Boston – Carolina 2:3 (po pr.) | Detroit – Winnipeg 3:2 (kon.) | Florida – Ottawa 6:2 (kon.)
Montreal – Buffalo 3:2 (kon.) | Minnesota – Edmonton 1:2 (kon.) | San Jose – New Jersey 0:3 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
3:2 (0:0, 2:1, 1:1)
Buffalo Sabres
Pátek 11.03.2016, 01:40 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:21 Torrey MITCHELL - 3:2
     
    53:21
    Montreal právě vstřelil branku!
    Lehner vypadal, že si s celou akcí Montrealu poradí, jenže první střelu Marka Barberia helmou jen vyrazil před sebe a útočník Canadiens TORREY MITCHELL se z dorážky nemýlil a z pravého kruhu brankáře prostřelil! Asistence: Mark Barberio, Stefan Matteau.
    45:10 Brian GIONTA - 2:2
     
    45:10
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo však i přes návrat Bartleyho na led pokračovalo v útočné kombinaci a dokonalo rozehranou přesilovkovou akci, když BRIAN GIONTA tečoval střílenou přihrávku Evandera Kanea za Condonova záda. Asistence: Evander Kane, Matt Moulson.
    39:17 Alex GALCHENYUK - 2:1
     
    39:17
    Montreal právě vstřelil branku!
    Za svou aktivitu je ALEX GALCHENYUK odměněn krásnou přihrávkou před branku, kde byl zcela sám. Jen on a Lehner. A přihrávku dokázal Galchenyuk z první poslat za záda brankáře Sabres! Asistence: Sven Andrighetto, P.K. Subban.
    29:09 Alex GALCHENYUK - 1:1
     
    29:09
    Montreal právě vstřelil branku!
    Neskutečná rychlost, během níž bylo vyrovnáno! Domácí se hned po vhazování vrhli do útoku, Pacioretty přihrál na ALEXE GALCHENYUKA, která propasíroval puk za záda Lehnera! Asistence: Max Pacioretty, Mark Barberio.
    29:00 Nicolas DESLAURIERS - 0:1
     
    29:00
    Sabres právě vstřelili branku!
    Začalo to nenápadně! Buffalo v útoku točilo kotouč po mantinelech, následně Bogosian pálil mimo a puk se dostal až k NICOLASU DESLAURIERSOVI, který o pravou tyčku otevírá skóre! Asistence: Jake McCabe, Zach Bogosian.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 30. Galchenyuk (Pacioretty, Barberio), 40. Galchenyuk (Andrighetto, Subban), 54. Mitchell (Barberio, Matteau) – 29. Deslauriers (McCabe, Bogosian), 46. Gionta (Kane, Moulson)


    Montreal Canadiens: Condon (Scrivens) – Subban, Markov, Pateryn, Jemelin, Barberio, Bartley – Andrighetto, Galchenyuk, Pacioretty – Byron, Plekanec, Eller – Mitchell, McCarron, De La Rose – Brown, Danault, Matteau.
    Buffalo Sabres: Lehner (Johnson) – Ristolainen, Gorges, Bogosian, McCabe, Pysyk, Colaiacovo – Reinhart, Eichel, Kane – Girgensons, O'Reilly, Deslauriers – Gionta, Larsson, Foligno – Moulson, Legwand, Catenacci.

    Rozhodčí: Justin St. Pierre, Kelly Sutherland – Steve Barton, Andy McElman
    bahis siteleri