Mountfield HK – Třinec 0:7 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kometa Brno 2:5 (kon.) | Ústí n/L – Letňany 0:3 (kon.)
Slavia – Kladno 2:4 (kon.) | PZ Kladno – HC Litvínov 4:5 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:5 (1:1, 1:0, 0:4)
HC Kometa Brno
Neděle 21.02.2016, 12:00 • ZS Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:00
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté se ovšem ubránili a puk si vzal na hokejku MAXIM ČAJKOVIČ, jenž ze středního pásma trefil prázdnou bránu Havlíčkova Brodu a pojistil tak vedení svého celku! Bez asistence.
     
    53:19
    Kometa právě vstřelila branku!
    Teď už byl ale i Martin Holata, kterého obrana nechala znovu na holičkách, na zakončení Brna krátký. OSCAR HUBÁČEK si z pravé strany sjel mezi kruhy a měl dostatek času na to, aby zamířil přesně nad lapačku domácího gólmana! Bez asistence.
     
    47:28
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté přesilovou hru bleskově využili, když se prosadilo stejná dvojice hráčů jako před malou chvíli. Přihrávku Patrika Vašíčka přebral Maxim Čajkovič, jenž poslal puk MARTINU LAŠÁKOVI, který podruhé překonává Martina Holatu! Asistence: Maxim Čajkovič, Patrik Vašíček.
     
    45:28
    Kometa právě vstřelila branku!
    Útočná aktivita Brna nese své ovoce! Maxim Čajkovič za bránou Havlíčkova Brodu zvedl hlavu a uviděl nepokrytého MARTINA LAŠÁKA, kterému adresoval přesný pas a druhý jmenovaný útočník neměl žádný problém uklidit puk do odkryté čísti Holatovy klece! Asistence: Maxim Čajkovič.
     
    38:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A domácí jdou opět do vedení! Michal Kyncl s Radimem Pejchalem kombinovali v pravém kruhu tak dlouho, až nakonec přišli o kotouč a zdálo se, že je po akci. Michal Teplý ale vybojoval kotouč zpátky a zpoza brány našel RADIMA PEJCHALA, který pohotovou střelou z předbrankového prostoru rozvlnil síť za zády Filipa Pletichy! Asistence: Michal Teplý, Michal Kyncl.
     
    12:39
    Kometa právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Hosté se dostali do útočného pásma a po několika rychlých přihrávkách našel Martin Lašák MAXIMA ČAJKOVIČE, který zůstal sám v prostoru mezi kruhy a z voleje propálil Martina Holatu! Asistence: Martin Lašák.
     
    09:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Nakonec se domácí ale přeci jenom dočkali! Michal Teplý poslal přesný pas MICHALU KYNCLOVI, který si po pravé straně sjel blíže k bráně a svižnou ranou zápěstím překonal Filipa Pletichu a poslal Bruslaře do vedení! Asistence: Michal Teplý.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 10. Kyncl (Teplý), 39. Pejchal (Teplý, Kyncl) – 13. Čajkovič (Lašák), 46. Lašák (Čajkovič), 48. Lašák (Čajkovič, P. Vašíček), 54. Hubáček, 59. Čajkovič


    BK Havlíčkův Brod: Holata (Arbelovský) – Krejčí, Křišta, Adam, Zvěřina, Horák, Škareda, Smolko – Kohout, Kulhánek, Pokorný, Cachnín, Plíhal, Tecl, Rybáček, Krajíček, Dudek, Teplý, Pejchal, Kyncl
    HC Kometa Brno: Pleticha (Kašpar) – Masár, J. Sedláček, Věžník, P. Vašíček, Gloz, David, T. Sedláček – Čajkovič, Novák, Hubáček, Svoboda, D. Vašíček, Kunc, Lašák

    Rozhodčí: Josef Barek – David Potůček, Tomáš Krejčí
    bahis siteleri