Vladivostok – Novosibirsk 1:3 (kon.) | Jekatěrinburg – Magnitogorsk 0:6 (kon.) | Kazaň – Ufa 3:0 (kon.)
Nižněkamsk – Omsk 1:2 (kon.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
0:6 (0:3, 0:2, 0:1) Stav série: 1:2
Metallurg Magnitogorsk
Pátek 26.02.2016, 15:00 • KrK Uralec • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání je u konce! Avtomobilist Jekatěrinburg podlehl v domácím prostředí Metallurgu Magnitogorsk vysoko 0:6! Do vedení v sérii se tak dostává hostující Metallurg ...

    Do první třetiny vstoupil lépe hostující celek, který měl šance, ty však nedokázal využít. Následně však Metallurg udeřil ve 13. minutě zásluhou Alexandera Sjomina. Hned poté se prosadil ještě Jaroslav Kosov! Třetí ránu si připravil Oskar Osala, který před bezmocným Kovářem přesně zakončil!

    Hned na začátku druhé třetiny se Metallurgu podařilo navýšit své vedení, a to zásluhou branky Jaroslava Kosova! Metallurg následně předváděl trpělivý, taktický výkon, a držela čisté konto. V samotném závěru třetiny se prosadil ještě Denis Platonov, který navýšil vedení svého celku na rozdíl pěti branek!

    Ve třetí třetině se utkání spíše dohrávalo, nicméně v samotném závěru se ještě trefil do prázdné branky Oskar Osala! (17:25:28)
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Jakub Koář (JEK) – 3 obdržené branky, střídal v 16. minutě
    Petr Kouakl (JEK) – 0+0, 2 střely, TOI – 15:37
    Jan Kovář (MET) – 0+0, 3 střely, TOI – 18:16
    Tomáš Filippi (MET) – 0+1, 4 střely, TOI – 15:17

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou!
     
    Konec zápasu.
    59:32 Oskar OSALA - 0:6
     
    59:32
    Metallurg právě vstřelil branku!
    A v samotném závěru hostující celek střílí šestou branku! Denis Platanov se dostal ke kotouči na vlastní modré, a následným pasem vyslal do protiútoku OSKARA OSALU, který dovezl kotouč až do branky! Asistence: Denis Platonov.
     
    59:27
    Na modré čáře se dostal ke kotočui Trjamkin, který však v rozhodujícím momentě zlomil hokejku!
     
    59:02
    Domácí celek to zkouší bez brankáře!
     
    58:52
    Anatolij Golyšev zatáhl kotouč za branku, a povedeným pasem našel Timašova. Ruský bek se dostal k pohotové střele, avšak ta mířila těsně mimo!
     
    58:31
    Na modrou čáru dostal přihrávku obránce Tommi Kivistö. Finský bek napřáhl ke střele, avšak jeho rána mířila přímo do náruče Košečkina!
     
    58:12
    Metallurgu se podařilo vyhodit, avšak domácí celek se do útočného pásma velmi rychle vrátil!
     
    57:33
    Avtomobilist v závěrčné přesilové hře dnešního utkání zatím kombinuje v útočném pásmu, nicméně do zakončení se zatím nedostal.
     
    56:49
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Chabarov – 2 min., vysoká hůl + 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Golyšev – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    56:39
    Od modré čáry nahoidl kotouč na branku Tommi Kivistö, který našel Garejeva. Ruský forvard pohotově zakončil, nicméně jeho pokus dokázal Košečkin vyrazit!
     
    55:56
    Batyršin udělal chybu za vlastní brankou, a ke kotouči se dostal Golyšev, který bleskově obkroužil branku, a pokoušel se zakončit. Ruského forvarda však nakonec zastavil Antipin!
     
    55:13
    První útočná formace Avtomobilistu se pokoušela dostat do kombinace v útočném pásmu, nicméně obrana Metallurgu zapracovala velmi dobře, a dostala kotouč do středního pásma.
     
    54:22
    Do úniku se mohl dostat Wojtek Wolski, nicméně polský kanonýr nedokázal přejít přes obránce Timašova, který mu kotouč vypíchl!
     
    53:51
    Dnešní zápas se již blíží ke svému konci, a na hře obou celků je již poznat, že o vítězi dnešního utkání je již rozhodnuto ...
     
    52:58
    Batyršin zatáhl kotouč za vlastní branku, a vyčkává na dostřídání svých spoluhráčů.
     
    52:32
    Na modré se dostal ke kotouči Batyršin, který neváhal, a nahodil kotouč na branku. Ustinskij byl však pozorný, a střelu vyrazil!
     
    51:46
    Hostující celek sice pokračuje v kombinaci v útočném pásmu, nicméně vyloučený žuravljov je již zpět na ledě!
     
    51:21
    Metallurg se však zbytek přesilové hry příliš nedaří, a je vidět, že si hráči spíše hlídají, aby neinkasovali!
     
    50:32
    Avtomobilist skvěle napadal ve vlastním pásmu, a dokonce se dostal i do protiútoku. Garejev hledal před brankou Pankova, avšak ten nedokázal těžkou přihrávku zpracovat.
     
    50:03
    Hned na začátku přesilové hry měl velkou šanci Sergej Mozjakin, který střílel z levé strany. Domácí brankář se však dokázal velmi rychle přemístit, a střelu vyrazil!
     
    49:38
    Metallurg si navíc zahraje za rozhodnutého stavu přesilovou hru! Na trestnou lavici míří obránce Jegor Žuravljov, který poslal nedovoleným způsobem k zemi Danise Zaripova!
     
    49:32
    Metallurg se opět dostal do kombinace v útočném pásmu, a nebezpečně kombinoval, zatím se však do zakončení dostat nedokázal!
     
    48:52
    Jekatěrinburg se mohl dostávat do zajímavé šance, nicméně postup domácího celku opět zastavil signalizovaný ofsajd.
     
    48:12
    Domácí Avtomobilist přežil dlouhé čtyřminutové oslabení, a vyloučený Eero Elo je již zpět na hřišti. Hra je však přerušena, a následuje komerční přestávka.
     
    47:36
    Dlouhá přesilová hra Metallurgu se pomalu blíží ke svému konci, a hostům se stále nepodařilo prosadit se.
     
    46:34
    Avtomobilist se dostával ve vlastním oslabení do zajímavého protiútoku, nicméně postup Pankova zastavil pomezní sudí, který odpískal ofsajd.
     
    46:15
    Hostující celek pokračoval v kombinaci v útočném pásmu, a k další střele se dostal Mozjakin. Tentokrát jeho pokus mířil mezi tři tyče, nicméně Ustinskij zasáhl.
     
    45:58
    Metallurg se velmi rychle dostal na druhé polovině do kombinace, a z prostoru mezi kruhy vypálil Sergej Mozjakin. Jeho pokus však mířil nad branku!
     
    45:28
    Viktor Antipin chyboval na modré čáře, a do přečíslení se dostal Simakov společně s Pankovem. Prvně jmenovaný zvolil střelu, nicméně jeho ostrý pokus branku Košečkina těsně minul!
     
    45:06
    Mozjakinovi nevyšel vstup do útočného pásma, a hned poté ho obral Timašov, který vyhazuje!
     
    44:38
    Hostující celek zahájil přesilovou hrou aktivní kombinací v útočném pásmu, nicméně domácí hráči se následně dostali ke kotouči, a vyhazují!
     
    43:58
    Hráči Metallurgu to však s kombinací přehnali, a přišla ztráta. Ještě předtím však fauloval Eero Elo, který trefil holí do obličeje jednoho z hráčů hostujícího celku, a dostává čtyřminutový trest'
     
    43:39
    Hostující Metallurg momentálně kombinuje v útočném pásmu, a odevzdaný soupeř se pouze brání!
     
    42:26
    Ve vlastním pásmu se dostal pod tlak při rozehrávce obránce Osipov, který následně zvolil vysoký oblouček do středního pásma. Letící kotouč však zasáhl kostku nad ledem, a hra je přerušena.
     
    42:06
    Metallurg kontroluje hru na začátku třetí třetiny, a je vidět, že si svůj bohatý náskok již nenechá vzít!
     
    41:25
    Nikita Trjamkin se vydal na útočný výlet, a na pravé straně dostal přihrávku od Golyševa. Jeho pohotová střela však skončila v lapačce Košečkina, a hra je přerušena.
     
    40:42
    Avtomoblist postupoval do zajímavého protiútoku, který mohl zakončit Pankov, avšak ruský forvard raději zvolil přihrávku, a ta byla nepřesná.
     
    40:18
    Hned na začátku třetí třetiny se dostal do zakončení Jaroslav Kosov, který střílel z pravé strany. Jeho rána však mířila nad branku.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Hned na začátku druhé třetiny se Metallurgu podařilo navýšit své vedení, a to zásluhou branky Jaroslava Kosova! Metallurg následně předváděl trpělivý, taktický výkon, a držela čisté konto. V samotném závěru třetiny se prosadil ještě Denis Platonov, který navýšil vedení svého celku na rozdíl pěti branek!

    Poslední třetina dnešního zápasu začne přibližně v 16:45!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    Kazaň v úvodních dvou utkáních na ledě Ufy prohrála. Dnes bude na vlastním ledě útočit na první vítězství v sérii!

    39:44 Denis PLATONOV - 0:5
     
    39:44
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Tak, a troufám si říct, že je pravděpodobně rozhodnuto! Metallurg se totiž na konci druhé třetiny dostává do vedení 5:0! Na pravé straně se dostal ke kotouči DENIS PLATANOV, který nabruslil mezi kruhy, a svižnou střelou dokázal prostřelit domácího brankáře! Asistence: Jevgenij Timkin.
     
    38:36
    Alexander Sjomin si najížděl na modrou čáru na svižnou přihrávku od Antipina, nicméně kotouč zpracovat nedokázal, a ten se doklouzal do náruče Ustinského!
     
    37:49
    První útočná formace Metallurgu si udělala prostor v útočném pásmu, a Kovář našel dobře postaveného Zaripova. Zkušenému forvardovi však střela nesedla.
     
    37:13
    Třetí útočná formace Metallurgu se dokázala dostat do útočného pásma, a neebzpečně kombinovala. Následná přihrávka Filippiho však přesná nebyla, avšak Trjamkin kotouč poslal na zakázané uvolnění.
     
    36:37
    Po pravé straně si to namířil do útočného pásma Simakov, který se pokoušel dostat kotouč na Pankova, avšak těsně před odehráním kotouče byl tvrdě dohrát Antipinem!
     
    35:48
    Elo společně s Torčenjukem udělal v útočném pásmu prostor pro obránce Timašova, který následně ostře vypálil. Brankář Košečkin však dokázal zasáhnout!
     
    35:13
    Na druhé straně kluziště začala úřadovat první formace hostujícího celku, která se dokázala usadit v útočném pásmu. Na pravou stranu dostal dobrou přihrávku Zaripov, který se opřel do kotouče, nicméně jeho střelu dokázal vyrazit pohotový Ustinskij!
     
    34:43
    Metallurg však zatím předvádí velmi dobrý taktický výkon, a svému soupeři nedává příliš příležitostí na snížení stavu!
     
    34:15
    První útočná formace Avtomobilistu se dokázala usadit v útočném pásmu, a Elo dostal kotouč na modrou, odkud vystřelil Trjamkin. Jeho pokus však mířil těsně mimo!
     
    33:32
    Domácí tým momentálně drží kotouč ve vlastním pásmu, a obránce Timašov vyčkává na dostřídání svých spoluhráčů!
     
    32:56
    Hostující celek si při přesilové hře nepočínal ideálně, a vyloučený Alexejev je zpět na ledě. Avtomobilist mohl vyrazit do protiútoku, nicméně hostující hráči se včas vrátili.
     
    32:21
    Metallurg se dokázal velmi rychle vrátit do útočného pásma, nicméně kombinace hostujícího celku nebyla ideální, a Avtomobilist opět vyhazuje!
     
    31:52
    Následně na pravé straně chyboval při zpracování přihrávky Danis Zaripov, kterému utekl kotouč k Simakovovi, a ten vyhazuje!
     
    31:26
    Magnitogorsk zatím svého soupeře nepustil z útočného pásma. Hostující hráči zatím pouze kombinují, nestřílejí!
     
    30:53
    Jak jsem již avizoval, Metallurg čeká přesilová hra! Andrej Alexejev si počínal na levé straně nedovoleně v souboji s Tomášem Filippi, a českého útočníka fauloval!
     
    30:32
    Hostující celek si navíc zahraje přesilovou hru!
     
    30:06
    Na led se dostala třetí útočná formace, která se znovu usadila v útočném pásmu, a nebezpečnou ránu z pravé strany vyslal Simakov. Jeho pokus však mířil pouze do připraveného Košečkina!
     
    29:28
    Avtomobilist se dokázal usadit v útočném pásmu, a na levé straně dostal hodně prostor Golyšev. Jeho tvrdou ránu však dokázal Košečkin vyrazit!
     
    28:46
    Metallurg zvládl i své druhé oslabení v tomto zápase, a vyloučený Danis Zaripov je již zpět na ledové ploše!
     
    27:59
    Z pravé straně to zkoušel dvakrát obránce Megalinskij, nicméně obě jeho tvrdé rány dokázal zlikvidovat brankář Košečkin!
     
    27:36
    Avtomobilist se dokázal velmi rychle vrátit zpět do pásma, a od modré to zkoušel Timašov. Jeho ránu však Košečkin vyrazil přímo k Wolskimu, který vyhazuje!
     
    27:17
    Metallurg se dostal hned na začátku svého oslabení ke kotouči, a Viktor Antipin jej poslal až k domácí brance.
     
    26:46
    Domácí celek si zahraje další přesilovou hru! Danis Zaripov si počínal nedovoleným způsobem v souboji s Garejevem, kterého hákoval, a dostává dvouminutový trest!
     
    26:15
    Denis Platonov zatáhl kotouč do útočného pásma, a následným pasem hledal Kaletnika. Ten kotouč sice dokázal zpracovat, avšak po následném souboji s Osipovem o něj přišel.
     
    25:36
    Avtomobilist je po čtvrté obdržené brance o hodně aktivnější než hostující celek, nicméně Metallurg zatím podává velmi dobrý taktický výkon, a svého soupeře do velkých šancí nepouští.
     
    24:48
    Avtomobilist se dostal ke kotouči ve vlastním pásmu, a vyrazil do protiútoku. V útočném pásmu se dostal do velké šance Mitjakin, nicméně jeho střelu dokázal Košečkin zlikvidovat!
     
    24:01
    Do útočného pásma najížděl domácí Alexejev, který následným pasem hledal před brankou Pankova, ten však promáchl!
     
    23:37
    Metallurg se ve vlastním pásmu opět dostal ke kotouči, a aktivní Bereglazov jej posílá až do pásma Avtomobilistu!
     
    23:17
    Avtomobilistu se zatím daří držet kotouč v pásmu soupeře, nicméně v koncovce je zatím neškodný!
     
    22:55
    Petr Koukal dostal na hranici pravého kruhu dostatek prostoru od obránců hostujícího celku, a tak zkusil vystřelit. Jeho ránu však Košečkin vyrazil!
     
    22:22
    Domácí celek se dokázal udržet v útočném pásmu, nicméně branku Košečkina neohrozil. Následně se dostal ke kotouči Antipin, který vyhazuje do středního pásma.
     
    21:54
    Vzápětí si však domácí celek zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Vladislav Kaletnik, který u mantinelu fauloval Torčenjuka, a dostává dvouminutový trest!
     
    21:46
    Třetí útočná formace pokračovala v kombinaci, a do zakončení se dostal Simakov. Jeho pomalou střelu však Košečkin v pohodě lapil!
     
    21:18
    Avtomobilist se dostal do kombinace v útočném pásmu, nicméně branku Košečkina zatím domácí hráči ohrozit nedokázali.
    20:48 Jaroslav KOSOV - 0:4
     
    20:48
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hostující celek se hned na začátku třetiny přibližuje dnešnímu vítězství, neboť se dostává do čtyřbrankového vedení! Po levé straně najel do útočného pásma Bereglazov, jehož střelu dokázal Ustinskij zastavit, nicméně pohotově dokázal kotouč dopravit do branky JAROSLAV KOSOV! Asistence: Alexej Bereglazov, Oskar Osala.
     
    20:26
    Domácímu celku nevyšla hned na začátku druhé třetiny rozehrávka, a kotouč skončil na zakázaném uvolnění.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Do první třetiny vstoupil lépe hostující celek, který měl šance, ty však nedokázal využít. Následně však Metallurg udeřil ve 13. minutě zásluhou Alexandera Sjomina. Hned poté se prosadil ještě Jaroslav Kosov! Třetí ránu si připravil Oskar Osala, který před bezmocným Kovářem přesně zakončil!

    Metallurg tak má před druhou třetinu velmi slušný tříbrankový náskok, a uvidíme, jak Avtomobilist vstoupí do druhé třetiny, která začne přibližně v 15:55.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:36
    Na druhé straně kluziště to zkoušel obránce Timašov, avšak jeho ránu zblokovala hostující obrana do ochranné sítě!
     
    19:16
    Jaroslav Chabarov se vydal na útočný výlet po levé straně, a následnou svižnou střelou se pokoušel překvapit domácího brankáře, ten však v pohodě zasáhl.
     
    18:42
    Za domácí branku si nabruslil Jevgenij Timkin, který následnou přihrávkou našel na modré čáře Batyršina. Jeho střelecký pokus však lapil Ustinskij!
     
    18:20
    Avtomobilist se po delší době dostal do kombinace v útočném pásmu. Celou akci zakončil střelou od modré Kivistö, nicméně pokus finského obránce skončil pod lapačkou Košečkina.
     
    17:09
    Metallurg v posledních minutách svého soupeře prakticky nepouští do hry, a i proto vede již tříbrankovým rozdílem!
     
    16:38
    Mozjakin tentokrát našel na modré čáře volného Viktora Antipina, který si kotouč zpracoval, a nebezpečně vystřelil. Kovář však dokázal jeho střelu vyrazit!
     
    16:18
    Na druhé straně však zahrozil opět Metallurg! Do protiútoku postupoval Mozjakijn se Zaripovem, a do zakončení se dostal první jmenovaný. Zkušený ruský útočník však mířil pouze do připraveného Kováře!
     
    15:52
    Domácí celek mířil po delší době do rychlého protiútoku, nicméně postup Golyševa a spol. zastavil hvizd čárového, který odpískal ofsajd.
     
    15:18
    Po třetí inkasované brance opouští svou "klec" Jakub Kovář, kterého střídá Igor Ustinskij!
    15:18 Oskar OSALA - 0:3
     
    15:18
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Tak, to je pro domácí celek opravdu těžká rána! Metallurgu v posledních minutách vychází doslova vše, a rázem vede rozdílem tří branek! Z pravé strany nahodil kotouč před branku Wojtek Wolski, a puk zůstal volný před Kovářem. Toho si všiml jako první Kosov, který našel před brankou zcela volného OSKARA OSALU, který měl pozici jednoduchou! Asistence: Jaroslav Kosov.
     
    14:58
    Druhá útočná formace Metallurg se opět dokázala usadit v útočném pásmu, a momentálně nebezpečně kombinuje!
    Henrik Karlsson včera inkasoval na ledě Novgorodu pouze jednou, nicméně jeho i tak prohrál 0:1!
     
    14:26
    Z vlastního pásma nahodil Viktor Antipin kotouč na branku Kováře, který příliš nečekal tento pokus z velké dálky, avšak dokázal střelu vyrazit!
     
    13:59
    Metallurg pokračuje v aktivním výkonu, a dostal se opět do kombinace v útočném pásmu. O další střelu se postaral Zaripov, nicméně Kovář dokázal zasáhnout.
    13:01 Jaroslav KOSOV - 0:2
     
    13:01
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Magnitogorsk domácímu celku uštědrřil dvě velmi rychle rány, a rázem vede dvoubrankovým rozdílem! Na modré čáře se dostal ke kotouči Wojtek Wolski, který tvrdě vystřelil, a jeho ránu vyrazil Kovář pouze před sebe. Před českým brankáře byl velmi pohotový JAROSLAV KOSOV, který poslal kotouč do branky! Asistence: Wojtek Wolski, Viktor Antipin.
     
    12:46
    Hned po úvodní brance se domácí celek hnal do dalšího velké šance, a z pravé strany to zkoušel Železkov. Jeho rána však mířila mimo!
    12:25 Alexandr SJOMIN - 0:1
     
    12:25
    Metallurg právě vstřelil branku!
    A Magnitogorsk je za svůj aktivní vstup do utkání odměněn, a na ledě Avtomobilistu jde do vedení! Do útočného pásma zatáhl kotouč Bogdan Potěchin, který následným pasem našel na pravé straně volného ALEXANDERA SJOMINA, ten poslal svou střelu přesně k tyči, a Kovář nestihl zareagovat! Asistence: Tomáš Filippi, Denis Osipov.
     
    12:01
    První útočná formace pokračovala v kombinaci v útočném pásmu, a z hranice pravého kruhu to zkoušel Danis Zaripov. Ránu ruského forvarda však Kovář zlikvidoval.
     
    11:39
    Mozjakin uvolnil na pravé straně Bereglazova, který si najel do střeleckého úhlu, a zkoušel svižnou ranou překonat Kováře. Rána ruského beka však mířila těsně vedle!
     
    10:56
    Hostující celek své úvodní oslabení v tomto zápase zvládl poměrně dobře, a vyloučený Oskar Osala je již zpět na ledové ploše!
     
    10:32
    Jevgenij Birjukov chyboval v rohu kluziště, avšak naštěstí pro hosty se kotouč dostal na hůl Batyršina, který vyhazuje!
     
    10:13
    Domácí se opět dokázali usadit v útočném pásmu, avšak po souboji Simakova s Filippim skončil kotouč v ochranné sítě, a rozhodčí ukazují, že se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    09:35
    Domácí celek pokračoval v kombinaci v útočném pásmu, a vše zakončil střelou od modré Jegor Žuravljov. Jeho pokus však Košečkin dokázal lapit!
     
    09:15
    Domácí Avtomobilist se dokázal hned na začátku přesilové hry usadit v útočném pásmu, avšak zatím se k žádné střele nedostal.
     
    08:48
    Pozor! Do souboje se přimíchal ještě Oskar Osala, který si počínal nedovoleně v souboji s Golyševem, a dostává dvouminutový trest!
     
    08:48
    Na druhé straně postupovali domácí hráči do postupného útoku, který však zastavil Michnov, neboť ten po souboji s Osipovem dostal branku z původního postavení!
     
    08:32
    Druhá útočná formace Magnitogorsku se dokázala usadit v útočném pásmu. Wojtek Wolski se však dostal na pravé straně pod tlak, a o kotouč přišel.
     
    07:53
    Metallurg nedokázal udržet kotouč v útočném pásmu, a dopředu mohl jít Avtomobilist. Michnov však nedokázal zpracoval rychlou přihrávku Timašova!
     
    07:25
    První útočná formace domácího celku se dokázala usadit v útočném pásmu, a z pravé straně to zkoušel Garejev. Ruský forvard však nemířil přesně!
     
    06:52
    Na pravé straně se dostal ke kotouči Vitalij Popov, nicméně domácí forvard neměl dostatečnou rychlost, a byl rychle dostižen bránícím Osipovem.
     
    06:16
    Andrej Alexejev táhl útočnou akci svého celku, nicméně po přejezdu modré čáry si na střelu netroufl, a raději podržel kotouč.
     
    05:53
    Wojtek Wolski se po dobré práci Kosova dostal za brankou ke kotouči, a bleskovým obtočením překvapil Kováře. Český brankář však nakonec situaci ve vlastním brankovišti zvládl!
     
    05:21
    Domácí celek chyboval při rozehrávce ve vlastním pásmu, a do zajímavé pozice se odstal Viktor Antipin. Ruský reprezentační bek však v rozhodujícím momentu promáchl!
     
    04:59
    Magnitogorsk měl další vekou šanci, již druhou v dnešním zápase! Do útočného pásma najel Timkin, který nebezpečně vystřelil z mezikruží, avšak jeho ránu dokázal Kovář vyrazit!
     
    04:27
    Hostující Bogdan Potěchin mohl vyrazit do protiútoku, nicméně ruský forvard pouze nahodil kotouč do pásma, který nakonec sebral obránce Megalinskij!
     
    03:55
    Avtomobilist má zatím více ze hry, a po většinu času drží kotouč na hokejkách. Do žádné velké šance se však zatím domácí nedostali!
     
    03:18
    Hostující celek rozehrával z vlastní třetiny, a rozehrávku si vzal na starost obránce Batyršin. Ruský bek však situaci nezvládl, a kotouč Wolskiho nenašel.
     
    02:32
    Metallurg se hned po vhazování dokázal usadit v útočném pásmu, a za brankou operoval s kotoučem Mozjakin. Jeho následná přihrávka našla Birjukova, jehož ostrou střelu dokázal Kovář vyrazit do ochranné sítě!
     
    02:12
    V útočném pásmu si udělal prostor Denis Platonov, který vystřelil z hranice levého kruhu. Jakub Kovář si však připsal první úspěšný zákrok dnešního zápasu!
     
    01:55
    Čtvrtá útočná formace domácího celku se pokoušela usadit v útočném pásmu, jenže obrana Metallurgu situaci zvládl, a hosté mohou zamířit vpřed.
     
    01:25
    Avtomobilist momentálně drží kotouč ve vlastním pásmu, a Timašov čeká na dostřídání svých spoluhráčů.
     
    00:56
    Na led se dostala první útočná formace Avtomobilistu, která se hned usadila v útočném pásmu. Z mezikruží vypálil Petr Koukal, nicméně jeho rána nemířila přesně.
     
    00:22
    Obránce Kivistö našel na pravé straně Arťjoma Garejeva, který si udělal prostor, a Košečkina prověřil první střelou. Ruský brankář však dokázal zasáhnout.
     
    00:06
    Hlavní rozhodčí zahájil dnešní utkání úvodním vhazování. Hned na začátku však hostující Birjukov nezvládl rozehrávku, a kotouč skončil na zakázaném uvolnění.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    V KrK Uralec je již vše připraveno pro dnešní zápas, a arénou právě zní ruská hymna!
    Jakub Kovář dnes v pozícii brankárskej jednotky. Uspeje?

    Jakub KOVÁŘ se vrací do branky Jekatěrinburgu! Avtomobilist se v posledním zápase základní části střetne s Magnitogorskem, za který nastoupí i Jan Kovář. Který z bratrů si povede v dnešním souboji lépe? :-)

    Posted by KHL CZ/SK on 18. február 2016
     
    Úvodní sestavy:

    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Ustinskij) – Megalinskij, Kivistö, Timašov, Vasilevskij, Trjamkin, Žuravljov, Turbin – Elo, Torčenjuk, Garejev – Michnov, Koukal (C), Golyšev (A) – Pankov, Simakov, Alexejev – Dubrovskij, Popov, Mitjakin – Jemelin

    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – Antipin, Birjukov, Lee (A), Bereglazov, Osipov, Batyršin, Chabarov – Mozjakin (C), Kovář, Zaripov – Wolski, Osala, Kosov – Potěchin, Filippi, Sjomin – Železkov, Timkin, Platonov – Kaletnik

    Rozhodčí: Beljajev, OVčinnikov – Lazarev, Nesterov.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Příjemné páteční odpoledne všem hokejovým fanouškům a fanynkám! Play-off KHL je v plném proudu, a my se dnes společně zaměříme na třetí čtvrtfinálové utkání mezi Avtomobilistem Jekatěrinburg a Metallurgem Magnitogorsk! Úvodní vhazování je naplánováno v 15:00, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     
    ÚVODNÍ DVA ZÁPASY
    V úvodním zápase této série šel velmi dobře do vedení Magnitogorsk zásluhou trefy Alexandera Sjomina. Avtomobilist však dokázal velmi rychle odpovědět zásluhou Alexandera Pankova. Ten samý hráč se navíc trefil ve 26. minutě podrué, a zařídil překvapivé vítězství Jekatěrinburgu!

    Ani ve druhém utkání jsme neviděli žádné gólové hody! První branku utkání vstřelil až ve 44. minutě Oskar Osala. V závěru zápasu se ještě trefil do prázdné branky Jan Kovář, který pojistil vítězství svého celku! Série se tak stěhuje do Jekatěrinburgu za stavu 1:1!
     
    AVTOMOBILIST JEKATĚRINBURG
    Jekatěrinburg patřil ve Východní konferenci k těm lepším týmům, a jednu chvíli se dokonce nacházel na druhé příčce. V závěru základní části však musel Avtomobilist zabojovat o postupnou osmičku, neboť na dvě zbylá místa se tlačila také Astana společně s Nižněkamskem. Jekatěrinburg se však nakonec dokázal dostat do závěrečných bojů, a můžeme se těšit i na výkony Jakuba Kováře, který se vrátil po zranění ve velmi dobré formě.

    Týmové bodování ovládl Anatolij Golyšev, který zažil opravdu dobrou základní části, a posbíral celkem 44 bodů (25+19). Hned za ním byl Petr Koukal, kterému se v Jekatěrinburgu dařilo, a zaznamenal celkem 37 kanadských bodů (11+26). Finský útočník Eero Elo přišel před sezónou, avšak svými 28 body jednoznačně přispěl k postupu svého týmu do play-off!
     
    METALLURG MAGNITOGORSK
    Metallurgu se nakonec základní část docela povedla, i když vstup do nové sezóny nebyl z pohledu tohoto ruského celku ideální, a na pozici trenéra přišel Ilja Vorobjov, který výkony svých svěřenců zvedl. V končném zúčtování z toho bylo pěkné druhé místo ve Východní konferenci, a bylo jasné, že Metallurg půjde na Avtomobilist, se kterým se střetl v posledním zápase základní části. Metallurg prohrával o dvě branky, nakonec však dokázal zvítězit po nájezdech!

    Kanadské bodování svého týmu ovládl Sergej Mozjakin. Zkušený ruský útočník si dokázal udržet svou formu, a nasbíral skvělý 67 bodů (32+35). Hned za ním se umístila dvojice Danis Zaripov (22+32) – Jan Kovář (20+32). Zmíněná trojice by se měla starat o produktivitu i v play-off!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 13. Sjomin (Filippi, Osipov), 14. Kosov (Wolskiu, Antipin), 16. Osala (Kosov), 21. Kosov (Bereglazov, Osala), 40. Platonov (Timkin), 60. Osala (Platonov)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (od 16.Ustinskij) – Megalinskij, Kivistö, Timašov, Vasilevskij, Trjamkin, Žuravljov, Turbin – Elo, Torčenjuk, Garejev – Michnov, Koukal (C), Golyšev (A) – Pankov, Simakov, Alexejev – Dubrovskij, Popov, Mitjakin – Jemelin
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – Antipin, Birjukov, Lee (A), Bereglazov, Osipov, Batyršin, Chabarov – Mozjakin (C), Kovář, Zaripov – Wolski, Osala, Kosov – Potěchin, Filippi, Sjomin – Železkov, Timkin, Platonov – Kaletnik

    Rozhodčí: Beljajev, OVčinnikov – Lazarev, Nesterov

    Diváci: 5570
    Jekatěrinburg 2 4 Magnitogorsk
    #1 Pondělí 22.02.2016 • 13:00
    Magnitogorsk - Jekatěrinburg 1:2
    #2 Středa 24.02.2016 • 15:00
    Magnitogorsk - Jekatěrinburg 2:0
    #3 Pátek 26.02.2016 • 15:00
    Jekatěrinburg - Magnitogorsk 0:6
    #4 Neděle 28.02.2016 • 12:30
    Jekatěrinburg - Magnitogorsk 3:1
    #5 Úterý 01.03.2016 • 15:00
    Magnitogorsk - Jekatěrinburg 4:2
    #6 Čtvrtek 03.03.2016 • 15:00
    Jekatěrinburg - Magnitogorsk 2:5
    bahis siteleri