Pittsburgh – Calgary 2:4 (kon.) | Los Angeles – Anaheim 2:3 (kon.) | Boston – Washington 1:2 (po pr.)
Tampa – Carolina 4:3 (po pr.) | Philadelphia – Columbus 6:0 (kon.) | Winnipeg – Montreal 4:2 (kon.)
Toronto – Ottawa 2:3 (kon.) | Arizona – Florida 5:1 (kon.) | San Jose – Vancouver 2:4 (kon.)
New Jersey – Pittsburgh 1:6 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 4:6 (kon.) | Chicago – Detroit 4:1 (kon.)
Ottawa – Dallas 1:2 (kon.)
konec
Ottawa Senators
1:2 (0:0, 1:1, 0:1)
Dallas Stars
Neděle 06.03.2016, 23:10 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 23:00.
     
    Hezký večer přeji všem příznivcům ledního hokeje, obzvláště pak nejlepší ligy na světě, a sice NHL. Dnes je na programu další várka zápasů této soutěže a my budeme v příznivý čas sledovat utkání mezi týmy Ottawa Senators a Dallas Stars.
     
    Ottawa Senators

    Kanadská Ottawa stále bojuje o postupovou pozici do play-off. Momentálně se nachází na dvanáctém místě Východní konference, když nasbírala devětašedesát bodů. Na osmé, tedy postupové místo, ztrácí pět bodů. Takže rozhodně tento tým šanci má. A na svém ledě se dnes pokusí zvítězit, i když nad Dallasem to zrovna jednoduché mít nebude. Uvidíme, jak se v dnešním utkání Senátorům povede.

    Poslední tři utkání Ottawy

    Toronto Maple Leafs – Ottawa Senators 2:3
    Ottawa Senators – Tampa Bay Lightning 1:4
    Ottawa Senators – St.Louis Blues 3:4sn
     
    Dallas Stars

    To hosté z Dallasu jsou na tom o poznání lépe. V Západní konferenci jim patří druhé místo, na prvním je Chicago a oba týmy mají shodně pětaosmdesát bodů. Takže Hvězdy útočí na první pozici. Letos předvádějí velmi útočný hokej a v utkáních Dallasu mnohdy padá opravdu hodně branek. Do Ottawy přijeli hosté navázat na svou poslední výhru nad New Jersey a také aby zaútočili na již zmíněnou první příčku. Určitě půjde o atraktivní duel, takže by si ho žádný příznivec NHL neměl nechat ujít.

    Poslední tři utkání Dallasu

    Dallas Stars – New Jersey Devils 4:2
    Nashville Predators – Dallas Stars 5:3
    Dallas Stars – Detroit Red Wings 2:3pp
     
    Vzájemná utkání

    Letos se oba celky utkaly zatím pouze jednou. Bylo to v listopadu loňského roku a na ledě Dallasu tehdy uspěla Ottawa, která zvítězila 7:4. Naváže na tuto výhru i doma, nebo naopak hosté porážku svému soupeři dnes oplatí? Uvidíme, jak to celé nakonec dopadne.

    Dallas Stars – Ottawa Senators 4:7
     
    Československá stopa v utkání

    Radek Faksa (DAL)
    Aleš Hemský (DAL)
     
    Jak si oba týmy povedou v dnešním duelu, to se dozvíme v pozdějších večerních hodinách. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a hokejovou zábavu.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Ottawa Senators: Hammond (Driedger) – Karlsson, Methot, Ceci, Phaneuf, Wideman, Kostka – Ryan, Zibanejad, Hoffman – Stone, Pageau, Smith – Chiasson, Gomez, Dzingel – Neil, Lazar, Paul

    Dallas Stars: Lehtonen (Niemi) – Demers, Oduya, Goligoski, Russell, Oleksiak, Nemeth – Ritchie, Seguin, Benn – Ničuškin, Spezza, Janmark – Hemský, Eakin, Roussel – Sceviour, Fiddler, Faksa

    Rozhodčí: Chris Rooney, Kevin Pollock – Mark Shewchyk, Mark Wheler.
     
    Hezký večer všem příznivcům zámořské NHL. Zápas mezi Ottawou a Dallasem začne o něco později, jak už je v zámoří tradičně zvykem.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:15
    Dallas se hned v úvodu utkání vydal do útoku, ale před brankářem Hammondem nic hosté nevymysleli.
     
    01:15
    Roussel inkasuje dvě minuty za nedovolené bránění a je tu přesilová hra pro domácí tým.
     
    01:39
    Hemský zavezl kotouč do útočného pásma, kde ho poslal volnému Eakinovi, ale tomu puk sjel z čepele. Z přesilovkové akce tak nebylo nic.
     
    01:58
    Eric Karlsson pálil od modré čáry, jeho střelu vyrazil Lehtonen pouze před sebe. Ale dorážka Smithe cestu mezi tři tyče nenašla. Puk má ve své moci Lehtonen a bude se vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    02:16
    Zack Smith byl znovu vidět, nyní dorážel v blízkosti Lehtonena neposedný kotouč, hostující brankář ale znovu pozorný.
     
    02:50
    Hosté se dokázali osvobodit a posílají kotouč až před domácí branku. Přesilová hra Ottawy pomalu ale jistě končí.
     
    03:15
    Dallas je kompletní a své oslabení tedy zvládl. Nyní už zakládá svou další útočnou akci v pěti hráčích.
     
    03:48
    Jamie Benn dostal přihrávku od Tylera Seguina a poté okamžitě vyslal na Hammonda tvrdou střelu. Tu však pozorný domácí brankář chytá a přerušuje hru.
     
    04:45
    Z pravé strany nebezpečně vystřelil Ale Chiasson, jeho projektil však do své lapačky ukryl Lehtonen. Raději hru přerušil a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    05:22
    Na opačné straně dvakrát pálil na domácí branku Aleš Hemský, ale šikovný český útočník si vylámal zuby na Hammondovi.
     
    18:20
    Nicméně Dallas nyní domácím zatápí a drží se už dlouho v jejich pásmu. Ostřelování Hammonda pokračuje, nyní dostal do své moci střelu Scevioura.
     
    06:26
    Další hostující hráč inkasuje dvě minuty. Jamie Benn podrazil svého soupeře a už sedí na trestné lavici.
     
    06:26
    Následuje komerční přestávka.
     
    06:36
    Hosté se dostali po vhazování ke kotouči a okamžitě ho vyváží mimo ohrožení vlastní branky. Nakonec se ještě ke střele dostal Ničuškin, ale Hammond ukrývá kotouč ve své náruči.
     
    07:23
    Karlsson nahodil puk před hostující branku, kde ho tečoval Roussel, ale znovu to byl Lehtonen, kdo byl u puku jako první. Dalším zákrokem podržel svůj tým a posílá černou gumu na opačný konec kluziště.
     
    08:12
    Další vyhození kotouče do bezpečí a další oslabení Dallasu se chýlí ke konci. Vypadá to, že i svou druhou početní nevýhodu hosté zvládnou.
     
    08:26
    Je to tak. Jamie Benn skáče na led a díky tomu je jeho tým už v plném počtu.
     
    09:38
    Valerij Ničuškin si nabruslil do útočného pásma, objel branku a zpoza ní poslal přihrávku na hůl Aleše Hemského. Ten poté okamžitě vystřelil, ale puk po jeho střele zamířil jen těsně vedle domácí svatyně.
     
    10:25
    Na druhé straně operovali před brankou Dallasu domácí hokejisté, konkrétně pak Zibanejad, jenže ten zamířil příliš vysoko a branku Dallasu tak vůbec neohrozil. Hra je přerušena a bude se vhazovat v pásmu Ottawy.
     
    10:35
    Nyní přichází na řadu další komerční přestávka.
     
    10:43
    Po krátké pauze hra pokračovala s pukem na hokejkách Dallasu Stars. Faksa poslal kotouč Fiddlerovi, ten byl ale příliš rychlý, v pásmu byl dříve než puk a píská se tak postavení mimo hru.
     
    11:09
    Pageau se dostal k touši uprostřed středního pásma, zavezl ho do toho středního, ale následně byl o něj obrán pozornou obranou Dallasu, která dnes pracuje na výbornou.
     
    12:05
    Fiddler hledal před brankou svou přihrávkou Scevioura, ale obětavý Karlsson ho rybičkou zachytil. Nebezpečí před vlastní brankou tak dokázal zažehnat.
     
    12:35
    Karlsson chyboval na modré čáře, čehož využil Aleš Hemský a řítil se přes celé kluziště až před domácí branku. Jenomže se dostal do postavení mimo hru a ta je tak vykázána zpět do středního pásma.
     
    13:31
    Přihrávku Faksy zachytil Erik Karlsson a obrací hru na opačnou stranu. Sledujeme zatím velmi rychlý hokej, který se divákům musí líbit. Jen tomu chybí jediné, a to branky. Dočkáme se ještě v první třetině?
     
    14:22
    Znovu se Dallaští prodrali do útočného pásma, kde se o další střelu na domácí svatyni snažil Jamie Benn, ale aktivní útočník Stars zamířil pouze do náruče Hammonda. Ten tak znovu podržel svůj tým.
     
    15:18
    Chris Neil se dostal z ničeho nic až před hostující branku, kde byl už pouze a jen brankář Lehtonen. S jeho následným projektilem si ovšem hostující ochránce tří tyčí dokázal poradit.
     
    15:52
    Puk se dostal až za domácí klec, Ottawa tak bude muset zahrávat svou další útočnou akci z hloubi vlastního pásma. Nyní zaváží puk kupředu Eric Karlsson.
     
    16:25
    Jamie Benn nadvakrát nepřekonal Hammonda, který si tak připisuje další úspěšný zákrok. Zatím je to souboj obou gólmanů, kteří drží svá čistá konta.
     
    17:51
    Colton Sceviour se dostal na levou stranu, konkrétně na levý kruh a vyzkoušel pohotovost Hammonda svou přízemní střelou. Domácí brankář znovu uspěl. Opět se skóre nemění.
     
    18:10
    Už mají puk na svých hokejkách znovu domácí hokejisté a míří do jednoho z posledních útoků v této třetině.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:30
    Ničuškin dostal přesnou přihrávku, poté tváří v tvář Hammondovi vystřelil, ale jeho vzdušnou střelu znovu domácí brankář chytá.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je minulostí. V ní byl k vidění na obou stranách útočný hokej, ale ani jeden tým nedokázal skórovat. Oba gólmani jsou zatím stoprocentní a svými zákroky drží svá prozatímní čistá konta. Uvidíme, co nám přinese další průběh hry. Druhá třetina začne přibližně 0:05.
     
    Statistiky první třetiny

    Střely na branku: 11 – 9
    Zásahy brankářů: 9 – 11
    Vyloučení: 0 – 2
    Bodyčeky: 8 – 7
    Vyhrané buly: 13 – 9
    Využití: 0 – 0
    Oslabení: 0 – 0
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:15
    Domácí hokejisté se po vhazování dostali do útočného pásma, kde střílel Pageau, ale Lehtonen si povyjel z branky a zachytil neposedný kotouč.
     
    20:59
    Nyní musel Lehtonen zasahovat znovu, po střele Chiassona prosvištěl puk kolem jeho lapačky, do níž následně kotouč ukryl. Bude se vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    21:48
    Dobrá střelecká pozice pro Tylera Seguina, ten se ocitl tváří v tvář Hammondovi, ale jeho bleskurychlá střela zamířila pouze znovu do jeho přesné lapačky.
     
    22:31
    Hosté do druhého dějství vlétli jako uragán. Znovu se prodrali do útočného pásma, kde ohrozili Hammonda, jenže brankář domácího celku jim šance zneškodnil.
     
    23:21
    Z pravé strany a navíc z těžkého úhlu nahazoval kotouč na domácí branku Colton Sceviour, přesto nakonec musel Hammond zasahovat. Kotouč má ve své moci a přerušuje raději hru.
     
    24:27
    Aktivní Colton Sceviour znovu pálil na domácí branku. Tentokráte to bylo z prostoru levého kruhu, ale plachtící puk nakonec skončil znovu na pozorném Hammondovi.
     
    24:45
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tak jsme se v úvodu druhé třetiny dočkali gólu. Domácí hokejisté se dostali do přečíslení. Zpoza branky našel pohotovou přihrávkou Mark Stone před brankou postaveného ZACKA SMITHE, který svou tvrdou střelou dokázal zblízka prostřelit Lehtonena. Domácí se tak ujímají vedení. Asistence: Mark Stone, Jean-Gabriel Pageau.
    24:45 Zack SMITH - 1:0
     
    26:12
    Hosté se snažili rychle najít odpověď na branku domácího celku, ale Spezza ani Ničuškin úspěšní nebyli.
     
    27:03
    Nyní znovu útočili domácí. Karlsson vyslal do úniku Gomeze, ten ale na střelu nakonec nedosáhl. Puk mu sebrala hostující obrana a poslala ho ven z vlastního pásma.
     
    28:04
    Do ofsajdové pasti se dostal Aleš Hemský a hra je vykázána zpět do středního pásma. Následuje také další komerční přestávka.
     
    28:19
    Cody Eakin svou střelu poslal znovu do připraveného brankáře domácích. Navíc se před Hammondem strhla menší potyčka mezi několika hráči, vše ale vyřešila domluva rozhodčích.
     
    28:58
    Senátoři se dostali znovu do dalšího útoku, Hoffman poslal kotouč na hůl Chiassona, který okamžitě vystřelil. Puk však prosvištěl jen těsně vedle branky Dallasu.
     
    29:10
    Smith s Pageauem jeli dva na jednoho, ale druhému jmenovanému přihrávka nesedla a záhy poté také přišel o kotouč, který má ve své moci Lehtonen.
     
    30:12
    Zápas se nám přehoupl do druhé poloviny a stále domácí vedou rozdílem jedné branky. Hosté se snaží neustále vyrovnat, ale brankář Hammond je zatím proti.
     
    31:13
    Gomez teď musel zasahovat proti najíždějícímu Bennovi, ale svůj obranný zákrok coby útočník dokázal zvládnout. Jeho tým tak o své vedení zatím nepřišel.
     
    32:10
    Hosté nyní chybovali a sami se připravili o útočné pásmo. Do rychlého brejku zamířili Senátoři, jenže ke střele se nikdo z nich nakonec nedostal.
     
    32:58
    Ottawa opět zahrozila před brankou Lehtonena, ten tak musel být znovu v plné pohotovosti. Mířila na něho totiž vzdušná střele od Chrise Neila.
     
    13:15
    Smith putuje na trestnou lavici za podražení. Je tu první početní výhoda pro hostující Dallas.
     
    34:05
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté svou první přesilovou hru v utkání velmi rychle využívají. JASON SPEZZA dostal od modré čáry přihrávku od Russela a pro prvně jmenovaného nebyl problém z vrcholu pravého kruhu poslat puk do domácí branky. Je srovnáno a začíná se tedy znovu od začátku. Asistence: Kriss Russel, Jamie Benn.
    34:05 Jason SPEZZA - 1:1
     
    35:08
    Na druhé straně se snažili vrátit si své vedení domácí hokejisté, ale svými střelami branku Dallasu ohrozit nedokázali.
     
    35:21
    Cody Eakin nyní oslabuje svůj tým, když se provinil úderem do oblasti hlavy a krku.
     
    36:52
    Hosté ale znovu své oslabení zvládají velmi dobře a Ottawu zatím k ničemu nepouštějí.
     
    37:00
    Síly na ledě se ale srovnají. Pageau dostává dvě minuty za podražení.
     
    37:21
    Hosté jsou už v plném počtu a nyní bude následovat jejich přesilová hra.
     
    37:42
    Po přihrávce Seguina pálil z levé strany Spezza, ale své druhé přesné trefy v přesilové hře se nedočkal. Domácí poté vyhazují kotouč do bezpečí až před Lehtonena.
     
    39:00
    I domácí jsou kompletní a své oslabení ubránili. Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:10
    Za pukem spěchali hokejisté Dallasu a ještě se zkoušeli dostat do přečíslení. Obrana Ottawy však byla neprostupná a útok Dallasu tak skončil.
     
    39:46
    Na opačné straně to ještě zkoušel Gomez, ale také on další branku pro svůj tým nepřidal. A nepřidá ani v následujících chvílích. Druhé dějství je totiž už u konce.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    I druhé dějství je minulostí. V něm jsme se už dočkali branek, a to na obou stranách. Nejprve se do vedení dostali domácí, ale hosté srovnali v přesilové hře. Hra je tak nadále vyrovnaná a uvidíme, zda se někdo dokáže dostat do vedení, nebo jestli zápas dojde do případného prodloužení či samostatných nájezdů. Třetí třetina začne přibližně v 1:00.
     
    Statistiky druhé třetiny

    Střely na branku: 6 – 8
    Zásahy brankářů: 7 – 5
    Vyloučení: 2 – 1
    Bodyčeky: 3 – 0
    Vyhrané buly: 11 – 11
    Využití: 0 – 1
    Oslabení: 0 – 0
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:23
    Do větší šance se dostal na začátku třetí třetina Chiasson, ale nájezd před branku Lehtonena se mu nepovedl. Druhý jmenovaný má puk ve své moci.
     
    41:08
    Z druhé vlny to zkoušel Jason Spezza, ale z pravé strany svou střelou vyzkoušel pouze pozornost Hammonda.
     
    42:16
    Hosté se dopustili zakázaného uvolnění a hra se tak stěhuje před jejich brankáře, kde se bude vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    42:35
    Před branku Ottawy najížděl Oleksiak, ale Hammond mu sebral puk přímo z hokejky, takže se Oleksiak nakonec nedostal k žádné střele.
     
    43:26
    Nyní hra postrádala přesnost. Oba celky chybovaly a nedostaly se tak do blízkosti brankáře soupeře.
     
    44:16
    Senátoři nyní okupovali pásmo hostů jako kdyby hráli v přesilové hře. Tlaku však dokázali Stars odolat a nyní jsou to oni, kdo míří do protiútoku.
     
    45:36
    Curtis Lazar prostřelil hostujícího brankáře po krásné akci, ale vše ještě musel posoudit videorozhodčí, který nakonec branku neuznává pro postavení mimo hru!
    45:36 Neuznaná branka Curtise Lazara.
     
    46:25
    Domácí to zkouší znovu před Lehtonenem, ten však svým dalším zákrokem drží svůj tým.
     
    47:00
    Senátoři poslali kotouč příliš daleko a ten končí na zakázaném uvolnění. Hra se stěhuje před Hammonda, kde se bude vhazovat po jeho levé ruce.
     
    47:25
    Stone zahrozil před Lehtonenem, který musel vytasit svou lapačku, aby puk ukryl. Další snaha Ottawy, která je zklamaná z předchozí neuznané branky.
     
    48:37
    Eakin našel volného Aleše Hemského, jenž si nabruslil do prostoru kruhů a hned vystřelil. Jeho prudkou střelu ale chytá Hammond a ukrývá kotouč ve své náruči.
     
    49:51
    Z protiútoku to zkoušel Chiasson, ale také on neuspěl. Lehtonen měl snadnou práci ukrýt lehčí sřelu.
     
    50:40
    Menší tlak před domácí brankou, nikdo z hostů však nedokázal usměrnit kotouč mezi tři tyče.
     
    51:25
    Hemského průnik za brankou, kterou následně objel a snažil se zasunout kotouč do mezírky mezi pravým betonem Hammonda a pravou tyčkou domácí branky. Jeho pohledná akce skončila právě na Hammondovi.
     
    51:45
    Domácí publikum žene svůj tým kupředu a dožaduje se branky. To se však Senátorům zatím nedaří, i když jsou nyní hodně aktivní.
     
    52:31
    Skvělá kombinace domácích, z modré čáry doprostřed kruhů si najel Erik Karlsson, ale svou táhlou střelou poslal puk jen do připravené lapačky Lehtonena.
     
    53:37
    Na druhé straně se o střelu z notné vzdálenosti pokusil Ritchie, jenže kotouč našel pouze vyrážečku Hammonda, který si poté puk předal do své lapačky.
     
    54:28
    O pravý mantinel poslal kotouč na hokejku Ničuškina Spezza, prvně jmenovaný poté uháněl před domácí svatyni, ale překonat Hammonda se mu nepodařilo.
     
    55:04
    Čas oběma celkům ubíhá velmi rychle a zatím to vypadá, že se rozdílového gólu nedočkáme. Oba týmy se totiž v posledních chvílích soustředí především na obranu.
     
    55:32
    Další zakázané uvolnění Dallasu. Hra se znovu stěhuje před jeho branku. Vhazovat se bude po levici Lehtonena.
     
    56:03
    Ve skrumáži před brankou Ottawy se nikdo z hostů nedokázal zorientovat a tak se puk dostal na hokejky obránců Senátorů a ti ho zavážejí do útočného pásma.
     
    56:59
    Hoffman pálil před brankou Dallasu, ale kotouč za záda Lehtonena poslat nedokázal. Stále jsme se tak nedočkali rozdílového gólu.
     
    57:16
    Hemský se dobře postavil před brankou Ottawy a z otočky hledal skulinku mezi betony Hammonda. Ten je však včas sklapl a nedovolil hostům skórovat.
     
    57:46
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak se to hostům přeci jenom podařilo. Opět u celé akce byl Aleš Hemský, který od pravé části branky Hammonda přihrával puk před branku, kde se odrazil od obránců Ottawy přímo na hokejku ANTOINE ROUSSELA, který pohotovou střelou dokázal prostřelit Hammonda. Dallas je tedy nakonec tím týmem, jenž se dostal do vedení. Asistence: Aleš Hemský, Alex Goligoski.
    57:46 Antoine ROUSSEL - 1:2
     
    58:35
    Hammond je z branky venku, domácí to zkouší se šesti bruslaři v poli a bez brankáře.
     
    59:02
    Oddechový čas pro Ottawu.
     
    59:10
    Domácí jsou u kotouče a rozvíjejí akci v pásmu Dallasu. Zatím se ale hosté dobře brání a snaží se kotouč vyhodit do středního pásma.
     
    59:36
    Hemský nezachytil kotouč ve středu hřiště, aby ho poté mohl poslat do odkryté klece. Domácí jsou tak znovu na kotouči a míří s ním před branku Dallasu.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Dallas nakonec v závěru strhl vedení na svou stranu a těsný náskok 2:1 si nakonec udržel až do konce. Hosté tak oplatili Ottawě porážku z listopadu a z ledu Senátorů odcházejí s dvěma body. Domácí hokejisté bez jediného bodu.
     
    Statistiky utkání

    Střely na branku: 24 – 25
    Zásahy brankářů: 23 – 23
    Vyloučení: 2 – 3
    Bodyčeky: 18 – 16
    Vyhrané buly: 35 – 31
    Využití: 0 – 1
    Oslabení: 0 – 0
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Kris Russell (DAL) 0+1
    2. Zack Smith (OTT) 1+0
    3. Kari Lehtonen (DAL) 23 zák., 1 gól, 95,8%
     
    Československá stopa v utkání

    Radek Faksa (DAL) – 0+0, 0 střel, čas na ledě 13:14
    Aleš Hemský (DAL) – 0+1, 1 střela, čas na ledě 11:58
     
    To je pro tuto chvíli ode mě vše. Přeji hezkou dobrou noc a u dalších online přenosů z hokeje se těším na shledanou. (01:50:38)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 25. Smith (Stone, Pageau) – 35. Spezza (Russel, Benn), 58. Roussel (Hemský, Goligoski)


    Ottawa Senators: Hammond (Driedger) – Karlsson, Methot, Ceci, Phaneuf, Wideman, Kostka – Ryan, Zibanejad, Hoffman – Stone, Pageau, Smith – Chiasson, Gomez, Dzingel – Neil, Lazar, Paul
    Dallas Stars: Lehtonen (Niemi) – Demers, Oduya, Goligoski, Russell, Oleksiak, Nemeth – Ritchie, Seguin, Benn – Ničuškin, Spezza, Janmark – Hemský, Eakin, Roussel – Sceviour, Fiddler, Faksa

    Rozhodčí: Chris Rooney, Kevin Pollock – Mark Shewchyk, Mark Wheler

    Diváci: 19 419
    bahis siteleri