Olomouc – Litvínov 4:1 (kon.) | K. Vary – Mountfield HK 2:4 (kon.) | Vítkovice – Liberec 5:6 (kon.)
Pardubice – Kometa Brno 3:4 (po pr.) | Zlín – Plzeň 6:4 (kon.) | Chomutov – Sparta 1:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Třinec 1:0 (2:1 po s.n.)
po prodl.
HC Dynamo Pardubice
3:4 (0:0, 2:0, 1:3 - 0:1)
HC Kometa Brno
Úterý 01.03.2016, 17:20 • Tipsport arena • Tipsport extraliga • 51. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:43 Jan KÁŇA - 3:4
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    60:43
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa získává bod navíc! JAN KÁŇA nahrával puk před bránu Dynama a kotouč se naneštěstí pro domácí celek odrazil od brusle některého z hráčů za záda Miroslava Kopřivy. Asistence Tomáš Kaberle
    59:46 Jozef KOVÁČIK - 3:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    59:46
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa vyrovnává! Při power-play velice aktivní JOZEF KOVÁČIK vypálil od modré čáry a trefil se pod vyrážečku Miroslava Kopřivy. Asistence: Tomáš Kaberle, Vojtěch Němec.
    56:40 Jan KÁŇA - 3:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    56:40
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa snižuje na rozdíl jediné branky! Po vhazování se puk odrazil na hůl JANA KÁNI, jenž podruhé v zápase prostřelil Kopřivu. Asistence: Vojtěch Němec.
    49:34 Jan KÁŇA - 3:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    49:34
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa v oslabení okamžitě odpovídá! Vojtěch Němec našel chytrou přihrávkou na levé tyči volného JANA KÁŇU, jenž jako první z brněnského týmu dokázal překonat Miroslava Kopřivu. Asistence: Vojtěch Němec, Jozef Kováčik.
    49:13 Tyler REDENBACH - 3:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    49:13
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo využívá přesilovku 5 na 3! Petr Sýkora už sice mohl střílet, pardubický sniper však našel ještě lépe postaveného TYLERA REDENBACHA, jenž se z ostrého úhlu trefil do odkryté brněnské klece. Asistence: Petr Sýkora, Blaž Gregorc.
    36:47 Tyler REDENBACH - 2:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    36:47
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí se prosazují v oslabení! Lukáš Kozák doslova namazal puk na čepel TYLERU REDENBACHOVI, ten poté v samostatném úniku trefil mezírku mezi betony Marka Čiliaka. Bez asistence.
    27:00 Petr SÝKORA - 1:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    27:00
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo se dostává do vedení! Marcinko dokázal puk zachytit ještě v útočném pásmu, následně jej poslal na Štajnocha a ten vyslal na brněnskou bránu střelu, která letěla pár centimetrů nad ledem. Před Čiliakem zrovna projížděl PETR SÝKORA, ten se snažil střele výskokem vyhnout, ale právě od jeho brusle se puk nakonec odrazil za brankovou čáru. Asistence: Martin Štajnoch, Tomáš Marcinko.
    Marken.cz

    Robert Novotný

    Branky a nahrávky: 27. Sýkora (Štajnoch, Marcinko), 37. Redenbach, 50. Redenbach (Sýkora, Gregorc) – 50. Káňa (Němec, Kováčik), 57. Káňa (Němec), 60. Kováčik (Kaberle, Němec), 61. Káňa (Kablerle)


    HC Dynamo Pardubice: Kopřiva (Maxwell) – Štajnoch, Čáslava, Ščotka, Gregorc, Bokroš, Zdráhal, Havlík – Rapáč, Marcinko, Poulíček – Monja, Redenbach, Orsava – Moučka, Nahodil, Kaut – Voženílek, Tomášek, Beran – Sýkora.
    HC Kometa Brno: Čiliak (Falter) – Kozák, Kaberle, Kováčik, Hanzlík, Trška, Malec, Štindl – H. Zohorna, Čermák, Dočekal – Špirko, Němec, Káňa – Ton, Hruška, Ostřížek – R. Zohorna, Raška, Burian.

    Rozhodčí: Pešina, Šindler – Jelínek, Pešek.

    Diváci: 6981
    bahis siteleri