Omsk – Nižněkamsk 2:1 (kon.) | Novosibirsk – Vladivostok 4:2 (kon.) | Ufa – Kazaň 4:1 (kon.)
Magnitogorsk – Jekatěrinburg 1:2 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
1:2 (1:1, 0:1, 0:0) Stav série: 0:1
Avtomobilist Jekatěrinburg
Pondělí 22.02.2016, 13:00 • Metallurg Ice Arena • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    AVTOMOBILIST JEKATĚRINBURG
    Jekatěrinburg patřil ve Východní konferenci k těm lepším týmům, a jednu chvíli se dokonce nacházel na druhé příčce. V závěru základní části však musel Avtomobilist zabojovat o postupnou osmičku, neboť na dvě zbylá místa se tlačila také Astana společně s Nižněkamskem. Jekatěrinburg se však nakonec dokázal dostat do závěrečných bojů, a můžeme se těšit i na výkony Jakuba Kováře, který se vrátil po zranění ve velmi dobré formě.

    Týmové bodování ovládl Anatolij Golyšev, který zažil opravdu dobrou základní části, a posbíral celkem 44 bodů (25+19). Hned za ním byl Petr Koukal, kterému se v Jekatěrinburgu dařilo, a zaznamenal celkem 37 kanadských bodů (11+26). Finský útočník Eero Elo přišel před sezónou, avšak svými 28 body jednoznačně přispěl k postupu svého týmu do play-off!
     
    METALLURG MAGNITOGORSK
    Metallurgu se nakonec základní část docela povedla, i když vstup do nové sezóny nebyl z pohledu tohoto ruského celku ideální, a na pozici trenéra přišel Ilja Vorobjov, který výkony svých svěřenců zvedl. V končném zúčtování z toho bylo pěkné druhé místo ve Východní konferenci, a bylo jasné, že Metallurg půjde na Avtomobilist, se kterým se střetl v posledním zápase základní části. Metallurg prohrával o dvě branky, nakonec však dokázal zvítězit po nájezdech!

    Kanadské bodování svého týmu ovládl Sergej Mozjakin. Zkušený ruský útočník si dokázal udržet svou formu, a nasbíral skvělý 67 bodů (32+35). Hned za ním se umístila dvojice Danis Zaripov (22+32) – Jan Kovář (20+32). Zmíněná trojice by se měla starat o produktivitu i v play-off!
     
    Příjemné pondělní odpoledne všem hokejovým fanouškům a fanynkám! Kontinentální hokejová liga se přehoupla do své nejdůležitější fáze – play-off! My se společně zaměříme na úvodní střetnutí Metallurgu Magnitogorsk s Avtomobilistem Jekatěrinburg. Úvodní vhazování je naplánováno ve 13:00, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

    Mladý Ilja Samsonov dostal důvěru v úvodním duelu play-off proti Avtomobilistu!

    Kouč Magnitogorsku, Ilja Vorobjov, překvapil, a do úvodního čtvrtfinále s Jekatěrinburgem postaví do branky mladého Ilju...

    Zveřejnil(a) KHL CZ/SK dne 22. únor 2016
     
    Úvodní sestavy:

    Metallurg Magnitogorsk: Samsonov (Košečkin) – Antipin, Birjukov, Lee (A), Batyršin, Těreščenko, Chabarov, Bereglazov, Kaletnik – Mozjakin (C), Kovář, Zaripov – Wolski, Filippi, Osala – Kosov, Kajgorodov, Sjomin – Železkov, Timkin, Platonov (A)

    Avtomobilist Jekatěrinburg: Kovář (Ustinskij) – Megalinskij (C), Kivistö, Timašov, Vasilevskij, Trjamkin, Žuravljov, Vlaskin, Jemelin – Elo, Torčenjuk, Garejev (A) – Michnov, Koukal, Golyšev (A) – Pankov, Simakov, Alexejev – Polozov, Popov, Knjazev

    Rozhodčí: Gašilov, Ščenjov – Parfjonov, Sjusujev.
     
    V zaplněné Metallurg Ice Aréně právě dozněla ruská hymna, a za pár desítek sekund rozehrají oba týmy své úvodní čtvrtfinálové utkání!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:03
    A jdeme na to! Úvodní vhazování dnešního duelu vyznělo lépe pro domácí celek, který se dostává do úvodního útoku dnešního zápasu!
     
    00:32
    Viktor Antipin rozehrával z vlastního pásma, a svou přihrávkou chtěl najít Kováře, nicméně tomu se nepodařilo kotouč zpracovat, a u kotouče jsou hosté.
     
    01:07
    Avtomobilist vstoupil do utkání velmi agresivně, a svým napadání dělá domácím obráncům velké problémy. Zatím si však obrana Metallurgu vede dobře!
     
    01:38
    Alexander Sjomin vybojoval pozici pro Kajgorodova, který z pravé strany najížděl před Kováře. Ruský forvard se dostal i ke střele, nicméně tu dokázal zablokovat Timašov!
     
    01:56
    Velmi nepříjemný začátek pro Avtomobilist! Hostující hráči špatně střídařili, a pozorný pomezní si všiml, že hosté hráli v šesti. Na trestnou míří odpykat trest Anatolij Golyšev!
     
    02:11
    Metallurg právě vstřelil branku!
    To je panečku vstup do play-off! Metallurg zahájil svou přesilovou hru naprosto ideálně, a hned se dostal do tlaku v útočném pásmu. Na levé straně operoval s kotoučem Mozjakin, který následně našel Kováře, a ten dokázal najít přesnou přihrávkou ALEXANDERA SJOMINA, před kterým byla poloprázdná branka! Asistence: Jan Kovář
    02:11 Alexander SJOMIN - 1:0
     
    02:42
    Avtomobilist se pokoušel velmi rychle odpovědět, nicméně rychlá rozehrávka Žuravljova na útočné polovině Pankova nenašla, a u kotouče jsou domácí.
     
    03:24
    Za necelé čtyři minuty jsme toho v dnešním zápase viděli opravdu hodně. Teď se navíc ke všemu přidalo také rozbité plexisklo! Osala narazil na mantinel Megalinského, a plexisklo za brankou tento náraz nevydrželo!
    03:24 Náraz Megalinského plexisklo nevydrželo
     
    Výměna plexiskla se protahuje, a tak to teď na ledě Metallurg Ice Arény vypadá jako na veřejném bruslení.
     
    Plexisklo vyměné, tudíž se může pokračovat!
     
    03:32
    Tomáš Filippi dostal na levou stranu přihrávku od Wolskiho, a dostal se k pohotové střele. Pokus českého útočníka však poslal do ochranné sítě Kivistö.
     
    04:06
    Anatolij Golyšev, neprojduktivnější hráč Avtomobilistu v základní části, najel do útočného pásma, a hned po přejezdu modré čáry vypálil. Jeho ránu však zablokoval Antipin!
     
    04:41
    Za brankou Samosnova si dokázal udělat prostor právě Anatolij Golyšev, který následnou povedenou přihrávkou dokázal najít Michnova. Ruský forvard pohotově vypálil, nicméně mladý Samsonov kotouč vyrazil!
     
    05:12
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Teď už však obrana Metallurgu situaci nezvládla, a je z toho vyrovnávací branka! V rohu kluziště skvěle napadal útočník Alexejev, který vybojoval kotouč pro Popova. Jeho přesná přihrávka našla ALEXANDERA PANKOVA, který vystřelil na přední tyč, a dokázal dostat kotouč za záda Samsonova! Asistence: Vitalij Popov, Andrej Alexejev.
    05:12 Alexander PANKOV - 1:1
     
    05:31
    Mladý Ilja Samsonov si zatím nemůže stěžovat na nudu v brance, neboť ho hostující hráči často zaměstnávají. Naposledy to byl Polozov, jehož pomalouá ránu však domácí brankář lapil.
     
    06:09
    Na led se dostala domácí první formace, která skvěle napadala ve středním pásmu, a ke kootuči se dostal Zaripov. Jeho následný pas našel Kováře, avšak toho zablokoval mezi kruhy Megalinskij.
     
    06:36
    První formace Metallurgu pokračovala v nebezpečné kombinaci v útočném pásmu. Kovář našel povedenou přihrávkou před brankou Mozjakina, nicméně jeho zakončení nebylo přesné!
     
    07:25
    Hostující celek konečně dokázal vyhodit kotouč z pásma ven, a unavená pětka hostů může zamířit na střídačku.
     
    07:59
    Hostujícímu celku se poprvé v tomto zápase nepodařila rozehrávka, a kotouč skončil na zakázaném uvolnění. Následuje první komerční přestávka v tomto zápase.
     
    09:28
    Oskar Osala postupoval po levé straně směrem do rohu kluziště, a následně spadl po souboji s Torčenjukem. Hlavní rozhodčí však celou situaci pustili ...
     
    09:59
    Denis Platonov vybojoval v levém rohu kotouč, a následnou přihrávkou našel na modré Antipina. Jeho střelu však dokázal pozorný Kovář vyrazit!
     
    10:31
    Metallurg pokračoval v aktivní hře v útočném pásmu, a ke střele se dostal Těreščenko. Jeho pokus však vyrazil Kovář! Následně šel do protiútoku Michnov, který se protlačil až před Samsonova, ten však jeho pokus pokryl!
     
    10:58
    Domácí celek měl problémy při rozehrávce, avšak nakonec dokázal dostat kotouč alespoň do středního pásma.
     
    11:41
    Eero Elo na modré uvolnil obránce Timašova, který si najel do lepšího střeleckého úhlu, a pokoušel se překonat Samsonova. Jeho střela však mířila mimo!
     
    12:09
    Avtomobilist vybojoval ve vlastním pásmu kotouč, a Alexander Pankov raději zaváží kotouč za brankou Jakuba Kováře, neboť jeho formace potřebuje vystřídat.
     
    12:34
    Avtomobilist špatně rozehrál, a ve středu hřiště zachytil kotouč Alexander Sjomin. Ruský reprezentant však nedokázal projít přes hráče hostujícího celku, a o kotouč přišel.
     
    13:06
    Vladislav Kaletnik nabral rychlost ve středním pásmu, a pokoušel se prodrat mezi obránci Avtomobilistu do šance. Na poslední chvíli mu však kotouč vypíchl Timašov.
     
    13:16
    A úvodní přesilovou hru si zahraje také hostující Avtomobilist! Jevgenij Timkin to přehnal s důrazem u mantinelu, a poslal na mantinel Michnova. Avtomobilist tak má možnost otočit skóre při přesilové hře!
     
    13:42
    Metallurg však skvěle bránil ve vlastním pásmu, dostal se ke kotouči, a nějaký čas ještě kombinoval. Následně poslal Chris Lee kotouč za branku.
     
    14:12
    Avtomobilist se stále nemůže dostat do útočného pásma, a nyní rozjíždí svou akci z vlastního pásma.
     
    14:30
    Na modré čáře dostal hodně prostoru Megalinskij, který se dostal ke střele, nicméně jeho pokus dokázal Samsonov vyrazit!
     
    14:42
    Avtomobilist pokračoval v kombinaci v útočném pásmu. Na levé křídlo dostal přihrávku Alexander Pankov, který pohotově vystřelil, avšak Ilja Samsonov byl opět na svém místě!
     
    15:04
    Domácí celek se velmi dobře bránil ve vlastním pásmu, a dobře postavený Denis Platnov dokázal dostat kotouč do středního pásma!
     
    15:19
    V samotném závěru přesilové hry vyslal Koukal ideální přihrávkou vpřed Golyševa, který přebruslil Antipina, a dostal se před Samsonova. Mladý brankář však jeho bekhendové zakončení dokázal vyrazit!
     
    16:14
    Domácí celek se pokoušel uklidnit situaci ve vlastním pásmu, nicméně Garejev kotouč vybojoval, a hledal na modré Timašova. Ruský bek to však těsně nestihl, a kotouč zachytil již ve středním pásmu.
     
    16:47
    Metallurg opět postupoval do zajímavého protiútoku. Oskar Osala si udělal prostor mezi kruhy, a ostrou střelou prověřil pozornost Jakuba Kováře!
     
    17:06
    Sergej Mozjakin operoval s kotoučem v levém rohu, a následnou křížnou přihrávkou našel volného Danise Zaripova. Zkušený ruský forvard si kotouč zpracoval, a nebezpečně vypálil, avšak jeho rána byla zablokovaná!
     
    17:41
    Avtomobilist velmi dobře napadal v útočném pásmu, a Knjazev vybojoval kotouč pro Polozova. Ruský forvard nad ničím nepřemýšlel, a poslal kotouč na branku. Samsonov však střelu vyrazil do ochranné sítě.
    Slovan Bratislava narazí hned v úvodním kole vyřazovací části na nejsilnějšího možného protivníka - CSKA! Věříte slovenskému celku?

    Best seat in the arena?

    Fotka zveřejněná uživatelem HC SLOVAN Bratislava (@hcslovan),


     
    18:02
    Alexander Sjomin našel krásnou přihrávkou na pravé straně najetého Jaroslava Kosova, který však nedokázal přebruslis Trjamkina, a jeho následnou střelu Kovář vyrazil.
     
    18:45
    Hostující obránci nepředvedli příliš kreativity při rozehrávce, a tak kotouč končí v pásmu domácího celku, který se chystá rozehrávat.
     
    19:11
    První útočná formace Metallurgu se dokázala usadit v útočném pásmu, a nebezpečně kombinovala. Následná přihrávka Mozjakina na Zaripova však přesná nebyla.
     
    19:41
    Alexander Sjomin si nabruslil do útočného pásma, a svým bekhendovým pokusem z levé strany prověřil pozornost Kováře!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina úvodního čtvrtfinálového duelu nabídla bleskový vstup domácího celku, který se dostal již ve třetí minutě do vedení zásluhou střely Alexandera Sjomina. Hru následně přerušilo rozbité plexisklo, nicméně pauza zjevně udělala lépe hostům, kterým se v šesté minutě podařilo srovnat. Po přihrávce Popova se prosadil Alexander Pankov! Ve zbytku třetiny byla hra velmi vyrovnaná, a šance jsme registrovaly na obou stranách. Samsonov s Kovářem však předvedli dobrý výkon.

    Druhá třetina začne za nerozhodného stavu přibližně v 13:59!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:19
    Hned na začátku druhé třetiny se do zajímavé šance dostali hosté. Po levé straně postupoval Garejev, který následnou přihrávkou našel Golyševa. Jeho střela však mířila mimo!
     
    20:55
    Oskar Osala se dostal za brankou Kováře ke kotouči, a následnou přihrávkou hledal před brankou Filippiho. K českému útočníkovi však kotouč nedošel!
     
    21:21
    Avtomobilist se dokázal usadit v útočném pásmu, a v dobré pozici se nacházel Michnov. Ruský útočník si však nedokázal srovnat krok, a ke střele se nedostal.
     
    21:36
    Tomáš Filippi dostal prostor mezi kruhy, a pohotově vystřelil. Jakub Kovář jeho střelu vyrazil, a následně byl zavalen Wojteke Wolskim, a hra je přerušena!
     
    22:15
    Domácímu celku se nepodařilo rozehrávat, a dopředu zamířil Avtomobilst. Pankov našel za brankou Simakova, který pohotově vracel kotouč před branku. Antipin ho však odpálil do středního pásma.
     
    22:56
    Timašov střlel od modré čáry nepřesně, nicméně kotouč se odrazil na hůl Vasilevského, který pohotově vypálil, a jeho rána mířila těsně vedle!
     
    23:32
    Obrovská šance domácího celku! Sergej Mozjakin zatáhl kotouč za branku Kováře, a následnou přihrávkou našel volného Kováře, který však ve velké šanci mířil mimo!
     
    24:06
    Metallurg se dokázal udržet v kombinaci v útočném pásmu, následně však na modré chyboval Filippi, který dovolil Garejevovi dostat kotouč do středního pásma.
     
    24:36
    Alexander Sjomin velmi aktivně napadal v útočném pásmu, a přidělal rozehrávajícímu Timašovovi velké problémy. Hostující bek však nakonec situaci zvládl.
     
    25:09
    Avtomobilist postupoval do útoku, a na levé straně se dostal k puku Golyšev. Jeho pohotovou přihrávkou našel Petra Koukala, který se dostal před Samsonovem hned ke dvěma střelám, avšak mladý ruský brankář dokázal střelu zastavit!
     
    25:36
    Domácí celek měl při rozehrávce problémy, i tak se však dokázal dostat do středního pásma, a Těreščenko vyslal vpřed Filippiho. Český útočník však nedokázal projít do útočného pásma!
     
    25:55
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Avtomobilist je v posledních minutách daleko aktivnější, a zcela zaslouženě jde do vedení! Na začátku celé akce byl Simakov, který přesnou přihrávkou našel na pravé straně Alexejeva. Ruský forvard našel mezi kruhy ALEXANDERA PANKOVA, který přesnou střelou do růžku branky zaznamenává svou druhou branku v tomto zápase! Asistence: Andrej Alexejev, Alexej Simakov.
    25:55 Alexander PANKOV - 1:2
     
    26:47
    Avtomotbilist však stále nemá dost! Hostující celek se dokázal dostat do kombinace v útočném pásmu, a nebezpečně střílel obránce Žuravljov. Jeho pokus však Samsonov dokázal vyrazit.
     
    27:21
    Metallurg měl sice kotouč pod kontrolou ve středním pásmu, nicméně se domácím vůbec nepodařilo dostat přes modrou čáru, a u kotouče jsou hosté.
     
    27:49
    Domácí celek velmi agresivně napadal v útočném pásmu, nicméně Michnov si s tlakem poradil, a míří vpřed!
     
    28:19
    Avtomobilist se opět dokázal usadit v útočném pásmu, a dobře hrající třetí formace byla opět nebezpečná. Pankov měl na hokejce hattrick, nicméně mířil nad branku.
     
    28:51
    Alexander Pankov opět zavezl kotouč do útočného pásma, nicméně jeho následná přihrávka na Alexejeva přesná nebyla.
     
    29:36
    Další obrovská šance hostujícího celku! Polozov nahodil kotouč za branku, kde ho nedokázal zpracovat Batyršin, a ten se odrazil před branku, kde číhal Popov. Jeho pohotovou ránu však lapil Samsonov do lapačky!
     
    29:59
    Tomáš Filippi se hnal do zajímavé šance, nicméně českého útočníka dokázal dostihnout Timašov, který ho o kotouč obral.
     
    30:22
    Na druhé straně kluziště do dostal do šance Arťjom Garejev, který hned po přejezdu modré čáry vyslal tvrdou střelu. Samsonov však předvedl jistý zákrok!
     
    30:52
    Po delší době registrujeme také velkou šanci domácího celku! Wojtek Wolski prostrčil kotouč na Oskara Osalu, který se však ocitl velmi blízko před Kovářem, a českého brankáře nepřekonal!
     
    31:28
    Metallurg se dokázal usadit v útočném pásmu, a nebezpečnou střelu od modré čáry vyslal Antipin. Jeho pokus však mířil mimo branku Jakuba Kováře.
     
    31:58
    Třetí útočná formace domácího celku se usadila v útočném pásmu, a kombinovala. Jaroslav Kosov následně našel na modré Batyršina, který si vyjel do lepší střelecké pozice, avšak jeho střela zamířila pouze do lapačky Jakuba Kováře!
     
    32:36
    Kreativní první útok Metallurgu postupoval do zajímavého protiútoku. Kovář našel přihrávkou Mozjakina, který udělal otočku, a poté chtěl najít Zaripova, přihrávka se mu však nepovedla.
     
    32:59
    Oskar Osala se pokoušel dlouhou přihrávkou najít Wojteka Wolskiho, nicméně na polského střelce byla přihrávka příliš rychlá.
     
    33:25
    Na led se dostala třetí útočná formace Metallurgu, která se hned dokázala usadit v útočném pásmu. Na pravé straně se uvolnil Jaroslav Kosov, který se dostal k pohotově střele, avšak tu sraztil do ochranné sítě Golyšev.
     
    33:52
    Anatolij Golyšev vypíchl ve středním pásmu kotouč Antipinovi, a mohl postupovat do zajímavé šance. Ruský bek se však velmi rychle zorientoval, a Golyševa zastavil čistým hitem!
     
    34:13
    Obránce Megalinskij se vydal na útočný výlet, a s velkou porcí štěstí se dokázal dostat až před Samsonova. V rozhodujícím momentu však podklouzl, a ke střele se nedostal.
     
    35:02
    Metallurg velmi dobře napadal ve středním pásmu, a Birjukov dostal kotouč na Zaripova. Ruský forvard ještě vylepšil pozici pro Mozjakina, nicméně jeho střela mířila mimo!
     
    35:16
    Metallurg si zahraje v závěru druhé třetiny přesilovoou hru! Alexej Michnov nestíhal v souboji s Janem Kovářem, a českého útočníka hákoval!
    Lokomotiv Jaroslavl patřila v základní části k nejlepším týmům soutěže. Velkou zásluhu na tom má také brankář Igor Murygin, který předváděl skvělé výkony! Hned v úvodním kole play-off se Jaroslavl utkání se silným Petrohradem.

     
    35:26
    Tohle se tak často nevidí! Metallurg sice vyhrál vhazování ve vlastním pásmu, nicméně na modré vypíchl kotouč Golyšev, a Lee následně fauloval ...
     
    35:45
    Rozehrávku hostujícího celku si vzal na starost obránce Kivistö, kterému však sjel kotouč z hole, a do velké šance se málem dostal Kovář. Český útočník však reagoval pomalu, a kotouč nedokázal zpracovat.
     
    36:23
    Metallurg rozehrával z vlastní třetiny, a mohl se dostat do zajímavé příležitosti. Předávka mezi Wolskim a Osalou však neproběhla ideálně.
     
    36:52
    Wojtek Wolski si prodloužil střídání, a přesnou přihrávkou z levé strany našel na druhé straně Oskara Osalu. Finský forvard se nacházel ve velké šanci, nicméně střela se mu vůbec nepovedla!
     
    37:23
    Avtomobilist měl k dispozici krátkou přesilovou hru, nicméně hra se odehrávala hlavní v pásmu hostujícího celku. Na ledě je zpátky již také Chris Lee!
     
    37:47
    Avtomobilist se dokázal ubránit ve vlastním pásmu, a mohl vyrazit vpřed. Anatolij Golyšev však pouze nahodil kotouč do pásma!
     
    37:56
    Na pravé straně dostal hodně prostoru Denis Platonov, jehož následnou ránu však srazil do ochranné sítě obránce Timašov!
     
    38:16
    Na led se dostala čtvrtá formace domácího celku, která se dokázala usadit v útočném pásmu. Následně se dostal ke střele Timkin, jehož pokus však lapil Kovář!
     
    39:12
    V závěru třetiny měl velkou šanci Alexej Michnov, kterého před Samsonovem našel Petr Koukal. Ruský forvard však nedokázal mladého ruského brankáře překonat!
     
    39:47
    Metallurg se ještě pokouší v samotném závěru třetiny ohrozit branku soupeře, nicméně hosté drží kotouč v rohu kluziště!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Ve druhé třetiny byl aktivnější Avtomobilist, který měl velké šance, nicméně se stále nemohl prosadit. Ve 26. minutě dostal ideální přihrávku Alexander Pankov, který svým druhým gólem v zápase poslal svůj tým do vedení! Metallurg byl ve druhé polovině třetiny pochopitelně aktivnější, nicméně vyrovnat se domácím nepovedlo!

    Třetí třetina začne přibližně v 14:50!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:17
    Do třetí třetiny vstoupil aktivněji domácí Metallurg, který se hned usadil v útočném pásmu. Za brankou operoval s kotoučem Mozjakin, který však svou následnou přihrávkou Kováře před brankou nenašel.
     
    40:49
    Dle očekávání je Metallurgu na startu třetí třetiny daleko aktivnější. Další střelu domácích vyslal Filippi, nimcéně Kivistö zblokoval jeho pokus do ochranné sítě.
     
    41:17
    Domácím se teď vůbec nepodařila rozehrávka, a přihrávka Birjukova hledala Kajgorodova marně. Kotouč tak skončil na zakázaném uvolnění.
     
    42:53
    Metallurg se opět usadil v útočném pásmu, a v rohu kluziště sympaticky kombinoval Timkin s Platonovem. Jejich kombinace však k zakončení nevedla.
     
    43:22
    Čtvrtá formace domácího celku pokračovala v kombinaci v útočném pásmu, a poté to zkoušel od modré Chabarov. Jeho pokus však skončil nad branku Kováře!
     
    43:51
    Eero Elo se vydal po zisku kotouč do protiútoku, a protáhl se až před Samsonova. Finský útočník však nedokázal z ostrého úhlu přesně zakončit.
     
    44:36
    Avtomobilist pokračuje v pasivní hře, a s tímto přístupem své jednobrankové vedení dlouho neudrží ...
     
    44:59
    Teď se hostující celek dostal konečně do zakončení, od modré pálil Garejev, avšak Samsonov byl na svém místě včas!
     
    45:12
    Avtomobilist vyhrál vhazování v útočném pásmu, a v dobré střelecké pozici se následně nacházel Simakov. Ruský útočník se dostal ke střele, nicméně jeho pokus mířil nad branku!
     
    45:41
    Jan Kovář hledal dlouhou křížnou přihrávkou na opačné straně Mozjakina. Timašov však přihrávku vystihl, a hostující celek může otočit hru!
     
    46:08
    Alexander Pankov zastavil před vlastní modrou útoku svého soupeře, a sám se mohl vydat se Simakovem do přečíslení. Kotouč se mu však zamotal mezi nohy, a ten sebral domácí Antipin!
     
    46:46
    Alexander Sjomin obkroužil celé útočné pásmo, a následnou přihrávkou hledal Kajgorodova. Pas ruského útočníka však dokázal zablokovat Trjamkin!
     
    47:21
    Na led se dostala čtvrtá formace domácího celku. Na pravém křídle dostal prostor Jevgenij Timkin, jehož ostrou střelu však dokázal vyrazit Kovář!
     
    47:48
    Alexej Simakov postupoval společně s Pankovem do přečíslení dva na jednoho. Prvně jmenovaný však celou situaci nevyřešil ideálně, sám se dostal z ideálního střeleckého úhlu, a jeho následná slabá střela mířila pouze do připraveného Samsonova!
     
    48:06
    Oskar Osala se dostával za nahozením Tomáše Filippiho. Finský útočník to však nestihl, a je odpískáno zakázané uvolnění.
     
    48:19
    Tomáš Filippi následnou přihrávkou našel na modré obránce Bereglazova, který se dostal ke střele, avšak jeho pokus skončil po odrazu od brusle Trjamkina v ochranné síti.
     
    48:56
    Čtvrtá formace domácího celku se dostala do zajímavé kombinace v útočném pásmu, avšak zatím z toho žádná střela nebyla.
     
    49:26
    Avtomobilist však zatím ve třetí třetině pracuje velmi dobře v obranné fázi, a svého soupeře do žádných velkých šancí nepouští.
     
    49:48
    Jan Kovář se protáhl na levém křídle za branku, a následnou přihrávkou hledal před brankou svého bratra Sergeje Mozjakina. Ruský útočník však na kotouč nedosáhl!
     
    50:17
    První útočná formace si prodloužila střídání, a po přihrávce Mozjakina střílel z pravé strany Danis Zaripov. Jeho tvrdou střelu však dokázal Kovář vyrazit betonem!
     
    50:53
    Hostující celek rozehrával z vlastního pásma, nicméně přihrávka Timašova najetého Eera Ela nenašla, a u kotouče jsou hosté!
     
    51:41
    Avtomobilist pokračuje v velmi dobrém výkonyu, a když už se dostane na útočnou polovinu, umí být i zde velmi nebezpečný!
     
    52:06
    To nám teď názorně předvedla třetí útočná formace, která dnes hraje skvělý zápas! Alexander Pankov našel mezi kruhy připraveného Simakov, jenž se opřel do kotouče, avšak jeho pokus kryl Samsonov!
     
    52:33
    První útočná formace Metallurgu opět směřovala do zajímavého protiútoku, jenže předávka mezi Kovářem a Antipinem nebyla ideální, a u kotouče jsou hosté.
     
    53:09
    Za brankou operoval s kotoučem Sergej Mozjakin, který si chtěl následně obhodit Vasilevského, nicméně ten předvedl dobrou hru tělem, a zkušeného ruského forvarda čistým způsobem zastavil.
     
    53:36
    Alexej Michnov si vzal kotouč za vlastní brankou, nicméně při rozehrávce hodně zariskoval. Risk se vyplatil, a ruský útočník se protlačil s kotoučem až do útočného pásma, kde našel Koukala, jehož rána však skončila v ochranné síti!
     
    54:31
    Metallurg směřoval do další zajímavé šance, nicméně přihrávka Kováře ideální nebyla. Domácí celek se však zatím drží v útočném pásmu!
    Jak daleko se může Jokerit v play-off dostat?

    Jokerit Helsinky se dostal i v tomto ročníku do play-off KHL! Finský celek narazí na Novgorod, a do tohoto souboje půjde i se zkušeným brankářem Henrikem Karlssonem. Jak daleko se Jokerit dokáže probojovat? :-)

    Zveřejnil(a) KHL CZ/SK dne 21. únor 2016
     
    54:51
    Velká šance pro domácí celek! Andrej Alexejev hákoval před brankou Jana Kováře, a míří pět minut před koncem třetí třetiny na trestnou lavici!
     
    55:24
    První nebezpečnou střelu během přesilové hry vyslal Mozjakin, nicméně jeho střela mířila mimo!
     
    55:43
    Avtomobilist dokázal kotouč dostat do středního pásma, nicméně pohotový Metallurg je již zpět v útočném pásmu!
     
    56:06
    Metallurgu se zatím přesilová hra příliš nedaří, a kromě střely Mozjakina zatím Kovář nemusel zasahovat!
     
    56:32
    Kotouč se dostal na modrou čáru, kde se nacházel Chris Lee. Zkušený kanadský obránce dostal kotouč na pravou stranu, odkud z voleje vypálil Zaripov. Kovář se však velmi rychle přesunul, a kotouč lapil!
     
    56:41
    Přesilová hra Metallurg je skoro u konce, a hostující celek navíc dokázal dostat kotouč až za branku Samsonova!
     
    57:01
    Vyloučený Andrej Alexejev je zpět na ledě, a přesilová hra Metallurgu končí!
     
    57:26
    Magnitogorsk se dokázal usadit v útočném pásmu. Tomáš Filippi hledal následnou přihrávkou z levého kruhu Kaletnika, nicméně ten nedokázal svižnou přihrávku zpracovat.
     
    57:52
    Velká komplikace pro domácí celek! Denis Platonov ostře napadal v rohu kluziště, a nejspíše zasáhl Garejeva holí do obličeje. Dle opakovaných záběrů to však tak jasně nevypadalo ...
     
    58:04
    Vzápětí však přichází také vyloučení hostujícího Petra Koukala, který svému soupeři ještě dává menší šanci na vyrovnání! Český útočník trefil ve středním pásmu holí do obličeje Chrise Leeho!
     
    58:04
    Ilja Vorobjov si následně bere oddechový čas, neboť cití velkou šanci na vyrovnání! Samsonov navíc míří na střídačku!
     
    58:23
    Magnitogorsk se usadil v útočném pásmu, a dlouze kombinoval. Následně se dostal ke střele od modré čáry Chris Lee, avšak pozorný Kovář se dokázal pro kotouč natáhnout, a lapil jej do lapačky!
     
    58:36
    Domácí celek vyhrál opět vhazování, a Danis Zaripov hledal před brankou Mozjakina, ten však nedokázal kotouč tečovat. Následně hosté vyhazují!
     
    58:57
    Hostující celek se opět dostal ke kotouči, a Garejev se pokoušel trefit prázdnou branku. Ruský forvard minul, a po zakázaném uvolnění se hra stěhuje opět před Kováře!
     
    59:17
    Kovář našel před brankou Mozjakina, který ještě vylepšil pozici pro Chrise Leeho. Jeho rána však mířila těsně vedle!
     
    59:29
    Mozjakin následně vrátil kotouč před branku, kde se pokoušel zakončit Zaripov společně s Kovářem, avšak Kuba Kovář společně se svými spoluhráči udržel kotouč před brankou čárou!
     
    59:43
    Ve velké šance se ocitl Jan Kovář, který z rohu vybruslil před branku, nicméně branku minul!
     
    59:57
    Danis Zaripov vystřelil z pravé strany, Kovář jeho střelu pouze vyrazil. Následně se pokoušel dorážet Platonov, Osala i Kovář, nicméně hráči Avtomobilistu udrželi kotouč před brankovou čárou!
     
    Konec zápasu.
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Jan Kovář (MET) – 0+1, 2 střely, TOI – 22:02
    Tomáš Filippi (MET) – 0+0, 2 střely, TOI – 15:59

    Jakub Kovář (JEK) – jedna obdržená branka, 27 zásahů, úspěšnost zákroků 96,43%
    Petr Koukal (JEK) – 0+0, 2 střely, TOI – 16:56

    Další utkání těchto soupeřů je naplánováno ve středu, kdy se oba týmy opět utkají na ledě Metallurg Ice Arény! I tento zápase nebude chybět u nás na onlajnech. To je z mé strany již opravdu vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou!
    Jakub Kovář dnes podal velmi dobrý výkon!

    Úvodní souboj bratrů Kovářů vyzněl lépe pro staršího Jakuba! Magnitogorsk se v závěru třetí třetiny pokoušel srovnat, av...

    Zveřejnil(a) KHL CZ/SK dne 22. únor 2016
     
    Je konec! Metallurg Magnitogorsk se pokoušel ve třetí třetině srovnat stav, nicméně Avtomobilist Jekatěrinburg své těsné vedení udržel, a může se radovat z první výhry v této sérii!

    První třetina úvodního čtvrtfinálového duelu nabídla bleskový vstup domácího celku, který se dostal již ve třetí minutě do vedení zásluhou střely Alexandera Sjomina. Hru následně přerušilo rozbité plexisklo, nicméně pauza zjevně udělala lépe hostům, kterým se v šesté minutě podařilo srovnat. Po přihrávce Popova se prosadil Alexander Pankov! Ve zbytku třetiny byla hra velmi vyrovnaná, a šance jsme registrovaly na obou stranách. Samsonov s Kovářem však předvedli dobrý výkon.

    Ve druhé třetiny byl aktivnější Avtomobilist, který měl velké šance, nicméně se stále nemohl prosadit. Ve 26. minutě dostal ideální přihrávku Alexander Pankov, který svým druhým gólem v zápase poslal svůj tým do vedení! Metallurg byl ve druhé polovině třetiny pochopitelně aktivnější, nicméně vyrovnat se domácím nepovedlo!

    Ve třetí třetině se Metallurg pokoušel o vyrovnání, nicméně ten pravý tlak přišel až v samotném závěru utkání, kdy zejména první útok trápil obranu Avtomobilistu. Jakub Kovář však za asistence svých spoluhráčů kotouč za svá záda nepustil, a Jekatěrinburg se překvapivě ujímá vedení v této sérii! (15:24:39)

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 3. Sjomin (Kovář) – 6. Pankov (Popov, Alexejev), 26. Pankov (Alexejev, Simakov)


    Metallurg Magnitogorsk: Samsonov (Košečkin) – Antipin, Birjukov, Lee (A), Batyršin, Těreščenko, Chabarov, Bereglazov, Kaletnik – Mozjakin (C), Kovář, Zaripov – Wolski, Filippi, Osala – Kosov, Kajgorodov, Sjomin – Železkov, Timkin, Platonov (A)
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Kovář (Ustinskij) – Megalinskij (C), Kivistö, Timašov, Vasilevskij, Trjamkin, Žuravljov, Vlaskin, Jemelin – Elo, Torčenjuk, Garejev (A) – Michnov, Koukal, Golyšev (A) – Pankov, Simakov, Alexejev – Polozov, Popov, Knjazev

    Rozhodčí: Gašilov, Ščenjov – Parfjonov, Sjusujev

    Diváci: 7500
    Magnitogorsk 4 2 Jekatěrinburg
    #1 Pondělí 22.02.2016 • 13:00
    Magnitogorsk - Jekatěrinburg 1:2
    #2 Středa 24.02.2016 • 15:00
    Magnitogorsk - Jekatěrinburg 2:0
    #3 Pátek 26.02.2016 • 15:00
    Jekatěrinburg - Magnitogorsk 0:6
    #4 Neděle 28.02.2016 • 12:30
    Jekatěrinburg - Magnitogorsk 3:1
    #5 Úterý 01.03.2016 • 15:00
    Magnitogorsk - Jekatěrinburg 4:2
    #6 Čtvrtek 03.03.2016 • 15:00
    Jekatěrinburg - Magnitogorsk 2:5
    bahis siteleri