New Jersey – Philadelphia 3:6 (kon.) | Washington – Los Angeles 3:1 (kon.) | Carolina – Winnipeg 2:1 (kon.)
Columbus – Boston 1:2 (po pr.) | Ottawa – Buffalo 2:1 (2:0 po s.n.) | Tampa – San Jose 2:4 (kon.)
St. Louis – Dallas 2:1 (po pr.) | Edmonton – Anaheim 3:5 (kon.)
po prodl.
Columbus Blue Jackets
1:2 (1:1, 0:0, 0:0 - 0:1)
Boston Bruins
Středa 17.02.2016, 01:10 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:00
    Domácí celek si zahraje přesilovou hru! Do zajímavé šance se hnal Nick Foligno, kterého však ve vyložené šanci poslal k zemi obránce Miller!
     
    32:06
    Hned o deset sekund později se však v rohu kluziště střetl Scott Hartnell s Chárou, a domácí hráč zasáhl slovenského reprezentanta hokejkou do obličeje! Hra tak bude pokračovat čtyři na čtyři ...
     
    31:56
    Boston si však hry v pěti hráčích příliš dlouho neužil, neboť hned o pár sekund později Adam McQuid podrazil pronikajícího Karlssona, a odchází na trestnou lavici!
     
    29:31
    První přesilovou hru v tomto utkání si zahraje také domácí celek! Hostující Tyler Randell zasáhl před Korpisalem Ťjutina holí do helmy, a odchází na trestnou lavici.
     
    26:51
    A Boston si zahraje třetí přesilovou hru v tomto zápase! Brandon Dubinsky v rohu kluziště nedovoleně bránil Cháru, a odchází na trestnou lavici.
     
    11:07
    A bude z toho další přesilová hra pro hostující celek! Na trestnou lavici míří Seth Jones, který v rohu kluziště nedovoleným způsobem přidržel Marchanda!
     
    03:29
    Prvníá přesilovou hru dnešního utkání si zahraje hostující celek! Obránce Murray nedokázal ubránit Erikssona, a míří na dvě minuty na trestnou lavici.

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 10. Wennberg (TS) – 15. Bergeron, 61. Eriksson (Krug, Krejčí)


    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (McElhinney) – Jones, Murray, Savard, Johnson, Prout, Ťjutin – Saad, Wennberg, Hartnell – Atkinson, Dubinsky (A), Jenner (A) – Foligno (C), Karlsson, Calver – Bourque, Campbell, Rychel
    Boston Bruins: Rask (Gustavsson) – Trotman, Chára (C), McQuaid, Krug, Miller, Seidenberg – Conolly, Bergeron, Marchand – Hayes, Krejčí (A), Eriksson (A) – Pastrňák, Spooner, Beleskey – Randell, Talbot, Ferraro

    Rozhodčí: Jackson, Hanson – Shewchyk, Nansen
    bahis siteleri