Toronto – Philadelphia 4:5 (po pr.) | Ottawa – Detroit 3:2 (1:0 po s.n.) | Florida – Winnipeg 3:1 (kon.)
Washington – New Jersey 4:3 (kon.) | Nashville – Los Angeles 1:2 (po pr.) | Dallas – Boston 3:7 (kon.)
Arizona – St. Louis 4:6 (kon.) | Edmonton – Colorado 2:3 (kon.) | Buffalo – Pittsburgh 3:4 (kon.)
Minnesota – Chicago 6:1 (kon.)
konec
Florida Panthers
3:1 (0:1, 1:0, 2:0)
Winnipeg Jets
Neděle 21.02.2016, 01:00 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:02
    Nebezpečná střela Ehlerse z téměř nulového úhlu málem propadla Luongovi do brány!
    53:37 Jaromír JÁGR - 3:1
     
    53:37
    Florida právě vstřelila branku!
    GÓL! GÓL! GÓÓÓÓÓÓL!!! JAROMÍR JÁGR SE ZNOVU TREFUJE! Legenda českého i světového hokeje ukázala před brankou Winnipegu svůj důraz a protlačila kotouč za záda Hutchinsona poté, co sám Jágr za brankou vybojoval kotouč. Čtyřiačtyřicetiletý fenomén se tímto gólem osamostatnil na třetí pozici nejlepších střelců historie NHL! Aktuální počet vstřelených branek: 742! Asistence: Jussi Jokinen – 3:1.
     
    52:31
    Po chybě Ekblada ujížděl na floridskou branku Byfuglien, po přejetí modré se stahovačkou uvolnil kolem obránce a svižnou střelou zápěstím donutil k zákroku Luonga. Vzápětí byl v obrovské šanci Ladd, ale jeho střelu z první gólman Floridy vyrazil.
     
    50:32
    MacKenzie si najel před soupeřovu branku, položil si Hutchinsona, zkoušel se ještě obtočit kolem branky, ale u druhé tyče se mu nepodařilo puk zasunout do branky!
     
    45:56
    Wilson se uvolnil v pravém kruhu a prudkou střelou zápěstím orazítkoval tyč Hutchinsonovy branky!
     
    44:44
    Jágr mohl hned navýšit skóre, ale v obrovské šanci přestřelil branku Winnipegu!
    43:58 Reilly SMITH - 2:1
     
    43:58
    Florida právě vstřelila branku!
    Florida využila přesilovku a poprvé v utkání vede! Střelu Kulikova od modré vyrazil Hutchinson, následně Chiarot puk vyhodil zpět ke Kulikovovi. Obránce Pantherů našel v pravém kruhu volného REILLYHO SMITHA, který tvrdou střelou pod horní tyč proměnil početní převahu! Asistence: Dmitrij Kulikov – 2:1.
     
    42:56
    Přesilovka pro Floridu. Toby Enstrom (WPG) fauloval McKegga a jde si na dvě minuty odpočinout. Přestupek: hákování.
     
    42:51
    Tvrdou střelu Raua Hutchinson vyrazil do pravého kruhu, kde však puk získal pohotový Thornton a z dorážky donutil k fantastickému zákroku gólmana soupeře!
     
    36:10
    Byfuglien si najel na dlouhou přihrávku Enstroma, ale střelou v dobré pozici minul Luongovu svatyni!
     
    35:08
    Dvojnásobná přesilovka Winnipegu končí. Mathieu Perreault zasunul hokejku mezi nohy Dereka MacKenzieho, který přes ní upadl. Nemohlo následovat nic jiného než vyloučení na dvě minuty za podražení.
     
    35:05
    Alex Petrovič (FLA) vyhodil kotouč zpoza branky mimo hřiště a soupeři nabízí krátkou dvojnásobnou přesilovku.
     
    33:24
    Vincent Trocheck (FLA) při souboji o puk v útočném pásmu zbytečně zahákoval Enstroma a oslabil svůj tým. Rozhodčí jeho zákrok posoudili jako nedovolené bránění.
     
    31:35
    Mathieu Perreault mohl vrátit Winnipegu vedení, ujížděl sám na Luonga, předvedl pár ladných pohybů tělem, jenže gólman Floridy natáhl betony od tyči k tyči a následně Perreaultovi vyrazil puk hokejkou! Obrovská šance Jets!
     
    29:08
    Dustin Byfuglien (WPG) zasáhl holí do obličeje Smitha a jde si na dvě minuty odpočinout.
     
    28:47
    Wheeler byl zcela sám před Luongem, tělem a hokejkou se snažil rozhýbat floridského gólmana, ale následnou střelu Luongo lapil!
    24:53 Jaromír JÁGR - 1:1
     
    24:53
    Florida právě vstřelila branku!
    JAROMÍR JÁGR přepisuje historii a dorovnává nejen skóre, ale i třetího v historické tabulce střelců Bretta Hulla. Český útočník tečoval před Hutchinsonem střelu Kulikova od modré. Asistence: Dmitrij Kulikov a Jussi Jokinen.
     
    17:59
    Trocheck zavezl kotouč do útočného pásma, přihrál Jágrovi, který si položil brankáře Hutchinsona, jenže z velkého úhlu gólmana Winnipegu nedokázal překonat.
    14:35 Andrew LADD - 0:1
     
    14:35
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté bleskově využívají přesilovku. Od modré vypálil Dustin Byfuglien a kapitán ANDREW LADD puk usměrnil Luongovi mezi betony. Asistence: Dustin Byfuglien, Mathieu Perreault – 0:1.
     
    14:22
    Domácí tlak končí. Garrett Wilson si počínal nedovoleně v souladu s pravidly a za hákování putuje na trestnou lavici. Rozhodčí mu vyměřili 2 minuty.
     
    10:13
    Přesilovku si zahrají tentokrát hráči Winnipegu. Michael Matheson zahákoval Coppa a čeká ho dvouminutový odpočinek na trestné lavici.
     
    05:46
    Po tvrdém střetu zůstal na ledě ležet Jonathan Huberdeau. Rozhodčí budou vylučovat. Na dvě minuty za sekání odešel Tyler Myers.
     
    00:24
    Hned v úvodu ujel Bjugstad, bekhendovou střelou zkusil přehodit beton ležícího Hutchinsona, ale neuspěl.

    Igor Mainka

    Branky a nahrávky: 25. Jágr (Kulikov, Jokinen), 44. Smith (Kulikov), 54. Jágr (Jokinen) – 15. Ladd (Byfuglien, Perreault)


    Florida Panthers: Luongo (Montoya) – Petrovič, Campbell, Ekblad, Kulikov, Kampfer, Matheson – Huberdeau, Bjugstad, Smith – Jágr, Trocheck, Jokinen – Mackenzie, Rau, Shaw – Thornton, McKegg, Wilson
    Winnipeg Jets: Hutchinson (Pavelec) – Byfuglien, Enstrom, Trouba, Myers, Postma, Chiarot – Armia, Scheifele, Ladd – Wheeler, Perreault, Ehlers – Stafford, Burmistrov, Lowry – Thornburn, Copp, Peluso

    Rozhodčí: Dwyer, St. Pierre – Howden, Bolland

    Diváci: 16210
    bahis siteleri