Boston – Detroit 5:2 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 1:4 (kon.) | Philadelphia – Toronto 3:4 (po pr.)
Washington – Pittsburgh 3:4 (po pr.) | New Jersey – Tampa 2:4 (kon.) | Carolina – Montreal 2:4 (kon.)
Ottawa – Florida 3:1 (kon.) | Nashville – Arizona 3:2 (po pr.) | Chicago – St. Louis 1:2 (po pr.)
Dallas – Colorado 4:2 (kon.) | Calgary – Vancouver 7:3 (kon.) | San Jose – Winnipeg 4:5 (kon.)
Los Angeles – Anaheim 2:1 (kon.)
po prodl.
Washington Capitals
3:4 (0:1, 1:2, 2:0 - 0:1)
Pittsburgh Penguins
Pátek 08.04.2016, 01:00 • Verizon Center, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Duel rozhodl v prodloužení Sidney Crosby!

     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Matt Cullen (PIT) 2+0
    2. Marcus Johansson (WSH) 2+0
    3. Sidney Crosby (PIT) 1+0 (03:49:11)

     
    Krásné utkání mezi Washingtonem a Pittsburghem ve Verizon Center došlo do prodloužení, v němž dramatické okamžiky na obou stranách pokračovaly a minutu před jeho koncem vstřelil vítězný gól po samostatném úniku Sidney Crosby. Konečný výsledek. Washington Capitals 3 Pittsburgh Penguins 4.
     
    Konec zápasu.
    64:00 Sidney CROSBY - 3:4p
     
    64:00
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    SIDNEY CROSBY rozhoduje prodloužení a rozhoduje o vítězství Pittsburghu 4:3!! Sidney Crosby se dostal do samostatného úniku a po krásné kličce do bekhendu puk poslal pod horní tyč.
     
    62:59
    Alex Ovečkin mohl rozhodnout dnešní utkání střelou z pravého kruhu pro vhazování, která mířila do bližšího pravého horního rohu brány, jeho pokus ale ukryl Matthew Murray po skvělém zákroku v lapačce!
     
    62:26
    Sidney Crosby se v blízkosti pravé tyče pěkně otočil s pukem a bekhendem vypálil, Braden Holtby ale sevřel včas betony a jeho pokus vyrazil!
     
    61:36
    Brian Dumoulin si před vlastní bránou tak dlouho pod tlakem přehazoval puk z bekhendu na forhend, až mu sjel z čepele hole a málem zamířil mezi betony Matthewa Murrayho!
     
    61:08
    T.J. Oshie hledal dlouhou kolmou přihrávkou přes téměř celou délku ledové plochy Jevgenije Kuzněcova, ten ale jeho pas nedokázal na modré čáře v blízkosti střídaček zpracovat.
     
    60:36
    Na opačné straně Penguins ano, jejich střela z mezikruží ale byla sražena do ochranné sítě.
     
    60:22
    Ve Verizon Center začalo prodloužení, v jehož úvodu se jako první vydali do předu domácí Capitals, na pravém křídle se ale do zakončení nedostali.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Marcus Johansson v polovině třetí části dostal Capitals na dostřel jedné jediné branky svým druhým gólem v utkání, na které vzápětí navázal za necelé čtyři minuty fantastickou tečí Andre Burakovsky a poslal zápas do prodloužení. Skóre po 60 minutách. Washington Capitals 3 Pittsburgh Penguins 3.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:42
    Osmnáct sekund do konce. Washington 3 Pittsburgh 3!
     
    58:25
    Do konce třetí třetiny zbývá odehrát necelých 95 sekund a vypadá to, že se ve Verizon Center dočkáme po fantastickém comebacku Capitals prodloužení.
     
    57:52
    Jason Chimera nabral na levém křídle rychlost a z levého kruhu pro vhazování napřáhl k prudké střele, která mířila mezi betony Matthewa Murrayho, ten ale předvedl skvělý zákrok a nadvakrát jeho nebezpečný projektil dokázal zlikvidovat!
     
    57:22
    Alex Ovečkin se dostával mezi kruhy pro vhazování ke střele, nakonec ho ale jeden z hráčů Penguins o kotouč připravil.
     
    56:26
    Matt Cullen se mezi dvěma protihráči dokázal v mezikruží protáhnout do zakončení, jeho následná střela ale těsně nad ledem zamířila vedle levé tyče.
     
    54:48
    Penguis vstřelili tři góly v řadě a vedli 3:0, jenže Washington také dokázal skórovat třikrát v řadě a stav utkání je rázem vyrovnaný 3:3. Jsme svědky nádherné hokejové noci, která nabídla 6 gólů.
    53:26 Andre BURAKOVSKY - 3:3
     
    53:26
    Washington právě vstřelil branku!
    ANDRE BURAKOVSKY skvělou tečí vyrovnává na 3:3 a Capitals předvádí v domácím Verizon Center skvělý comeback!! Jjohn Carlson z levého kruhu pro vhazování nahodil puk na vzdálenější pravou tyč, kde puk ze vzduchu poslal do pravého horního rohu skvělou tečí Andre Burakovsky. Asistence: John Carlson, Justin Williams.
     
    53:01
    Do konce utkání zbývá odehrát necelých sedm minut a svěřenci Barryho Trotze dvěma góly dokázali zareagovat na tříbrankového vedení Pittsburghu. Podaří se Capitals v závěru utkání vyrovnat?
     
    52:26
    Alex Ovečkin napřáhl na pravém křídle k pořádně ostré střele, která mířila ke vzdálenější levé tyči, Matthew Murray ji ale skvělým zákrokem vyrazil mimo!

     
    51:28
    Jason Chimera se ocitl v blízkosti pravé tyče ve skvělé šanci a bekhendem se snažil zamířit mezi betony Matthewa Murrayho, který si připsal úspěšný zákrok a v rychlém sledu předvedl druhý dobrý zákrok!
     
    50:24
    Mike Richards se jako tornádo vřítil do brankoviště Penguins a na dvakrát nebo třikrát se snažil puk propasírovat za záda Matthewa Murrayho, vyrovnávací gól se mu ale vstřelit nepodařilo!
    49:55 Marcus JOHANSSON - 2:3
     
    49:55
    Washington právě vstřelil branku!
    MARCUS JOHANSSON se prosazuje podruhé v utkání a Capitals na domácím ledě prohrávají s Penguins pouze o gól!! Matt Niskanen v blízkosti modré čáry přenechal puk Marucovi Johanssonovi, který si ho potáhl doleva a z vrcholu levého kruhu pro vhazování mezi vyrážečkou a pravým betonem Matthewa Murrayho zamířil k levé tyči. Asistence: Matt Niskanen, Jevgenij Kuzněcov.
     
    49:50
    Karl Alzner nahodil puk od modré čáry na bránu Matthewa Murrayho, jeho následný pokus byl ale sražen mimo.
     
    49:00
    Ze závěrečné části utkání uplynulo přesně minut a Pittsburgh vede ve Verizon Center nad Capitals stále 3:1.
     
    47:50
    Matt Niskanen je zpět na ledě a Washington Capitals v rychlém sledu přečkal dvě přesilové hry Penguins.
     
    47:04
    Trevor Daley našel zpětnou přihrávkou zpoza brány volného Patrica Hornqvista, který se snažil z blízkosti zamířit ke vzdálenější levé tyči, jeho pokus ale zamířil mimo!
     
    46:12
    Sidney Crosby dal o sobě po delší době vědět tvrdou střelou z vrcholu levého kruhu pro vhazování, která zamířila vedle vzdálenějšího pravého horního rohu brány a poté skončila v ochranné síti.
     
    45:49
    Matt Niskanen (WSH) dostal menší trest, 2 minuty krosček.
     
    45:14
    Justin Schultz v pravém kruhu pro vhazování napřahoval po zpětné přihrávce svého spoluhráče ke tvrdé střele, jenže puk vzápětí promáchl.
     
    44:32
    Phil Kessel nebezpečně vypálil z levého kruhu pro vhazování, když jeho střela zápěstím mířila pod horní tyč a Braden Holtby měl co dělat, aby ji levým ramenem vyrazil!
     
    43:56
    Penguins za bránou po přihrávce Trevora Daleyho ztratili puk a Capitals se podařilo podél mantinelu u střídaček vyhodit až k bráně, kterou hájí na opačné straně Matthew Murray.
     
    43:14
    Daniel Winnik (WSH) dostal menší trest, 2 minuty vysoká hůl.
     
    42:30
    Tom Sestito se před bránou dostal v rychlém sledu ke dvěma střelám, ani po jedné z nich ale z blízkosti výtečného Bradena Holtbyho překonat nedokázal!
     
    41:46
    Svěřenci Barryho Trotze vyhráli na pravém křídle vhazování a poté napřáhli ke střele, která těsně nad ledem mířila ke vzdálenější levé tyči, Braden Holtby ji ale pravým betonem vyrazil!
     
    41:38
    Penguins trochu zvolnili a jejich následná diagonální přihrávka, která byla poměrně pomalá, skončila na zakázaném uvolnění. Vhazovat se bude po levici Matthewa Murrayho.
     
    40:48
    Nick Bonino se dostal v blízkosti levé tyče ke střele, z blízkosti si ale na připraveného Bradena Holtbyho nepřišel. Brankář Washingtonu ve druhé třetině inkasoval oba dva góly mezi betony a nyní už na tento prostor dává extra pozor.
     
    40:02
    V hlavním městě USA začala třetí třetina utkání mezi Capitals a Penguins, do které hosté vstupují s dvoubrankovým vedením poté, co se v úvodu první a druhé třetiny prosadil Matt Cullen.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Třetí třetina začne přibližně ve 2:59.

     
    Matt Cullen na začátku druhé třetiny přidal další rychlý gól a poprvé ve své kariéře během jednoho zápasu zaznamenal více než jeden kanadský bod. V polovině utkání vstřelil třetí gól Conor Sheary a Penguins už vedli o tři branky, v závěru druhé třetiny ale dokázal ztenčit jejich náskok Marcus Johansson, který hraje skvělý zápas. Skóre po 40 minutách. Washington Capitals 1 Pittsburgh Penguins 3.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:50
    Do konce prostřední části zbývá odehrát pouhých deset sekund a Penguins budou odcházet do kabin s dvoubrankovým náskokem. Pittsburgh vede ve Verizon Center 3:1.
     
    38:37
    Conor Sheary nabral velkou rychlost a pokusil se puk z blízkosti zasunout mezi betony Bradena Holtbyho, ten ale zavřel vrata a útočník Penguins vzápětí narazil do brány, která byla posunuta!
     
    38:00
    Alex Ovečkin (WSH) dostal menší trest, 2 minuty přehrávání.
     
    38:00
    Kris Letang (PIT) dostal menší trest, 2 minuty krosček.
    37:19 Marcus JOHANSSON - 1:3
     
    37:19
    Washington právě vstřelil branku!
    MARCUS JOHANSSON se prosazuje a v druhé třetiny dostává Capitals na dostřel dvou branek!! John Carlson z vrcholu levého kruhu pro vhazování našel na vzdálenější levé tyči nádhernou diagonální přihrávkou Marcuse Johanssona, který poté skóroval do prázdné brány. Asistence: John Carlson, Andre Burakovsky.
     
    37:00
    Marcus Johansson na pravém křídle nabral rychlost a poté napřáhl k nebezpečné střele, kterou Matthew Murray hrudí vyrazil mimo tři tyče své brány!
     
    35:52
    Vyloučený Trevor Daley se vrací zpět na led a oba týmy hrají opět v plném počtu. V dnešním zápase se vylučovalo celkem šestkrát, ani jedna z přesilových her ale gól nepřinesla, respektive jedna ano, ale v oslabení.
     
    35:18
    Penguins po levém křídle v blízkosti střídaček vyrazili do rychlého protiútoku, jejich následnou akci ale zastavilo postavení mimo hru a na řadu přichází krátká reklamní přestávka.
     
    35:00
    Do konce prostřední části dnešního utkání zbývá odehrát přesně pět minut a Capitals si po hře 4 na 4 zahrají krátkou přesilovou hru.
     
    33:52
    Trevor Daley (PIT) dostal menší trest, 2 minuty držení.
     
    33:52
    Trevor Daley podržel Jaye Beaglea a přesilová hra Penguins skončila. Hra bude pokračovat ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    33:27
    Justin Williams (WSH) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    33:27
    Hra byla přerušena a Pittsburgh Penguins si pro změnu po krátké reklamní přestávce zahraje přesilovou hru. Početní výhody dnes zatím nejsou silnou stránkou ani jednoho z týmů.
     
    32:46
    Jevgenij Kuzněcov se na pravém křídle dostal k puku a z ostrého úhlu se snažil hru přenést do vzdálenějšího levého kruhu pro vhazování, kde už jeden z jeho spoluhráčů napřahoval ke střele, jeho úmysl ale skvěle přečetl Kris Letang, který do jeho přihrávky vložil hůl a vyhodil puk do zóny Capitals.
     
    31:24
    Ian Cole podruhé v dnešním utkání usedl na trestnou lavici a Washington má nyní dobrou šanci, aby zareagoval na tři góly Penguins v řadě.
     
    31:10
    Ian Cole (PIT) dostal menší trest, 2 minuty držení hole.
     
    31:00
    Penguins mají vývoj utkání pevně ve svých rukou a Capitals se na nepříznivé skóre marně snaží nějak zareagovat.
    29:03 Conor SHEARY - 0:3
     
    29:03
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    CONOR SHEARY procedil puk po bleskově sehraném přečíslení Penguins mezi betony Bradena Holtbyho a posílá Pittsburgh do vedení 3:0!! Tom Sestito našel přihrávkou z pravého křídla v mezikruží Oskara Sundqvista, který si puk zpracoval a poté ho předložil doleva najíždějímu Conorovi Shearymu, který se štěstím propasíroval puk mezi betony Bradena Holtbyho do brány. Asistence: Oskar Sundqvist, Tom Sestito.
     
    28:18
    Zajímavost:

    Matt Cullen otevřel skóre dnešního utkání po pouhých 44 sekundách a ze všech hráčů NHL proti Washingtonu v letošní sezóně vstřelil nejrychlejší gól.
     
    27:27
    Penguins nejen, že nevyužili dlouho pětiminutovou přesilovou hru, navíc se během ní ale dostali pouze k jedné střele.
     
    27:06
    V závěru přesilové hry začínají Penguins přitápět pod kotlem, Braden Holtby se ale zatím nespálil.
     
    26:34
    Kris Letang na levém křídle tvrdě vypálil od modré čáry a jeho následná střela byla mezi kruhy pro vhazování zablokována dvojicí hráčů Capitals, kteří tam vytvořili dobrou hráz.
     
    26:02
    Penguins si konečně vytvořili tlak a v blízkosti levé tyče se dostali ke střele, Braden Holtby byl ale připraven a ukryl puk ve své výstroji.
     
    25:11
    Jako by Penguins zásluhou této přesilové hry pouze šetřili minuty a soustředili se především na to, aby zbytečně nevrátili Washington nějakou chybou zpět do zápasu.
     
    24:30
    Dvě z pěti minut jsou pryč a Penguins si během dlouhé přesilové hry nevytvořili zatím žádnou velkou brankovou příležitost, natož tlak.
     
    23:37
    Hra byla ve středním pásmu přerušena poté, co jeden z hráčů Penguins přihrával rukou.
     
    23:00
    Penguins mají k dispozici první přesilovou hru, která potrvá dlouhých, nyní už necelých pět minut!
     
    22:27
    Tom Wilson (WSH) dostal větší trest, 5 minut vražení na hrazení.
     
    22:27
    Tom Wilson to přehnal, když v levém rohu obranného pásma zbytečně tvrdě vrazil na hrazení Nicka Bonina, který na úder zezadu nebyl vůbec připraven!
     
    21:55
    Braden Holtby v pohodě zastavil nahození Penguins z pravého křídla a podržel puk ve svém náručí, aby přerušil hru, protože už se tam k němu jako vosy sjížděli hostující hráči.
    20:28 Matt CULLEN - 0:2
     
    20:28
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    MATT CULLEN střílí svůj druhý gól v utkání a také ve druhé třetině se prosazuje po necelé minutě. A navíc v oslabení, to je neuvěřitelné!! Matt Cullen ve středním pásmu zachytil rozehrávku Capitasl a po úprku po pravém křídle si sjel před bránu, kde lehkým bekhendovým nahozením procedil puk mezi betony Bradena Holtbyho do brány. Bez asistence.
     
    20:19
    Alex Ovečkin mohl rychle využít zbytek přesilové hry Washingtonu Capitals, když na pravém křídle napřáhl z ostrého úhlu k prudké střele, Matthew Murray ale jeho pokus vyrazil.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Druhá třetina začne přibližně ve 2:01.

     
    Pittsburgh Penguins měl skvělý vstup do utkání a pouhých 44 sekund mu stačilo na to, aby vstřelil úvodní gól, o který se postaral krásnou střelou zápěstím Matt Cullen. Další minuty utkání byly velice vyrovnané a oba týmy se snažili prezentovat útočným hokejem. Úvodní část utkání už ale žádný gól i přes dvě obrovské šance Capitals nepřinesla. Skóre po první třetině. Washington Capitals 0 Pittsburgh Penguins 1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:58
    Penguins vyhodili puk ze své zóny přes celou délku ledové plochy za bránu Washingtonu a v první třetině už se nic nestane.
     
    19:02
    Kris Letang (PIT) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    19:02
    Jevgenij Kuzněcov se skvěle uvolnil na pravém křídle a ostrého úhlu si sjel před bránu, kde se po nádherné stahovačce snažil puk poslat bekhendem mezi betony Matthewa Murrayho, ten ale předvedl dobrý zákrok a útočník Capitals byl vzápětí faulován!
     
    18:31
    Do konce úvodní třetiny zbývá odehrát necelá minuta a půl a vypadá to vypadá, že se v ní druhého gólu nedočkáme.
     
    17:56
    Braden Holtby se vydal za svou bránu, aby zastavil nahození Penguins a poté podél mantinelu rozehrál. Brankář Washingtonu se sice ocitl pod tlakem, před forčekujícím Mattem Cullem ale včas puk rozehrál na svého spoluhráče.
     
    17:09
    Nick Schultz na pravém křídle vypálil z pravého kruhu pro vhazování, jeho pokus ale zablokoval dobře clonící Marcus Johansson.
     
    16:12
    Carl Alzner tvrdě vypálil od modré čáry a jeho následná střela s příklepem byla jedním z hráčů před bránou přizvednuta nad horní tyč. Brankář Matthew Murray tedy zasahovat nemusel.
     
    15:40
    Penguins ze středního pásma nahodili puk za bránu Capitals a odjeli rychle střídat, stejně jako hráči domácího Washingtonu.
     
    15:00
    Do konce úvodní části utkání mezi Capitals a Penguins zbývá odehrát přesně pět minut. Hosté vedou v hlavním městě USA nad domácím Washingtonem zásluhou Matta Cullena 1:0.
     
    14:21
    Domácí hokejisté obléhali bránu Penguins jako supi, do zakončení se ale nedostali, respektive dostali, jejich střela z pravého kruhu pro vhazování ale byla zablokována.
     
    13:29
    Penguins předvedli na pravém křídle rychlou kombinaci a po třech přihrávkách se v blízkosti pravé tyče ocitl ve slibné šanci Sidney Crosby, jeho následná střela ale gólem po skvělém zákroku Bradena Holtbyho neskončila!
     
    12:40
    Capitals se snaží s nepříznivým vývojem utkání vehementně něco udělat, zatím ale ztroskotávají na skvěle chytajícím Matthewovi Murraym, který dnes dostal přednost před Jeffem Zatkoffem.
     
    11:29
    Jason Chimera nabral na pravém křídle rychlost a z nulového úhlu poté posílal před bránu přihrávku, kterou Matthew Murray holí vyrazil do bezpečí.
     
    10:50
    Matt Niskanen vypálil na pravém křídle v blízkosti modré čáry s příklepem a po zákroku Matthewa Murrayho se dostal na hranici brankoviště k dorážce Alex Ovečkin, ruský sniper ale z blízkosti brankáře Penguins nepřekonal!
    647 fanoušků tipovalo, že Matt Cullen skóruje jako první!

     
    10:16
    Braden Holtby neměl se střelou Penguins žádné starosti a po přerušení hry dostává ve Verizon Center prostor druhá krátká reklamní přestávka, po níž bude utkání pokračovat za jednobrankového vedení Pittsburghu, o které se postaral Matt Cullen.
     
    09:45
    Bývalý obránce Penguins Brooks Orpik napřáhl na levém křídle od modré čáry k táhlé střele zápěstím, která těsně před bránou byla sražena do levého rohu ledové plochy.
     
    09:33
    Capitals tahají většinu útočných akci po pravém křídle v blízkosti střídaček, odkud nyní Jevgenij Kuzněcov vyzkoušel pozornost Matthewa Murrayho, ten ale zatím chytá velice spolehlivě a pohodě, když jeho pokus bez potíží ukryl v lapačce.
     
    09:00
    Washington je střelecky aktivnější, na rozdíl od Penguins se mu ale zatím nepodařilo vstřelit gól.
    Porovnání statistik Bradena Holtbyho a Matthewa Murrayho.

     
    07:28
    Marcus Johansson nebezpečně vypálil na pravém křídle z ostrého úhlu na vzdálenější levou tyč, kde Matthew Murray jeho střelu pravým betonem zastavil, stejně jako následnou dorážku jeho spoluhráče z bezprostřední blízkosti!
     
    07:17
    Capitals se dostali na pravém křídle k další střele, která skončila na boční síti, a po přerušení hry přichází na řadu první krátká reklamní přestávka. Penguins vedou ve Verizon Center 1:0 poté, co po 44 sekundách otevřel skóre Matt Cullen.
     
    06:43
    Washington si zahrál první přesilovou hru dnešního utkání, během které se nedostal ani k jedné střele a naopak v ní mohl po střele Matta Cullena inkasovat.
     
    05:42
    Vyloučený Ian Cole se vrátil z trestné lavice zpět na led a Pittsburgh Penguins hraje v plném počtu.
     
    05:20
    Matt Cullen na opačné straně ledové plochy mohl vstřelit svůj druhý gól v dnešním utkání, jenže jeho střela z levého kruhu pro vhazování tentokrát skončila na výstroji připraveného Bradena Holtbyho, který puk mířící pod horní tyč ukryl v náručí.
     
    03:47
    Matt Niskanen na pravém křídle v blízkosti modré čáry napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, která se od jednoho z hráčů Pittsburghu odrazila do ochranné sítě.
     
    03:41
    Ian Cole (PIT) dostal menší trest, 2 minuty zdržování hry – vyhození puku přes ochranné sklo.
     
    02:49
    Hra se přelévá ze strany na stranu a ve Verizon Center se hraje nádherný hokej, který již během úvodní minuty přinesl první gól.
     
    01:23
    Capitals se zkoušeli na levém křídle prodrat v blízkosti brány do zakončení, ve své snaze ale neuspěli a Matthew Murray u své pravé tyče rychle přikryl puk na ledě lapačkou.
    00:44 Matt CULLEN - 0:1
     
    00:44
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    MATT CULLEN střílí gól po necelých šedesáti sekundách a posílá Pittsburgh do vedení 1:0!! Matt Cullen dostal na levém křídle přihrávku od Toma Kühnkackla a poté střelou zápěstím zamířil nad levým ramenem Bradena Holtbyho přesně do vzdálenějšího pravého horního rohu brány. Asistence: Tom Kühlhackl.
     
    00:37
    Matt Niskanen nabral na pravém křídle rychlost a poté napřáhl k prudké střele zápěstím, ta ale zamířila pouze do náruče Matthewa Murrayho, který rychle zaklekl a připsal si první zákrok.
     
    00:06
    Ve Verizon Center právě začalo atraktivní utkání mezi Washingtonem a Pittsburghem a po pouhých šesti sekundách byla hra přerušena poté, co puk skončil na jedné ze střídaček.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Alzner, Niskanen, Orpik (A), Carlson, Orpik, Schmidt – Ovečkin (C), Bäckström (A), Williams – Burakovsky, Kuzněcov, Oshie – Chimera, Johansson, Wilson – Winnik, Richards, Beagle. Hlavní trenér: Barry Trotz.

    Pittsburgh Penguins: Murray (Zatkoff) – Daley, Letang, Cole, Schultz, Doumolin, Lovejoy – Kunitz (A), Crosby (C), Hornqvist – Hagelin, Bonino, Kessel – Kühnhackl, Cullen (A), Sestito – Sheary, Sundqvist, Fehr. Hlavní trenér: Mike Sullivan.

    Rozhodčí: Dave Jackson, Brad Watson – Derek Nansen, Brian Murphy.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Vzájemné zápasy:

    20.03.16 Pittsburgh – Washington 6:2
    02.03.16 Washington – Pittsburgh 3:2
    15.12.15 Pittsburgh – Washington 1:4
    29.10.15 Washington – Pittsburgh 1:3
     
    Pittsburgh Penguins:

    Pittsburgh vyhrál sedm utkání v řadě a z posledních čtrnácti utkání jen jednou poznal chuť porážky. Penguins se nachází v metropolitní divizi na druhém místě a v playoff bude mít v prvním kole východní konference východu domácího prostředí, pokud na domácím ledě v pátek porazí Washington.

     
    Washington Capitals:

    Brankář Capitals Braden Holtby bude moci vyrovnat rekord Martina Brodeura, který během jedné sezóny zaznamenal 48 výher, nebude to ovšem proti Pittsburghu, proti němuž začne v bráně Matthew Murray. Washington v pátek v noci prohrál po prodloužení 4:3 s New Yorkem Islanders. Do sestavy Capitals se vrací Nicklas Bäckström, který vynechal poslední tři utkání kvůli zranění v horní části těla a během letošní sezóny nasbíral 67 kanadských bodů.
     
    Washington a Pittsburgh mají před pátým vzájemným střetnutím v letošní sezóně NHL vyrovnanou bilanci poté, co během předchozích čtyř utkání oba dva týmy zaznamenaly dvě vítězství. Nejzajímavější utkání se odehrálo 20. března v Consol Energy Center, kde domácí Penguins vedli po první třetině 2:0 a hosté po přestávce své dvoubrankové manko smazali. Třetí dějství nicméně patřilo Pittsburghu, který vstřelil čtyři góly v řadě a nakonec zaznamenal hladké vítězství 6:2. Zajímavým soubojem dvou týmů z čela NHL Vás s radostí a velkým potěšením provede Tomáš Reiner.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 38. Johansson (Carlson, Burakovsky), 50. Johansson (Niskanen, Kuzněcov), 54. Burakovsky (Carlson, Williams) – 1. Cullen (Kühnhackl), 21. Cullen, 30. Sheary (Sundqvist, Sestito), 64. Crosby


    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Alzner, Niskanen, Orpik (A), Carlson, Orpik, Schmidt – Ovečkin (C), Bäckström (A), Williams – Burakovsky, Kuzněcov, Oshie – Chimera, Johansson, Wilson – Winnik, Richards, Beagle. Hlavní trenér: Barry Trotz.
    Pittsburgh Penguins: Murray (Zatkoff) – Daley, Letang, Cole, Schultz, Doumolin, Lovejoy – Kunitz (A), Crosby (C), Hornqvist – Hagelin, Bonino, Kessel – Kühnhackl, Cullen (A), Sestito – Sheary, Sundqvist, Fehr. Hlavní trenér: Mike Sullivan.

    Rozhodčí: Dave Jackson, Brad Watson – Derek Nansen, Brian Murphy

    Diváci: 18506
    bahis siteleri