Letňany – Zlín 2:6 (kon.) | Přerov – Mountfield HK 2:3 (0:1 po s.n.) | Kladno – Slavia 6:4 (kon.)
Pardubice – Třinec 5:2 (kon.) | Č. Budějovice – HC Plzeň 3:2 (kon.) | Chomutov – Liberec 1:3 (kon.)
Sparta – K. Vary 4:1 (kon.) | Havířov – Vítkovice 0:1 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
5:2 (1:0, 2:1, 2:1) Stav série: 2:0
HC Oceláři Třinec
Pátek 11.03.2016, 17:00 • Tipsport arena • Play-off ELIOD extraligy ml. dorostu • Čtvrtfinále
Partner:
     
    57:51
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Je zřejmě rozhodnuto! DOMINIK CHÁRA se stal nejdříve obětí tvrdého hitu Davida Homoly, následně se však oklepal a do prázdné třinecké brány vstřelil pátou branku svého týmu. Bez asistence.
     
    50:47
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo vede znovu o dvě branky! Odražený kotouč doklouzal přímo před VÍTA ROZLÍLKA a ten nekompromisní ranou příklepem vrátil svému týmu dvoubrankové vedení. Asistence: Michal Rouha, Václav Leder.
     
    47:33
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec snižuje na rozdíl jediné branky. FILIP INDRST dostal puk přesně tam, kam potřeboval a střelou do horní části brány překonal pardubického brankáře Tomáše Vlka. Asistence: Tobiáš Marguš.
     
    35:43
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo vede o dvě branky! Dominik Chára volil v akci 2 na 2 střelu, s tou si brankář Ochman poradil, na následnou dorážku JIŘÍHO BUCKA byl ovšem krátký. Asistence: Dominik Chára, Tomáš Mazura.
     
    32:36
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    To byla akce par excellance v podání domácího celku! Vše odstartoval Matěj Blümel, ten si vzal kotouč v obranném pásmu a zavezl jej až do pásma útočného, následně našel zadovkou Filip Koffera a ten poté z první posunul kotouč na volného TOMÁŠE ZEMANA, jenž zakončoval do úplně prázdné třinecké brány. Asistence: Filip Koffer, Matěj Blümel.
     
    27:03
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec vyrovnává na 1:1! Homola svou střelou od modré čáry trefil pouze shluk hráčů před pardubickou bránou, puk se ovšem odrazil přímo na hůl ONDŘEJE TOMÁNKA a ten jej dokázal dorazit do brány Dynama. Asistence: David Homola, Lubomír Patlevič.
     
    11:59
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo využívá přesilovou hru. Po rychlé přesilovkové akci se dostal ke kotouči u levého kruhu pro vhazování obránce VÁCLAV LEDER, který následně trefil skulinku nad pravým ramenem Radka Ochmana. Asistence: Jan Oliva, Dominik Chára.

    Robert Novotný

    Branky a nahrávky: 12. Leder (Oliva, Chára), 33. Zeman (Koffer, Blümel), 36. Bucek (Chára, Mazura), 51. Rozlílek (Rouha, Leder), 58. Chára – 28. Tománek (Homola, Patlevič), 48. Indrst (Marguš)


    HC Dynamo Pardubice: Vlk (Dosoudil) – Pejzl, Oliva, Leder, Rudy, Sýkora, Blažej, Secký – Šír, Mazura, Zeman, Blümel, Bucek, Kostka, Chára, Rozlílek, Koffer, Rouha, Jelínek, Lašák, Sajdl.
    HC Oceláři Třinec: Ochman (Kučera) – Bulava, Patlevič, Konderla, Homola, Michálek, Marguš, Radzienciak, Adámek, Čmiel, Peterek, Szmek, Plandor, Tománek, Korčák, Indrst, Miklér, Rybníkár.

    Rozhodčí: Vienfurter – Škorpil, Vepřovský.

    Diváci: 102
    Pardubice 2 0 Třinec
    #1 Středa 09.03.2016 • 17:00
    Třinec - Pardubice 0:3
    #2 Pátek 11.03.2016 • 17:00
    Pardubice - Třinec 5:2
    bahis siteleri