Košice – Martin 4:1 (kon.) | Nitra – Žilina 4:3 (po pr.)
konec
HC Košice
4:1 (2:1, 1:0, 1:0) Stav série: 1:0
HK VITAR Martin
sk Pátek 11.03.2016, 17:00 • Steel aréna, Košice • Tipsport Liga (SR) play-off • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Vážení priaznivci slovenského hokeja, srdečne vás vítam pri sledovaní 1. štvrťfinálového kola našej najvyššej hokejovej súťaže, v ktorom vyzve HC Košice MHC Martin.

    HC Košice vstupuje do pla-off z pozície absolútneho lídra a z pozície najväčšieho ašpiranta na zisk majstrovskej trofeje. Dokazuje to aj fakt, že Košice si už niekoľko kôl pred koncom základnej časti vypracovali taký náskok, ktorý už nedokázal ohroziť ich najvýhodnejšiu východiskovú pozíciu do bojov play-off. Navyše, Košice sú v aktuálnom ročníku Tipsport ligy na domácom ľade veľmi silné, čo dokazujú aj posledné 2 odohrané zápasy, kde sa Košičania presadili dovedna až 14-krát.

    MHC Martin bojoval o postup do prvého kola play-off Tipsport ligy prakticky do posledného kola základnej časti. Po tom, čo Martinčania odtlačili do bojov o záchranu Piešťany, sú pritom v sérii s Košicami vnímaní ako outsideri, nutné je ale podotknúť, že zápasy týchto dvoch tímov patria medzi tie vyrovnané a rozhodnúť tak môže pokojne aj jediný gól- Uvedomuje si to nepochybne aj Martin, ktorý si do metropoly východu bude chcieť pricestovať pre minimálne jedno víťazstvo-
    Čo nevidí divák, vidí tretie „oko“ hlavného arbitra.

     
    Úvodné zostavy:

    HC Košice: Halász – Deyl, Dudáš, Šedivý, Cebák, Mikuš, Jankovič, Chovan, Macejko – Bartoš, Jenčík, Spilar – Hrnka, Suja, Bicek – Ti. Varga, Češík, Šoltés – Boltun, Milý, Hričina

    MHC Martin: Dzubina – Tabaček, Rusina, Jáchym, Dvořák, Matejka, Dlouhý, To. Varga, Trávniček – Cipulis, Galamboš, Surovka – Jass, Sprukts, Pokrivčák – Kabáč, Murček, Nemček – Poliaček, Dírer, Uhrík

    Rozhodca: D. Konc, Snášel – Gajan, Smrek.
     
    Vážení športoví priaznivci, srdečne vás pozdravujem z košickej Steel arény, kde sa dnes odohrá zápas prvého kola play-off bojov medzi Košicami a Martinom. Hráči oboch celkov sa v tejto chvíli pripravujú na ľadovej ploche, zápas sa začne o niekoľko desiatok minút.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Košice: Halász (Melicherčík) – Deyl, Dudáš, Šedivý, Cebák, Mikuš, Jankovič, Macejko – Bartoš, Jenčík, Spilar – Hrnka, Suja, Bicek – Ti. Varga, Češík, Šoltés – Boltun, Milý, Hričina – Chovan

    MHC Martin: Dzubina – Tabaček, Rusina, Jáchym, Dvořák, Matejka, Dlouhý, To. Varga, Trávniček – Cipulis, Galamboš, Surovka – Jass, Sprukts, Pokrivčák – Kabáč, Murček, Nemček – Poliaček, Dírer, Uhrík

    Rozhodca: D. Konc, Snášel – Gajan, Smrek.
     
    Milí priaznivci slovenského hokeja, dovoľte mi vás ešte raz pozdraviť zo Steel arény. Košický štadión Ladislava Trojáka dnes hostí mimoriadne dôležité hokejové zápolenie, v ktorom domáce Košice vyzvú hosťov z Martina. Oba celky už v tejto chvíli stoja nastúpené na modrých čiarach, nasledovať bude hymna Slovenskej republiky.
     
    Sólista opery Štátneho divadla v Košiciach, Jaroslav Dvorský, odspieva štátnu hymnu Slovenskej republiky.
     
    Zápasom nás dnes prevedie rozhodcovská štvorica: ako hlavní dnes nastúpia páni Daniel Konc a Vladimír Snášel, na pozícii asistentov sa predstavia páni Rastislav Gajan a Peter Smrek. V tejto chvíli je už všetko pripravené na vhodenie úvodného buly, zápas sa môže začať.
     
    Dámy a páni, prajeme vám krásny športový zážitok!
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:10
    Úvodné buly vyznelo lepšie v prospech domácich Košíc. Tie sa po krátkom boji v stredovom kruhu zmocnili puku a poslali ho do svojich obranných radov, odtiaľ sa budú ponáhľať s rozohrávkou smerom dopredu.
     
    00:40
    Košice to napokon skúsili cez centra, na tejto pozícii číhal dobre postavený Bartoš, ktorý ešte svoju strelu skryl za obrancu a Dzubina mal tak pred sebou náročnú situáciu, na jeho šťastie puk letel na plexisklo.
     
    01:10
    Matejka sa teraz smerom dopredu absolútne neponáhľal. Martin využil zaváhanie Košíc v útočných radoch a puk poslal aspoň do stredného pásma.
     
    01:55
    Tam sa ale hostia príliš dlho neohriali. Domáci hokejisti sú opäť v pásme, zatiaľ je to kombinácia bez strely.
     
    02:10
    Dlho to ale neplatilo! Na nahodenie Jankoviča čakal pred bránkou Tibor Varga, ktorý chcel puk tečovať do siete, to sa mu ale nepodarilo.
     
    02:50
    Napriek tomu musí Dzubina hasiť jedno nebezpečenstvo za druhým, Košice sú v úvode skutočne veľmi aktívne a gólman Martina má teraz čo robiť, aby všetky strely chytil.
     
    03:30
    na druhej strane nemožno opomenúť ani útočnú snahu Martina, konkrétne Matejka teraz puk zaviezol do útočnej tretiny, tam ale nebol nik z jeho spoluhráčov, kto by oh v útočení podporil.
     
    03:40
    Rýchly prechod stredným pásmom znamenal šancu pre Košice, Jenčík si teraz dobre našliapol na pozícii ľavého krídla a svojou strelou nechal vyniknúť lapačku Dzubinu!
    03:40
     
    04:20
    Suja dokorčuľoval puk nahodený do útočného pásma, jeho prihrávka smerom k modrej čiare ale bola viackrát tečovaná, preto adresáta nenašla.
     
    05:15
    Košice dali gól!
    Košice sa dostávajú do vedenia! PETER BOLTUN teraz potvrdil doterajšiu dominanciu domácich, puk dostal do otvorenej obrany súpera a v samostatnom úniku sa už nemýlil. Asistencie: Radek Deyl, Juraj Cebák.
    05:15 Peter BOLTUN - 1:0
     
    05:29
    Bartoš (KOS) – 2 minúty – nedovolené bránenie v hre.
     
    05:50
    Košice prakticky okamžite puk odpálili von z obrannej tretiny a držia vo b bezpečnej vzdialenosti od Halásza.
     
    06:20
    Stále sa Martin nedokázal prepracovať až do útočnej tretiny, sledujeme skutočne skvelú obrannú hru domácich Košíc.
     
    06:30
    Bicek teraz inkasoval veľmi nepríjemný hit, hráč hostí sa ešte prišiel domácemu útočníkovi ospravedlniť, našťastie to bude bez zranenia. Pekný moment, hráme v zmysle fair play.
     
    07:00
    Vráťme sa ale k dianiu na klzisku. Tam sa Martin konečne dostal do útočného pásma a roztáča tak svoj presilovkový kolotoč.
     
    07:03
    Martin dal gól!
    A je vyrovnané! Hostia teraz oklamali obranu svojho súpera a prekonali bezmocného Halásza. Hrá sa od začiatku, do listiny sa zapísal FILIP SUROVKA. Asistencia: Martins Cipulis.
    07:03 Filip SUROVKA - 1:1
     
    07:30
    Peter Boltun sa rútil do samostatného úniku, podobného, z akého pred niekoľkými minútami skóroval, tentokrát chcel puk poslať pomedzi betóny Dzubinu, ten ich ale včas sklepol.
    07:30
     
    08:10
    Jenčík teraz v strede poľa poriadne znepríjemnil život dvojici obrancov, ktorým napokon takmer vypichol puk. Na toto si Martin bude musieť dávať väčší pozor.
     
    08:50
    Dzubina sa rozhodol zapojiť do hry, ak by ale včas nestiahol svoju hokejku, dočkal by sa dvojminútového vylúčenia za podrazenie. Napokon sa pískať nemuselo.
     
    09:40
    Bicek prešiel s pukom od Halásza až k útočnej modrej čiare, tam stál ale len proti trojici korčuliarov odetých v modrom, preto veľa možností na lepšiu prihrávku nemal.
     
    09:58
    Dlouhý (MAR) – 2 minúty – držanie.
     
    10:20
    Košice sú usadené v pásme súpera, uvidíme, či padne gól aj v tejto presilovej hre.
     
    10:40
    Prihrávka Jenčíka cez celú šírku poľa mala nájsť Šedivého, našťastie pre Martin ale puk stihla obrana včas upratať do bezpečia.
     
    10:46
    Košice dali gól!
    Signalizovalo sa ďalšie vylúčenie na strane Martina, medzičasom ale prišla strela, ktorá skončila v sieti bezmocného Dzubinu. Presadil sa EDUARD ŠEDIVÝ. Asistencia: Richard Jenčík.
    10:46 Eduard ŠEDIVÝ - 2:1
     
    10:46
    Tabaček (MAR) – 2 minúty – podrazenie.
     
    11:46
    Dlouhý sa už síce zapojil do hry, pri vylúčení Tabačka ale budú chcieť Košice pokračovať v útočnom snažení.
     
    11:50
    na ľade ostal ležať Matej Dírer, ktorý je spoluhráčmi odprevádzaný na striedačku. Veríme, že to bude bez zranenia.
     
    12:20
    Košice si vypracovali dve veľmi dobré šance, Spilar najskôr nechal vyniknúť Dzubinu, ktorý sa prezentoval parádnym rozkľakom, pri strele Jenčíka u už zrejme pomohla konštrukcia bránky!
     
    13:10
    Hrá sa medzičasom už v plnom počte.
     
    13:20
    Hra sa na malý moment preruší, nasleduje totiž komerčná prestávka.
     
    13:40
    Šoltés v stíhacej jazde naháňal Tabačka, ten sa nenechal nachytať na hruškách a puk poslal do bezpečia. Dostanú sa k nemu ale opäť len Košice.
     
    14:20
    Trochu zbytočne si teraz domáci skomplikovali život, keď nechali Martinu pri modrej čiare dostatok priestoru na streľbu, napokon ale bola z celej situácie len zblokovaná rana.
     
    15:30
    Hrá sa zo strany na stranu, Košice sa snažia o dlhú kolmicu až do útočného pásma, Martin hrá ale v obrane v tejto chvíli na výbornú a nahadzované puky pred Dzubinu nepúšťa.
     
    15:40
    Pomerne často padajú hostia na ľadovú plochu, my môžeme len dúfať, že dnes sa to skutočne zaobíde bez vážnejších zranení. Tie by boli na začiatku série veľkou nepríjemnosťou.
     
    16:30
    Hričina teraz ukázal svoju skvelú hru telom, keď si sám pokryl puk a prešiel ním prakticky celou útočnou tretinou, napokon nezvládol napádanie až tretieho hráča a bol vytlačený opäť len za modrú čiaru.
     
    16:55
    Dzubina musel hasiť požiar, keď prišla nebezpečná strela od mantinelu v podaní Šoltésa, gólman puk včas zrazil lapačkou.
     
    17:39
    Blíži sa záver prvej tretiny, na ľade je formácia s Jakubom Sujom, ktorý teraz vymýšľa kolmicu smerom dopredu.
     
    18:20
    Ťažký puk bol ale napokon zrazený len k mantinelu, kde si s ním už Martin poradil. Hostia sa teraz oslobodzujú jednoduchým vyhodením do stredného pásma, kde budú chcieť prečkať zvyšok tretiny.
     
    18:43
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    19:20
    Po krátkej pauze sa k puku dostali Košice, ktoré ešte dostanú priestor na založenie útočnej akcie.
     
    19:55
    Napokon sa ale hra prelievala zo strany na stranu, ani jeden z celkov vážnejšie neohrozil bránku súpera, preto sa už nič podstatné neudialo.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Skončila sa prvá tretina zápasu, po góloch Boltuna a Šedivého Košice vedú pomerom 2:1. Za hosťujúci Martin sa gólovo presadil Surovka.

    Pomer striel po 1. tretine: 9:3

    Druhá tretina sa začne približne o 17:50.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:10
    Úvodné buly prostrednej časti hry bolo vhodené. Puk poputoval aj v tomto prípade na stranu domácich, ktorí sa s rozohrávkou smerom dopredu nebudú chcieť zbytočne unáhliť.
     
    20:40
    Dudáš kombinoval so Spilarom, ten ešte svojou prihrávkou hľadal Deyla. Obranca Košíc túto situáciu vôbec nečakal a z prvej spoluhráča spätnou prihrávkou nenašiel.
     
    21:26
    Sprukts sa teraz na pravej strane tlačil do zaujímavého zakončenia, obetavý Šedivý ale útočníka vytlačil z dobrého streleckého uhla.
     
    21:42
    Šedivý (KOS) – 2 minúty – hrubosť.
     
    21:54
    Dlouhý (MAR) – 2 minúty – držanie.
     
    22:10
    Nuž, Martin sa veru z presilovej hry dlho netešil. Košičania si okamžite vynútili vylúčenie Dlouhého, ktorý teraz trochu zbytočne pridržal súpera.
     
    22:20
    Deyl je s pukom za Halászom, Košice striedajú.
     
    22:55
    Napokon bola z toho zaujímavá kolmica smerom dopredu, puku sa ale za vlastnou bránkou zmocnil Martin. Hrá sa teraz zo strany na stranu.
     
    23:40
    Strela Dudáša mala smerovať pomedzi betóny Dzubinu až do siete, gólman Martina bol ale proti a ranu po ľade dokázal skrotiť.
     
    24:30
    Do hry sa zapojil aj Tomáš Halász, ktorý teraz pristavil puk pre Deyla. Ako Košice, tak aj Martin, bude striedať počas hry, preto sa jej tempo na malý moment spomalí.
     
    25:00
    Cebák v snahe rozohrať od obrannej modrej neuspel, preto sa Košice museli mať na pozore. Po nepríjemnej strele zasiahol Halász svojím pravým betónom, puk po odraze skončil na sieti bránky.
     
    25:45
    V útočnom snažení sme videli aj domácich, tí ale boli s pukom včas dobre pritlačení k mantinelu, odkiaľ nevymysleli žiadnu zaujímavú prihrávku pred bránku.
     
    26:22
    Hostia chceli využiť fakt, že Košice sa do svojich obranných radov neponáhľali, po dlhej kolmici k Halászovi sa ale pískalo len zakázané uvoľnenie.
     
    26:42
    Nahodenie Pokrivčáka zo stredného pásma pôsobilo nevinne, ak by ale Halász puk včas nevyrazil, mohlo to byť ešte veľmi zaujímavé. Vhadzovať sa bude po ľavici domáceho brankára.
     
    27:05
    Martin sa tam dokázal usadiť, Tabaček pritom puk zodvihol z ľadovej plochy takým spôsobom. aby dopadol priamo pred bránku. Dezorientovaní Košičania mali šťastie, že nepadol gól.
     
    27:40
    Košice dali gól!
    Aj v tomto prípade ale platilo povestné nedáš-dostaneš. Košice sa dostali k ďalšiemu úniku, ktorý potrestali gólom. Presadil sa GABRIEL SPILAR. Asistencia: Juraj Cebák.
    27:40 Gabriel SPILAR - 3:1
     
    28:30
    Martin si v dnešnom zápase vôbec nedáva pozor na podobné situácie, z ktorých už dvakrát inkasoval. Ak chcú hrať hostia s majstrom vyrovnanú partiu, takéto situácie nemôžu dopustiť.
     
    29:00
    Vráťme sa ale k dianiu na ľadovej ploche, hostia sa tam dopustili ďalšieho zakázaného uvoľnenia.
     
    29:20
    Hra opätovne stratila na tempe. Zdá sa, že obe celky teraz vyčkávajú len na chybu svojho súpera, po ktorej by sa mohli dostať do zaujímavejšej príležitosti na skórovanie.
     
    30:10
    Za sebou máme už polovicu zápasu, po 30 minútach hry vedie papierový favorit z Košíc pomerom 3:1. Bude nepochybne zaujímavé sledovať, ako prvý zápas v tejto sérii dopadne.
     
    30:45
    Zdalo sa, že Cebák bol v osobnom súboji s Cipulisom zastavený nedovoleným spôsobom, v hre sa ale pokračovalo. Skúsený obranca v službách Košíc napokon puk predsa len vytlačil do stredného pásma.
     
    31:30
    Košice sa na malý moment usadili v pásme svojho súpera, na bránku smerovalo ale len nepresvedčivé nahodenie puku od modrej čiary, na ktoré si dal Martin pozor.
     
    32:20
    Teraz zahrala s domácimi povestná šťastena, Jáchym sa totiž dostával k odrazenému puku, pričom pred ním bola už len poloprázdna bránka Košíc, skackajúci puk si ale nespracoval a preto strieľať nemohol.
     
    32:55
    Hra sa prelieva zo strany na stranu, nevidíme žiadne priame ohrozenie bránky.
     
    32:57
    Dlouhý (MAR) – 2 minúty – nedovolené bránenie v hre.
     
    33:20
    Košičania sú usadení v pásme svojho súpera, zatiaľ je to bez streleckého pokusu.
     
    33:50
    Tak strely napokon prišli, vždy ale skončili len na zadnom mantineli. Tento fakt Martin využil na vyhodenie puku do stredného pásma.
     
    34:30
    Košice prepadli v obranných radoch a počas vlastnej presilovky mohli inkasovať, samostatný únik hostí sa ale gólom neskončil. Nemček totiž neoklamal pozorného Halásza.
     
    35:10
    Do konca 2. tretiny ostáva už len 5 minút.
     
    35:30
    Jankovič teraz poriadne pomasíroval Cipulisa a hoci sa to hráčovi Martina absolútne nepáčilo, o puk prišiel. Smerom dopredu sa tak vydajú Košice.
     
    36:05
    Tabaček (MAR) – 2 minúty – krosček.
     
    36:20
    Košice sú usadené v pásme súpera, kde budú chcieť roztočiť ten pravý presilovkový kolotoč.
     
    36:30
    Martinu sa ale podarilo puk vyhodiť.
     
    36:36
    Nemček (MAR) – 2 minúty – podrazenie.
     
    36:36
    Košice hrajú presilovú hru o dvoch mužov!
     
    37:00
    Domáci hokejisti kombinujú v pásme svojho súpera, kde sa snažia o rozloženie obranných radov Martina. Zatiaľ strela neprišla.
     
    37:15
    A hostia sa napokon dokázali oslobodiť.
     
    37:30
    Nie však na dlhší čas, majster bol opäť pred Dzubinom, kde niekoľkokrát dobre zakončil, puk v sieti neskončil.
     
    38:05
    Martin hrá už so štyrmi hráčmi.
     
    38:30
    Tabaček si teraz dovolil zaujímavý útočný výpad, po ktorom sám zakončoval príklepom, jeho rana ale skončila len na plexiskle za Halászovou bránkou.
     
    39:00
    Do konca 2. tretiny ostáva už len 1 minúta.
     
    39:20
    Ešte náznak prečíslenia pre Košice, ani táto situácia sa ale gólom neskončila.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Máme za sebou 40 minút hry, pred treťou tretinou svieti na interaktívnej kocke stav 3:1 v prospech Košíc. V druhej tretine sa gólovo presadil Spilar.

    Pomer striel po 2. tretine: 19:12

    Tretia tretina sa začne približne o 18:43.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:10
    Úvodné buly 3. tretiny bolo vhodené. Bude zaujímavé sledovať, či sa ešte Martinu podarí s výsledkom niečo spraviť.
     
    40:50
    Už od úvodu sú však Košice aktívne, Hrnka o puk bojoval pri zadnom mantineli, napokon oň ale prišiel.
     
    41:40
    Videli sme viacero striel domácich hokejistov, väčšina z nich skončila na zadnom plexiskle.
     
    42:20
    Nuž, v tejto chvíli nenasvedčuje skutočne nič tomu, že by sa dnes Martin mal dočkať vyrovnania. Košičania naďalej kombinujú v pásme svojho súpera.
     
    43:07
    Zakázané uvoľnenie hostí.
     
    43:40
    Pomerne často sa teraz prerušuje, tento fakt hrá do karát domácim hokejistom, ktorí nepúšťajú súpera do väčších šancí na skórovanie.
     
    44:00
    Naopak, sami sa dostávajú do zaujímavých šancí, v akej sa ocitol aj Hrnka, ktorý sa dobre natlačil pred bránku, odrazený puk Bicek do siete nedopravil.
     
    45:30
    Zápas je v plnom prúde. Sledujeme rýchly hokej, v tejto chvíli sa hrá zo strany na stranu, o čosi viac majú z hry domáce Košice, tie si ale nedokážu vypracovať súvislejšiu útočnú akciu.
     
    46:50
    Martin puk niekoľkokrát nahodil do útočného pásma, tam ale jeho hráči presnejšie nerozohrali a prišli tak o ďalšie cenné sekundy.
     
    47:38
    Češík s Vargom v prečíslení, strela druhého menovaného bola zrazená, napriek tomu si ale takmer našla cestu do siete!
    47:38
     
    48:40
    Aj naďalej sú Košice aktívne, v tejto chvíli sme videli viacero zaujímavých streleckých pokusov, väčšina z nich skončila na húštie tiel pred bránkou.
     
    49:10
    Martin sa bráni jednoduchým vyhadzovaním pukov von z pásma, nechcem hosťom krivdiť, ale zdá sa, že tento zápas už majú prehraný.
     
    49:40
    Definitívne to vo svojom úniku mohol potvrdiť Jenčík, ktorý zvolil strelu do stredu bránky, na túto situáciu bol ale Dzubina pripravený.
     
    50:40
    Nahodenie Šedivého pred bránkovisko chcel tečovať Suja, puk napokon hosťujúca obrana dokázala odpratať do stredného pásma.
     
    51:13
    Hostia sa snažia ešte s výsledkom niečo urobiť, ich pasívna hra pri mantineloch ale na Košice vôbec neplatí. Zdá sa, že o víťazovi je už rozhodnuté.
     
    52:25
    Bartoš v samostatnom úniku, skúsený útočník možno nezvládol celú situáciu tak, ako si predstavoval a puk posielal na Dzubinu už spoza bránky. Toto gól byť nemohol.
    52:25
     
    53:50
    Martin puk opäť len odpálil von z pásma, hosťom v tejto chvíli hra v obranných radoch absolútne nevychádza.
     
    54:10
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    54:40
    Varga so Šoltésom pomocou svojej nádhernej kombinácie „zrušili“ obranu súpera, druhý menovaný napriek tomu zakončiť neodkázal, puk mu totiž ušiel z čepele.
     
    55:24
    Košice dali gól!
    RICHARD JENČÍK pridáva 4. gól Košíc. Je rozhodnuté. Asistencia: Gabriel Spilar.
    55:24 Richard JENČÍK - 4:1
     
    57:00
    Od konca zápasu nás delia už len posledné 3 minúty.
     
    57:55
    Domáci takticky ostávajú v obranných radoch, Košice sa už skutočne nemajú kam náhliť a stretnutie dohrajú v pokoji.
     
    58:20
    Beží posledných 100 sekúnd zápasu, Košice vyčkajú na záverečnú sirénu.
     
    59:23
    Zápas je prakticky na konci, domáci už svojho súpera do šance nepúšťajú. gol s najväčšou pravdepodobnosťou už nepadne.
     
    Koniec zápasu. (19:14:36)

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 6. Boltun (Deyl, Cebák), 11. Šedivý (Jenčík), 28. Spilar (Cebák), 56. Jenčík (Spilar) – 8. Surovka (Cipulis)


    HC Košice: Halász (Melicherčík) – Deyl, Dudáš, Šedivý, Cebák, Mikuš, Jankovič, Macejko – Bartoš, Jenčík, Spilar – Hrnka, Suja, Bicek – Ti. Varga, Češík, Šoltés – Boltun, Milý, Hričina – Chovan
    HK VITAR Martin: Dzubina – Tabaček, Rusina, Jáchym, Dvořák, Matejka, Dlouhý, To. Varga, Trávniček – Cipulis, Galamboš, Surovka – Jass, Sprukts, Pokrivčák – Kabáč, Murček, Nemček – Poliaček, Dírer, Uhrík

    Rozhodčí: D. Konc, Snášel – Gajan, Smrek
    Košice 4 0 Martin
    #1 Pátek 11.03.2016 • 17:00
    Košice - Martin 4:1
    #2 Sobota 12.03.2016 • 17:00
    Košice - Martin 3:2
    #3 Úterý 15.03.2016 • 17:00
    Martin - Košice 2:3 po prodl.
    #4 Středa 16.03.2016 • 17:00
    Martin - Košice 1:4
    bahis siteleri