Los Angeles – Dallas 2:3 (kon.) | Toronto – Detroit 2:3 (kon.) | Tampa – New Jersey 3:1 (kon.)
NY Rangers – Buffalo 3:4 (kon.) | Carolina – Columbus 1:5 (kon.) | Florida – Montreal 4:3 (kon.)
Nashville – San Jose 2:3 (0:1 po s.n.) | Edmonton – Calgary 0:5 (kon.) | Arizona – Washington 3:0 (kon.)
Chicago – Boston 6:4 (kon.) | Pittsburgh – Philadelphia 6:2 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
New Jersey Devils
Neděle 03.04.2016, 01:00 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:28 Nikita KUČEROV - 3:1
     
    59:28
    Tampa právě vstřelila branku!
    A je definitivně rozhodnuto! Victor Hedman se pokusil poslat kotouč do brány přes celé kluziště, ale trefil pouze tyčku prázdné klece. Lightning to však nevadilo, jelikož se k puku dostal NIKITA KUČEROV, který i skrze bránícího Kylea Palmieriho upravil na 3:1! Asistence: Victor Hedman a Cedric Paquette.
     
    58:52
    Nikita Kučerov získal kotouč ve středním pásmu, ale prázdnou branku Devils trefit nedokázal! Stav se tedy nemění.
     
    58:27
    New Jersey se o vyrovnání pokusí se šesti hráči v poli, brankář Cory Schneider totiž usedá na střídačku!
     
    57:22
    Rozhodnutí na hokejce měl ruský útočník Vladislav Namestnikov, který se dostal do samostatného úniku! Měl hodně času na rozmyšlení, ale Cory Schneider jeho forhendovou kličku vystihl včas a dokázal kotouč vyrazit!
     
    53:42
    A další vyloučení! Dnes popáté dostávají domácí trest za držení, nyní však hole. Provinil se obránce Matthew Carle (TBL), který tím zabraňoval dorážce po ráně Moorea.
    51:32 Brian BOYLE - 2:1
     
    51:32
    Tampa právě vstřelila branku!
    Po řadě nevyužitých přesilových her se konečně Bleskům podařilo skórovat v početní výhodě! Nikita Nestěrov vyslal od modré čáry velice tvrdou ránu, kterou Cory Schneider pouze vyrazil. K dorážce se kvůli tomu propracoval BRIAN BOYLE, jenž dokázal dopravit kotouč do branky New Jersey! Lightning se tedy dostávají do vedení 2:1. Asistence: Nikita Nestěrov a Nikita Kučerov.
     
    50:27
    Nyní na řadu přichází komerční přestávka, po ní čeká domácí tým přesilová hra, jelikož se New Jersey provinilo příliš velkým počtem hráčů na ledě! Trest odpyká Tyler Kennedy (NJD).
     
    46:47
    Sedmé vyloučení na straně Ďáblů. Sergej Kalinin (NJD) podrazil Mikea Blundina a Tampa Bay má k dispozici další početní výhodu.
     
    43:51
    Tampa Bay si zahraje přesilovou hru. David Schlemko (NJD) se totiž provinil hákováním. Domácí hala žene své oblíbence za vedoucím gólem!
    39:32 Adam HENRIQUE - 1:1
     
    39:32
    Devils právě vstřelili branku!
    A máme vyrovnáno! New Jersey využilo přesilovou hru. Damon Severson rozehrál útočnou akci přihrávkou na Tylera Kennedyho, který situaci ještě vylepšil pasem na ADAMA HENRIQUEA. Ten střelou zápěstím o tyč překonal Bena Bishopa, a upravil tak na 1:1! Asistence: Tyler Kennedy a Damon Severson.
     
    38:15
    Travis Zajac byl faulován v gólové šanci Braydonem Coburnem (TBL). Obránce Tampy nosící číslo 55 dostává dnes podruhé trest za držení protihráče, ačkoliv se klidně dalo pískat trestné střílení.
     
    35:50
    A nyní měli navíc zajímavou šanci v oslabení! Travis Zajac parádně vybojoval kotouč a před bránu ho poté nahrával Kalininovi, který ho jen lehce tečoval. Bohužel pro Devils ale skončil mimo bránu!
     
    35:08
    Rozhodčí dnes tresty rozdává jak na běžícím páse. Tyler Johnson chtěl vyrazit do protiútoku, jenomže Adam Larsson (NJD) ho držel. Obránce Ďáblů dostává dvě trestné minuty.
     
    34:44
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Brian Boyle – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Devante Smith-Pelly – 2 min., hrubost).
     
    32:53
    A další početní výhoda pro Ďábly. Adam Larsson se pokoušel tvořit v útočném pásmu, ale český zadák Andrej Šustr (TBL) ho přidržel. Za to nyní dostane dvě trestné minuty.
     
    32:24
    Domácí zachybovali v rozehrávce a k odraženému puku se probojoval Blake Pietila, jenomže Paquette do jeho rány statečně padl, a zabránil tak vyrovnání!
     
    30:07
    A Joseph Blandisi (NJD) bude smutnit znovu. Podruhé v utkání totiž usedá na trestnou lavici, nyní dostává dvě trestné minuty za hákování.
     
    29:50
    Mohlo být vyrovnáno! Obrovskou šanci měl Joseph Blandisi při dorážce Mooreovy střely, jenomže mladý útočník New Jersey se nedostal k ideálnímu zakončení! Kdyby se mu to podařilo, zívala na něj odkrytá svatyně...
    29:03 Victor HEDMAN - 1:0
     
    29:03
    Tampa právě vstřelila branku!
    Bolts v polovině utkání dokázali otevřít skóre! VICTOR HEDMAN nejprve zkusil stříleným pasem vybídnout ke skórování Nikitu Kučerova, ale to úspěch nepřineslo. Ke kotouči se posléze ovšem dostal český útočník Ondřej Palát, který parádní přihrávkou vybídl ke skórování právě urostlého spoluhráče z obrany. A ten touto šancí nepohrdl, 1:0! Asistence: Ondřej Palát a Nikita Kučerov.
     
    24:09
    Lightning se ale znovu budou muset bránit. Jason Garrison (TBL) v šanci přidržel Kennedyho a bude pykat dvě minuty.
     
    22:45
    Joseph Blandisi velice dobře skrze brankoviště nahrál na nejlepšího střelce Devils Kylea Palmieriho, který pálil z voleje! Naneštěstí pro New Jersey ale poloodkrytou klec netrefil.
     
    22:01
    Přesilovka pro Ďábly. Braydon Coburn (TBL) se provinil držením protihráče, New Jersey tedy nyní bude mít výhodu jednoho muže v poli navíc.
     
    18:07
    Joseph Blandisi (NJD) se snažil vytvořit prostor pro svůj celek v předbrankovém prostoru, ale přehnal to a fauloval, dvě minuty za nedovolené bránění. Poměr sil na ledě se tedy vyrovná.
     
    17:34
    Domácí obránce Matthew Carle (TBL) v souboji před bránou mimo hru fauloval Kennedyho, za což inkasuje dvě trestné minuty. První přesilovku si tedy zahrají i Devils.
     
    14:17
    Po komerční přestávce rozehraje Tampa Bay svoji první přesilovou hru. Dvě trestné minuty za vysokou hůl totiž dostává útočník Tyler Kennedy (NJD).
     
    13:56
    Zajímavé šance Lightning! Nejprve nebezpečně pálil Kučerov, proti němuž se ale postavil bránící Larsson. Posléze se k dorážce v nebezpečné blízkosti projoval Johnson, jenže švédský zadák New Jersey přizvedl jeho střelu nad branku do ochranné sítě!
     
    06:35
    První gólová šance utkání! Mike Sislo se dostal za obranu Lightning a byl sám před Benem Bishopem, jenomže bekhend poslal přímo do něj! Devils mohli jít do vedení, příležitost ale přišla vniveč.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 30. Hedman (Palát, Kučerov), 52. Boyle (Nestěrov, Kučerov), 60. Kučerov (Hedman, Paquette) – 40. Henrique (Kennedy, Severson)


    Tampa Bay Lightning: Bishop (Vasilevskij) – Hedman, Carle, Garrison, Šustr, Nestěrov, Coburn – Palát "A", Johnson, Kučerov – Killorn, Filppula, Callahan "A" – Paquette, Namestnikov, Brown – Condra, Boyle "A", Blunden. Trenér: Jon Cooper.
    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Greene "C", Larsson, Moore, Mozík, Schlemko, Severson – Kennedy, Henrique "A", Smith-Pelly – Boucher, Zajac "A", Palmieri – Kalinin, Josefson, Sislo – Blandisi, Gionta, Pietila. Trenér: John Hynes.

    Rozhodčí: Jackson, Pochmara – Gibbs, Miller

    Diváci: 19 092
    bahis siteleri