Omsk – Nižněkamsk 2:1 (kon.) | Novosibirsk – Vladivostok 4:2 (kon.) | Ufa – Kazaň 4:1 (kon.)
Magnitogorsk – Jekatěrinburg 1:2 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
1:2 (1:1, 0:1, 0:0) Stav série: 0:1
Avtomobilist Jekatěrinburg
Pondělí 22.02.2016, 13:00 • Metallurg Ice Arena • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    Danis Zaripov vystřelil z pravé strany, Kovář jeho střelu pouze vyrazil. Následně se pokoušel dorážet Platonov, Osala i Kovář, nicméně hráči Avtomobilistu udrželi kotouč před brankovou čárou!
     
    59:43
    Ve velké šance se ocitl Jan Kovář, který z rohu vybruslil před branku, nicméně branku minul!
     
    59:29
    Mozjakin následně vrátil kotouč před branku, kde se pokoušel zakončit Zaripov společně s Kovářem, avšak Kuba Kovář společně se svými spoluhráči udržel kotouč před brankou čárou!
     
    59:17
    Kovář našel před brankou Mozjakina, který ještě vylepšil pozici pro Chrise Leeho. Jeho rána však mířila těsně vedle!
     
    58:23
    Magnitogorsk se usadil v útočném pásmu, a dlouze kombinoval. Následně se dostal ke střele od modré čáry Chris Lee, avšak pozorný Kovář se dokázal pro kotouč natáhnout, a lapil jej do lapačky!
     
    58:04
    Ilja Vorobjov si následně bere oddechový čas, neboť cití velkou šanci na vyrovnání! Samsonov navíc míří na střídačku!
     
    58:04
    Vzápětí však přichází také vyloučení hostujícího Petra Koukala, který svému soupeři ještě dává menší šanci na vyrovnání! Český útočník trefil ve středním pásmu holí do obličeje Chrise Leeho!
     
    57:52
    Velká komplikace pro domácí celek! Denis Platonov ostře napadal v rohu kluziště, a nejspíše zasáhl Garejeva holí do obličeje. Dle opakovaných záběrů to však tak jasně nevypadalo ...
     
    57:01
    Vyloučený Andrej Alexejev je zpět na ledě, a přesilová hra Metallurgu končí!
     
    56:32
    Kotouč se dostal na modrou čáru, kde se nacházel Chris Lee. Zkušený kanadský obránce dostal kotouč na pravou stranu, odkud z voleje vypálil Zaripov. Kovář se však velmi rychle přesunul, a kotouč lapil!
     
    54:51
    Velká šance pro domácí celek! Andrej Alexejev hákoval před brankou Jana Kováře, a míří pět minut před koncem třetí třetiny na trestnou lavici!
     
    52:06
    To nám teď názorně předvedla třetí útočná formace, která dnes hraje skvělý zápas! Alexander Pankov našel mezi kruhy připraveného Simakov, jenž se opřel do kotouče, avšak jeho pokus kryl Samsonov!
     
    50:17
    První útočná formace si prodloužila střídání, a po přihrávce Mozjakina střílel z pravé strany Danis Zaripov. Jeho tvrdou střelu však dokázal Kovář vyrazit betonem!
     
    47:48
    Alexej Simakov postupoval společně s Pankovem do přečíslení dva na jednoho. Prvně jmenovaný však celou situaci nevyřešil ideálně, sám se dostal z ideálního střeleckého úhlu, a jeho následná slabá střela mířila pouze do připraveného Samsonova!
     
    45:12
    Avtomobilist vyhrál vhazování v útočném pásmu, a v dobré střelecké pozici se následně nacházel Simakov. Ruský útočník se dostal ke střele, nicméně jeho pokus mířil nad branku!
     
    39:12
    V závěru třetiny měl velkou šanci Alexej Michnov, kterého před Samsonovem našel Petr Koukal. Ruský forvard však nedokázal mladého ruského brankáře překonat!
     
    36:52
    Wojtek Wolski si prodloužil střídání, a přesnou přihrávkou z levé strany našel na druhé straně Oskara Osalu. Finský forvard se nacházel ve velké šanci, nicméně střela se mu vůbec nepovedla!
     
    35:26
    Tohle se tak často nevidí! Metallurg sice vyhrál vhazování ve vlastním pásmu, nicméně na modré vypíchl kotouč Golyšev, a Lee následně fauloval ...
     
    35:16
    Metallurg si zahraje v závěru druhé třetiny přesilovoou hru! Alexej Michnov nestíhal v souboji s Janem Kovářem, a českého útočníka hákoval!
     
    35:02
    Metallurg velmi dobře napadal ve středním pásmu, a Birjukov dostal kotouč na Zaripova. Ruský forvard ještě vylepšil pozici pro Mozjakina, nicméně jeho střela mířila mimo!
     
    30:52
    Po delší době registrujeme také velkou šanci domácího celku! Wojtek Wolski prostrčil kotouč na Oskara Osalu, který se však ocitl velmi blízko před Kovářem, a českého brankáře nepřekonal!
     
    29:36
    Další obrovská šance hostujícího celku! Polozov nahodil kotouč za branku, kde ho nedokázal zpracovat Batyršin, a ten se odrazil před branku, kde číhal Popov. Jeho pohotovou ránu však lapil Samsonov do lapačky!
    25:55 Alexander PANKOV - 1:2
     
    25:55
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Avtomobilist je v posledních minutách daleko aktivnější, a zcela zaslouženě jde do vedení! Na začátku celé akce byl Simakov, který přesnou přihrávkou našel na pravé straně Alexejeva. Ruský forvard našel mezi kruhy ALEXANDERA PANKOVA, který přesnou střelou do růžku branky zaznamenává svou druhou branku v tomto zápase! Asistence: Andrej Alexejev, Alexej Simakov.
     
    25:09
    Avtomobilist postupoval do útoku, a na levé straně se dostal k puku Golyšev. Jeho pohotovou přihrávkou našel Petra Koukala, který se dostal před Samsonovem hned ke dvěma střelám, avšak mladý ruský brankář dokázal střelu zastavit!
     
    23:32
    Obrovská šance domácího celku! Sergej Mozjakin zatáhl kotouč za branku Kováře, a následnou přihrávkou našel volného Kováře, který však ve velké šanci mířil mimo!
     
    17:06
    Sergej Mozjakin operoval s kotoučem v levém rohu, a následnou křížnou přihrávkou našel volného Danise Zaripova. Zkušený ruský forvard si kotouč zpracoval, a nebezpečně vypálil, avšak jeho rána byla zablokovaná!
     
    15:19
    V samotném závěru přesilové hry vyslal Koukal ideální přihrávkou vpřed Golyševa, který přebruslil Antipina, a dostal se před Samsonova. Mladý brankář však jeho bekhendové zakončení dokázal vyrazit!
     
    13:16
    A úvodní přesilovou hru si zahraje také hostující Avtomobilist! Jevgenij Timkin to přehnal s důrazem u mantinelu, a poslal na mantinel Michnova. Avtomobilist tak má možnost otočit skóre při přesilové hře!
     
    10:31
    Metallurg pokračoval v aktivní hře v útočném pásmu, a ke střele se dostal Těreščenko. Jeho pokus však vyrazil Kovář! Následně šel do protiútoku Michnov, který se protlačil až před Samsonova, ten však jeho pokus pokryl!
     
    06:36
    První formace Metallurgu pokračovala v nebezpečné kombinaci v útočném pásmu. Kovář našel povedenou přihrávkou před brankou Mozjakina, nicméně jeho zakončení nebylo přesné!
    05:12 Alexander PANKOV - 1:1
     
    05:12
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Teď už však obrana Metallurgu situaci nezvládla, a je z toho vyrovnávací branka! V rohu kluziště skvěle napadal útočník Alexejev, který vybojoval kotouč pro Popova. Jeho přesná přihrávka našla ALEXANDERA PANKOVA, který vystřelil na přední tyč, a dokázal dostat kotouč za záda Samsonova! Asistence: Vitalij Popov, Andrej Alexejev.
     
    04:41
    Za brankou Samosnova si dokázal udělat prostor právě Anatolij Golyšev, který následnou povedenou přihrávkou dokázal najít Michnova. Ruský forvard pohotově vypálil, nicméně mladý Samsonov kotouč vyrazil!
     
    Plexisklo vyměné, tudíž se může pokračovat!
    03:24 Náraz Megalinského plexisklo nevydrželo
     
    03:24
    Za necelé čtyři minuty jsme toho v dnešním zápase viděli opravdu hodně. Teď se navíc ke všemu přidalo také rozbité plexisklo! Osala narazil na mantinel Megalinského, a plexisklo za brankou tento náraz nevydrželo!
    02:11 Alexander SJOMIN - 1:0
     
    02:11
    Metallurg právě vstřelil branku!
    To je panečku vstup do play-off! Metallurg zahájil svou přesilovou hru naprosto ideálně, a hned se dostal do tlaku v útočném pásmu. Na levé straně operoval s kotoučem Mozjakin, který následně našel Kováře, a ten dokázal najít přesnou přihrávkou ALEXANDERA SJOMINA, před kterým byla poloprázdná branka! Asistence: Jan Kovář
     
    01:56
    Velmi nepříjemný začátek pro Avtomobilist! Hostující hráči špatně střídařili, a pozorný pomezní si všiml, že hosté hráli v šesti. Na trestnou míří odpykat trest Anatolij Golyšev!
     
    V zaplněné Metallurg Ice Aréně právě dozněla ruská hymna, a za pár desítek sekund rozehrají oba týmy své úvodní čtvrtfinálové utkání!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 3. Sjomin (Kovář) – 6. Pankov (Popov, Alexejev), 26. Pankov (Alexejev, Simakov)


    Metallurg Magnitogorsk: Samsonov (Košečkin) – Antipin, Birjukov, Lee (A), Batyršin, Těreščenko, Chabarov, Bereglazov, Kaletnik – Mozjakin (C), Kovář, Zaripov – Wolski, Filippi, Osala – Kosov, Kajgorodov, Sjomin – Železkov, Timkin, Platonov (A)
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Kovář (Ustinskij) – Megalinskij (C), Kivistö, Timašov, Vasilevskij, Trjamkin, Žuravljov, Vlaskin, Jemelin – Elo, Torčenjuk, Garejev (A) – Michnov, Koukal, Golyšev (A) – Pankov, Simakov, Alexejev – Polozov, Popov, Knjazev

    Rozhodčí: Gašilov, Ščenjov – Parfjonov, Sjusujev

    Diváci: 7500
    Magnitogorsk 4 2 Jekatěrinburg
    #1 Pondělí 22.02.2016 • 13:00
    Magnitogorsk - Jekatěrinburg 1:2
    #2 Středa 24.02.2016 • 15:00
    Magnitogorsk - Jekatěrinburg 2:0
    #3 Pátek 26.02.2016 • 15:00
    Jekatěrinburg - Magnitogorsk 0:6
    #4 Neděle 28.02.2016 • 12:30
    Jekatěrinburg - Magnitogorsk 3:1
    #5 Úterý 01.03.2016 • 15:00
    Magnitogorsk - Jekatěrinburg 4:2
    #6 Čtvrtek 03.03.2016 • 15:00
    Jekatěrinburg - Magnitogorsk 2:5
    bahis siteleri