Voskresensk – Česko 0:3 (kon.) | Švédsko východ – Česko 1:6 (kon.)
konec
Švédsko východní region
1:6 (0:3, 0:3, 1:0)
Česko
Čtvrtek 07.04.2016, 18:45 • Patinoire des Vergers, Ženeva • Reprezentace žen do 15 let
Partner:
     
    30:31
    Švédsko východ právě vstřelilo branku!
    Tak zase pojedeme na čistý čas, stejně musíme čekat na autobus. Mnohem víc nás samozřejmě mrzí, že Eva Štumbaurová přichází o čisté konto, a to určitě ne svou vinou. Švédky nezakončily situaci přesně a naše gólmanka vykopla levý beton, jenže česká sestava nedokázala kotouč odpálit do bezpečí a FELICIA AIGNEROVÁ ho dorazila do prázdné brány – 1:6. Asistence: Matilda Erikssonová, Annie Asellová.
     
    22:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    To bude drahý! Švédky znovu nedokázaly dostat kotouč z pásma a mezi kruhy ho na hokejku dostala KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ. Tentokrát se do něj opřela, prostřelila všechno před sebou a svým čtvrtým gólem zvyšuje na 6:0 z pohledu českého týmu! Bez asistence.
     
    19:22
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ne, Švédky si s naším forčekujícím útokem prostě nevěděly rady a jejich nesnáze končí pátou brankou českého týmu! Z mezikruží vystřelila KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ a gólmanka měla trochu zakrytý výhled, a tak nestihla zasáhnout. To máme první český hattrick na turnaji – 0:5! Asistence: Klára Jandušíková, Patricie Škorpíková.
     
    16:09
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hru bezpečně kontrolujeme i ve druhé třetině, a stejně tak i skóre! Teď musíme ocenit včasné vystoupení Kláry Jandušíkové, která vypíchla puk do útočného pásma. Potom se k němu dostala Machalová, jež vyslala do přečíslení Mazancovou s KRISTÝNOU KALTOUNKOVOU. Druhá jmenovaná zvolila střelu k bližší tyčce, která byla naprosto přesná – 0:4! Asistence: Barbora Machalová.
     
    08:53
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jak si v jednom okamžiku vybrat smůlu i štěstí? Takhle! Natálie Mlýnková zatáhla puk do pásma, v přečíslení vybídla Terezu Mazancovou, která trefila tyč. Od té se ale puk snesl před nic netušící brankářku, kam dojížděla NIKOLA DÝCKOVÁ, která ho pod jejími betony okamžitě zametla do sítě! Výborně – 0:3! Asistence: Tereza Mazancová, Natálie Mlýnková.
     
    06:47
    Česko právě vstřelilo branku!
    Od začátku jsme na ledě jasně lepší a teď to dokazujeme druhou brankou! KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ se s tím v rohu útočného pásma vůbec nepárala, namířila si to přímo do brankoviště, kde jí Švédky nechaly prostor. Kaltounková pak obkroužila i gólmanku a za jejím položeným betonem svou krásnou akci zakončila – 0:2! Asistence: Sára Čajanová.
     
    05:01
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je to tam, naše aktivní hra nese rychlé ovoce a po pěti minutách se dostáváme do vedení! Švédská obrana propadla, když si na modré čáře nechala rozjet KRISTÝNU HÁJKOVOU. A to neměly Seveřanky dělat, neboť Hájková nabrala parádní tempo a sama před brankářkou přesným švihem nezaváhala – 0:1! Bez asistence.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 31. Aignerová (Erikssonová, Asellová) – 6. Hájková, 7. Kaltounková (Čajanová), 9. Dýcková (Mazancová, Mlýnková), 17. Kaltounková (Machalová), 20. Kaltounková (Jandušíková, Škorpíková), 23. Kaltounková


    Švédsko východní region: Lindbergová (Zetterbergová) – Waxinová, Erikssonová, Klaarová, Johanssonová, Nordlundová, Alménová, Gävstedtová, Olssonová, Westerlundová, af Bjurová, Bergová, Forsbergová, Forsgrenová, Fribergová, Melinová, Silénová, Asellová.
    Česko: Štumbaurová (Švejdová) – Kotounová, Jandušíková, Šmajdová, Pejšová, Vlková, Krčková, Škrdlová, Horáková – Mlýnková "C", Dýcková, Mazancová – Kaltounková, Machalová, Čajanová – Černá, Fabšicová, Hájková – Škorpíková. Trenér: Rudolf Valla.
    bahis siteleri