Toronto – NY Islanders 4:3 (1:0 po s.n.) | St. Louis – Chicago 3:2 (3:2 po s.n.) | Calgary – Nashville 3:2 (po pr.)
Colorado – Anaheim 3:0 (kon.) | Vancouver – Arizona 3:2 (po pr.) | Los Angeles – Washington 4:3 (po pr.)
po prodl.
Los Angeles Kings
4:3 (3:0, 0:0, 0:3 - 1:0)
Washington Capitals
Čtvrtek 10.03.2016, 04:30 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Jeff Carter (LAK) 1+1
    2. Tanner Pearson (LAK) 0+2
    3. T.J. Oshie (WSH) 1+1 (07:28:43)

     
    Washington ve třetí třetině dokázal třemi góly v řadě smazat tříbrankový náskok Los Angeles Kings z první třetiny a o osudu pohledného a dramatického utkání nakonec rozhodlo prodloužení, v němž Capitals špatně střídali a Jeff Carter po přihrávce Milana Lucice rozhodl o výhře Kings. Konečný výsledek. Los Angeles Kings 4 Washington Capitals 3 po prodloužení.
     
    Konec zápasu.
    63:10 Jeff CARTER - 4:3p
     
    63:10
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    JEFF CARTER potvrzuje fantastickou formu a ve druhém zápase v řadě střílí třetí gól, který je navíc vítězný!! Capitals v nesprávný čas střídali, čehož využil Drew Doughty a po otočce ve středním pásmu puk rozdal doleva na Milana Lucice. Bývalý útočník Bostonu poté zatáhl puk k rohu ledové plochy a krásnou přihrávkou z úhlu našel před bránou ze druhé vlny najíždějícího Jeffa Cartera, která bez přípravy zamířil přesně k pravé tyči. Asistence: Milan Lucic, Drew Doughty.
     
    62:45
    Hra se přelévá ze strany na stranu a začíná to zavánět gólem.
     
    61:58
    Anze Kopitar nabral skvělou rychlost a dostal se do samostatného úniku, po zamíchání s pukem ale nedokázal zamířit mezi betony fantastického Bradena Holtbyho do brány!
     
    60:37
    Capitals se dostali ke dvěma střelám, z nichž ta první z pravého křídla v podání Alexe Ovečkina byla zablokována, a ta druhá z opačné strany útočného pásma skončila na výstroji Jonathana Quicka!
     
    60:06
    V Staples Center právě začalo prodloužení a jako první se mohou směrem vpřed vydat hráči Washingtonu, kteří vyhráli vhazování.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Washington vstoupil do poslední části zápasu jako vyměněný a jeho hráči předvedli fantastický comeback. Capitals vstřelili v řadě tři góly, o které se postarali T.J. Oshie, Nicklas Bäckström a Dmitry Oslov, a poslali utkání do prodloužení. Skóre po 60 minutách. Los Angeles 3 Washington Capitals 3.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:22
    Alex Ovečkin vypálil z levého kruhu pro vhazování ihned po buly, jeho následná střela ale byla zablokována.
     
    59:19
    Hra byla přerušena a vhazovat se bude 41 sekund před koncem normální hrací doby po pravici Jonathana Quicka.
     
    58:33
    Jason Chimera se pokusil střelou z úhlu otočit utkání na stranu Washingtonu, jeho pokus z pravého křídla byl ale zablokován.
     
    58:00
    Do konce zápasu zbývají odehrát přesně dvě minuty a po třech gólech Washingtonu ve třetí třetině je stav utkání těsně před koncem vyrovnaný 3:3.
    56:38 Dmitrij ORLOV - 3:3

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 5. Lecavalier (Pearson, Martinez), 13. Muzzin (Pearson, Toffoli), 14. Lucic (Carter, McNabb), 64. Carter (Lucic, Doughty) – 42. Oshie (Johansson, Niskanen), 52. Bäckström (Ovečkin, Oshie), 57. Orlov (Williams, Kuzněcov)


    Los Angeles Kings: Quick (Enroth) – Scuderi, Doughty, Muzzin, Martinez, McNabb, Schenn – Lucic, Kopitar (A), Carter (A) – Pearson, Lecavalier, Toffoli – King, Lewis, Brown (C) – Clifford, Shore, Versteeg. Hlavní trenér: Darryl Sutter.
    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Alzner, Niskanen, Orpik (A), Orlov, Weber, Chorney – Ovečkin (C), Bäckström (A), Oshie – Burakovsky, Kuzněcov, Williams – Chimera, Johansson, Wilson – Winnik, Richards, Beagle. Hlavní trenér: Barry Trotz.

    Rozhodčí: TJ Luxmore, Francois St. Laurent – Trent Knorr, Pierre Racicot

    Diváci: 18324
    thejrc.org