Toronto – Philadelphia 4:5 (po pr.) | Ottawa – Detroit 3:2 (1:0 po s.n.) | Florida – Winnipeg 3:1 (kon.)
Washington – New Jersey 4:3 (kon.) | Nashville – Los Angeles 1:2 (po pr.) | Dallas – Boston 3:7 (kon.)
Arizona – St. Louis 4:6 (kon.) | Edmonton – Colorado 2:3 (kon.) | Buffalo – Pittsburgh 3:4 (kon.)
Minnesota – Chicago 6:1 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
4:6 (1:4, 1:0, 2:2)
St. Louis Blues
Neděle 21.02.2016, 03:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 David BACKES - 4:6
     
    59:59
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Jubilejní čtyřicátá střela Blues končí v síti. Tři desetiny před klaksonem se střelou ze středního pásma prosadil DAVID BACKES a uzavřel skóre na závěrečných 6:4 ve prospěch St. Louis. Bez asistence.
    59:27 Max DOMI - 4:5
     
    59:27
    Arizona právě vstřelila branku!
    No vida, 33 sekund před koncem třetí třetiny je Elliott pokořen a nás čeká dramatické vyvrcholení zápasu! Autorem branky je MAX DOMI, který z pravé strany nahodil puk do brankoviště, kde si jej do vlastní branky srazil Brouwer. Asistence: Kevin Connauton.
     
    58:15
    Domingue zmizel na střídačce, Coyotes zkouší hrát v šesti!
     
    52:49
    Mohlo být definitivně rozhodnuto! Vermette trestuhodně namazal Brouwerovi, který potřetí rozezvučel tyč za zády Dominguea!
    47:18 Patrik BERGLUND - 3:5
     
    47:18
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí nejprve měli štěstí při střele Parayka, který trefil tyč, ovšem o pár sekund později už nestačili na střelu PATRIKA BERGLUNDA, kterému Upshall z levého mantinelu přihrál před brankoviště a švédský útočník nastavenou holí nasměroval kotouč za Dominguea. Asistence: Scottie Upshall, Colton Parayko.
    40:50 Max DOMI - 3:4
     
    40:50
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes vstoupili do závěrečné třetiny výborně a nyní ztrácí už jenom jeden gól! Connauton vystřelil zpoza pravého kruhu, Bouwmeester hokejkou zastavil kotouč u brankoviště pro MAXE DOMIHO, který zblízka překonal Elliotta. Asistence: Kevin Connauton.
     
    37:01
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Michálek – 2 min., držení hole).
     
    30:04
    Shane Doan navíc inkasoval od rozhodčích dvouminutový trest za hrubost a hosté si tak zahrají přesilovku.
     
    31:04
    Shane Doan se nyní zachoval jako správný kapitán a ve 39 letech se pustil do bitky s mnohem mladším Edmundsonem. Příliš ran pěstí nakonec nepadlo, ovšem oba i tak dostávají pětiminutové tresty za bitku.
    29:21 Kevin CONNAUTON - 2:4
     
    29:21
    Arizona právě vstřelila branku!
    Yotes se zničeho nic prosazují a vrací se do zápasu! KEVIN CONNAUTON u modré čáry jen tak plácl do nedostatečně vyhozeného kotouče a z první jej dostal za záda překvapeného Elliotta. Bez asistence.
     
    27:01
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Edmundson – 2 min., vysoká hůl).
     
    20:01
    Čachry v brankovišti Arizony pokračují, Treutle odchytal jen devět minut, aby znovu pustil do branky Dominguea!
     
    18:47
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Lehtera – 2 min., držení protihráče).
     
    13:31
    Nechybělo moc a Blues vedli už o čtyři góly! Berglund z levé strany propálil domácího gólmana, ovšem brankovou konstrukci už nikoliv.
     
    10:06
    Louis Domingue inkasoval čtyři rychlé góly a přenechává své brankoviště debutantovi Treutleovi!
    10:06 Carl GUNNARSSON - 1:4
     
    10:06
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Gólově bohatá první třetina pokračuje čtvrtým pukem za zády Louise Dominguea! Fabbri nahrál k modré čáře CARLU GUNNARSSONOVI, jehož střelu smolně tečoval obránce Kojotů Connauton a Domingue byl proti náhlé změně směru letu kotouče bezmocný. Asistence: Robby Fabbri, Troy Brouwer.
    07:49 Jaden SCHWARTZ - 1:3
     
    07:49
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak to je ledová sprcha pro Kojoty a Louise Dominguea, který inkasoval hodně laciný gól. Tarasenkovu střelu z levé strany domácí brankář vyrazil za sebe, kde jako první číhal JADEN SCHWARTZ a ten po svém návratu po zranění vstřelil už čtvrtý gól! Asistence: Vladimir Tarasenko, Colton Parayko.
    04:22 Alexander STEEN - 1:2
     
    04:22
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues inkasovali v první minutě, ovšem v páté minutě už jsou to oni, kdo je o krok napřed! Backes ve středním pásmu rychle roztáhl hru doleva na ALEXANDERA STEENA, který si sjel s pukem do levého kruhu a z mírného úhlu našel skulinku mezi Dominguem a jeho pravou tyčkou. Asistence: David Backes, Joel Edmundson.
    01:08 Vladmir TARASENKO - 1:1
     
    01:08
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Běží teprve začátek druhé minuty a Blues vyrovnávají na 1:1! VLADIMIR TARASENKO převzal Shattenkirka přihrávku od modré čáry a zpoza levého kruhu švihem propálil Dominguea, který toho přes Backese a Michálka asi moc neviděl. Asistence: Kevin Shattenkirk, Alexander Steen.
     
    00:42
    O pár vteřin ale Arizona čelí méně přijemné situaci. Ekman-Larsson zahákoval Tarasenka, přitom se ale zranil a za doprovodu lékařů odkulhal do kabiny. To by byla obrovská ztráta pro Kojoty.
    00:23 Shane DOAN - 1:0
     
    00:23
    Arizona právě vstřelila branku!
    Pohádkový start pro Kojoty! Hned v prvním útoku se gólově prosadil dlouholetý kapitán a oblíbenec domácích fanoušků SHANE DOAN, který vyjel zpoza branky a bekhendem poslal puk mezi betony Elliotta, jenž si ještě nesáhl na puk a jeho tým už prohrává. Asistence: Brad RIchardson, Michael Stone.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 1. Doan (Richardson, Stone), 30. Connauton, 41. Domi (Connauton), 60. Domi (Connauton) – 2. Tarasenko (Shattenkirk, Steen), 5. Steen (Backes, Edmundson), 8. Schwartz (Tarasenko, Parayko), 11. Gunnarsson (Fabbri, Brouwer), 48. Berglund (Upshall, Parayko), 60. Backes


    Arizona Coyotes: Domingue (11. – 20. Treutle) – Murphy, Ekman-Larsson (A), Michálek, Dahlbeck, Stone, Connauton – Bødker, Vermette, Rieder – Duclair, Hanzal (A), Domi – Doan (C), Richardson, Martinook – Tichonov, Gaudet, Chipchura.
    St. Louis Blues: Elliott (Copley) – Shattenkirk (A), Bouwmeester, Parayko, Gunnarsson, Bortuzzo, Edmundson – Backes (C), Steen (A), Berglund – Tarasenko, Lehtera, Schwartz – Brouwer, Stastny, Fabbri – Reaves, Brodziak, Upshall.

    Rozhodčí: Skilliter, Jackson – Heyer, Alphonso

    Diváci: 15 839
    bahis siteleri