Boston – Carolina 2:3 (po pr.) | Detroit – Winnipeg 3:2 (kon.) | Florida – Ottawa 6:2 (kon.)
Montreal – Buffalo 3:2 (kon.) | Minnesota – Edmonton 1:2 (kon.) | San Jose – New Jersey 0:3 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
3:2 (0:0, 2:1, 1:1)
Buffalo Sabres
Pátek 11.03.2016, 01:40 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:12
    Chyba Colaiacova, který ve snaze o vyhození puku do středního pásma přehodil i plexisklo a za zdržování hry jde na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    43:00
    Hned po zákroku se Bartley omlouval, věděl, že fauloval. Hokejka se mu zamotala do nohou Ristolainena, který přes ni přepadl. Přesilová hra pro Buffalo.
     
    40:23
    Pateryn byl Giontou sražen a vzteky chytl prvního soka, kterého dostal do ruky a rozdal si to s Folignem v pěstním souboji, při němž soupeři přetáhl dres přes hlavu a dle pravidel po roztržení od rozhodčích zvítězil.
     
    38:17
    Bogosian sekl hokejkou po De La Rosovi a posílá své spoluhráče do čtyř. Přesilovka Montrealu.
     
    31:36
    Oba kohouti se počastovali několika direkty a následně se do sebe zaklesli. V přetahované byl silnější Deslauriers, který stáhnul soupeře k ledu.
     
    25:54
    Za hákování jde na trestnou lavici Greg Pateryn, který zaháčkoval Kanea.
     
    19:14
    A bude se vylučovat. Na straně Buffala odchází na trestnou lavici Evander Kane a vypadá to, že na straně Montrealu nikdo potrestaný není. Takže přesilovka. Důvodem vyloučení je nesportovní chování.
     
    16:26
    Bude se vylučovat a to na straně Buffala. Za podražení jde na dvě minuty Gorges.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 30. Galchenyuk (Pacioretty, Barberio), 40. Galchenyuk (Andrighetto, Subban), 54. Mitchell (Barberio, Matteau) – 29. Deslauriers (McCabe, Bogosian), 46. Gionta (Kane, Moulson)


    Montreal Canadiens: Condon (Scrivens) – Subban, Markov, Pateryn, Jemelin, Barberio, Bartley – Andrighetto, Galchenyuk, Pacioretty – Byron, Plekanec, Eller – Mitchell, McCarron, De La Rose – Brown, Danault, Matteau.
    Buffalo Sabres: Lehner (Johnson) – Ristolainen, Gorges, Bogosian, McCabe, Pysyk, Colaiacovo – Reinhart, Eichel, Kane – Girgensons, O'Reilly, Deslauriers – Gionta, Larsson, Foligno – Moulson, Legwand, Catenacci.

    Rozhodčí: Justin St. Pierre, Kelly Sutherland – Steve Barton, Andy McElman
    bahis siteleri