Třebíč – Most 1:5 (kon.) | Šumperk – Benátky n/J 7:2 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
1:5 (1:2, 0:2, 0:1)
HC Most
Středa 09.03.2016, 17:30 • MANN + HUMMEL ARENA • WSM Liga - O udržení • 6. kolo
Partner:
     
    Ve třetí třetině opět Most dokázal, že byl dnes lepším týmem. Gól Tomáše Roda ze sedmnácté minuty nadělil Třebíči pověstného "bůra". Oba týmy v 1. lize zůstávají, ale s lepším pocitem z MANN + HUMMEL Arény dnes odchází mužstvo ze severu Čech, které dnešní utkání zachránilo. Přenos končí. Přejeme Vám hezký večer. (19:48:02)
     
    Konec zápasu.
     
    59:49
    Poslední střela Přibyla pár sekund před koncem.
     
    59:00
    O střelu se od levého kruhu pokusil Ondřej Havlíček, ale Vejmelka nemusel zasahovat.
     
    57:58
    V tuto chvíli má Most setrvání v první lize jisté. Do konce utkání zbývá něco málo přes minutu a čtyřgólové manko je pro Třebíč jistě neřešitelné.
     
    57:35
    K jednomu z posledních vzepětí se nyní odhodlali hráči Třebíče, dovezli puk před Hanuljaka, kde několikrát vystřelili a pokusili se o dorážku. Gól však nepadl.
     
    56:42
    Most právě vstřelil branku!
    Po vhazování ve středním pásmu se k puku dostal Martin Hanzl, který našel rychle jedoucího TOMÁŠE RODA a ten zavěsil puk do levého horního rohu Vejmelkovy brány. Asistence: Martin Hanzl.
     
    56:32
    Buly ve středním pásmu opět lépe zvládl Most.
     
    55:47
    Po kombinaci ve třetině domácích dostal dozadu na modrou přihrávku Šesták a donutil Vejmelku zasáhnout. Vhazuje se před bránou Třebíče.
     
    54:28
    Nahozenému puku si teď z brány daleko do hřiště vyjel Hanuljak a svým zásahem vrátil hru opět pod kontrolu Mostu.
    Prohra Třebíče znamená udržení Mostu v první lize.

     
    53:42
    Po ofsajdu se vhazuje ve středním pásmu, Třebíči se nakonec podařilo dostat do třetiny hostů. Na přihrávku před Hanuljakem teď čekal Petelin, také se jí dočkal, ale puk nedokázal zpracovat.
     
    53:10
    Třebíč se osvobozuje z tlaku hostů pouze na základě prostého vyhození puku do středního pásma.
     
    51:59
    Hra Mostu působí už delší dobu výrazně lepším dojmem, ke vstřelení dalšího gólu chyběly v řadě střel pouze centimetry.
     
    50:36
    Kamil Charousek ve vlastní třetině zachytil puk a přes celé hřiště dovezl ho před Vejmelku, objel zezadu jeho bránu a poslal kootuč do mezikruží, kde jeho přihrávku spálil jeden ze spoluhráčů.
     
    50:28
    Po vhazování před bránou hostů končí puk v hledišti. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    49:51
    Po delší době předvedla Třebíč z hokejky Jakuba Bartoňe pěknou střelu od modré, ale Hanuljak s ní neměl téměř žádnou práci.
     
    48:33
    Ve vhazování před Hanuljakem uspěli hráči Třebíče, teď to vypadalo, že Všetečka propasíruje puk kolem pravé tyče brány hostů, nestalo se tak.
     
    47:12
    Domácí si stále neví rady s dnes rychlejším a lépe kombinujícím soupeřem. Havlíček vyváží puk do třetiny domácích, kde se k němu sice Horácká Slávia dostala, ale nebyla se šancí schopna nic udělat.
     
    46:36
    Další vhazování před Vejmelkou. K puku se po buly dostal Most a od modré vypálil na Vejmelku jeden z hráčů hostů.
     
    45:47
    Po vhazování před Hanuljakem, Třebíč ztrácí pásmo a Most míří před Vejmelku. Na modré se k puku dostal Charousek, ale puk minul.
     
    45:20
    Zeman s Havlíčkem nyní při průniku do třetiny domácích předvedli parádní kombinaci, se kterou si Vejmelka poradil. Třebíč v tuto chvíli tahá za kratší konec lana.
     
    44:23
    Po průjezdu kolem levého mantinelu se Hanzl dostal do třetiny domácích, kde puk předal spoluhráčům, kteří si několikrát vynutili Vejmelkův zásah.
     
    43:27
    Několik sekund si Třebíč užila poziční výhody, ale Hanuljak si na puk nesáhnul.
     
    42:31
    Horácké Slávii se nedaří probít přes střední pásmo, ve kterém naráží na důslednou obranu hostů.
     
    42:11
    I Třebíč dala o sobě vědět pěknou agresivní dorážkou. Vhazuje se před Hanuljakem.
     
    40:51
    Polodna na modré našel zadovkou Peteliny, který puk propasíroval do třetiny hostů. Ti jej však berou pod svou kontrolu a vrací se do třetiny domácích. Je vidět, že třígólový náskok dodává jejich hře potřebného klidu a sebevědomí.
     
    40:13
    Úvodní buly do třetí třetiny lépe zvládli domácí a s velkou razancí dorážejí na Hanuljaka. Je vidět, že si v šatně vyslechli své.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé třetině Most ukázal, že o body opravdu hodně stojí, a že je nutně potřebuje. Už ve třetí minutě skóre měnil Tomáš Doležal a sekundu před koncem deklasoval Vejmelku Ivan Řehoř. Zdá se, že konec play out bude pro Třebíč hodně hořký. Poslední třetina začne v 19:10.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:59
    Most právě vstřelil branku!
    Na cestu do šatny vstřelil Most Třebíči další gól. Autorem branky je ONDŘEJ HAVLÍČEK. Asistence: Ivan Řehoř, Kamil Charousek.
     
    39:58
    Domácí v plném počtu.
     
    39:07
    Útočný mlýnek před Vejmelkou se ne a ne zastavit. Musel čelit řadě střel a dorážek.
     
    38:13
    Třebíč vhraje své oslabení pohledně. Až v tuto chvíli se podařilo Mostu obsadit pásmo před Vejmelkou.
     
    38:07
    Navzdory vlastnímu oslabení se puku chopili domácí a po střele jednoho z nich do oblasti břicha zůstává Hanuljak nachvíli ležet na ledu. Vzápětí se však vrací do hry.
     
    37:58
    Vyloučen hráč Richard Kristl (TRE) na dvě minuty – podražení.
     
    36:51
    Horácké Slávii se teď po delší době podařilo probojovat před Hanuljaka, ale dobrá obrana hostů jí znemožnila efektivní akci. Nyní navíc po chybě v přihrávce přerušuje hru icing a hra se přesouvá před Vejmelku.
     
    36:10
    Po příjezdu Všetečky na led se ještě pokusili hráči hostů o akci, kterou završila střela Tauše od modré a skončila v ochranné síti. Vzápětí se k puku dostal Smolka, ale Vejmelku neprostřelil.
     
    36:05
    Domácí v plném počtu.
     
    34:56
    Most kombinuje před Vejmelkovou bránou, Třebíč jen s velkým nasazením vysouvá hru do středního pásma.
     
    34:05
    Vyloučen hráč Marek Švec (TRE) na dvě + 10minut – úder do oblasti hlavy. Trest nastoupí Všetečka.
     
    33:42
    Karel Vejmelka likviduje nahození puku jednoho z hostů a vhazuje se v jeho pravém kruhu.
     
    32:59
    Vhazování před Hanuljakem vyhráli hosté, ale na cestě z pásma je zastavili domácí a vrací hru před jejich bránu, čehož v tuto chvíli využil pěknou střelou z mezikruží David Dolníček. Další vhazování před Mostem.
     
    32:15
    Hra v tuto chvíli působí vyrovnaným dojmem, což však Třebíči ke změně stavu nebude stačit.
     
    31:54
    Tomáš Doležal od modré vypálil na Vejmelku, jehož zákrok umístil vhazování do levého kruhu před jeho bránou.
     
    31:18
    Hosté v plném počtu.
     
    30:38
    Po vhazování před Hanuljakem, Třebíč přišla o třetinu a je nucena znovu z vlastní části hřiště přesunout hru před bránu hostů.
     
    29:46
    Třebíč se zabetonovala před Hanuljakem, který vyrazil střelu Podlipnika, k odraženému puku vyrazil Psota, ale nezachytil jej.
     
    29:16
    Vyloučen hráč David Hora (MST) na dvě minuty – podražení.
     
    29:04
    Nebezpečnou situaci Mostu přivodil jejich brankář, který vyhodil puk před sebe, kde jej však zachytil Kristl a nebezpečně vypálil.
     
    28:14
    Třebíči se daří držet pásmo, ale díky úporné obraně hostů nemohou své snažení zúročit. Po ofsajdu Mostu se vhazuje ve středním pásmu.
     
    27:31
    Ani jednomu z mužstev se teď delší dobu nedařilo dostat do třetiny soupeře. Až v této chvíli se utrhl Švec, který pálil na připraveného golmana hostů.
     
    27:08
    Parádní jízdu předvedl Schejbal, poté co objel skoro celé hřiště se vrátil s pukem před Hanuljaka a od levého mantinelu vystřelil.
     
    25:52
    Na dvakrát třebíčští prověřili Hanuljaka. Po Juráňovi pálil i Šaur a následovalo několik pokusů o dorážku, se kterými si golman hostů poradil.
     
    25:14
    Po několika zmatcích v hracím poli se k puku dostali hráči hostů, kteří se probojovali k bráně domácích a po zákroku Vejmelky se vhazjue před brankou Třebíče.
     
    24:48
    Psota zachytil puk vysokou holí a opět se vhazuje před Vejmelkou.
     
    24:34
    Horácká Slávia dokonce své přesilovky držela pásmo, ale stav utkání se jí změnit nepodařilo. Vhazuje se před Vejmelkou.
     
    23:38
    Hosté v plném počtu.
     
    23:24
    Z chumlu domácích před Hanuljakem se u levého kruhu vymotal Bartoň, rychle se zorientoval a prověřil po otočce golmana hostů. Ten neměl se střelou větší komplikace. Vzápětí Bartoň své štěstí pokusil ještě dvakrát, ale ani jednou neuspěl.
     
    22:26
    Most právě vstřelil branku!
    Ve vlastním oslabení po kombinaci přes celé hřiště dorazil trojlístek mosteckých před Vejmelku, který kapituloval před střelou TOMÁŠE DOLEŽALA. Asistence: Kamil Černý, Jan Alinč.
     
    21:39
    K puku se dostal Petelin a vyrazil směrem k Hanuljakovi. Po cestě byl podražen a po ledu vjel až do brány hostů. Na základě tohoto zákroku má Třebíč početní výhodu.
     
    21:38
    Vyloučen hráč Jiří Zeman (MST) na dvě minuty – sekání.
     
    21:20
    Bartoň našel u levého mantinelu jednoho ze spoluhráčů, s jistotou mu přihrál a ten zaměstnal Hanuljakovu lapačku v pozici u pravé tyče.
     
    20:05
    Úvodní buly druhé třetiny vyhrála Třebíč a vyráží do třetiny hostů, kde se pokouší najít střeleckou pozici.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Po úvodním tlaku hostů domácí získali své tempo a jejich hra se začala vyznačovat lepší kombinací, což Mostu ztížilo úsilí o vstřelení úvodní brány. To se však v osmé minutě změnilo. Po rychlé akci skóroval Tomáš Doležal a poslal Most do vedení. O šest minut později jej následoval Ivan Řehoř, který zachytil přihrávku napříč hřištěm a nekompromisně zvýšil vedení Mostu na 2:0. Kontaktní gól domácích o minutu později vstřelil úporný a dnes skvěle hrající Kristl, který po průjezdu hřištěm propálil krásnou střelou Miroslava Hanuljaka. Ve zbývajících minutách se hra po občasných zastávkách ve středním pásmu nepřinesla výraznější gólovou šanci – snad až na závěrečné sekundy třetiny před bránou Hanuljaka. Druhá třetina začne přibližně v 18:18.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:40
    Závěrečné sekundy jsou ve znamení tlaku domácích. Najíždějící Dolníček dostal velmi hezkou přihrávku zpoza Hanuljakovy branky a ohrozil svatyni hostů u levé tyče. Zdá se, že stav utkání se však do konce třetiny nezmění.
     
    18:50
    Most teď ztratil pásmo a hra se vrací před jejich brankáře, k puku se dostal Matěj Psota, který přes dalšího ze spoluhráčů přihrál na Polodnu, který vypálil a Hanuljak jeho střelu poslal do ochranné sítě. Vhazuje se před hosty.
     
    17:50
    Vhazuje se ve středním pásmu. Puk získávají domácí, Bartoň si ho nahodil do třetiny hostů, ti se však velmi rychle zorientovali a vracejí hru do středního pásma.
     
    16:40
    Je vidět, že vstřelený gól vlil domácím krev do žil. Před Hanuljakem svou holí u pravé tyče čaroval Petelin a vzápětí u druhé tyče pálil Dolníček, jehož střela skončila v obranné síti.
     
    16:23
    Icing Třebíče, nebyl vynucen tlakem hostů, ale nepřesností v přihrávce. Vhazuje se před Vejmelkou.
     
    15:36
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    K puku se před Vejmlekou dostal RICHARD KRISTL, který se s drobnými potížemi dostal až do třetiny Mostu a od levého kruhu krásnou střelou propálil Hanuljaka. Asistence: Milan Přibyl.
     
    14:38
    Most právě vstřelil branku!
    Po zmatcích před Hanuljakem poslal jeden z mosteckých napříč hřištěm puk do středního pásma, kde ho zachytil IVAN ŘEHOŘ a ten si s přehledem dojel před Vejmelku a do horní části brány umístil svou tvrdou střelu. Asistence: Daniel Hora.
     
    13:29
    Hra se drží ve středním pásmu, k puku se nyní dostal Smolka a bez váhání vypálil na připraveného Vejmelku.
     
    12:15
    Na puk si také sáhl kapitán domácích David Dolníček, zpracoval nabídnutý puk a od levého mantinelu vložil do střely značnou energii, se kterou si Hanuljak poradil.
     
    11:15
    Ve středním pásmu se velmi hezky zorientoval Psota. Zadovkou přihrál Přibylovi a ten vypálil od modré na golmana hostů.
     
    10:33
    Schejbal našel po průjezdu hřištěm těsně před Hanuljakem dnes velmi aktivního Kristla. Vhazuje se před hosty.
     
    09:48
    Už to opět zavánělo gólovou situací ve prospěch hostů, Strejček byl ale v ofsajdu.
     
    08:01
    Most právě vstřelil branku!
    Hosté využili výhodné pozice a rozvlnili bránu domácích. O vedoucí gól z mezikruží se zasloužil TOMÁŠ DOLEŽAL. Asistence: Jan Alinč, Zdeněk Tauš.
     
    07:32
    Vhazování před Vejmelkou domácí zvládli a vysouvají se do třetiny hostů. Po úspěšném obranném zákroku se Most vrací do třetiny Třebíče.
     
    07:31
    Po zásahu do nohy zůstal na ledu ležet Václav Čejka a s podporou spoluhráčů odjíždí na střídačku.
     
    06:35
    Poté, co domácí opustili svou třetinu, se v brejku utrhl Přibyl a bezprostředně za modrou prověřil Hanuljakovu lapačku.
     
    05:39
    Domácí golman čelil první vážnější střele hostů. U pravé tyče se snažil vykrývat střelbu, puk rozezvučel tyčku jeho brány. V zápětí ve stejném místě zasahuje znovu.
     
    05:06
    Po vhazování před Vejmelkou se daří Mostu udržet pásmo, naráží však na důraznou obranu domácích.
     
    04:59
    Třebíč se teď hromadně přesunula přes červenou, kde se k puku dostal Matov, ten byl ovšem na modré poslán k zemi, rozhodčí však nereagují.
     
    04:05
    Dolníček na modré zachytil puk, přihrál rychle jedoucímu Petelinovi, který tvrdě pálí avšak mimo bránu hostů.
     
    03:29
    Po vhazování v pravém kruhu získali puk domácí a Přibyl pálí od modré. Hanuljak byl připraven.
     
    02:46
    Kristl vysokým lobem nahodil od modré puk před Hanuljaka, který měl se skákajícím pukem dost práce. V zápětí ho od pravého kruhu znovu ohrozil Kristl. Vhazuje se před brankou hostů.
     
    01:54
    Po úvodním tlaku hostů se do tempa dostává také Horácká Slávia, hra se přelévá přes střední pásmo na obě poloviny hřiště.
     
    00:59
    Úvodní minutu se hra držela v třetině domácích, Vejmelka však neměl příliš mnoho práce.
     
    00:05
    Za Třebíč se na úvodní buly postavil Juráň, který pro domácí získal puk, ale v zápětí se aktivity chopil silně motivovaný Most.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hezký podvečer, za necelou čtvrthodinu začne pro oba týmy poslední utkání aktuální soutěže WSM ligy. Zatímco Třebíč má setrvání v soutěži jisté, Most musí po víkendové dramatické výhře nad Šumperkem odvézt z Třebíče bezdpomínečně další tři body. Vzájemná lepší bilence by tak poslala do druhé ligy šumperské Draky. Horácká Slavie se opět chystá testovat mladé naděje třebíčského hokeje. Za všechny jmenujme třeba Lukáše Horta.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Horácká Slavia Třebíč: Vejmelka (Svoboda) – Podlipnik, Čejka, Bartoň, Šaur, Přibyl, Schejbal, Hort – Kristl, Juráň, Čech – Psota, Polodna, Švec – Horký, Dolníček – Všetečka, Matov, Kajnar – Baldwin.

    HC Most: Hanuljak (Mouček) – Cvrk, Hora, Strejček, Zeman, Černý, Charousek, Šesták – Řehoř, Havlíček, Kubinčák – Doležal, Alinč, Tauš – Smolka, Hanzl, Nedrda – Slavíček, Rod.

    Rozhodčí: Schmejkal – Kreuzer, Křivohlavý.
     
    Ve středu čeká třebíčské hráče poslední zápas sezóny. Na domácím ledě přivítají o záchranu bojující Most. Do play-out vstoupil tým Bílých hvězd s dostatečným bodovým náskokem, zaručujícím jistotu udržení soutěže, a ve značně omlazené sestavě. V nastoleném trendu zkoušení mladých hráčů se pak pokračovalo i v dalších zápasech. Utkání SK Horácká Slavia Třebíč – HC Most odstartuje 9. března na Zimním stadionu města Třebíče – MANN+HUMMEL aréně v 17:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Jan Míšek

    Branky a nahrávky: 16. Kristl (Přibyl) – 9. Doležal (Alinč, Tauš), 15. Řehoř (Hora), 23. Doležal (Černý, Alinč), 40. Havlíček (Řehoř, Charousek), 57. Rod (Hanzl)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Vejmelka (Svoboda) – Podlipnik, Čejka, Bartoň, Šaur, Přibyl, Schejbal, Hort – Kristl, Juráň, Čech – Psota, Polodna, Švec – Horký, Dolníček, Petelin– Všetečka, Matov, Kajnar – Baldwin.
    HC Most: Hanuljak (Mouček) – Cvrk, Hora, Strejček, Zeman, Černý, Charousek, Šesták – Řehoř, Havlíček, Kubinčák – Doležal, Alinč, Tauš – Smolka, Hanzl, Nedrda – Slavíček, Rod.

    Rozhodčí: Schmejkal – Kreuzer, Křivohlavý

    Diváci: 720
    bahis siteleri