Los Angeles – Dallas 2:3 (kon.) | Toronto – Detroit 2:3 (kon.) | Tampa – New Jersey 3:1 (kon.)
NY Rangers – Buffalo 3:4 (kon.) | Carolina – Columbus 1:5 (kon.) | Florida – Montreal 4:3 (kon.)
Nashville – San Jose 2:3 (0:1 po s.n.) | Edmonton – Calgary 0:5 (kon.) | Arizona – Washington 3:0 (kon.)
Chicago – Boston 6:4 (kon.) | Pittsburgh – Philadelphia 6:2 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
New Jersey Devils
Neděle 03.04.2016, 01:00 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:28 Nikita KUČEROV - 3:1
     
    59:28
    Tampa právě vstřelila branku!
    A je definitivně rozhodnuto! Victor Hedman se pokusil poslat kotouč do brány přes celé kluziště, ale trefil pouze tyčku prázdné klece. Lightning to však nevadilo, jelikož se k puku dostal NIKITA KUČEROV, který i skrze bránícího Kylea Palmieriho upravil na 3:1! Asistence: Victor Hedman a Cedric Paquette.
    51:32 Brian BOYLE - 2:1
     
    51:32
    Tampa právě vstřelila branku!
    Po řadě nevyužitých přesilových her se konečně Bleskům podařilo skórovat v početní výhodě! Nikita Nestěrov vyslal od modré čáry velice tvrdou ránu, kterou Cory Schneider pouze vyrazil. K dorážce se kvůli tomu propracoval BRIAN BOYLE, jenž dokázal dopravit kotouč do branky New Jersey! Lightning se tedy dostávají do vedení 2:1. Asistence: Nikita Nestěrov a Nikita Kučerov.
    39:32 Adam HENRIQUE - 1:1
     
    39:32
    Devils právě vstřelili branku!
    A máme vyrovnáno! New Jersey využilo přesilovou hru. Damon Severson rozehrál útočnou akci přihrávkou na Tylera Kennedyho, který situaci ještě vylepšil pasem na ADAMA HENRIQUEA. Ten střelou zápěstím o tyč překonal Bena Bishopa, a upravil tak na 1:1! Asistence: Tyler Kennedy a Damon Severson.
    29:03 Victor HEDMAN - 1:0
     
    29:03
    Tampa právě vstřelila branku!
    Bolts v polovině utkání dokázali otevřít skóre! VICTOR HEDMAN nejprve zkusil stříleným pasem vybídnout ke skórování Nikitu Kučerova, ale to úspěch nepřineslo. Ke kotouči se posléze ovšem dostal český útočník Ondřej Palát, který parádní přihrávkou vybídl ke skórování právě urostlého spoluhráče z obrany. A ten touto šancí nepohrdl, 1:0! Asistence: Ondřej Palát a Nikita Kučerov.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 30. Hedman (Palát, Kučerov), 52. Boyle (Nestěrov, Kučerov), 60. Kučerov (Hedman, Paquette) – 40. Henrique (Kennedy, Severson)


    Tampa Bay Lightning: Bishop (Vasilevskij) – Hedman, Carle, Garrison, Šustr, Nestěrov, Coburn – Palát "A", Johnson, Kučerov – Killorn, Filppula, Callahan "A" – Paquette, Namestnikov, Brown – Condra, Boyle "A", Blunden. Trenér: Jon Cooper.
    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Greene "C", Larsson, Moore, Mozík, Schlemko, Severson – Kennedy, Henrique "A", Smith-Pelly – Boucher, Zajac "A", Palmieri – Kalinin, Josefson, Sislo – Blandisi, Gionta, Pietila. Trenér: John Hynes.

    Rozhodčí: Jackson, Pochmara – Gibbs, Miller

    Diváci: 19 092
    bahis siteleri