Columbus – Carolina 2:3 (kon.) | Boston – Florida 1:4 (kon.) | Pittsburgh – New Jersey 0:3 (kon.)
Toronto – Anaheim 6:5 (po pr.) | Detroit – Montreal 4:3 (kon.) | Nashville – Vancouver 3:2 (2:1 po s.n.)
Minnesota – Calgary 6:2 (kon.) | Winnipeg – Los Angeles 4:1 (kon.) | Colorado – Philadelphia 2:4 (kon.)
Arizona – Dallas 3:1 (kon.) | San Jose – Edmonton 3:6 (kon.)
konec
Boston Bruins
1:4 (0:0, 1:2, 0:2)
Florida Panthers
Pátek 25.03.2016, 00:10 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:39 Jonathan HUBERDEAU - 1:4
     
    59:39
    Florida právě vstřelila branku!
    A je rozhodnuto! Gólem do prázdné branky přidává tečku za zápasem JONATHAN HUBERDEAU! Asistence: Jaromír Jágr, Alexander Barkov.
     
    58:04
    Boston hraje bez brankáře!
    50:56 Jussi JOKINEN - 1:3
     
    50:56
    Florida právě vstřelila branku!
    Ačkoliv Boston ubránil oslabení, tak jen šest sekund po návratu pátého muže do hry Kulikov vypálil od mantinelu střílenou přihrávku, kterou ve vzduchu JUSSI JOKINEN protečovat za záda bezmocného Raska. Asistence: Dmitrij Kulikov, Steven Kampfer.
     
    48:49
    A aby toho nebylo málo na nervy diváků a Boston samotný, tak přichází hrubka střídačky a příliš mnoho hráčů na lede!
     
    Rozhodčí na doporučení videorozhodčí ohlašuje, že žádný záběr neukazuje jasný důkaz, že by kotouč přešel brankovou čáru. Gól není.
     
    Rozhodčí kontroluje situaci u videa!
     
    42:04
    Bjugstad se velmi těžce zvedá z ledu, byl Stempniakem strčen přes nohy Millera, který nakonec je tím, kdo dostává trest za podražení.
    38:46 Vincent TROCHECK - 1:2
     
    38:46
    Florida právě vstřelila branku!
    Nevinně vypadající vyvezení kotouče VINCENTEM TROCHECKEM z vlastního pásma dost výrazně Loui Eriksson podcenil, nechal soupeře ho obejít a Trocheck následně o tyčce střílí gól v oslabení! Asistence: Alex Petrovic.
     
    37:45
    Jiří Hudler to s aktivitou před brankou domácích trochu přehnal a při projíždění skrz brankoviště, respektive na jeho okraji, trochu nešťastně srazil Raska na zem. Dvě minuty.
     
    36:05
    Smith vypálil z levého kruhu pro vhazování a za Raskem zazvonila tyč!
    33:51 Reilly SMITH - 1:1
     
    33:51
    Florida právě vstřelila branku!
    Tuukka Rask se sice vyznamenal proti střele Vincenta Trochecka, ale na dorážku REILLYHO SMITHE, najíždějícího v rychlé útočné akci z druhé vlny, už byl krátký! Asistence: Vincent Trocheck, Jussi Jokinen.
    27:42 Ryan SPOONER - 1:0
     
    27:42
    Bruins právě vstřelili branku!
    Další střelecký RYANA SPOONERA však už byl pro Luonga příliš. Spooner si vybruslil od mantinelu za kruhy pro vhazování a střelou zápěstím brankáře Floridy prostřelil! Asistence: Frank Vatrano, Loui Eriksson.
     
    25:37
    Brad Marchand ujel v oslabení a řítil se sám na Luonga, který se proti jeho zakončení roztáhl po brankové čáře jak široký, tak dlouhý, a udržel čisté konto!
     
    24:39
    Florida si zahraje přesilovku po faulu Connollyho, který se provinil sekání,
     
    20:26
    Hra je přerušena v pásmu Floridy a bude se vylučovat. A to právě na straně hostí – za držení jde na trestnou lavici Campbell.
     
    14:46
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Chára – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    14:46
    Do velké šance se dostával Trocheck, kterého dokázal Rask vychytat ramenem. Následně se rychle přesouval, ale Zdeno Chára se puku ujal a vyhodil ho přes plexisklo. Půjde tak na trestnou lavici. Komerční přestávka.
     
    12:25
    Chyba v rozehrávce Floridy přinesla šanci Acciariho ke střele, a ač ten se neprosadil, vybojoval na sebe alespoň faul. Kulikov jde za podražení opět na trestnou lavici.
     
    10:52
    Puk od Bergerona jen proklouzal před brankovištěm, ale žádný z jeho spoluhráčů nedokázali na letící kotouč dosáhnout a Florida se ubránila obrovské šanci.
     
    09:35
    Bude se vylučovat na straně Floridy. U mantinelu Kulikov hodně nešetrně trefil Kruga a jde na dvě minuty za napadení.
     
    Kontroluje se video!
     
    05:14
    Kde je puk? Podle rozhodčích se brankář Luongo ve spolupráci se svými spoluhráči postarali o to, aby se snaha Besleskeho o dopíchnutí nedostala za brankovou čáru! Obrovská šance!

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 28. Spooner (Vatrano, Eriksson) – 34. Smith (Trocheck, Jokinen), 39. Trocheck (Petrovic), 51. Jokinen (Kulikov, Kampfer), 60. Huberdeau (Jágr, Barkov)


    Boston Bruins: Rask (Gustavsson) – Miller, Chára, Seidenberg, Liles, McQuaid, Krug – Stempniak, Bergeron, Marchand – Pastrňák, Krejčí, Eriksson – Hayes, Spooner, Beleskey – Vatrano, Acciari, Connolly.
    Florida Panthers: Luongo (Montoya) – Ekblad, Kulikov, Petrovic, Campbell, Kampfer, Kindl – Jágr, Barkov, Huberdeau – Smith, Trocheck, Jokinen – Hudler, Bjugstad, Purcell – Thornton, McKegg, Wilson.

    Rozhodčí: Wes McCauley, Kelly Sutherland – Brian Murphy, Trent Knorr
    bahis siteleri