Banská Bystrica – Martin 3:0 (kon.) | Košice – Zvolen 4:3 (kon.) | Nitra – Piešťany 3:1 (kon.)
Žilina – Poprad 2:3 (0:1 po s.n.) | Skalica – Trenčín 0:0 (zruš.)
konec
HC Košice
4:3 (0:0, 2:3, 2:0)
HKM Zvolen
sk Neděle 21.02.2016, 17:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:10
    Mohlo byť definitívne rozhodnuté! Jenčík po priťuknutí Spilara zoči-voči Barošovi neuspel, ten síce nevie ako, ale puk udržal pred bránkovou čiarou.
     
    56:22
    Varga (KOS) – 2 minúty – seknutie.
     
    56:00
    Zvolen svojho súpera často púšťa do vyložených šancí, po jednej takej sa Baroš musel poriadne natiahnuť, aby svojou ľavou nohou zachytil puk smerujúci do siete.
     
    55:05
    Košice mohli definitívne rozhodnúť o svojom víťazstve, to by ale nemohol Cebák po dobrom priťuknutí Spilara osamotený bránku prepáliť!
     
    50:15
    Boltun sa s pukom obtočil okolo bránky, následne vypáli la vytvoril poriadne veľkú skrumáž, puk napokon opustil obrannú tretinu Zvolena.
    48:48 Gabriel SPILAR - 4:3
     
    48:48
    Košice dali gól!
    Dokonalý obrat Košíc môže pokračovať! Za obrovských ovácií sa z gólu so svojimi spoluhráčmi poteší GABRIEL SPILAR. Asistencia: Miroslav Macejko.
    48:18 Peter BOLTUN - 3:3
     
    48:18
    Košice dali gól!
    Násherná akcia si gól priam pýtala – a aj ho dostala! Prihrávka Dudáša ako z veľkej knihy hokeja našla pred bránkou Boltuna a PETER BOLTUN už nemal problém skórovať. Vyrovnané. Asistencie: Martin Dudáš, Jakub Suja.
     
    45:27
    Brendl (ZVO) – 2 minúty – podrazenie.
     
    41:59
    Opäť sa ale budú domáci brániť – a opäť sú to dve minúty za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche. Trest odpyká Šoltés.
     
    39:33
    Košice – 2 minúty – príliš veľa hráčov na ľadovej ploche. Trest odpyká Spilar.
     
    37:40
    Košičania sa tlačili do ďalšieho zaujímavého zakončenia, myslím, že to bol Tomáš Hrnka, kto teraz bekhendom hľadal štrbinku medzi betónmi Baroša, no neúspešne.
     
    34:11
    Košičania sa tam ale dlhšie nezdržali a opäť sa vrátili pred Baroša, kde to skúšali zaujímavou strelou, ktorá síce vypadla gólmanovi HKM z náruče, následne ju ale prikryl na ľade.
     
    32:15
    Melicherčík teraz podržal svoj tím, nahodenia Zvolena síce neboli výrazne nebezpečné, napriek tomu ale oblo potrebné včas zasiahnuť. A Meliecherčíkovi sa to podarilo.
    31:07 Peter BARTOŠ - 2:3
     
    31:07
    Košice dali gól!
    Tak túto presilovku už domáci využijú a náskok svojho súpera opäť skresávajú na rozdiel jediného presného zásahu. Postaral sa o to dočasný kapitán domácich, PETER BARTOŠ. Asistencie: Richard Jenčík, Dávid Šoltés.
     
    30:10
    Všetko sa to ale rýchlo zmenilo, gólman Zvolena pritom musel čeliť nebezpečnej rane z pravej strany, svoje betóny ale včas sklopil a puk dokázal vyraziť.
     
    27:20
    Šanca domácich, to, čo sme v prvej tretine postrádali, nám teraz tímy vynahrádzajú aj s úrokmi, štvrtého gólu z poslednej štvrtej šance sme sa ale nedočkali.
    26:26 Lukáš JURÍK - 1:3
     
    26:26
    Zvolen dal gól!
    Tak góly teraz padajú ako na bežiacom páse. Opäť sa presadil LUKÁŠ JURÍK, ktorý umlčal domáce tribúny.
    26:13 Jakub SUJA - 1:2
     
    26:13
    Košice dali gól!
    JAKUB SUJA rýchlo znížil na rozdiel jediného gólu, Košice sú opäť v zápase. Asistencie: Tibor Varga, Tomáš Hrnka.
    25:50 Tomáš KLÍMA - 0:2
     
    25:50
    Zvolen dal gól!
    Opakuje sa scenár z minulého stretnutia s Nitrou? Zvolen teraz dostal pred Melicherčíkom príliš veľa priestoru, tento fakt pritom TOMÁŠ KLÍMA využil na strelenie druhého gólu. Asistencia: Frederik Fekiač.
     
    25:20
    Šedivý dostal puk na modrú čiaru, odtiaľ ale strieľať nemohol, aj preto ho ešte posunul na Spilara, ktorý si nakorčuľoval do priestoru medzikružia, jeho rana bola včas zrazená.
     
    24:00
    Zmeniť to chcela aj druhá presilovková formácia Košíc, ktorá teraz svojho súpera nepríjemne zovrela v obrannej tretine, napokon z toho bolo aj zaujímavé zakončenie, puk si ale cestu do siete nenašiel.
     
    23:32
    Pred bránkou Zvolena to okamžite žilo, nebezpečnú strelu dokázal zlikvidovať až Samuel Baroš, ktorý dnes predvádza zatiaľ bezchybný výkon.
     
    23:27
    Brabenec (ZVO) – 2 minúty – hákovanie.
     
    23:10
    Tak napokon z toho predsa len bola zaujímavá situácia, keď hostia zabudli na jedného zo súperov, ktorý ostal stáť v ľavom kruhu na vhadzovanie, odtiaľ ale len vyprášil výstroj Baroša.
    21:26 Lukáš JURÍK - 0:1
     
    21:26
    Zvolen dal gól!
    Tak tento gól prišiel ako blesk z jasného neba. Za bránkou sa odohral zaujímavý súboj, po ktorom smeroval puk medzi kruhy. Tu stál pripravený LUKÁŠ JURÍK, ktorý puk po ľade zasunul do siete. Asistencie Radovan Puliš, Peter Obdržálek.
     
    20:37
    Zvolen v zaujímavej príležitosti, všetko ale stroskotalo na nepresnej prihrávke smerujúcej k postrannému mantinelu, kde puk vypichol Deyl. ktorý smerom dopredu vysunul, dvojicu spoluhráčov. Tí sa dostali do zaujímavého prečíslenia aj zakončenia, Baroš napokon v súboji uspel.
     
    19:20
    Hričinova zaujímavá narážačka s Chovanom, na druhého menovaného puk smeroval spoza bránky, našťastie pre Zvolen do celej situácie priskočil jeden z obrancov, ktorý Chovanovi nedovolil poľahky skórovať.
     
    17:15
    Aj preto musel Melicherčík čeliť prvej vážnejšej šanci zo strany súpera hostia vyslali niekoľko striel, väčšina z nich bola zblokovaná, aj preto puk napokon skončil v moci brankára.
     
    15:05
    Aj preto sa pri modrej čiare mohol do puku poriadne oprieť Deyl, ktorého tvrdú ranu Baroš hruďou zrazil do bezpečia, teraz ale ani sám nevie, ako!
     
    13:19
    Klhůfek (ZVO) – 2 minúty – seknutie.
     
    10:49
    Nemuselo pritom trvať dlho, a z hlavnej atrakcie mohol Baroš rýchlo puk ťahať. Od modrej čiary totiž prišlo dobré strelecké zakončenie, puk sa napokon zatrepotal v lapačke gólmana.
     
    10:43
    Tak toto vyzeralo poriadne nebezpečne, dvojica hráčov teraz vo veľkej rýchlosti „vletela“ do bránky Baroša a poslala ju až k zadnému mantinelu. Našťastie je to bez zranenia, na scénu ale prídu technici Steel arény, ktorí bránku rýchlo vrátia na pôvodné miesto.
     
    10:10
    Boltun bol teraz prikrytý prakticky z oboch strán, ani toho ale neodradilo od dokončenia svojej individuálnej akcie, ktorú zakončil aj pekným streleckým pokusom. Baroš nekapituloval, útočníka Košíc ale musíme pochváliť.
     
    07:26
    Spilar (KOS) – 2 minúty – nebezpečná hra so zdvihnutou hokejkou.
     
    04:10
    Trojica Jenčík – Bartoš – Spilar teraz poriadne pomotala svojho súpera v obrannej tretine, z celej situácie napokon prišla prihrávka Bartoša pred bránkovisko, kde strčil hokejku do trajektórie puku Spilar, Baroš ostal pozorný.
     
    01:02
    Košice v prvej obrovskej šanci zápasu, Bartoš teraz dostal dokonalú prihrávku priamo pred bránkovisko, kde si ešte skúsený harcovník puk prehodil na bekhend, aby napokon trafil len betón padajúceho Baroša.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 27. Suja (Varga, Hrnka), 32. Bartoš (Jenčík, Šoltés), 49. Boltun (Dudáš, Suja), 49. Spilar (Macejko) – 22. Jurík (Puliš, Obdržálek), 26. Klíma (Fekiač), 27. Jurík


    HC Košice: Melicherčík (Halász) – Deyl, Dudáš, Jankovič, Šedivý, Mikuš, Cebák, Pavúk, Macejko – Bartoš, Jenčík, Spilar – Hrnka, Suja, Varga – Milý, Češík, Šoltés – Chovan, Boltun, Hričina
    HKM Zvolen: Baroš (Cibuľa) – Juraško, Bagin, Andersons, Krejči, Pokovič, Demiters, Fekiač, Habšuda – Zuzin, Brabenec, Misenev – Puliš, L. Jurík, Obdržálek – Klhůfek, Mráz, J. Jurík – Brendl, Klíma, Semorád

    Rozhodčí: J. Konc, Novák – Gajan, Smrek
    bahis siteleri