, Ferraro

    Rozhodčí: Jackson, Hanson – Shewchyk, Nansen
    bahis siteleri