Toronto – Philadelphia 4:5 (po pr.) | Ottawa – Detroit 3:2 (1:0 po s.n.) | Florida – Winnipeg 3:1 (kon.)
Washington – New Jersey 4:3 (kon.) | Nashville – Los Angeles 1:2 (po pr.) | Dallas – Boston 3:7 (kon.)
Arizona – St. Louis 4:6 (kon.) | Edmonton – Colorado 2:3 (kon.) | Buffalo – Pittsburgh 3:4 (kon.)
Minnesota – Chicago 6:1 (kon.)
konec
Minnesota Wild
6:1 (2:0, 2:0, 2:1)
Chicago Blackhawks
Neděle 21.02.2016, 21:35 • TCF Bank Stadium, Minneapolis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:43
    Dílo mohl dokonat Charlie Coyle, jenž se hnal sám na branku. Svým bekhendem se mu ovšem nepovedlo překonat připraveného Darlinga!
    53:49 Eric HAULA - 6:1
     
    53:49
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Risk s prázdnou klecí je nakonec potrestán! Patrick Kane nejdříve špatně přihrál a následně fauloval ERIKA HAULU. Ten sice puk do branky nedostal, ale rozhodčí branku posoudil jako technickou! Bez asistence.
     
    53:14
    Po střele z pravého kruhu se do sebe pustila většina hráčů. Pěstní souboj obstaral Carter se Shawem, kteří dostávají dvouminutové tresty.
    52:05 Patrick KANE - 5:1
     
    52:05
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hodně se chtěl prosadit nejproduktivnější hráč soutěže, až se mu to povedlo. PATRICK KANE nejdříve od modré čáry branku nedal, ale následně si sjel k levé tyčce, kam dostal přesnou přihrávku a snížil stav utkání! Asistence: Trevor van Riemsdyk, Jonathan Toews.
     
    Dnešní utkání sleduje 50 426 diváků!
    42:25 Ryan CARTER - 5:0
     
    42:25
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Inkasuje ovšem také Scott Darling! Marco Scandella poslal střílenou přihrávku na hokejku RYANA CARTERA, který se sice svým prvním pokusem neprosadil. Následná dorážka ovšem skončila za zády hostujícího brankáře! Asistence: Marco Scandella, Jared Stoll.
     
    40:00
    Střela obránce Ryana Sutera se odrazila od zadního mantinelu před branku. Tam zakončoval Nino Niederreiter, který přidal pátou branku. Ovšem jen nějaké tři setiny po uplynutí času!
     
    35:48
    Přesilovka domácích se o něco zkrátí. Mikko Koivu si v útočném snažení pomohl nedovoleně, když sekl jednoho z hostujících hráčů do hokejky.
     
    35:14
    Michal Rozsíval tvrdě atakoval Jasona Zuckera. Ten měl při rozehře hlavu dole a postupoval dopředu. Český obránce jej atakoval ramenem a dostane menší trest.
     
    33:15
    Na trestné lavici již sedí Ryan Carter, který si dle sudích počínal nejvíce nedovoleně. Následovat tak bude přesilovka pro hosty, která je může dostat zpět do hry.
    30:26 Jason POMINVILLE - 4:0
     
    30:26
    Minnesota právě vstřelila branku!
    A pokračuje výborné utkání z domácí strany. Nino Niederreiter vyhrál souboj za brankou s Michalem Rozsívalem a posunul puk mezi kruhy. Tam byl připraven JASON POMINVILLE, který střelou o tyčku skóroval a připsal si třetí bod v utkání! Asistence: Nino Niederreiter, Erik Haula.
     
    29:27
    Charlie Coyle najel s pukem do útočné třetiny po pravé straně a následně puk poslal do brankoviště. Tam několikrát zakončovali Parise se Scandellou, ale ani jednomu se nepovedlo překonat brankáře!
     
    28:33
    Po dlouhé době se domácí dostali do nějaké šance. Miikko Koivu si najel po pravé straně až před branku, kde se mu ovšem nepovedlo překonat Crawforda střelou pod víko!
     
    26:37
    Corey Crawford dostane dvouminutový trest poté, co se před jeho branku prodíral Coyle. Toho následně podrazil a bude tak potrestán.
     
    25:58
    Velká šance! Do přečíslení se dostali domácí a Thomas Vanek dostával puk před branku. Crawford ale drží naděje svého celku!
     
    24:56
    Minnesota je i nadále velice aktivním celkem! Po střele jednoho z domácích zakončoval bekhendem Ryan Carter, který ale nedokázal puk zvednout přes beton Crawforda!
    22:26 Nino NIEDERREITER - 3:0
     
    22:26
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Třetí branka v síti brankáře Crawforda! Nejdříve pálil Ryan Suter vedle, ale akce pokračovala. Po krásné akci se puk dostal na pravou stranu, odkud se střelou do odkryté branky prosadil NINO NIEDERREITER! Asistence: Erik Haula, Jason Pominville.
     
    20:47
    Obrovská šance i na straně druhé. Puk dostal skrz brankoviště Nino Niederreiter, jehož ránu dokázal brankář Crawford skvěle chytit!
     
    20:18
    Domácí sice hrají přesilovku, ale do šance se dostalo Chicago. Puk před branku dostal Anisimov, ale ten z otočky trefil jen boční síť!
     
    19:09
    Brentu Seabrookovi utekl Eric Haula a ve stejný moment ztratil také hokejku. Jediné, co ho napadlo, bylo domácího hráče přidržet. Dvě minuty pro obránce Hawks.
     
    15:07
    Ti se ale moc daleko nedostali. Zach Parise za brankou napadl krosčekem zezadu Hjalmarssona. Dostává tak po právu dvě minuty.
     
    10:15
    Jonathan Toews dostává dvouminutový trest za napadení brankáře a Minnesota tak bude mít další šanci na skórování.
     
    10:15
    Andrew Shaw se lehce dotkl masky Devana Dubnyka a rozhodčí tak odpískal jeho faul. Branka Jonathana Toewse tak nebyla uznána!
    07:10 Thomas VANEK - 2:0
     
    07:10
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tak to je motivace od domácích, to je vstup do utkání! Po vyhrané buly se puk dostal na hokejku Jasona Pominvilleho, jehož ránu před brankou skvěle tečoval rakouský útočník THOMAS VANEK! Crawford tuto střelu nemohl zlikvidovat! Asistence: Jason Pominville, Mike Reilly.
     
    05:17
    Matt Dumba a Philipp Danault dostávají tresty za střet. Hostující hráč ale dostal ještě trest navíc, a tak je tu přesilovka pro domácí.
     
    04:17
    Zahozili ovšem i hosté! Teemu Teräväinen našel přihrávkou před branku najíždějícího Niklase Hjalmarssona, kterému se nepovedlo brankáře překonat!
    03:25 Matt DUMBA - 1:0
     
    03:25
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Krásná akce domácích hokejistů končí úvodní brankou Wild! Ryan Carter se hnal sám na brankáře Crawforda, který oba jeho pokusy dokázal zlikvidovat. Poté ale agresivně přijel MATT DUMBA, který puk poslal za záda dezorientovaného brankáře! Asistence: Ryan Carter, Justin Fontaine.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 4. Dumba (Carter, Fontaine), 8. Vanek (Pominvile, Reilly), 23. Niederreiter (Haula, Pominville), 31. Pominville (Niederreiter, Haula), 43. Carter (Scandella, Stoll), 54. Haula – 53. Kane (van Riemsdyk, Toews)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Spurgeon, Suter, Dumba, Scandella, Reilly, Folin – Coyle, Koivu, Parise – Vanek, Granlund, Zucker – Pominville, Haula, Niederreiter – Fontaine, Stoll, Carter
    Chicago Blackhawks: Crawford (40. Darling) – Hjalmarsson, Keith, Seabrook, van Riemsdyk, Svedberg, Rozsíval – Pánik, Toews, Shaw – Kane, Anisimov, Panarin – Teräväinen, Danault, Desjardins – Hinostroza, Rasmussen, Mashinter

    Rozhodčí: Kozari, Lee – Mach, Galloway

    Diváci: 50 426
    bahis siteleri